Как вариант - историческое название: Великое княжество Русское (польск. Wielkie Księstwo Ruśkie) в составе Речи Посполитой
См. Гадяцький договір.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Как вариант - историческое название: Великое княжество Русское (польск. Wielkie Księstwo Ruśkie) в составе Речи Посполитой
См. Гадяцький договір.
фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников
Вы еще скажите, что не существовало такое понятие, как "Воеводство русское" в состсаве Речи Посполитой
Ру́сское воево́дство (польск. Województwo ruskie) — административно-территориальная единица Польского королевства, образованная около 1434 года из тех земель Галицко-Волынского княжества, которые были захвачены в последней четверти XIV века. Административным центром Русского воеводства был город Львов. Около 1434 король Владислав III Варненчик издал привилегию, которой уравнял в правах галицких русских бояр с польской шляхтой. Во главе администрации стоял воевода, которого назначал король из числа крупных землевладельцев.
До образования воеводства эта территория носила название Русское королевство или Русская земля. В 1254 году Даниил Галицкий принял в Дорогочине титул «короля Руси» от папы римского Иннокентия IV, основав галицкий королевский дом. Потомки Даниила именовали себя «Rex Russiae» и «duces totius terrae Russiae, Galicie et Ladimirie» («король Руси» или «князь всей земли русской, галицкой и владимирской».
Не понимаю я этого Даниила Галицкого.
Почему он так стыдился заявить во всеуслышание, что он - украинец, и не "король Руси", а "король Украины".
Кто мне объяснит эту загадку?
Такі вже там вперті люди - по сьогоднішній день називають себе як і при Данилі, і до нього - руськими.
Осьо що пишуть:
Улітку, як я вже казав, мені частенько доводилося бувати у родичів в селі на Волині. А там місцеві хлопці, коли бачили нове обличчя, підходили і задавали питання: „Ти чий?”. А вже після відповіді вирішували, чи приятелювати з тобою, чи товкти тобі пику. Я назвав себе, показав рукою, що он хата в якій живуть мої родичі. Звісно, що я розмовляв Українською. Коротше кажучи, до мене і моєї рідні хлопці претензій не мали, тому ми подружилися.
І приїхав до села одного разу малий ублюдок. Тут жила його бабка. Донька цієї бабки, свого часу поїхала до міста, і там вийшла заміж за кацапа. І ублюдка, коли той народився, записали на кацапську національність. І ходив він до кацапської школи. А мамаша його так скурвилася, що навіть не стала вчити своє дитя Української мови.
І ось вийшов ублюдок погулять. Зрозуміло, що місцеві хлопці зразу до нього підійшли і питають: „Ти чий?”. І тут кацапчєг починає нести пургу, про те „какой он модний гарадской пацан, чта он рускій” і все таке. Тут його зупинили і кажуть: „Не поспішай, хто ти за національністю?” А він і відповідає: „Рускій”. Тут йому в зуби – бабах! І кажуть: „Це ми Руські, а ти москаль!”. І знову питають: „Так хто ти за національністю?”. А тупий ублюдок плаче і відповідає: „Рускій...” Йому знову в зуби – бабах! „Це ми Руські, а ти москаль! Так хто ти за національністю?”. Били ублюдка доти, доки на питання: „Ти хто за національністю?”, ублюдок не став відповідати: „Москаль". І ЦЕ БУЛО ПРАВИЛЬНО.
... які ж вони руські, якщо провінція - Малопольска?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
схема чересчур умельченная.
Культура - так и прэ!
Сразу видно - пишет еуропеец
Представим обратную историю:І ось вийшов ублюдок погулять. Зрозуміло, що місцеві хлопці зразу до нього підійшли і питають: „Ти чий?”. І тут кацапчєг починає нести пургу, про те „какой он модний гарадской пацан, чта он рускій” і все таке. Тут його зупинили і кажуть: „Не поспішай, хто ти за національністю?” А він і відповідає: „Рускій”. Тут йому в зуби – бабах! І кажуть: „Це ми Руські, а ти москаль!”. І знову питають: „Так хто ти за національністю?”. А тупий ублюдок плаче і відповідає: „Рускій...” Йому знову в зуби – бабах! „Це ми Руські, а ти москаль! Так хто ти за національністю?”. Били ублюдка доти, доки на питання: „Ти хто за національністю?”, ублюдок не став відповідати: „Москаль". І ЦЕ БУЛО ПРАВИЛЬНО.
приехал мальчишка из Украины в Россию к бабушке.
На вопрос, кто он по национальности, отвечает: "украинец".
И тут его его начинаютпибить до тех пор, пока он не начнет отвечать на этот вопрос: "хохол".
Вы бы написали под таким рассказом: І ЦЕ БУЛО ПРАВИЛЬНО?
Пропоную тимчасово, до приходу до влади патріотів, змінити на зву УКРАЇНА на УКРАДІЯ. Все рівно тут нічого крім крадіжок не відбувається.
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
отличный вариант. и можно не разделять донецкую республику и южную украину.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Вот еще забавная карта.
Ссылочка для более подробного изучения обиженным совкам, ущемленным москвофилам, шовинистам и прочей нечисти: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...peg?uselang=ru
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks