Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 3 з 8 ПершаПерша 12345678 ОстанняОстання
Всього знайдено 153, показано з 41 по 60.

Тема: Несчастный случай с малышом на ж/м Победа-3 . Ребенка убило дверью..

Звідки Ви
    Победа-6
    Дописів
    3 004

Типово

не от хорошей жизни мать пошла подрабатывать с малышом.
    Большое горе для семьи. Соболезнования.
    Работа работой, а поход по расписанию. Если туризм мешает работе- брось работу.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Anel* Переглянути допис
    Хочу обратиться к тем, кто обвиняет ВСЕ и ВСЯ !!! Уважаемые Господа, Панове! Темку я открыла не для того, чтоб читать все Ваши гадости и обвинения .. в адрес родителей, мой адрес.. Нет!!! Я хочу , чтобы многие(а оказывается их много, как видно) задумались, что любая мелочь-несет следствие! И не нужно здесь на державний мови и не только... обвинять всех! Это случай! Случай жуткий и .. даже не знаю.. сложно представить. Потому-если хочется написать гадость-остановитесь и... (вдох-выдох). Погиб ребенок.
    Боже ж мій... як пафосно... де ж Ви побачили "гадость"? лише твереза оцінка ситуації.
    А темку Ви відкрили для того, щоб на конкретному прикладі ще раз нагадати гаспадам і панам - і тим, що вже стали батьками, а особливо тим, хто ще тільки збирається, про наступне:
    - про те, що результатом їхньої любові та метушні у ліжку, як правило стають діти.
    - про те, що це для них пять хвилин задоволення, а для дитини потім реальне життя. з усіма його металевими дверима, сірниками, каструлями з окропом, великими собаками, вантажівками, незакритими балконами, розетками та ін.
    - про те що до певного віку дитина сама НЕ МОЖЕ адекватно оцінити ступінь небезпеки і, як наслідок, уникнути її. а тому відповідальні за безпеку дитини лише батьки і ніхто інший.
    - про те, що потім ніякими співчуттями, шмарклями або прокляттями у будь-чий бік ніхто нікому не допоможе - дитина загибла, як Ви вірно написали.
    про власника двері нічого писати не буду. і Ви не пишіть. бо ми можемо тільки здогадуватись чи то дійсно була необережність, чи може він здійснив усі заходи, щоб попередити про небезпеку, що виходить від його двері. але навіть у цьому напівфантастичному випадку він звертався з попередженням до тих, хто вміє читати і оцінювати ступень небезпеки і як нормальна людина не міг передбачити, що 1,5 річна дитина, залишена без нагляду, підлізе під ті кляті двері. саме тому, доки не буде доведено хоча б необережність власника дверей, вина за загибель дитини буде лише на батьках. отаке.
    Востаннє редагував Mr.Glum: 30.07.2010 о 10:12
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Дописів
    2 616

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    що півторарічна дитина робила сама, без батьків, між першим та другим поверхами? дитину, безумовно шкода, але винні лише батьки (чи та особа яка повинна була опікуватись дитиною поки батьки працюють). двері тут до чого?
    Согласна.

Цитата Допис від Anel* Переглянути допис
    Темку я открыла не для того, чтоб читать все Ваши гадости и обвинения .. в адрес родителей, мой адрес.. Нет!!! Я хочу , чтобы многие(а оказывается их много, как видно) задумались, что любая мелочь-несет следствие! И не нужно здесь на державний мови и не только... обвинять всех! Это случай! Случай жуткий
    Жаль родителей но бросать без присмотра ребенка 1,5 годовалого не стоило. Тогда бы жив остался однозначно, вот вам и следствие. И не надо такого пафоса и издевок по поводу мовы, зверей тут нет а правду вам говорят,слушайте,не хотите слушать тем не создавайте.
    "Ответственность за свою судьбу,связанная с личной свободой - невыносимая ноша для большинства, поэтому народ готов расстаться со свободой в обмен на «порядок» и гарантированную миску баланды" Э.Фромм

Дописів
    329

Типово

Разница между спорящими лишь в том, что первые исходит эмоциями "какой-ужас" и "давайте что-то делать, ибо жалко". А вторые напоминает родителям про их обязанности перед ребенком. Пусть для первых мнение вторых кажется "черствым". Но, мне кажется, что для пользы - лучше поступать в жизни, как советуют вторые.

P.S. Ребенка жалко. Равно как и любого, волею случая лишившегося жизни.
    Нас никто не защитит, кроме нас самих. Это правда. Не надейтесь безоглядно на соседей. ЖЕКИ И т.д.
    ..

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    882

Типово

Цитата Допис від Володимирович Переглянути допис
    А Ви скажете, що не треба слідкувати за порядком на районі, вимагати від міліції виконання своїх обов'язків?
    За порядком на районе должна следить милиция. Родители тоже могут, если у них есть время и возможности, но не обязаны. Поэтому винить их в беспорядках - неправильно, точно так же, как неправильно винить мать ребёнка в том, что его придавила оставленная кем-то дверь. Может вы ещё считаете, что за состоянием дорог должны следить водители?

Чи може давайте вб'ємо дитину того, чиї двері вбили того хлопчика? ЩО КОНКРЕТНО ВИ ПРОПОНУЄТЕ?????????
    Что я предлагаю, я уже писал - не оставлять строительный хлам на лестнице. Это, кстати, повторили здесь многократно, а вы всё равно не заметили. Зато зачем-то приплели убийство другого ребёнка, странный вы.
    42

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    882

Типово

Цитата Допис від Artemus Переглянути допис
    Нельзя сделать мир, совершенно безопасным. Вы можете оставить где-то отвертку, а кто-то может этой отверткой выколоть себе глаз. Можно и бутылку оставить, а кто-то осколком порежется, и помрет.
    Причём тут мир? Можно хотя бы не делать опасной лестничную клетку, оставляя там хлам. А вы что, так рассуждаете: "В масштабах безопасности мира эта дверь, оставленная стоять на площадке, ничего не значит. Оставлю её тут." Или нет?
    42

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від A_K Переглянути допис
    За порядком на районе должна следить милиция. Родители тоже могут, если у них есть время и возможности, но не обязаны. Поэтому винить их в беспорядках - неправильно, точно так же, как неправильно винить мать ребёнка в том, что его придавила оставленная кем-то дверь. Может вы ещё считаете, что за состоянием дорог должны следить водители?

Что я предлагаю, я уже писал - не оставлять строительный хлам на лестнице. Это, кстати, повторили здесь многократно, а вы всё равно не заметили. Зато зачем-то приплели убийство другого ребёнка, странный вы.
    А за міліцією хто повинен слідкувати? Пушкін?

Вашу пропозицію я високо оцінив, будівельний хлам на сходах не залишаю. А тепер уточнюю питання: що Ви пропонуєте зробити, щоб люди не залишали хлам на сходах? Я от запропонував вбивати їхніх дітей їхнім же хламом. Готовий відмовитись від своєї пропозиції, якщо Ви запропонуєте щось конструктивніше.

З,ІЇ : Й водії до речі повинні вимагати щоб за їхні гроші дороги ремонтувались. Ви ж вимагаєте у магазині якості товарів? А чому не вимагаєте відпрацювання сплачених податків?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

. Может вы ещё считаете, что за состоянием дорог должны следить водители?
    а за власною машиною? якщо водій бачить відкритий люк, але все одно туди їде, провалюється і "вбиває" власне авто, лише тому, що йому його внутрішні переконання підказали, що дорожня служба та міліція повинні були запобігти крадіжці люка, то хто йому винен?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    882

Типово

А за міліцією хто повинен слідкувати? Пушкін?
    Прокуратура.

Вашу пропозицію я високо оцінив, будівельний хлам на сходах не залишаю. А тепер уточнюю питання: що Ви пропонуєте зробити, щоб люди не залишали хлам на сходах? Я от запропонував вбивати їхніх дітей їхнім же хламом. Готовий відмовитись від своєї пропозиції, якщо Ви запропонуєте щось конструктивніше.
    Если вы видите хлам на лестнице, можно позвонить в квартиру, в которой недавно делался ремонт, и сказать "Это ваш строительный мусор? Вывезите его пожалуйста, а то тут дети ходят."
    42

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Прокуратура.

Вашу пропозицію я високо оцінив, будівельний хлам на сходах не залишаю. А тепер уточнюю питання: що Ви пропонуєте зробити, щоб люди не залишали хлам на сходах? Я от запропонував вбивати їхніх дітей їхнім же хламом. Готовий відмовитись від своєї пропозиції, якщо Ви запропонуєте щось конструктивніше (с) Володимирович
    Йес. А хто повинен слідкувати за прокуратурою?

Если вы видите хлам на лестнице, можно позвонить в квартиру, в которой недавно делался ремонт, и сказать "Это ваш строительный мусор? Вывезите его пожалуйста, а то тут дети ходят."
    [/QUOTE]

уЙНЮ Ви пропонуєте. У Німеччині б сусіди просто викликали поліцію навіть якщо хтось побутове сміття виставив зі своєї квартири й затримався поговорити по телефону на 10 хвилин. Й відтрахали б власника цього сміття по повній програмі.

А у нас умовно засудили керівників "Дніпрогазу", через яких у смертельній небезпеці були тисячі людей - хоча й загинуло усього 27.
    Востаннє редагував Володимирович: 30.07.2010 о 22:00 Причина: А К дітей вбивати не пропонував!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

а поки Ви займаєтесь вихованням дорослих, Ваша залишена без нагляду дитина вже підлізла під ті двері...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    882

Типово

Володимирович, отредактируйте пожалуйста ваш пост, а то кто-то может подумать, что это я предлагаю детей убивать.
    42

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Володимирович, отредактируйте пожалуйста ваш пост, а то кто-то может подумать, что это я предлагаю детей убивать.
    щаЗ. Якщо я неправий - можете скаржитись модератору.

MIX
    Guest

Типово

щаЗ. Якщо я неправий - можете скаржитись модератору.
    Вы не правы в том, что неправильно процитировали и заменили слова А_К своими словами!

Звідки Ви
    Днепр-Днепропетровск
    Дописів
    15 286

Типово

Цитата Допис від Пуля Переглянути допис
    Согласна.

Жаль родителей но бросать без присмотра ребенка 1,5 годовалого не стоило. Тогда бы жив остался однозначно, вот вам и следствие. И не надо такого пафоса и издевок по поводу мовы, зверей тут нет а правду вам говорят,слушайте,не хотите слушать тем не создавайте.
    Пафоса здесь нет и не может быть.. А мне-то правду-о чем???

Звідки Ви
    Днепр-Днепропетровск
    Дописів
    15 286

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    а поки Ви займаєтесь вихованням дорослих, Ваша залишена без нагляду дитина вже підлізла під ті двері...
    Вот так вероятно и произошло в том случае..

Звідки Ви
    Радио-Африка
    Дописів
    13 122

Типово

Бабы еще нарожают(с)Г.К.Жуков

Titten, Bier und Essen - unsere Freunde besten!

Дописів
    1 927

Типово

Капец.

Дописів
    130

Типово

автор создавший тему пытается вас предупредить, что будьте внимательны следите за своими детьми, не оставляйте без присмотра. Ведь жизнь ребёнка такого возраста полностью зависит от родителей. Очень жаль малыша, мои соболезнования родителям.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Cacharel Переглянути допис
    автор создавший тему пытается вас предупредить, что будьте внимательны следите за своими детьми, не оставляйте без присмотра. Ведь жизнь ребёнка такого возраста полностью зависит от родителей. Очень жаль малыша, мои соболезнования родителям.
    wow.

Сторінка 3 з 8 ПершаПерша 12345678 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті