Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 30 з 64 ПершаПерша ... 202122232425262728293031323334353637383940 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 581 по 600.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    570

Типово

Вот поносит. УПЦ бота написала?

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Всі ті, хто пропагує аборти і хто несе відповідальність за їхнє впровадження- винні в смертному гріху.

Вівторок, 18 грудня 2012, 6:45 РМ

Моє дороге дитя,найсвященніше Творіння Мого Улюбленого Отця, життя тих немовлят в утробі матері, мають бути знищені мільйонами у всьому світі.

Лукавий вплинув на уряди у всіх частинах світу, щоб переконати їх, що аборт не тільки прийнятний, але що він буде розглядатися як хороша справа.

Скільки сліз пролито в даний час на Небесах! Всі ангели і святі схилили голови в скорботі.

Божі діти будуть знищені в багатьох числах оскільки час Великої Скорботи починається.

Війни, голод, вбивства і самогубства будуть збільшуватися. Це гріх аборту, однак, що скликає на себе гнів Мого Отця є більшим, ніж будь-який інший гріх.

Країни, які виправдовують аборти будуть сильно страждати від рук Бога. Їхні країни будуть плакати, коли вони свідчитимуть покарання. Всі особи,що відповідальні за впровадження такого мерзенного акту потребують багато молитов.

Моя дитино, важливо, що кожен молився Мою Святу Вервицю щоп'ятниці до останнього тижня в січні 2013 року, щоб зупинити поширення абортів.

Кожна дитина,що вбита в утробі матері стає ангелом в Царстві Мого Отця. Вони моляться кожен день, за кожну матір, яка втрутилася свідомо і без коливань щоб завершити життя дитини в ній. Їхні молитви будуть використані для спасіння душі своєї матері.

Всі ті, хто пропагує аборти і хто несе відповідальність за їхнє впровадження є винні в смертному гріху.

Моліться, моліться, моліться за цих грішників, оскільки вони гостро потребують Божого Милосердя.

Ваша Любляча Мама

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...of-mortal-sin/

Дописів
    1 517

Типово

Моє Полум'я Милосердя, як язики полум'я,незабаром зійде на кожну душу.

Вівторок, 18 грудня 2012, 7:30 РМ

Моя люба донечко, настав час для кожного з Моїх послідовників, щоб зрозуміти, що Моє Милосердя повинно бути прийнято без страху.

Я не приходжу щоб нашкодити чи судити дітей Божих під час Попередження. Я приходжу тільки, щоб підготувати їх, показуючи їм Істину в їхніх серцях
    .

Тільки вірячи в Мою Любов і Божественність ви зможете відчути справжню радість і мир. Якщо ви дозволите страху захопити ваше серце, ви не зможете прийняти Мій подарунок. Радійте, бо Я люблю всіх вас.

Час відзначення Мого Народження є важливим, тому що все менше і менше країн сприймають Моє Ім'я. Коли ви святкуєте Моє Народження, Ви підтверджуєте своє власне спасіння.

Я дарував вам дар свободи. Тепер поширте Істину з іншими без страху у ваших серцях.

Коли прийде час для всього світу, щоб засвідчити публічну подію Мого Другого Пришестя, ви будете жалкувати що не поширювали Моє Слово, загубленим душам.

Будь ласка, приготуйте ваші серця і душі, щоб вони були очищені в очікуванні Моєї обіцянки повернутися знову.

Використовуйте цей час в молитві. Проведіть час з сім'єю і близькими вам людьми. Допоможіть тим, хто є стурбований духом і тілом.

Моє Полум'я Милосердя, як язики полум'я, зійде на кожну душу найближчим часом. Ви не повинні зупинятися в страху чи занепокоюватись. Все, що Я прошу, це, щоб ви були готові повсякчас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ery-soul-soon/

Дописів
    1 517

Типово

Сатана буде зв'язаний під час Мого Панування і більше не буде обманювати Божих дітей.

Середа, 19 грудня 2012, 12:30

Моя улюблена дочко, світ повинен знати, що Ера Миру стане вінцем Моєї Обітниці, де Я керуватиму Новим Небом і Новою Землею. Це буде Духовне Панування і Моя Церква, Новий Єрусалим, буде в мирі, а Моє Слово буде почуте серед усіх народів.
    Сатана буде зв'язаний під час Мого Панування і більше не буде обманювати Божих дітей.
    Це Панування не буде символічним, де Древо життя буде дихати Любов’ю і Миром, там всі, хто благословенні, щоби насолодитися Моїм Новим Раєм, не страждатимуть через смерть, навіть, коли в кінці цього періоду, хоча й на короткий час, сатана буде звільнений.
    Мій План є у згоді з волею Мого Отця і жодна людина не має право перечити Божій Волі.

Не робіть помилки, ви повинні прийняти Слово Боже, яке міститься в Книзі Мого Отця, інакше ви будете обмануті щодо пророцтв, даних людині від початку часів.
    Йдіть лише Моєю Дорогою. Прийміть Мої Обітниці. Не сумнівайтесь в Мені, бо цим ображаєте Мене.
    Або прийміть Мене як свого Спасителя і довіряйте Мені повністю, або ні. Моє Слово є Правдою.
    Коли Правда буде прийнята кожною живою душею, це буде ключем до свободи і до Воріт Мого Нового Раю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ds-children-2/

Дописів
    1 517

Типово

Я помер за вас, тому ви мусите зараз довіритись Мені.

Середа, 19 грудня 2012, 21:00

Моя улюблена донечко, Я мушу вас попередити про те, що критика проти тебе і Мого Слова, що переказується вам в цей час, буде посилюватись.
    Ти не повинна допустити сумнівів чи зволікання, які би зупинили оприлюднення кожного слова, яке Я даю.
    Людина ніколи не повинна сумніватися в пророцтвах, оголошених від дня Мойсея. Жодне пророцтво не містить неправди.
    Зараз, коли Я розкриваю світові таємниці і Мої плани стосовно людства, що були приховані від вас дотепер, не відвертайтеся.
    Тому, Я переказую вам зараз багато подій, які ще є попереду, про які ви, Мої учні, повинні бути проінформовані, щоби добре підготуватись до Мого Славного Повернення.

Хай ніхто не відкидає від себе дар вічного життя, яке Я даю.
    Ті з вас, хто успішно увійде до Нової Ери, коли Небо і Земля стануть єдністю, повинні йти Дорогою Істини.
    Зараз настав час для реального випробування і перевірки вашої віри в Мене, вашого Спасителя.
    Незабаром ви зазнаєте переслідувань, щоби змусити вас відкинути Мої Повідомлення.
    Вони докладуть всіх зусиль, щоби змусити вас відкинути Мої Слова і визнати, що ця Істина є єрессю.
    А зараз зосередьте свою увагу на Моєму Різдві. На науках, які Я давав людству для того, щоби могли дізнатися, як приготувати свої душі. На Жертві, яку Я зробив через Мою Смерть на Хресті, щоби врятувати душі.
    Я помер за вас, тому ви мусите зараз довіритись Мені.
    Я є Світло, яке світить зверху на дорогу, по котрій ви повинні йти. З кожної сторони цієї дороги злі духи будуть вас шарпати, доводити до страждань і намагатися вас повернути, щоби ви знов пішли туди, звідки ви прийшли, в темряву.
    Вони робитимуть це через насмішки інших, які будуть шарпати насміхатись, принижувати вас через вашу вірність цим Посланням. Ви мусите залишитись в спокійних роздумах, читаючи Мої Слова і відчуваючи Мою Присутність.
    Дозвольте Моєму Святому Духові заспокоїти ваші серця, щоби ви відчули, як вас огортає Моя Любов.
    Коли ваш біль збільшиться через цю Місію, знайте, що ви перебуваєте в повній єдності зі Мною, вашим Ісусом.
    Ніколи не здавайтеся. Не відкидайте Моєї Милосердної Руки.
    Дозвольте Мені обійняти вас, щоби дати вам мужність, потрібну для продовження цієї дороги зі Мною аж до дня, коли Я прийду, щоби винагородити вас.

Ваш люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-trust-me-now/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Час великих змін на благо всіх вже майже надійшов.

Четвер, 20 грудня 2012, 19:15

Моя дорога донечко, я закликаю всіх Моїх дітей захищати Ім'я Мого Єдиного Сина, Ісуса Христа і виявляти до Нього ту повагу, яка належить Йому серед людства. Мої Ангели в Моєму Святому Царстві радіють і веселяться через Милосердя, яке Мій Син даруватиме всім.
    Цей Божий Дар здолає темряву, яка огорнула весь світ.
    Все станеться завдяки Моєму Божественному Втручанню, це дозволить Мені врятувати більшість Моїх дітей.

Це Різдво Господнє - час великої радості, бо ви святкуєте народження Спасителя, якого Я дав світові, є поворотним моментом в історії людства.
    Як ваш Батько, Я благословляю вас усіх і з глибоким співчуттям обдаровую цим великим Даром Милосердя.
    Я зберу вас, всі Мої Створіння, щоб очистити вас від кожного сумніву, всякого гріха і будь-якого богохульства проти законів Мого Царства.
    Це найбільше очищення Землі займе якийсь час, але Я скорочу часи гонінь.

Ваші страждання від рук зіпсованих урядів, які не приймають Моїх Законів, будуть важкими, але це не триватиме дуже довго.
    Я дам час, щоб всі Мої вороги відкрили очі на Істину про Славний Рай, який чекає, щоб відкрити себе світові.
    Радійте.
    Славте Мого Сина, бо завдяки Йому Я об'являю Новий Рай, де здійниться Його Царювання, що Я обіцяв Йому. Час великих змін на благо всіх вже майже надійшов. Я покажу Свою Міць в усій своїй силі і славі, щоби світ її побачив.
    Я – Початок. Я – Кінець.
    Моє Нове Царство, Новий Рай, остаточно замінить те, що старе. Земля була заплямована гріхом Адама і Єви. Досконале створення людини було зруйновано, коли гріх поклав край Дару безсмертя.

Незабаром переміниться все, що було зіпсовано через зараження сатаною і його демонами. Вони більше не будуть власниками спокус.
    Тепер Я посилаю Мого Сина, щоби Він повернув Собі Трон, який був створений для Нього. Битва за цей Трон є жорстокою, але Моя Сила є більшою і Я застосую будь-яке чудо щоби безпечно повернути Мою родину до Божого Найсвятішого Серця Мого Сина.
    Мої діти, ви розгублені і страждаєте. Тепер, Я посилаю Мого Сина, щоби розпочав вести вас до вашого законного дому.
    Я люблю вас, Мої найдорожчі діти. Я ніколи не покидав вас, навіть якщо ви в це вірили.

Тепер ви запрошені. Нікого не омине цей заклик з Небес.
    Моліться, діти, щоби всі відповіли на Милосердя Мого Сина.

Ваш Люблячий Отець,
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...l-is-upon-you/

Дописів
    1 517

Типово

Багато хто відчуває Мою Любов до людства. На жаль ті, хто її не шукають, не знайдуть її.

П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:20

Моя дорога донечко, любити Мене - це так просто.
    Вам не обов'язково бути обізнаними у Святому Письмі.
    Вам потрібно тільки покликати Мене, навіть якщо ви сумніваєтеся в Моєму існуванні. Я несподівано наповню вас Моєю Присутністю. Ви відчуєте Любов, як ніколи раніше. І тоді ви пізнаєте Істину.

Я є справжній. Я існую і люблю кожного з вас.
    Правдива любов проникає у ваші серця сильним почуттям прихильності. Це дар для обох сторін. Ви любитимете Мене і будете дивуватися, як це можливо? Багато хто відчуває Мою Любов до людства. На жаль ті, хто її не шукають, не знайдуть її.
    Ті з вас, хто все ще блукає далеко від Мене, повинні прикликати Мене, щоб Я міг просвітити ваші душі.
    Моє народження засвідчило людству доказ Любові Мого Отця. Він послав Мене, вашого Спасителя саме через Свою Любов до вас. Любов не є чимось, що завжди повинно бути само собою зрозумілим, адже це найбільший дар від Бога. Вона перевершує всі інші почуття і може перебороти зло, якщо би ви тільки прийняли її.

Мій Дух Любові, Мій Захист охоплює вас в цей особливий час. Ви є Мої. Я знаходжуся у ваших серцях. Ви просто повинні дозволити Моїй Любові наповнити вас і, коли ви це зробите, то відчуєте справжній мир.
    Я благословляю всіх вас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...l-not-find-it/

Дописів
    1 517

Типово

Моє Слово буде як меч, котрий розрубає плутанину і брехню.

П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:50

Моя дорога донечко, зараз саме час щоби Моє Вчення і Мої Святі Послання були поширені по кожному куточку світу.
    Я зроблю так, що Книга Істини, обіцяна світу, буде готова для кожного народу й кожною мовою. Мої учні і Мої висвячені слуги будуть проповідувати з чотирьох кінців землі. Мільярди будуть керуватись Моїм Словом і багато, нарешті, читатимуть Святе Євангеліє.

Книга Мого Отця, Святе Письмо, буде знову прийняте і Моє Слово читатимуть знову. Мої теперішні Послання, що містяться в Книзі Істини, будуть поживою, яка годуватиме Божих дітей, коли в майбутньому Святе Боже Слово буде заборонено.
    Ви, Мої учні, мусите навернути тих, хто не знає Мене. Якщо вони не знають, ким Я є, то не можуть належним чином підготуватися до Мого Нового Царства. Моє Слово буде як меч, котрий розрубає плутанину і брехню. Воно торкнеться умів, сердець і душ всіх.
    Для деяких це займе час, щоб прийняти Моє Слово, але більшість населення світу прийме Істину, коли вона буде їм переказана.

Я прошу, моліться про мужність, силу і волю, щоби робити те, про що Я вас прошу. Нагадуйте їм, що Я помер за них. Скажіть їм, що час Мого повернення скоро настане. Втішайте їх, розкриваючи перед ними великий дар Нового Раю, який Я об’являю. Скажіть їм, що Я йду, щоби врятувати їх і покласти край їх стражданням.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...sion-and-lies/

Дописів
    1 517

Типово

Я виливаю на вас сьогодні Особливе Благословення.

Субота, 22 грудня 2012, 20:36

Моя найдорожча донечко, День Різдва – це Мій Дар людству. Саме тому, що вічне життя для смертної людини стало можливим завдяки цьому дню.
    Я, Ісус Христос, Спаситель світу, приймаю з радістю всіх вас, діти Божі, до Царства, обіцяного Мені Моїм Отцем. Мене знало небагато, коли Я прийшов у світ. Моє Народження змінило майбутнє. Моя Обітниця була прийнята Моїми послідовниками. Вони знали, що Я прийду ще раз, але не мали поняття коли.
    Вони слухали Моє Вчення, хоча багато з них не були вченими.
    Вони були бідні і вели просте життя. Проте, вони були тими, хто прийняв Мене з радістю.

Це стане правдою також і зараз, коли Я готую вас для Мого Другого Пришестя.
    Саме ці душі, які люблять Мене з простотою, відкриють свої серця на Мій Заклик.
    І це є самі ті серед вас, в кого смиренні серця і чисті душі, які сьогодні стаєте Моїми учнями. Завдяки вам, Моє Слово почують і повірять в нього, так само, як це було тоді, коли Я ходив по землі.
    Я виливаю на вас сьогодні Особливе Благословення. Я прагну, щоб ви прийняли Моє Благословення Захисту через цю молитву Хрестового Походу, приймаючи з радістю Мене, Месію, коли Я відкрию перед вами Моє Нове Царство.

Молитва Хрестового Походу (90) Подяка за Твоє Преславне Друге Пришестя

О, мій Ісусе, я офірую Тобі хвалу і подяку за Твоє Преславне Друге Пришестя. Ти, мій Спасителю, народився, щоб дати мені вічне життя і звільнити мене від гріха. Я офірую Тобі мою любов, мою вдячність і мою хвалу, коли я готую свою душу до Твого Великого Пришестя. Амінь.

Тепер ідіть і готуйтеся. Тому що часу мало а багато ще належить зробити, щоби врятувати кожну душу.
    Я приношу вам Мир, Любов і Радість в цей особливий день.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...lessing-today/

Дописів
    1 517

Типово

В основі всього лежатиме руйнування родини.

Неділя, 23 грудня 2012, 15:30

Моя найулюбленіша донечко, багато Моїх висвячених слуг стоять перед лицем страшного виклику. Ця справа змусить їх обрати одну з двох різних доріг. Кожному з них доведеться вибирати шлях, згідно своєї власної вільної волі, тому що незабаром мерзота проявить себе.
    Багато Моїх висвячених слуг спочатку не розумітимуть, що відбувається. Лише тоді, коли вони прочитають листи від тих, хто перебуває на високих посадах, вони опиняться у складній ситуації.
    Тих, хто підтримують Моє Святе Слово, дане людині завдяки Дару Святого Письма, буде піддано випробуванню і закликано прийняти поправки. Їм буде подано зміни і очікуватимуть від них, щоби вони змирилися з цим і прийняли за Істину.

Усе це провадить до одного:
    Наполягатимуть, щоби Мої Святі, висвячені слуги прийняли толерантне відношення до гріха.
    Казатимуть, що Бог завжди милостивий і що любить усіх.
    Саме так, це є правдою. Але тоді, порадять прийняти закони, які є мерзотою в Моїх Очах. В основі всього лежатиме руйнування родини.
    Іншим буде запропоновано прийняти новий вид церемонії, яка прийде на зміну Службі Божій та Присутності Моєї Святої Євхаристії. Це буде вважатися спільними змінами, щоби об'єднати всіх християн та представників інших релігій в єдність.
    Це буде початком кінця.

День, коли щоденні жертви Служби будуть усунені, буде початком всіх подій, які відбуватимуться так, як і передбачав Іоанн Євангелист. Це буде час повстання звіра, а його вплив буде великим. Він заволодіє серцями і душами багатьох священиків.
    Його метою буде зупинити всі Богослужіння і осквернити Святу Євхаристію.

Він уже це робить через чорні меси, які відбуваються в багатьох Католицьких Церквах. Група невірних слуг змовилась проти Моєї Церкви і вони зведуть багатьох.
    Будьте чуйні. Відкрийте очі і просіть у Мене сили, якої ви потребуєте, щоби протистояти цьому підлому і нікчемному плану.
    Ця боротьба всередині Моєї Церкви на землі буде жорстокою. Священик проти священика. Єпископ проти єпископа. Кардинал проти кардинала.
    Хай вам буде відомо, що Я провадитиму вас, Мої висвячені слуги, тих які Мене знають і люблять. Я керуватиму вами. Я дам вам силу, щоби ви впоралися з ворогами Бога. Ви не самотні. Ніколи не слухайте брехню, що переказується або представлена вам в Моє Святе Ім'я. Тільки ви знаєте Правду в своїх серцях. Прислухайтеся до своїх сердець. Залишайтеся вірними усьому, що вам сказано, бо це - Божий Закон. Якщо вам пропонують будь-що, що суперечить Моїм Вченням, ви повинні відмовитися від цього.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...of-everything/

Дописів
    1 517

Типово

Пресвята Діва Марія: День, коли Я привела у світ Спасителя, змінив долю людства.

Понеділок, 24 грудня 2012, 18:00

Моя дитино, день, коли Я привела у світ Спасителя, змінив долю людства. Я любила цю маленьку Дитину з такою пристрастю, як і будь-яка інша матір.
    Мій Отець дав мені особливу благодать. Це була благодать захисту. З самого початку Я захищала Мого Сина дещо іншим способом. Я знала, що Він був обіцяним Месією, отже Мені була дана особлива відповідальність, хоча Я не мала поняття про величину цієї відповідальності.
    Не було дано Мені зрозуміти з самого початку, що Мій Син, Спаситель, посланий Богом, щоби врятувати людство від вогню Пекла, буде убитий. Ця частина Моєї місії прийшла як страшний шок і Мій біль неможливо описати, таким він був безмірним.
    Я страждала через Мого Сина, в Ньому і з Ним. Навіть сьогодні Я відчуваю Його біль і смуток через недовіри в існування Мого Сина в сучасному світі. Моїм обов'язком, як Матері Спасіння, є допомагати Моєму Синові в Його плані спасіння душ.
    Це є час повені; час швидких і різких змін. Коли вибухатимуть війни і велика війна виникне з попелу, Божий план прискориться в своєму темпі, щоби дати усвідомити Його Присутність серед усіх народів і всіх рас.

Моя дитино, Я з плачем благаю вас сьогодні, моліться Пресвяту Вервицю.

Мої сльози, яких ти стала свідком, призначені тим душам, які не визнають Мого Сина. Це ті Християни, що засмучують Його найбільше, які говорять, що вони приймають Ісуса Христа, як свого Спасителя, але які Його ображають, які не моляться Йому. Поширення атеїзму - немов страшна епідемія, що огортає землю. Бог не був забутий, але замість цього Його Існування свідомо ігнорується. Його Закони були заборонені у ваших країнах. Його Церкви не поважають. Його висвячені слуги надто несміливі і недостатньо відважні, щоби проповідувати Його Святе Слово.
    Земля тепер буде змінюватися як фізично, так і духовно. Очищення почалось. Бій відбудеться між тими, хто йде слідом за лукавим і Рештками Божої Церкви.

Ви, які залишаєтесь вірними Моєму Синові, завжди кличте Мене, вашу люблячу Матір Спасіння, щоби Я змогла присвятити вас Моєму Улюбленому Сину, щоб вам було надано найнеобхідніші благодаті.
    Ви повинні бути готові як воїни Ісуса Христа.
    Ваша броня повинна бути зміцнена через вашу роль як хрестоносців і ви будете змушені марширувати супроти великої жорстокості і несправедливості. Ідіть в мирі, діти і перебувайте в щоденній молитві, оскільки починаються зміни, щоби спасіння людства могло звершитись.
    Все буде зроблено відповідно до Святої Волі Мого Отця, через Його Єдиного Сина, Ісуса Христа.
    Вам, Мої діти, хто просить Мене про допомогу, буде надано великий захист для ваших народів.

Ваша Любляча Мама,
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...y-of-humanity/

Дописів
    1 517

Типово

Буде велика повінь. Ви також станете свідками менших повеней в різних країнах.

Вівторок, 25 грудня 2012, 19:20

Моя дорога, улюблена донечко, Мій План Порятунку всього світу розпочався в Моєму часі, 22 грудня 2012 року.
    Цей час у світі є Моїм, тому що Я збираю всіх Божих дітей разом, як одно, коли розпочинається велика битва.

Цей період великого утиску триватиме деякий час. Війни будуть загострюватися, аж доки не буде об’явлена велика війна і світ зміниться. Всі народи стануть свідками змін. Ви повинні бути підготовлені до цього і прийняти це, адже всі ці речі повинні відбутися до Мого Другого Пришестя. Буде велика повінь. Ви також станете свідками менших повеней в різних країнах.

Почнуться кліматичні зміни і ваша погода буде настільки мінятись, що для вас це буде дивовижно.
    Це час для всіх тих, хто має відкриті очі для Істини, щоби підготувати шлях для Мене, аби Я міг привітати всіх в Моїх Святих Обіймах.

Не бійтеся, бо Моя Любов багато улагодить, а ваші молитви полегшуватимуть багато з цих подій, а також ту жорстокість, яку запланував звір.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...all-countries/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Незабаром стане помітне нове Світло, нове Сонце.

Четвер, 27 грудня 2012, о 18:20

Дорога Моя донечко, це Послання великої надії для всіх Моїх дітей.
    Час змін, як і було передбачено, коли зміниться земля, зміняться планети, а кліматичні явища не будуть передбачуваними, вже настав.
    Моя Велика Влада проявляється зараз на Небесах, як і на Землі, тому що Я веду битву проти своїх ворогів. Сатана і його демони будуть переможені, але вони створять жахливий спротив. Так вони змушують Моїх бідних дітей, серця яких заповнені політичними і мирськими амбіціями, відігравати роль, в той час, як вони намагаються розіп'яти Моїх дітей.
    Людина слабка. Людину легко спокусити. Через власну сліпоту по відношенню до Істини, яку Я встановив від початку Створіння, людина вірить в брехню. Вона вірить в брехню, яку поширює лукавий, тому що її приваблює перспектива влади і задоволення.

Мої діти повинні пізнати славне і прекрасне Світло Мого Царства.
    Ти, Моя донечко, бачила це Світло і знаєш, яким воно є Потужним. Ти вже знаєш Божу Силу і як Вона тебе огортає. Чи можеш собі уявити що станеться, коли об’явиться Мій Новий Рай? Ти, Моя дочко, стала свідком лише невеликої частинки славного і сяючого Світла.
    Важливо, щоби ви вітали Світло Мого Сина у ваших серцях. Якщо ви попросите, щоби Він врятував вас і взяв до Його Найсвятішого Серця, то відчуєте це Світло.

Світло Нового Світанку – Нова Ера – буде повільно, але неухильно просвітлювати (цей) світ. Незабаром стане помітне нове Світло, нове Сонце. Воно буде більшим і стане причиною великого подиву. Це Знак Моєї Влади і Моєї Величі. Це буде диво і воно доведе, що людина не в повній мірі розуміє таємниці сотворення.
    Тільки Я, Бог, Творець Всесвіту, керую всім, що існує. Всім, що буде. Всім, що може бути.
    Жодна людина, жоден учений не може розв’язати цих священних таємниць, адже для людини на даний момент вони неосяжні для розуміння.

Чудеса Мого Сотворення і потужність Моєї Влади будуть показані світові.
    Не дозволяйте жодній людині робити помилку, вірячи в те, що у сатани і його злих послідовників є влада, показати вам чудеса, які Я створив для кожної окремої істоти. Я обіцяв розкрити Істину, щоб Мої діти могли стерти павутину, яка покриває ваші очі.
    Коли настане День для Істини, яку ви, нарешті, приймете, Я надам вам найпрекрасніше багатство, благодать і життя, які ви ніколи не могли передбачити, адже це виходить за межі вашої уяви.
    Я тішуся, переказуючи вам сьогодні це Послання надії.
    Я сподіваюся, що воно принесе вам багато радості і миру.
    Моя обітниця привести вас до вашої остаточної спадщини невдовзі стане реальністю.

Ваш люблячий Отець,
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...-will-be-seen/

Дописів
    1 517

Типово

Ніколи не лякайтеся Мене, тому що Я прихожу з миром.

Субота, 29 грудня 2012, 19:36

Моя найулюбленіша донечко, Я ще раз кажу всім вам, дорогі Мої учні: не бійтеся. Під час цих майбутніх подій, яких ви будете свідками і які можуть бути болючими, запам'ятайте ці Мої Святі Слова, що Я переказую вам зараз.
    Моя любов до людства настільки велика, що Я легко пробачаю будь-який гріх, не дивлячись на те, яким він є образливим – якщо лише грішник щиро розкаявся. Якщо ви дійсно любите Мене, ніколи не лякайтеся Мене, адже Я постійно захищаю вас.

Так, ви будете страждати в Моє Ім'я, якщо крокуєте за Мною. Але це те, що ви повинні прийняти. Це така невелика ціна, яку ви маєте заплатити за Славу, яка вас очікує. Але ті, хто крокує переді Мною з помилковим переконанням, що вони не потребують Присутності Бога у своєму житті, повинні боятись. Ті грішники, які ніколи не відчувають каяття, тому що думають, ніби мають власну долю під своїм контролем, падатимуть в прірву.
    Цю пастку, розставлену для них сатаною, можна порівняти з тіканням годинника, тому що кожна хвилина, упродовж якої вони продовжують відкидати Мене, скорочує їхній час. А часу, що в них залишився, коли вони ще зможуть бути відкуплені в Моїх Очах, є дуже мало.

Знайте те, що дві армії для битви за душі шикуються, щоби приготуватися до війни. Час йде вперед, так що будьте завжди готові.
    Ніколи не лякайтеся Мене, тому що Я прихожу з миром. Але стережіться звіра, якого будуть приймати, як того, хто йде з миром, але який приходить на вашу погибель. Він - диявол і його прибічники на землі - це ті, котрих належить боятися, не Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...come-in-peace/

Дописів
    1 517

Типово

Знання дуже часто може засліпити вас до Істини.

Субота, 29 грудня 2012, 06:05 АМ

Моя дорога донечко, тільки тоді ви зможете стати свідками Мого Світла і дізнатись Істину, коли ваші серця дійсно будуть відкритими для Мене.
    Багато кажуть, що просили про Дар розпізнання і молилися до Святого Духа, щоб його отримати. Однак, не всі, хто просить, отримують розуміння, якого потребують, щоби прийняти цей цінний Дар. Хоча стверджуватимуть, що вони його мають. Тоді ображають Мене, кажучи, що Моє Святе Слово змушує їх відчувати себе незручно. Вони стверджують, що їхній власний неспокій мусить означати, що Мої Святі Послання походять від злого духа. Тим з вас, хто з гордістю заявляють про свої деформовані інтерпретації Мого Святого Слова, даного вам в цих Повідомленнях, вважаючи їх фальшивими, Я повинен сказати наступне: Коли в останній раз ви прийшли до Мене з оголеною душею? Без покриття гордині, що вас закривала? Коли ви приповзли до Мене на колінах, кличучи Мене, щоби Я вас добре вів, але спочатку руками заткнули вуха, щоби не чути відповіді?

Хіба ви не знаєте, що Я просвітлю вас Даром розпізнання лише тоді, коли ви прийдете до Мене без попередньо придуманих вами поглядів? Ви не можете бути звільнені від ланцюгів інтелектуальної пихи, що осліпила вас на правду духовного знання доти, поки ви не будете позбавлені всякої людської гордині.
    Ті з вас, які витрачають роки на вивчення Святого Письма і вважають себе добре знайомими з ним, а тому почувають себе більш гідними, щоби пояснювати Моє Слово, ви повинні знову подумати про ці слова: Знання про книгу Мого Отця не уповноважує вас більше, ніж вуличного жебрака без будь-яких знань в духовних питаннях. Знання дуже часто може зробити вас сліпими до Істини.
    Знання, що опираються на вашу власну людську інтерпретацію Книги Мого Отця, нічого не означають, коли йдеться про розуміння Божого Слова.
    Ті хто пишаєтесь своїми науковими способами пізнання Святого Слова Бога, а потім використовуєте це, щоби відкинути Моє Слово, що дається сьогодні світові, є винні в гріху. Ваш гріх є гріхом гордині.
    Ви Мене ображаєте, бо ваша гордість для вас вартує більше, ніж Любов до Мене в своїй простій формі. Любов до Мене, вашого Ісуса, йде від серця.
    Душі, гідні Мого Царства, швидко розпізнають Мій Голос. Душі, які противляться Моєму Слову і заохочують інших, щоби відверто відкинути Мене, знаходяться під впливом злого духа.

Ви сповнюєте Мене огидою. Ваші нікчемні голоси, коли ви голосно і з гордістю проголошуєте власну гідність, яка виникає в результаті вашого знання Святого Письма, будуть заглушені. Моє терпіння ніколи не закінчується, але ті з вас, які стоять переді Мною і навмисно нищать Мій План Спасіння, в мить ока будуть відкинути в пустелю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-to-the-truth/

Дописів
    1 517

Типово

Він через окультні сили зробить те, що буде виглядати, немов оздоровлення невиліковно хворих

Неділя, 30 грудня 2012, 17.50

Моя найулюбленіша донечко, Я прагну тобі сказати, що зміни, які підготують світ до Мого Другого Пришестя, спостерігатимуться у всьому світі.
    Війна на Близькому Сході прискориться і пошириться. Вона притягне до себе як Захід, так і Схід.

Ці заворушення будуть зупинені чоловіком миру, звіром, антихристом. Багато хто з часом повірить, що він є богом, месією, бо буде здаватися, ніби він має величезну міць. Його влада була йому дана батьком зла, сатаною. Він, через окультні сили зробить те, що буде виглядати, немов оздоровлення невиліковно хворих. Ці особи будуть тимчасово зцілені від своїх хвороб і люди повірять, що його сила походить з неба. Що він є Мною, Ісусом Христом. Вони вважатимуть, що він приходить, щоб підготувати світ до Нової Ери і що Повторне Пришестя власне відбувається на їхніх очах.

Він робитиме й інші чудеса, але це буде просто ілюзія. Деякі з Моїх висвячених слуг падатимуть перед ним і віддадуть йому шану. Політичні лідери публічно вітатимуть його. Його прийматимуть як доброго і покірного месію, а (він) буде прагнути дублювати Мої якості. На жаль, він обдурить багатьох.
    Я благаю вас, Мої учні, щоби ви попереджали людей, що Я, Ісус Христос, не прийду в плоті. Цього не може статися.
    Я вже приходив на світ в людському тілі і це не може повторитися. Коли Я прийду знову, то це відбудеться так само, як і тоді, коли Я відходив і нечестиві будуть вигнані, й Мій Новий Рай замінить землю.
    Не дозволяйте себе обдурити. Чувайте. Я буду продовжувати застерігати вас від антихриста і брехні, яку він представить світу.
    Таким чином ви можете допомогти Мені врятувати ті бідні душі, які по-рабськи йтимуть слідом за ним в безодню пекла.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...erminally-ill/

Дописів
    1 517

Типово

Багато ненависті буде зосереджено на тобі.

Понеділок, 31 грудня 2012, 19:25

Моя улюблена донечко, тягар, який було покладено на тебе, посланця, щоби підготувати шлях для Мого Другого Пришестя, стає все важчим.
    Багато ненависті буде зосереджено на тобі і багато, в тому числі священиків всередині Моєї Церкви, будуть намагатися знищити тебе.
    Так само буде з тими, хто поширює Мої повідомлення.

Їх також будуть словесно атакувати, як носіїв Істини. Це час, коли ви повинні перебувати в самотності і просто продовжувати робити те, що потрібно, щоб якнайбільше людей мали доступ до цих повідомлень.
    Коли Моє Святе Слово почне досягати багатьох закутків, гнів проти Нього поглибиться.

Коли будуть терзати ці Повідомлення, а в деяких випадках їх вважатимуть єрессю, ви всеодно мусите йти далі. Тримайтеся разом і не слухайте ті отруйні фрази, які буде вам адресовано.
    Будьте сильними і мужніми.
    Перебувайте поруч зі Мною, коли ми підемо цією дорогою на Голгофу.
    Це буде дуже важким для багатьох з вас, але не допускайтесь помилок під час виконання цієї важкої Місії, яка була передбачена.
    Я благословляю вас всіх і застерігаю, щоби ви не хвилювалися, коли атаки ставатимуть все гострішими. На вас буде спрямовано стільки ненависті через Моє Святе Слово,
    Це ціна, яку треба заплатити за спасіння душ, в тому числі тих, хто найбільше мучитиме вас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...f-much-hatred/

Дописів
    1 517

Типово

Храм Божий буде осквернений до невпізнання.

Вівторок, 01 січня 2013, 19:20

Моя дорога, улюблена донечко, настав новий світанок і розпочалися зміни в ході
    підготовки до Мого Другого Пришестя.
    Війни на Близькому Сході тепер будуть наростати і багато загинуть від рук злої
    групи. Але вони, учасники злої групи, будуть зупинені Рукою Мого Отця. Кожен з них буде повалений, бо вони являють собою велику небезпеку для Божих дітей.
    Мої Плани об’являються зараз і ті з вас, хто був обраний Мною, щоби вести Залишкову Церкву, будуть швидко створювати бази в усьому світі. Це будуть місця куди ви підете, щоб в спокої поклонятися Мені, коли ваші церкви не будуть вас вітати таким чином, як їм належить.

Ваші церкви стануть не більш ніж місцями розваг, де язичницькі ритуали і музика будуть поєднані в детально продуманих церемоніях. Ці заходи, нібито, повинні будуть проводитися на честь Бога, а замість цього, вони прославлятимуть гріховні вчинки і оголосять їх відповідними з Моїм Вченням.
    Найближчим часом, багато осіб представлять себе новими Божими слугами, але більшість з них ніколи не були підготовлені в Християнських Церквах. Отже, вони не будуть в змозі забезпечити надання Божим дітям Святих Таїнств. Вони будуть шахраями.
    Вони нав’язуватимуть усім, як правду те, що вони оголосять Божим Навчанням у сучасному світі. Їх брехня дійде до вух людства по всьому світу. Багатьох привабить те, що вони сприйматимуть, як свіжий, новий підхід до Мого Вчення і Моєї Божої Любові.

Все це буде страшною брехнею. Багатьох буде обмануто для того, щоби вони прийняли нову єдину світову релігію. У той час як фальшива церква буде зростати і залучати багато знаменитостей, засобів масової інформації та політичних лідерів, також Моя Залишкова Церква збільшиться.
    Багато з Моїх висвячених слуг не будуть вірними Мені і приєднаються до нової світової релігії, де їх зустрінуть з розпростертими обіймами.
    Ці шахраї викличуть страшні проблеми в християн по всьому світу, якщо вони-християни не приймуть цю нову, політично затверджену культурну організацію, яка буде називатися Божим Храмом.
    Хоча християни будуть основною метою ненависті, вони також шукатимуть Дім Ізраїлю і зроблять євреїв "козлами відпущення" в цій війні за душі.
    На початках, нічого з того, що ви бачите, зовні не буде відрізняється від попередніх днів. Незабаром ви побачте, як у Римі появиться багатий і потужний будинок, який стане місцем зустрічей. Тут охоче вітатимуть всі релігії, поки вони не будуть змушені проковтнути брехню, представлену їм Новим Світовим Порядком.
    З часом буде недопустимо відкрито практикувати деякі християнські обряди. Сюди будуть включені Таїнство Хрещення і Святого Причастя. Вони будуть вважатися неприйнятними у сучасному мирському світі і вам неможливо буде отримувати їх.
    Таїнство шлюбу зміниться і шлюб буде доступний в іншій формі. На даному етапі, єдиний спосіб отримати Правдиві Таїнства буде лише через Залишкову Церкву. Мої висвячені слуги, які страждатимуть в ім'я Моє, тому що вони будуть боротися, щоб зберегти Таїнства і Божу Службу, хай знають про наступне: Ви маєте обов'язок переді Мною через ваші Святі Обіти. Ніколи не допускайте бажання віддалитись від Істини. На вас будуть тиснути, щоби ви відмовилися від шляхів Господа. Ваш голос стане як шепіт, коли противник намагатиметься заглушити Правдиве Слово Боже.
    Зберіться разом. Об'єднайтеся. Тому що дуже скоро храм Божий буде осквернений до невпізнання.

Все, що вам потрібно робити, це йти у слід за Мною, прислухатися до свого серця і совісті. Завжди будьте готові до важкого шляху, який чекає попереду. Вам знадобиться вся ваша мужність, ваша сила і ваша витривалість.
    Знайте, що в кінці вашої подорожі Я чекатиму, щоби взяти вас в Мої Святі Обійми і до безпечного притулку Мого Нового Раю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...d-recognition/

Дописів
    1 517

Типово

Любіть усіх тих, які вас переслідують в Моє Ім'я. Далі моліться за них.

Середа, 2 січня 2013, 20:00

Моя дорога, улюблена донечко, ти мусиш проінформувати всіх Моїх послідовників, що їх молитви допоможуть улагодити більшу частину того, що було передбачене. Молитва є настільки потужна, що якщо буде достатньо молитов, які Я даю світу через Молитви Хрестового Походу, то більшість з важкого утиску може бути скорочено.
    Я також мушу звернути увагу на силу прощення. Коли вас переслідують в Моє Ім’я, ви мусите молитись за душі тих, хто утискає вас. Якщо ви молитеся за них від усього серця, Я покрию їх вашою любов’ю. Коли ви молитесь за ваших ворогів, затримуєте диявола, коли він відбирає в Мене душі.

Моя дочко, тепер Я мушу навчити тебе і Моїх послідовників, щоби ви зберігали спокій перед сильним протистоянням відносно цих Повідомлень. Ніколи не бійтеся Божого Слова, навіть якщо це приносить вам багато болю від зовнішнього світу. Не думайте, що так легко увійти до Мого Царства. На кожного з вас, хто по-справжньому любить Мене, припадає в один або у два рази більше людей, що спокушають, аби знищити вашу вірність Мені. Так було від Моєї Смерті на Хресті. Так залишиться аж до Мого Другого Пришестя. Мої учні будуть притягувати ті душі, які шукають Мене. Мої учні будуть охоплювати душі так, щоб Мої послідовники зростали і ставали єдністю в союзі зі Мною.
    Ця самотня стежка до Мого Царства ніколи не буде без болю. Коли на вас кидатимуть звинувачення, подумайте про Мій шлях на Голгофу.

Щосекунди, коли ви в Моє Ім'я терпите знущання, думайте про Моє Мовчання і про гідність звичайного зосередження на Моїй єдиній меті: спасінні душ.
    Це зробить вашу подорож більш терпимою. Дозвольте вашим критикам викрикувати слова зневаги; хай називають вас дурнями; хай декларують Мої Повідомлення як єресь.
    Якщо ви так робитимете, то їх мерзенні язики не матимуть влади над вами. Любіть усіх тих, які вас переслідують в Моє Ім'я. Далі моліться за них. І коли ви пробачите їм, то зможете знищити владу, що сатана має над ними. Це й є таємниця покори.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...pray-for-them/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Не всі приймуть свободу. Багато стане на сторону лукавого і відкине Мого Сина.

Середа, 2 січня 2013, 4:29 АМ

Моя дитино, багато речей тепер буде відкриватися у світі і багато подій відбудеться, які необхідні, щоб очистити Божих дітей.
    Важливо, щоби серця всіх були відкриті для Істини Святого Божого Слова. Якщо вони не відкриють свої серця, не зможуть прийняти Істину Мого Сина, обіцяну людству.
    Він невдовзі прийде повторно, щоби відкупити Своє Царство на Землі. Воно буде вирвано зі злої влади сатани. Всім Божим дітям буде запропонована свобода, якої вони потребують, щоби стати єдністю з Моїм Сином.
    Не всі приймуть свободу. Багато стане на сторону лукавого і відкине Мого Сина. Вони будуть настільки слабкі, що не приймуть Його Обітницю і надалі задовольнятимуть світові амбіції.

Я прошу вас, діти, про щедрість по відношенню до тих душ. Вони не лише відкинуть Милосердя Мого Сина, але будуть також переслідувати і висміювати тих сміливців, які повстануть і проголошуватимуть Правду про Бога.
    Діти, не зупиняйтеся в щоденній молитві і віддавайте Моєму Синові будь-які сумніви і страхи, які можуть виникнути.
    Він любить вас і хоче зняти з вас цей сум і біль. Прийдіть до Мене, вашої улюбленої Матері і Я проситиму Його, щоби зміцнив вашу вірність Йому.

Ваша Матінка,
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ject-my-son-2/

Сторінка 30 з 64 ПершаПерша ... 202122232425262728293031323334353637383940 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті