апп
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Acme-Professional "Siena" 12/6 мне 2 штуки нужно... (подробности в личку пожалуйста)
Дівчата сьогодні-завтра можу зробити дозамовлення. Прийде 16 числа.
Дівчатка, для форумчан я не прошу оплачувати на картку одразу, коли Ви зробили замовлення. Але прошу відповідного ставлення і до себе.
Якщо пишу Вам для підтвердження/уточнення замовлення - відпишіться, будь ласка! Можливо Вам вже не потрібна фарба - просто так і напишіть. Я ж роблю замовлення, збираючи мінімалку і розраховую, що Ви візьмете енну кількість продукції, відповідно обіцяю певні строки іншим замовникам. Якщо Ви не відповідаєте - я або зриваю обіцяні строки, або купую щось, що мені зовсім не потрібно, щоб вкластися в мінімалку ((( Заздалегідь вдячна за розуміння.
Відтепер трішки змінюються правила замовлення:
Замовлення робимо до 23.00 понеділка -у вівторок я відправляю замовлення, середа-четвер його обробляють і в п"ятницю відправляють мені. Неділя-понеділок роздачі. Замовлень у постачальника надзвичайно багато, тому інколи затримки на відправку 1 день.
Отже, усі замовлення поточного тижня, зроблені після 23.00 понеділка - переносяться на наступний вівторок.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks