Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 3 з 3 ПершаПерша 123
Всього знайдено 58, показано з 41 по 58.

Тема: Шустер покидает "Интер" и, возможно, Украину

Дописів
    129

Типово

что там слышно Шустер какую нибудь передачку запустит ато чета скучно по телеку

Дописів
    3 306

Типово

Цитата Допис від ИГОР78 Переглянути допис
    что там слышно Шустер какую нибудь передачку запустит ато чета скучно по телеку
    У вас что всего один канал?
    Правда только на заборах!

Звідки Ви
    Ми - з Дніпра !
    Дописів
    16 808

Типово

Цитата Допис від Benedictus Переглянути допис
    может, Шустер ждет когда же на Украину обрушатся 10 казней египетских, и тогда точно уйдет?
    Серж,ну не позорьтесь,Ведь Вы же знаете,о чем Вы говорите...
    Ведь это никому не интересно будет...

Дописів
    39 400

Типово

Свою программу Шустер будет вести на "5 канале"
    Программа "Шустер LIVE" отныне будет выходить на 5 канале.

Об этом сообщается на официальной странице программы на Facebook
    Первая программа выйдет уже 21 февраля в 19:30. Источник: http://censor.net.ua/n271909

Дописів
    129

Типово

посмотрим
    Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Свою программу Шустер будет вести на "5 канале"
    Программа "Шустер LIVE" отныне будет выходить на 5 канале.

Об этом сообщается на официальной странице программы на Facebook
    Первая программа выйдет уже 21 февраля в 19:30. Источник: http://censor.net.ua/n271909

Дописів
    10 628

Типово

Скучєн он. Надо Кісєльова(Д), Соловйова і Мішу Блєвонтьєва, во гдє жьізнь! Ну,і ехо Москвьі.

Дописів
    39 400

Типово

Svitlana Zalishchuk
    2 ч. · Киев ·
    Ганебна практика квот є не лише в українській політиці, але й в журналістиці, зокрема під час ток-шоу. Дуже часто запрошують не гостей студії, запрошують штаби, які делегують гостей. Дуже часто за високими домовленостями. Про політичні квоти суспільство вже голосно заговорило.
    З медіа квотами теж треба закінчувати.
    Ось воно суспільне мовлення в дії. Воно може зламати шию цим феодальним традиціям української політики.
    ------------------------

Перший національний не продовжить контракт зі Студією Савіка Шустера, який закінчується 31 грудня, створивши натомість ток-шоу власного виробництва.
    Про це "Українській правді" заявив керівник каналу Зураб Аласанія.
    Він зазначив, що вважає програму Шустера неприйнятною на суспільному телебаченні України.
    "Це більше "шоу", ніж "ток". Я там не бачу багато сенсів. Я бачу політиків, які просто змагаються в піарі. Це перше і найголовніше. Що стосується частоти появи деяких персон – щодо цього теж є питання, але на них я відповісти не можу. Я просто бачу, що там з’являються ті, хто потрібен, може, студії і самим політикам, а не людям. Це вже етичне питання", – сказав він.
    Аласанія додав, що з самим Шустером питання непродовження контракту він обговорив ще п’ять місяців тому.
    Натомість, за його словами, канал має намір створити політичне ток-шоу власного виробництва, яке планується запустити у лютому. Наразі робоча група з близько десяти людей веде роботу над створенням його формату.
    Зокрема планується, що присутні у студії глядачі будуть не голосувати під час передачі, а приймати у ній активну участь, ставлячи питання.
    Крім того, програма транслюватиметься одночасно чотирма різними потоками, зокрема – по телебаченню, в інтернеті і по радіо. При цьому кожен потік буде повністю автономним, зі своїми ведучими і взаємодією з аудиторією.
    "Ми досі не з’єднали ні інтернет-аудиторію, ні телеаудиторію, ні радіо. А це абсолютно різні люди", – сказав він.
    Гендиректор Першого національного додав, що не знає про подальші плани Шустера і вони йому "малоцікаві". У той же час він припустив, що шоумен може перейти працювати на телеканал "Ера".
    "Ера" залюбки перебирає те, від чого відмовляється Перший національний. Так було з Поплавським, так було з "Золотим гусаком", так може бути і з Шустером", – припустив Аласанія.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 055

Типово

Выборы закончены, проект Шустера становится убыточным))))

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    Выборы закончены, проект Шустера становится убыточным))))
    ще до виборів , майже з перших днів на посаді Аласанія сказав давайдосвіданья
    Директор НТКУ Зураб Аласания заявил, что будет делать все возможное, чтобы Шустер поскорее ушел с канала.

Национальная телекомпания Украины (НТКУ) намерена заменить программу Савика Шустера Шустер Live на канале и уже нашла человека на его место. Об этом в среду, 16 апреля, на заседании комитета Верховной Рады по вопросам свободы слова и информации сообщил директор НТКУ Зураб Аласания, пишет РБК-Украина.
    “Общественное” (ТВ) и Шустер – там совсем разные деньги. Шустер там другие деньги, и они действительно вкладывают очень много денег. Это то, что мы сделать не можем. Я просто вижу такой путь, чтобы его (Шустера) не просто уволить, убрать, а заместить чем-то нашим, может не таким хорошим, но будет сделано. Я даже знаю, кто этот человек будет. Это абсолютно независимый человек и она сможет сделать такой продукт, который производит Шустер”, – заявил Аласания.
    Он также добавил, что будет делать все возможное, чтобы Шустер поскорее ушел с канала.
    “Я не знаю, сколько он еще останется. Я был у него, мы разговаривали. Я сказал ему: я буду делать все, чтобы ты ушел с канала, но таким путем, чтобы ты сам решил уйти с канала”, – сказал Аласания.

з недавнього http://kp.ua/culture/472765-hendyrek...rayny-y-fyzyky

Звідки Ви
    Красный Камень
    Дописів
    306

Типово

Прямо какая-то банка с пауками....

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Serge59 Переглянути допис
    Прямо какая-то банка с пауками....
    з манямє

Дописів
    6 362

Типово

Цитата Допис від Duke Nukem Переглянути допис
    Скучєн он. Надо Кісєльова(Д), Соловйова і Мішу Блєвонтьєва, во гдє жьізнь! Ну,і ехо Москвьі.
    ...таки да...депортировать то лайно в лугандон...его зритель - совок
    В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Ну что, какие прогнозы - на каком канале теперь всплывет Савик? ))
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Дописів
    21 749

Типово

даже тему создали персональную )) ... значит теперь не уйдет

Звідки Ви
    Арбайтенштрассе
    Дописів
    940

Типово

Савик, единственный, кто хоть немного разных политиков в студию пускает- тоталитаристам покоя никак не дает). Смешно, ей-Богу).
    Та, Господи. Выключите телевизор))).

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від kommi Переглянути допис
    Савик, единственный, кто хоть немного разных политиков в студию пускает- тоталитаристам покоя никак не дает). Смешно, ей-Богу).
    Та, Господи. Выключите телевизор))).
    каких нах разных... последнее время там только мнение одной стороны... партии войны...
    не журналистика, а пропагандонство...

Дописів
    1 586

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    ... там только мнение ... партии войны...
    ...
    несоглашусь,
    мне так видится что Путинских выкормышей уже даже там меньше стало.
    . в Украине мучительно в агонии умирает холуйство .
    . несуществует доброго царя . необходимо принимать решения и нести за них ответственность самостоятельно .

Звідки Ви
    Toronto, Canada
    Дописів
    790

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    каких нах разных... последнее время там только мнение одной стороны... партии войны...
    не журналистика, а пропагандонство...
    Не маю зауваг відносно цієї теми, бо не маю уяви про якість та зміст тем шоу за участю пана Шустера. Але змушений звернути Вашу увагу на дурне та беззмістовне мотто з московітського поета з дурним прізвищем "Блока". Останній не мав а ні краплі уяви про походження своїх пращурів, а тому й зморозив нісенітницю про належність до скіфо-сармато-гото-іранських народів. До останніх належать виключно руси-слов'яни стародавньої Русі - цебто пращури цьогоденних юрб збанкрутіло-зкорумпованих совко-колгоспних юрб з боягузів та зрадників спільноих інтересів загалу.Але друга частина Вами наведеного мотто всеціло відповідає єству самозваних "русскіх", що безпардонно привласнили собі з 1721 року нашого руса-слов'янина етно-ідентичність. І от цей зухвалий крадій без 9 ти років в продовж трьох століть животіє в цьому світі по сфальсифікованій ксиві. Цебто, видає себе решті світу людей за той народ, до якого московіт-ординський улус не має навіть дотичного відношення! В цілому потрібно винити в такому жалюгідному стані справ в курені не кого іншого, але лишень наших зарепано-навіжено-змосковщених люмпен-боягузливих свиняк, свиней в котрих відсутні не тільки звичайні мізки, але ними навіть втрачений інстинкт самозбереження. Будь більш-менш дружньою наша юрба, то без будь якої зброї зруйнувала б вщент ворожу Московіт-орду.
    Востаннє редагував alipinetree: 25.11.2014 о 05:22

Сторінка 3 з 3 ПершаПерша 123

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті