|
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Відгуки форумчан - найкращий стимул для творчості.
Ось така кішечка вишла. Намагався її зробити в стилі інтарсія. На жаль, не вийшло! Дуже примітивно і великі щілини між деталями. Мені здається не зумів передати обєм киці. Тож ще треба працювати і працювати у цьому напрямку. Тішить мене те, що здається інтуїтивно гарно підібрав фактуру дерева і його направленість. О! Для якісної роботи треба хороший лобзиковий станок, а не звичайний лобзик і... багато терпіння і праці. Нда... навіть соромно показувати то! Хоча... згодом можна буде порівняти![]()
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Може трошки однотипне. Але все одно різниця очевидна!
![]()
Чайка как живая - Вы так здорово передали ее пастичность!!!
Какие замечательные у Вас игрушки. Мне понравилось ВСЕ!!! Осталось определиться, что именно мне хочется больше всего.
Ось зробив найкращий подарунок під назвою "ДЛЯ ПОДРУГИ ДИТИНСТВА", або "ДЛЯ НАЙКРАЩОЇ (СПРАВЖНЬОЇ) ПОДРУГИ"
Але це дуже специфічний подарунок, тому діткам до 16 ЗАБОРОНЕНО то дивитися.Бажано не дивитися цього і високоморальним особам.
http://i056.radikal.ru/0911/5a/05a38d024c76.jpg
і ще тут:
http://s41.radikal.ru/i091/0911/1d/2dcc982ff479.jpg
Скринька з духом старого міста Львів!
ідея виникла раптово і несподівано!
![]()
Смачні гризунки для дітей! Розмір - зручний для маленьких ручок і ротиків! В проекті ще вишеньки, огірок, можливо апельсин...
пісі. Мабуть, би зайняли достойне місце на ялинці, якби їх покрити червоною, жовтою, фарбами і золотим або срібним блиском... просто з балончиків.
![]()
Композиція "корова в лісі"
Просто прикольний ракурс!
Добрий привид!
![]()
Дмитро, просто надззвичайнi iграшки! Моя вам рекомендацiя ставити водяний знак на вашi фотографii!
Мене дуже зацiкавила оця такса
![]()
Вагітна жаба шукає господаря у вашому місці. Стане для власника хорошим талісманом і оберегом від заздрощів і поганих очей!
![]()
Зайцы: "Это наш Haus"
![]()
Востаннє редагував Dimokl: 09.12.2009 о 10:24
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks