Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
зачем в кредит. я говорю не о бизнесе. я говорю о мелком предпринимательстве. вот мой парикмахер. работал на дядю в салоне потом решил открыть свой. через время пришел к выводу что нужно работать самому. ибо работники приходят нарабатывают клиентуру и уходят вместе с ней. теперь он работает сам на себя. но не может и на неделю оставить работу чтобы в отпуск поехать.
в Украине раб - если нет возможности чьонить с3,14здить....
коли я працював юристом в корпораціях, я дійсно, хєрачив з 9 до 20. інколи ще й по суботах (хотіли частіше, але вдавалося "петляти"). також змушений був узгоджувати відпустку. і т.і. все це за зарплату і, якщо поталанить, якусь премію.
зараз я - самозайнята особа. цього року у відпустках провів три тижні, був на трьох сплавах, двічі в горах і т.і. і телефон після 18-00 або на вихідних я дозволяю собі відключати, присвячуючи час сім'ї...
можливо, в наймах я б заробляв більше, була одна фантастична можливість - я відмовився. я - вільна людина і це мені подобається. )
.. нет конечно... я же на с людьми общаюсь... да и по улицам хожу..
ЗЫ если бы народ хотя бы 50% читал, и понял Маркса, то этой банковской крызы бы не было...а так маємо, те що маємо (с)
ЗЫЗЫ я не умничаю, я прикалываюсь с того, что до людей наконец то начинает доходить, что вода мокрая..![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks