Они дупой рычат? Однако...
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
МОСКАЛЬ1968 я тобі вкотре кажу вчи людську мову! "Тополь" росіяни без КБЮ (КБ Південне) запустити нездатні! А так звісно наши специ навіть мавпу навчать...
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
але є мінус- зменьшиться до розмірів петарди...А пусть переименуют в "Путин"...
Тогда полетит...![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
А может переименовать в Deep Purple ?
06.12.2009 19:37 : Вокалист легендарной группы Deep Purple - фанат Владимира Путина
В этом сам Йен Гиллан признался в интервью журналу Нью Таймс. Это не связано с идеологией сказал певец. Мне просто нравится как он вывел страну из кризиса тяжелейшей ситуации. «Я думаю, что он сделал новую Россию намного сильнее. Знаю, что его не любят внутри вашей страны, да и за ее пределами, но мне, простите, нравятся сильные люди, сказал Гиллан.
Отмечу, что о Путине вокалист Deep Purple заговорил, несмотря на то, что вопрос ему был задан о Дмитрии Медведеве. Известно, что президент большой поклонник Deep Purple
Портвейна з того що досі жоден пуск Тополя не обійшовся без підтримки української сторони! А раптом війна? А специ з Дніпра на поїзді чи на літаку поки доїдуть...С чего бы это?![]()
Цитата:
06.12.2009 19:37 : Вокалист легендарной группы Deep Purple - фанат Владимира Путина
В этом сам Йен Гиллан признался в интервью журналу Нью Таймс. Это не связано с идеологией сказал певец. Мне просто нравится как он вывел страну из кризиса тяжелейшей ситуации. «Я думаю, что он сделал новую Россию намного сильнее. Знаю, что его не любят внутри вашей страны, да и за ее пределами, но мне, простите, нравятся сильные люди, сказал Гиллан.
Отмечу, что о Путине вокалист Deep Purple заговорил, несмотря на то, что вопрос ему был задан о Дмитрии Медведеве. Известно, что президент большой поклонник Deep Purple
Это у него Стокгольмский синдром...
После того как в России Deep Purple оштрафовали за исполнение песен... Deep Purple...
Я безумно хохотал...
Стосовно «Тополя».
Мені неодноразово доводилось чути, що усі пуски – це Тополі виробництва кінця 80-их – початку 90-их. Типова практика з радянських часів – пускають найбільш старі ракети щоб пересвідчитись що за цей час інші ракети цієї ж партії не зіпсувалися. А нові мов однозначно не гірше.
Ракети зроблені в цьому столітті нібито ще не разу не пускали.
Тому після епопеї з Булавою все частіше чути сумніви про боєздатність тих нових Тополів, адже більшість вузлів з однакових заводів, де суттєво впав виробничий рівень. Старі кадри уходять, а нові приходять не найкращі через малу зарплатню.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks