| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А доводилось робити в квартирах душ без вани і душової кабіни?
Ну коли в санузлі роблять такий собі закуточок з піддоном, або й без нього...
Я мав на увазі без вани і душової кабіни взагалі, щось накшталт такого:
Долучення 2036979 Долучення 2036982
або з скляною дверкою:
Долучення 2036980 Долучення 2036981
Як думаєш, є сенс такого планування?
І які на твій погляд мінуси у таких варіантах?
Бо як би ванною зараз користуються рідко, а якісна і просторна душова кабінка коштує зараз огого...
зи
Знайомому треба метрів 30 підлоги (керамограніт 60*60) + фартух на стіну, можеш взятися, чи зараз зайнятий?
это очень красивые варианты,на мой взгляд самые красивые.Но...
трапы для слива(длинные) будут дороже хорошей(простой) дшевой кабины
такая вещь.. чтоб на 100% отрабатывала себя требует свободного пространства, мощной вентиляции ,лейки больше 30см в диаметре и желательно с подмесом воздуха, хорошего вспомогательного отопления(желательно с удаленным доступом и програматором ,дабы включить заранее) , термостат встроенный,стекло недешевое
иначе(с маленьким трапом и т.п) скользко,холодно,влажно и все мокрое
сенс... не знаю,тут от стиля жизни,количества посещаемых на единицу времени,наличия пространства
я занят сейчас.. в фейсбук заходи,я там сейчас большую часть картинок выкладываю(удобно со смартфона)
вот еще вариант... я ездил смотре этот санузел в процессе
Ремонт. вопросы в личные сообщения.контакты в первом посте.
http://coub.com/view/fhvya 10 Секунд как делал то что снизу
http://coub.com/view/f8wix и еще 10 сек
Ремонт. вопросы в личные сообщения.контакты в первом посте.
Здравствуйте, нужен ремонт в ванной и туалете под ключ. Вы свободны и выезжаете чтоб просчитать бюджет?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks