Допис від
Пролісок
А це вже цікаво. Дочекалася відповідей Аляка. Тепер можна зробити деякі висновки.
я пишу українською. Тобто вимогу Аляка я начебто виконала. Тепер увага - на мій розгорнутий пост УКРАЇНСЬКОЮ, була відповідь, що мій суржик він зрозумів. Добре, я не претендую на звання "найкращий знавець української", тому попросила Аляка пояснити, що саме в моєму пості є суржиком. Аляк на моє питання не знайшов часу відповісти, але раптом почав активно відповідати на пости, які були написані ПІСЛЯ мого. З чого я роблю висновок, що моя, в принципі, нормальна укоаїнська мова і є для нього суржиком. То чого ж ти, дятле, довбеш тут усіх, щоб до тебе зверталися українською, а коли до тебе звертаються українською, ти пишеш, що це суржик? Тобі ж, придурку, не видно різниці між суржиком і українською мовою, тобі ж, що б не писали українською, це все одно буде суржик. Тобто так собі тупенька гра - навіть якщо ви пишете українською, це все одно не рахується, бо це суржик.
Я знову звертаюся до модераторів, щоб припинили уже це засирання форуму не одної якоїсь теми, а форуму тупими, беззмістовними, дебільними учасниками. Якщо вже ви створили цей форум, то або прибирайте тут, або признайте, що вам уже все одно, чи буде він існувати далі. Ну а раз так, то і нормальним людям тут робити нічого.
Відьмо, Дейнеріс, вашу позицію щодо цього гівнеця аляка підтримую. Те ж саме у відношенні до Бацьки.
Bookmarks