Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Голосували
29. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так, зробив! Повністю перейшов на українську мову!

13 44,83%
  • Ні, не зробив! Українську мову вчити небуду, тому що я російський шовиніст!

7 24,14%
  • Я навпаки буду призирати усіх україномовних!

1 3,45%
  • Я ненавиджу українську мову!

8 27,59%
Сторінка 3 з 28 ПершаПерша 12345678910111213 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 543, показано з 41 по 60.

Тема: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Цитата Допис від LeoLogic
    "озабоченным" из диаспоры все неймется..
    Ну до чого тут стурбовані (озабоченные)? Ви, здається, з Дніпропетровська. Не ображайтеся, але я знаю людину дуже схожу на вас. Не треба соромитися і розпалювати ворожнечу насамперед у власному серці. Просто іде нормальний процес. Людей же не на іспанську заохочують переходити Просто вам з вашим ставленням важче буде потім.
    Може ви і скажете, що володієте українською вільно, але мені здається, з власного досвіду, що далеко не вільно. Сподіваюся, що я помилився і ви просто занадто сильно любите російську мову.
    http://www.ukraine-nato.gov.ua/data/upload/publication/nato/ua/2598/nato_banner_anim.gif
    Doomed to dam the rift
    Across the shifting abyss
    With her body and it’s gift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Цитата Допис від skroznik
    Цитата Допис від Schweik
    Цитата Допис від LeoLogic
    "озабоченным" из диаспоры все неймется..
    Знову киргиз обговорює українські проблеми..
    Schweik, ты выступаешь со своим горе-"патриотизмом" как ВнутриМаточные Средства Украины в севастопольской бухте - в роли клоуна.
    skroznik, ваші коменти відкрито говорять про ваше вороже ставленя до будь якого прояву українського націоналізму, навіть найслабшого.
    Припускаю, що ви підтримуєте возз'єднання України і Росіє у новому союзу на кшалт СРСР, але висловлюючи свої думки у такій агресивні формі, ив не сприятимете розвитку дружніх почуттів у українців до росіян.
    Не треба ненавидіти, намагайтеся переконати людей. Хоча я вважаю, що у нас нічого не вийде, але йе моя особиста думка.
    http://www.ukraine-nato.gov.ua/data/upload/publication/nato/ua/2598/nato_banner_anim.gif
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Цитата Допис від Schweik
    Нині Дніпропетровськ нагадує мені Київ у 1991 р.
    Вибачте, я не був ніколи у Києві. А що відбулося у Києві на той час? То були мітинги?
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Цитата Допис від Люся Пряная
    Мне надоели все эти зацикленные зануды, которые больше ни очем поговорить не могут?"
    Запускайте нове голосування, подивимось я проголосують
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Цитата Допис від Банзай
    1. Обмежуйте присутність російської навколо себе...
    А як це зробити, коли мої начальники та інші керівники вживають російську, вони вже люди в літах, вони приймуть мою ідею (серйозну) на іграшку та відмахнуться від мене.
    Може ось чому я проголосував на рівні "Чемний" - із-зі обставин (оточення).

Цитата Допис від Банзай
    2. Пишіть е-мейли друзям лише українською.... Знищіть російську розкладку клавіатури ..... Літери "ы" та "э" за потреби можна набрати і за відсутності російської клавіятури (Alt+235, Alt+237). Нагородою за знищену зайву розкладку вам стане швидше перемикання з англійської на кирилицю.
    Підкажіть а як тепер бути з програмою Punto Switcher, яка автоматично переключала мені розкладку. Щиро дякую за пораду щодо літер ы" та "э", але так це працює тільки у MS Word.

Цитата Допис від Банзай
    3. Шукайте україномовного спілкування. Почніть з письмового...
    так і зробив.

Цитата Допис від Банзай
    4. Буде складно почати говорити українською зі знайомими...
    Це не складно, але деякі вважають це за гру і перестають говорити на серьозні теми.

Цитата Допис від Банзай
    5. Купіть великий російсько-український...,
    Дуже корисно.
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Цитата Допис від skroznik
    Подарки к новому году сыпятся тучей.
    Я даже знаю кто автор...
    Не іронізуйте, просто вони подумали однаково і розмістили одну ж й ту саму інформаціію з ресурса, який обидва читають.

Ну не можна ж завжди вважати, що це одна людина.
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Российская империя, Екатеринослав
    Дописів
    27 822

Типово

Цитата Допис від Crack
    Мне высказывания Бджмила-Швейка, Майн Кампф напоминают, пролистывал как то я эту "занимательную" книженцию. Так вот нет её сейчас под рукой, а то бы вы сразу поняли откуда черпали свои идеи УПА и их современные последователи типа Бджмиля-Швейки. Ведь процентное соотношение наций и расс это избретение Гитлера, именно он в своих "твореньях" считал кого, сколько и где должно остаться. Так что таких как Бджмило-Швейка нужно сажать как минимум
    Crack, Вы очень ошиблись в этом посте в ОДНОМ слове - НАПОМИНАЮТ. Высказывания жопамила далеко не напоминают фашизм, жопамил есть не националист - он УКРАИНСКИЙ ФАШИСТ.
    Вот посмотрите только один его кусочек, далеко не самый крутой:
    Цитата Допис від Dzhmil
    Якщо ви почитаєте того ж Донцова, то побачите, що український націоналізм - то і є стовідсотковий фашизм, але вже з українською специфікою. І ОУН до 1943 року цілком слушно можна назвати фашистською організацією. Але що в цьому такого поганого? Чому обов'язково треба відхрещуватися від фашизму або співпраці з НС, як від чорта?
    Вы сами можете прочитать каким фашизмом дышат современные выкормыши УПА, например здесь:
    http://www.forum.vosvoboda.info/view...er=asc&start=0
    Не удивляйтесь украинскому написанию НИК-а - он дальше по тексту признается что он одно и тоже лицо с днепропетровским жопамилом.
    Только дураки не понимают что ОУН-УПА - это фашизм. УКРАИНСКИЙ ФАШИЗМ.
    Цитата Допис від Dzhmil
    "бротьба УПА проти нацистів" - це великою мірою пропагадивний хід з метою "відбілити" ОУН в очах "західної демократії" і совка.
    (см. там же)
    Цитата Допис від Dzhmil
    Не забувайте, що переважна більшість українців сприймала прихід німців 1941 року як визволення, а Гітлера і Німеччину як визволителів.
    (см. там же)
    Цитата Допис від Dzhmil
    Але фашизм – це складова частина націоналізму, і це факт, що не можна заперечити.
    (см. там же)

Очень характерна и подпись, стоящая под всеми постами жопамила:
    На будь-яке запитання російською маю одну відповідь - стріл.

Так что любые более менее "демократические" высказывания жопамила на этом форуме есть не что иное как попытка навешать лапшу на уши молодым недоучкам, пропагадивний хід з метою "відбілити" ОУН в очах "західної демократії"

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    8

Типово

А чому немає пункта "перейшов частково"?

І взагалі щось там негативних варіантів більше, ніж позитивних. Можна подумати, що усі мешканці нашої країни діляться на два табора: націоналісти і ті, що ненавидять усе українське...

Я залюбки розмовляю українською у тих випадках, коли впевнена, що мене розуміють. І сподіваюсь, що з часом українці таки заговорять українською. Все-ж таки мова - частина національної культури. А без культури ми не народ, а так, група людей, що мешкають на певній території...

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

А як це зробити, коли мої начальники та інші керівники вживають російську, вони вже люди в літах, вони приймуть мою ідею (серйозну) на іграшку та відмахнуться від мене.
    Може ось чому я проголосував на рівні "Чемний" - із-зі обставин (оточення).
    В мене зустрічаються подібні проблеми. Навіть був персональний "емський указ" - всю аналітику готувати російською, панство не розуміє. Але всі інші розуміють. От і добре. Тому назвемо варіант "Залежний" і годі на цьому.
    Підкажіть а як тепер бути з програмою Punto Switcher, яка автоматично переключала мені розкладку. Щиро дякую за пораду щодо літер ы" та "э", але так це працює тільки у MS Word.
    Я не програміст. Все можна українізувати, шукайте тут:
    http://www.ukrface.kiev.ua/
    чи ще деінде.

так і зробив.
    я з особистим суржиком так і робив. Наразі - всьо чотко (с) "Гади".

Це не складно, але деякі вважають це за гру і перестають говорити на серьозні теми.
    Далі будуть запитання - "ти що став націоналістом?" , потім буде перехід будь-якої розмови на тему "і я б оце говорив" чи "друга державна". Це - деякі наслідки переходу - звикнете. Але тих, хто переходить - все більше.

5. Купіть великий російсько-український...,

Дуже корисно.

іще купуйте україномовну музику, та літературу - суттєво поповните свій запас слів і перестанете інколи говорити калькою з російської.

Удачі!

alexanderl
    Guest

Типово

----Сообщение удалено модератором в связи с нарушением пункта 1.1.2 Правил форума. Selena----

Дописів
    1 617

Типово

Цитата Допис від alexanderl
    ----Сообщение удалено модератором в связи с нарушением пункта 1.1.2 Правил форума. Selena----
    модератори, доколє!!!!!!!!
    Москва = Третий Рейх! А четвертому - не бывать!

alexanderl
    Guest

Типово

Типово

Schweik, КГ/АМ
    Велосипеды SCOTT. Продажа и обслуживание. 067 352 1717

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

alexanderl, аккуратнее с выражениями, вы не на базаре.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Дописів
    1 617

Типово

alexanderl, ти "під жида косиш", а сам мудак-мудаком Піди до рабина - він тобі мізки вправить.

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Цитата Допис від Hanor Narasson
    alexanderl, ти "під жида косиш"
    Hanor Narasson, для жида є образою, коли таке під нього "косить". Облиште, воно само засохне, якщо буде всіма ігноровано.

Дописів
    1 617

Типово

mann, +1

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    233

Типово

Более всего неприятно и непринятно,что все сводится к оскорблениям и навешиванием ярлыков.Что-то не наблюдается терпимости и толерантости.
    Да какая разница,на каком языке общаются люди,если они уважительно относятся друг к другу?И каждый пусть сам выбирает язык для общения.А вот зачем насаждать это-мне как раз и непонятно.И не нужно русскоязычных в Украине называть пособниками Кремля.

alexanderl
    Guest

Типово

Звідки Ви
    dp.ua
    Дописів
    804

Типово

Модератори може легше забанити цього барана ніж видаляти всі його пости?

Сторінка 3 з 28 ПершаПерша 12345678910111213 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті