Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Интересно читать про заводы и шахты от людей дрочащих в инете в рабочее время...
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Звіт про марш буде чи як?
Ну так чего там, денег нашли чтоб людям заплатить? А то маловато вас было в прошлый раз![]()
Ні для кого не є секретом, що сучасний досвід переконливо свідчить, що найбільш активно й плідно розвиваються ті держави, де рівень національної самосвідомості надзвичайно високий, де зберігаються національні традиції і культура, де в пошані власна історична спадщина.
Японія, Китай, Франція, Корея, Щвеція своїми сучасними здобутками переконливо підтверджують цю тезу.
Національно визначені держави також найбільш плідно співпрацюють і в різних міжнародних організаціях.
І, як це не дивно, але характерним є те, що усвідомлення своєї національної ідентичності сприяє зростанню міжнародного авторітету і світовому визнанню держави.
Нація, формуючи у громадян відповідну національну свідомість, найбільш повно захищає інтереси всієї своєї спільноти.
Стає зрозумілим, що для того, аби взяти під контроль той чи інший народ та його ресурси, треба не допустити переростання цього народу в повноцінну політичну націю Для цього слід завдавати системних ударів по вказаних обєктивних чинниках формування нації: території, державі, мові, культурі та історії.
Як наслідок знищення декількох чи навіть одного з цих чинників руйнує національну свідомість, яка в свою чергу є рушийною силою соціального розвитку......
На цю тему можу спiлкуватися i можу слухати поради.....
И ?Звіт про марш буде чи як?
Обов*язково буде.
Быть везде и всюду чужестранцем
Вечным чужестранцем на Земле
Скажите, а когда там будет марш ??!! Пойду поржу хоть
Патриоты.... Люблю я Украину. Знач я Патриот. А те кто будут на марше, это просто русофобы.... А это немножко разные понятия. Особенно с красно чёрными флагами..... Это просто громкие фразы банальных нациков.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks