Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 28 з 64 ПершаПерша ... 181920212223242526272829303132333435363738 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 541 по 560.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Земля стогнатиме від болю,оскільки антихрист готує свій прихід.

Понеділок, 05 листопада 2012, 18:50

Моя улюблена донечко, тепер світ повинен готуватися до великих змін, які Я дозволив, аби підготувати людство до Другого Пришестя.
    Мої улюблені послідовники зробили велике завдання, щоби врятувати мільйони душ через молитви, які Я їм дав.
    Мої улюблені послідовники, ваша вірність Мені, вашому Ісусу,вчинила так, що що ви змогли привести до Мене душі, які були б вкинуті в пекло, а тепер, вони - у безпеці.
    Ваші молитви настільки сильні, що у певному часі, коли вже мільйони приймуть Мої повідомлення любові і надії, мільярди душ буде врятовано. Моя праця, зроблена вами, Мої учні, рятує тисячі людей щодня.
    Тому ніколи не дозволяйте, щоби сумніви, які, звичайно, будуть час від часу вас відвідувати, стримали вас від молитви. Тепер ви повинні слухати.

Багато чого повинно зараз відбутися.

Бурі зростуть у всьому світі і земля стогнатиме від болю,оскільки антихрист готує свій прихід. Незабаром він покаже себе.

Моя дочко, зосередь свою увагу на поширенні Мого Слова, не зважаючи на те, що ти можеш зіткнутися з багатьма перешкодами.
    Хай ніхто не спізнюється з передачею всіх Моїх повідомлень.

Не кількість тих людей, які отримують Книгу Істини чи Мої повідомлення, але кількість тих людей, які моляться Мої Молитви Хрестового Походу, все змінить.
    Молитви послаблять владу антихриста. Мій Отець пошле на землю покарання, що вб'є цих лідерів і групи, які насмілилися кривдити Моїх дітей.
    Божа сила огорне тих, хто любить Його.
    Сила Божа буде захищати тих, хто навернеться.
    Бог, Мій Предвічний Отець, так довго буде виливати Свої благодаті, допоки Його міць не огорне і не захистить всіх Його дітей на землі.
    Ідіть з миром, надією і любов'ю. Довіртеся Мені, і все буде добре.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-his-entrance/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Ієрархія всіх ангелів на Небесах збирається у цей час на чотирьох кутах землі.

Вівторок, 06 листопада 2012, 22:45

Моя дорога донечко, ієрархія всіх ангелів на Небесах збирається у цей час на чотирьох кутах землі. Готуються вдарити карами, які будуть випущені на все людство.
    Всі ці речі повинні прийти: бурі, війни, голод і диктатури, вони відбуватимуться на землі, адже битва вже почалась, як було передбачено. Земля затремтить в чотирьох кутах світу, і багато людей будуть шоковані побаченим, бо ще не бачили такого потрясіння, що буде розвиватись перед ними.
    Ви, Мої діти, перебуваєте в кінцевих часах, а період часу, який є попереду, буде важким.

Ті з вас, хто вірний Мені і всі, хто покладає всю свою довіру на Мене, витримають ці потрясіння. Багато змін вибухнуть тепер у світі і ті з вас, хто знає Істину - будете вдячні. Ви зрозумієте, що навіть якщо це означатиме кінець часів, що ви знали досі, цей час - віщує новий початок, як передбачено. Новий старт. Новий Рай на Землі.
    Це означатиме свободу, діти. Ви швидко будете взяті в Мої Обійми, чекаючи на нове помешкання, яке Я ретельно створив для вас усіх.

Ці часи багатьом буде важко витримати, але тільки ті, хто приймає Істину, витривають і розвиватимуться, бо вони будуть захищені.
    Моя Печать повинна бути доступна.
    Моя Любов мусить стати відомою кожній Моїй дитині, кожній релігії і кожному віровизнанню, особливо тим, хто Мене не знає, а також тим, хто заперечує Моє Існування.
    Я готую Мою армію на Небесах, також готую Мою армію на землі. Разом ми будемо боротися зі злом, яке незабаром буде впроваджено в кожній нації по відношенню до беззахисних людей.
    Якщо ви повстанете і відмовитесь від прийняття знаку звіра, Я захищатиму вас. Виникнуть притулки, організовані Моїми пророками впродовж багатьох років, кожен, як оаза в пустелі. Тут ви зможете запевнити вашу вірність Мені, вашому Отцеві. Тут ви зможете зібратись, щоби молитися за душі тих, які будуть втрачені під владою антихриста.
    Моліться, моліться, моліться. Ваш час був встановлений і Друге Пришестя Мого Сина незабаром настане.

Тільки Я, ваш улюблений Отець, знаю про цей день. Навіть мій улюблений Син, Ісус Христос, не знає про це.
    Але знайте про наступне: Хоча ви й приготовлені цією чи іншою Місіями, все буде оголошено раптово, в момент, коли для багатьох буде занадто пізно, щоби повернути назад.
    Замість цього, вони тікатимуть.

Будьте сильними, Мої діти. Мій план полягає в тому, щоби знищити звіра і врятувати кожного з Моїх дітей. Ваша молитва може допомогти Мені врятувати кожну дорогоцінну душу.

Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...-at-this-time/

Дописів
    1 517

Типово

Більшість людей буде очищена і тоді вони будуть готові до довгоочікуваної Ери Миру.

Середа, 7 листопада 2012, 21:28 РМ

Моя улюблена донечко, весь світ відчує зміни, коли кожна країна завмре в повній тиші очікування, але багато не зрозуміють, чому це відбувається.
    Життя зміниться, а ті, які довіряють Мені, можуть очікувати багато добра в майбутньому.
    Думайте про світ так, ніби це - жива особа, що страждає від страшної хвороби. Вона повинна страждати, терпіти біль і витерпіти час, поки лікар лікує це захворювання. Багато людей швидко реагують на лікування. Інші повільно. Треті взагалі не реагують. Деякі пацієнти мають надію і погоджуються з тим, що їхній організм буде іноді змушений терпіти болісні процедури перед тим, як почуватиме себе краще і буде знову здоровим.

Світ потерпає від інфекції, викликаної впливом сатани,
    коли він і його демони схиляють, спокушують і переконують дітей Бога, що гріха не існує.
    Вони потопають від однієї кризи духа до іншої. Як сильно вони не подобаються Моєму улюбленому Отцеві. Скільки болю їм доведеться терпіти, перш ніж вони зможуть жити таким чином, якого вимагає Закон Божий.
    Однак, оговтавшись від хвороби і після того, як біль минеться, більшість людей буде очищеною і готовою до такої довгоочікуваної Ери Миру.
    Ера Миру, обіцяна всім тим, хто живе згідно з Божим вченням,і буде чекати на тих, хто відкупився у Моїх Очах.
    Кожному з вас буде показано Істину. Тоді ви будете здатні відрізняти потворність гріха від чистоти, яка необхідна, щоб увійти до Мого Славного Царства.
    Коли кожній особі буде показано Істину, ніхто не буде сумніватися в ній, але не всі її приймуть. Це є час для того аби людство побачило, що сталося в світі через хтивість, егоїзм і самолюбство.
    Не звертається жодної уваги на добробут тих, кому в житті не пощастило. Вже більше не присвячується багато уваги людському життю.

Ви мусите відмовитися зосередження на власній особі, бо якщо ви цього не зробите, будете позбавлені всього, що у вас є.

Різні лідери з різних народів скоро об'єднаються і готуватимуться до знищення Християнства в усьому світі.
    Через це чаші вогню і блискавок будуть вилиті на весь світ, щоби покарати грішників. Проте ви повинні пам'ятати, що багато із запланованих кар Моїм Отцем були пом'якшені завдяки вашим молитвам
    .
    Залишайтеся сильними.
    Не припиняйте відмовляти Мої молитви Хрестового Походу і ніколи не втрачайте надії.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-era-of-peace/

Дописів
    1 517

Типово

Я потребую вашої допомоги. Так само, як Я потребував Моїх апостолів та учнів, коли ходив на землі.

Четвер, 08 листопада 2012, 15:50 РМ

Моя дорога, улюблена дочко, Мої учні, висвячені слуги і члени духовенства збираються тепер по всьому світу у відповідь на цей заклик з Небес.
    Я, їх улюблений Ісус Христос, присутній в їхніх серцях з Моїми особливими милостями. Вони розпізнають цей заклик Бога, бо Дух Святий надав їм знання, що це є справді Я, Ісус Христос, Син Людський, який спілкується з ними.

Ви, Моє любе і дороге згромадження вірних, переплетене в цей час з Моїм Найсвятішим Серцем.
    Я веду вас по дорозі так, щоби ви могли ознайомлювати з Істиною заблукані душі, які потребують Мого Великого Милосердя.
    Це - Мій Дар для вас. Я торкнусь вашого серця так, що ви будете знати відразу, що це є Божественне Натхнення.
    Чи знаєте ви, як сильно Я люблю вас? Як сильно ви є захищені Міццю вашого Божого Спасителя, який обіцяв врятувати світ?
    Моє Друге Пришестя вже близько і Я прагну врятувати всіх грішників, незалежно від того, наскільки почорніли їхні душі.
    Пам'ятайте, завдяки вашій відданості, Я можу провадити вас, і ці бідні душі зможуть бути вирвані з лап лукавого.
    Не вагайтеся з відповіддю на Мій заклик, але знайте, що ви мусите зважати на те, як ви це робите. Я мушу побудувати Мою армію таким чином, щоб вона була в змозі збиратися в довірі, єднаючись разом, як єдине ціле, щоби представляти свої молитви переді Мною.
    Ви мусите діяти швидко і ці душі, якщо хоча б один раз відмовлять Мої Молитви Хрестового Походу, будуть притягнуті до вас.
    Я потребую вашої допомоги. Так само, як Я потребував Моїх апостолів та учнів, коли ходив по землі. Прийдіть зараз. Не бійтеся. Не слухайте тих, хто кидає вам виклик, хто вас висміює, або хто буде заплямовувати Моє Святе Слово.
    Прийшов час, щоби Мені служити. Повстаньте з відвагою і йдіть слідом за Мною. Я наповню ваші серця любов'ю і радістю. Невдовзі ви не будете мати жодних сумнівів щодо того, хто звернувся з цим проханням до вас.
    Дякую, що відповіли на мій заклик. Я благословляю вас і проваджу вас весь час.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...d-the-earth-2/

Дописів
    1 517

Типово

Це щеплення є отрутою і буде подано, як частина універсального плану медико-санітарної допомоги.

П'ятниця, 9 листопада 2012, 21:00 РМ

Моя дорога дочко, всього за два роки мільйони душ були навернені і врятовані завдяки цій місії.
    Вже саме лише твоє страждання врятувало десять мільйонів душ, як Я і обіцяв. Може видаватися, що зростають нещастя в світі, проте, багато душ було врятовано через молитву. Страждання в Моє Ім'я завжди стає більш важким і таким болячим, що важко його витримати. І найбільш інтенсивним воно є тоді, коли сатана злиться. В даний час його гнів накопичується, і тому напади на тебе є такими болючими. Він і його демони є всі навколо тебе, але вони не можуть заподіяти тобі фізичної шкоди, тому що тебе захищає Рука Мого Отця. Це не зменшує бичування, яке ти зараз терпиш , під час другої річниці цієї Місії. Але пам'ятай наступне: Найбільше страждання настає тоді, коли місія чи діяльність жертовної душі завершується успішно. Чим більше душ врятовано, тим потужнішими є напади лукавого.

Його діяльність зараз посилюється в світі і це стає помітно. Він, той, хто робить все можливе, щоби приховати своє існування, розробляє плани в глибині душ тих бідних людей, які самі ж і відкриваються для нього через свою спрагу мирських насолод і любові до влади.
    Сила сатани полягає в його здатності обманювати людей так, щоб вони були переконані, що він – це всього лише символ, який застосовують християни, щоби пояснити різницю між добром і злом. Сатана розуміє ту небезпеку, яку несе за собою виявлення його присутності.
    Якщо би він це допустив, то більше людей дізналося б, що Бог існує. Він цього не хоче, отже він лише дає відомість свого існування серед тих, хто віддає йому честь. Ті люди, які визнають існування сатани, поклоняються йому так, як це роблять люди, що беруть участь в Католицьких Церквах в Богослужіннях або молебнях що славлять Бога.

Так багато душ було викрадено.
    Бог, Мій Предвічний Отець, має намір знову їх повернути завдяки Його Попередженню і карам, що будуть спрямовані проти тих, які збираються разом, щоб поклонятися звірові.
    Мій Отець буде викривати тих послідовників сатани, які оскверняють Його Церкви. Вони є метою Його кар, і якщо вони не припинять це робити через власний вільний вибір, то будуть вражені Рукою Бога.

Скрізь спостерігається зростання цих сатанинських груп, які з'являються в світі через мережу організацій і підприємств. Вони є всюди: організовують мітинги та заколоти, створюють мерзенні плани знищення мільйонів невинних людей. Вони впровадять одну із форм геноциду в рамках обов'язкової вакцинації ваших дітей, з вашої згоди або без неї. Це щеплення є отрутою і буде подано, як частина універсального плану медико-санітарної допомоги. Зараз їх плани збуваються, і вони вже почали їх впроваджувати.
    Деякі з їхніх планів в одній з європейських країн були зупинені Моїм Отцем, завдяки молитвам жертовних душ.
    Дивіться попереду і позаду себе. Придивляйтесь уважно до, здавалося б, безневинних нових приписів, введених у ваших країнах, поданих так, щоби ви думали, що це поліпшить ваше життя.
    Багато з них є лише для того, щоб поневолити вас і підпорядкувати ваші права тому, що видається демократичними законами.

Демократія буде замінена диктатурою, але вона не буде відкрито представлена ​​народам як така. Коли мільйони зречуться всіх своїх прав в ім'я нових, толерантних прав, буде вже занадто пізно.
    Ви станете ув'язненими. Основні світові лідери працюють разом, щоб впровадити свої нові плани. Вони є частиною еліти, метою якої є лише задовольняти власну хтивість, здобувати багатства, контролювати і владарювати.
    Вони не приймають Владу Бога. Вони не вірять, що Моя смерть на Хресті була для того, щоб врятувати їх від Пекельного вогню.
    Я повинен показати їм, як вони помиляються. Прийшов Мій час, щоби Я довів їм Моє Милосердя і Мою любов до них.

Я прошу, відмовляйте цю Молитву Хрестового Походу (84), про просвітлення душ еліти, яка править світом:

О, дорогий Ісусе, я благаю Тебе, просвіти душі еліти, яка управляє світом. Дай їм доказ Свого Милосердя. Допоможи їм відкрити свої серця і показати правдиву покору на честь Твоєї великої Жертви через смерть на Хресті, коли ти помер за їхні гріхи.
    Допоможи їм побачити, хто є їхнім Правдивим Творцем і наповни їх благодаттю, щоби вони побачили Істину. Я прошу, припини їхні плани про нанесення шкоди мільйонам людей через вакцинації, нестачу продовольства, примусові усиновлення невинних дітей та поділ в сім'ях, щоби це не відбулося. Зціли їх. Покрий їх Твоїм Світлом і прийми їх в лоно Твого Серця, щоби врятувати їх від пазурів лукавого. Амінь
    .

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...althcare-plan/

Дописів
    1 517

Типово

Глобальне щеплення: Одна з найбільш мерзенних форм геноциду, який будь-коли переживало людство з часу смерті Євреїв за часів правління Гітлера.

Субота, 10 листопада 2012, 23:45 РМ

Моя дорога, улюблена донечко, як сильно Істина може шокувати тебе. Хоча ти приймаєш Моє Святе Слово, все ж лише тоді, коли збуваються пророцтва, що Я відкриваю перед тобою, ти розумієш важливість цієї Місії порятунку людства.

Введення глобального щеплення для немовлят і маленьких дітей, буде одним із самих мерзенних форм геноциду, який будь-коли переживало людство з часу смерті Євреїв за часів правління Гітлера.
    Цей підступний план стане можливим тому що багато ваших урядів змусили людей прийняти зміни до законів, які надають вашим урядам силу впроваджувати права по відношенню до ваших невинних дітей.

Пам'ятайте, що єдина річ, яка зупинила Мого Отця щоб не покласти край цьому світові, є любов Його вірних слуг серед вас.
    Мій Отець, через Його любов до кожної дитини і кожного Його Створіння, зупинив Свою Руку. Тепер настав Його час для остаточної розв’язки часів, так щоби світ, який Він створив з любові і відповідно до Його Божественної Волі, міг бути продовжений в мирі.
    Тепер Він знищить тих, хто скоює такі злодіяння по відношенню до Його дітей. Він більше не терпітиме зла і Його Рука впаде з карою зараз.

Його гнів проявиться в сучасному світі, який затремтить від страху через масштабність кари, що впаде на землю.

Ті з вас, хто несе відповідальність за заподіяння жахливих страждань своїх співвітчизників і співгромадян, знайте наступне: Ви будете остаточно повалені лихом захворювань, і тоді ви, і ті, хто віддають данину одній світовій групі, будете усунені перед тим, як розпочнеться Битва Армагеддону. Ви не будете прийняті Моїм Отцем, і Він не дозволить більше поширювати заразу на Своїх дітей.

Горе вам і тим з вас, хто в цей час викликає Його Гнів. Час для мого Отця, щоб показати вам ту владу, яка залишиться назавжди, буде вам тепер доведена.
    Ваші помилкові теорії про сотворення людства нарешті постануть перед вами тим, чим вони є насправді.
    Істина, яку вам було обіцяно в Книзі Істини об’явленої пророку Даниїлу, буде остаточно розкрита.

Так багато людей є несвідомими Божої Істини. Багато душ, повних найкращих намірів, не шукають нічого в своєму житті, окрім приємних збуджень. Багато втрачають час, який був наданий їм в їхньому житті на землі, бо вони не знають Правди Існування Бога.

Зараз Істина буде пред'явлена. Надходить час розплати.

Мій Отець вчинить так, що світ усвідомить, врешті-решт, Істину.

Ті, хто ігноруватиме Істину, самі собі відмовляють в доступі до Мого Нового Царства на землі. Замість того, щоби жити вічним, славним життям, повним чудес, радості, любові та процвітання, будуть відкинуті, щоби гнити в глибинах Пекла.

Я закликаю всіх Божих дітей, щоби взяли до уваги це попередження. Може воно різке. Багато з тих, хто говорить: "Це не від Бога, бо Він Милосердний", нехай зважають на наступне: Прийшов час відокремити кукіль від зерна. Цей день дуже близько. Будь-який вибір, зроблений людиною, буде остаточним вибором.

Вільна воля буде завжди вшанована Моїм Отцем, аж до останнього дня. Судного дня.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-under-hitler/

Дописів
    1 517

Типово

Я урочисто обіцяю вам, що переміна буде швидкою

Неділя, 11 листопада 2012, 18:00 РМ

Моя улюблена донечко, важливо, щоби ти завжди пам'ятала, що коли ти страждаєш, то біль, який відчуваєш, є не лише твоїм. Ти терпиш Мій біль.
    Біль, про який Я говорю, не є тим болем, котрий Я терпів під час Мого Розп'яття, але тим, який Я сьогодні свідчу, коли дивлюсь на людство і відчуваю його біль.

Люди страждають у світі через темряву їхніх душ. Страждають навіть ті, хто провадить просте життя і які намагаються дотримуватись Мого Вчення. Вони можуть почуватися нещасними в їхній боротьбі за взаємну любов. Вони також страждають через сумніви, які переживають у своїй вірі.

Так багато хто не розуміє сенс вічного життя, а також той факт, що життя не закінчується, коли людина помирає на цій землі. Саме тому так багато з них не готові до майбутнього життя.

Багато людей в минулому не були підготовлені належним чином і знаходяться або в Пеклі, або в Чистилищі.

Цьому поколінню дано Дар, який ще не використовували жодні інші покоління. У багатьох з вас просто настане раптова переміна цього життя без необхідності пережити смерть, яку ви знаєте.

Моє Друге Пришестя принесе зі собою цей незвичний Дар. Тому не бійтеся. Радійте, бо Я прийду до вас, щоб принести вам щасливе майбутнє.

Думайте про це саме таким чином. Хоча ви будете терпіти деякі труднощі і вам доведеться стати свідками того, як Моє існування буде піддаватися критиці, це не протриває довго.
    Я розумію, що багато кого з вас це наповнює занепокоєнням, але Я урочисто обіцяю, що переміна буде швидкою. І коли ви вже станете свідками Нового Єрусалиму, як він спускатиметься на Нову Землю, Новий Рай, вас огорне захоплення.

Жодні слова не в змозі описати цього прекрасного Творіння.

Моє Серце розривається від Любові, коли Я думаю про те, з яким подивом ви і ваші близькі будуть реагувати на це.

Це станеться тоді, коли таємниця остаточного заповіту стане для вас зрозумілою. Нарешті, настане справжнє розуміння Моєї Обітниці Другого Пришестя. Світ стане єдиною святою родиною і буде жити в гармонії і єдності з Божою Волею Мого Отця. Коли відбудеться перше воскресіння мертвих, це буде час нового возз'єднання. Ті, хто були очищені на землі, через це очищення, приєднаються до тих, які також були очищені в Чистилищі, щоби жити в Новому Раю.

Багато чого зміниться, але всі ті, хто йдуть за Мною і приєднаються до Мене в Моїй Новій Ері Миру, в якій Я царюватиму через Своє духовне керівництво, знайдуть спокій. Нарешті зникне страждання, спричинене владою сатани на землі.

Пізніше виявиться, що варто було терпіти будь-який біль, будь-яке страждання, кожну молитву, кожне зусилля для того, щоби зібрати душі, що падають, які опираються і весь час б’ються.

Новий Рай готовий. Вам потрібно лише підготувати свої душі і йти в напрямку воріт.
    Ті з вас, хто відкупить себе (покається) в Моїх Очах, отримають ключі, щоби відкрити ворота.
    Будьте витривалими в цьому утиску, що надходить, бо це має відбутися, як було передбачено в Книзі Мого Отця. Ваші молитви полегшать багато з цього всього, і Мій Отець
    втручатиметься на кожному можливому етапі, щоби запобігти злим вчинкам по відношенню до Його дорогоцінних дітей.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...will-be-swift/

Дописів
    1 517

Типово

Католики будуть змушені відправляти Богослужіння в прихованих місцях або в безпечних Церквах.

Неділя, 11 листопада 2012, 22:00 РМ

Моя улюблена дочко, ви мусите поєднатись і шукати ті душі, які не знають Істини. Простягніть обійми. Заохочуйте їх до слухання Істини. Їхнє життя та їхні душі можуть бути втрачені, якщо ви не допоможете їм прийти до Мене. Хрестовий похід, Місія Залишкової Церкви на землі буде такою ж важкою, як і в середні віки.Це не буде включати в себе фізичну боротьбу, як армія, яка б’ється в бою за звичайної війни.

Це буде духовна війна, хоча деякі війни стануть приводом для створення мільйонів молитовних груп, спрямованих на ослаблення сили антихриста. Ці молитви були написані на Небесах і обіцяють великі Благодаті*. Вони мають лише одну мету - порятунок всіх душ: кожної дитини, кожного віровизнання, кожної статі, кожної релігії також атеїстів.
    Це Моє найбільше прагнення. Ви, Мої учні, перебуваєте під Моїм керівництвом. Благодаті, які Я виливаю на вас, вже приносять свої плоди. Незабаром Я дам вам силу притягнути тисячі нових душ завдяки Благодаті Молитов Хрестового Походу.
    Напевно ви думаєте, як невелика молитовна група може осягнути такі навернення?
    Відповідь дуже проста. Завдяки тому, що ви захищені Моїм Отцем і керовані безпосередньо Мною, ви досягнете успіху. Це все не дасть вам помилитись.
    У той час, як ви будете переживати багато розпорошень і пригод, а також внутрішньої боротьби, на які можна очікувати в цій праці, Я завжди буду з вами. Пам'ятайте, ми вже зараз готуємось до неприємних наслідків, пов'язаних з роз’єднанням Моїх бідних висвячених слуг, у зв'язку з майбутнім розколом, який ось-ось вибухне в Християнських Церквах.

Отже, хоча Решта Армії буде проваджена священиками та іншими християнськими духівниками, багато існуватиме світських слуг, бо це буде час, в якому бракуватиме священиків. Ви, Мої учні, будете змушені збирати і переховувати Святе Причастя (Ґостію), оскільки воно буде важко доступне. Ті з вас, хто є Католиками, змушені будуть відправляти Богослужіння в прихованих місцях або в безпечних Церквах.
    Буде створена місія, по суті схожа на переслідування і вигнання Євреїв німецькими нацистами, для викорінення так званих зрадників Нової Світової Церкви, про яку скажуть, що вона - для всіх релігій.

Вам буде пред'явлено звинувачення ніби ви оскверняєте Богослужіння і новостворену форму Божої Служби, де Я не буду присутній у Святій Євхаристії, бо це буде огидою в Очах Мого Отця.

Моє Тіло і Кров будуть присутні в Літургіях, що відправлятимуться в тих центрах і осередках, де ви будете присягати вірність Перевтіленню хліба і вина на Тіло і Кров Господню, щоби вчинити Таїнство Пресвятої Жертви Божої Служби справжнім і прийнятим Моїм Отцем

. Я й надалі вчитиму вас, коли на цілому світі ви будете, як і раніше, створювати молитовні групи «Ісус для людства». Вже багато з них створюються щодня. Дякую тим, хто діяв керуючись Моїми інструкціями та проявляв послух. Зберігайте спокій. Ви мусите більше довіряти.

Відкладіть страх в сторону, бо він походить не від Мене. Зараз ми ростемо й поширюємося у всіх куточках землі. Невдовзі всі підуть слідом за вами, і коли це відбудеться, молитва змінить світ через навернення.

Я люблю вас всіх. Я вдячний і зворушений, що ви відразу ж відповіли Мені в цій важливій місії, найбільшій, яка була організована для того щоб допровадити всіх грішників до дому Отця і рятувати від впливів і спокус звіра.

Ваш Ісус

*Молитви, про які йде мова, це молитви Хрестового Походу та Молитви Літанії, які нам передає сам Господь через послання. (прим. перекладача)

http://www.thewarningsecondcoming.co...hes-of-safety/

Дописів
    1 517

Типово

Коронування Терновим Вінцем під час Мого Розп'яття є символічним для кінця часів.

Вівторок, 13 листопада 2012, 17:00

Моя дорога, улюблена дочко, Коронування Терновим Вінцем під час Мого Розп'яття є символічним для кінця часів. Оскільки Церква є Моїм Тілом на землі, також вона буде увінчана терням бичування, як це було під час Моєї дороги на Голгофу.
    Терновий Вінець означає голову Моєї Святої Церкви на землі.

Папа Бенедикт сильно страждатиме, коли буде переслідуваний за проголошення Істини. Він буде розчавлений, як Голова Моєї Церкви, і він не отримає жодного милосердя. Швидко буде організовано опозицію, бо він буде визнаний як той, хто не має більше значення.

Ті, хто стверджуватимуть, що вони є більш сучасними у своєму підході до апостольських методів, будуть наносити йому удари і насміхатимуться над його словами.
    Тоді Голова Моєї Церкви буде замінений на голову змія.

Бичування, яке Я пережив під час Розп'яття, тепер буде знов відтворено в Моїй Католицькій Церкві.
    Змій зараз рухається швидко, тому що він буде намагатися пожерти Моє Тіло – Мою Церкву на землі. Тоді він проковтне всі Християнські Церкви і вони будуть змушені вшановувати лжепророка, як праву руку звіра.

Хоча багато з вас можуть боятися, пам'ятайте, що ваші молитви затримають ці події і в багатьох випадках зменшать ці речі.

Молитви,і достатня їх кількість, затримають і послаблять дію лукавого на землі. Це є протиотрута від переслідування,що запланована злою групою під керівництвом сатани. Наверненням та вашими молитвами, Мої учні, багато чого може бути повалено. Молитва може знищити це зло. Молитва може навертати і наверне людство.
    Потім, якщо достатня кількість душ йтиме слідом за Мною, все буде просто. Тоді перехід до Мого Нового Раю буде легший.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...n-is-symbolic/

Дописів
    1 517

Типово

Низка подій, що охоплює Церкви, які шанують Мене у світі,починають виявлятись

Середа, 14 листопада 2012, 20:30 РМ

Моя дорога, містична улюбленице, Моя улюблена донечко, твої випробування дали тобі нові сили і завзяття, необхідне щоби доторкнутися до багатьох сердець.
    Це є одним із способів, яким Я торкатимусь душ тих, хто потребує Моєї благодаті. Я зроблю це через твою працю для Мене, щоби навернення могло швидко поширитись.
    У цей час низка подій, що охоплює Церкви, які віддають Мені шану у світі, розпочинає виявлятись.

Розкол в Моїй Католицькій Церкві незабаром стане широко відомий. Це відбудеться під гучні оплески тих, хто відмежував Істину Мого Навчання від Заповідей, встановлених Моїм Отцем.
    Цю змову планували та коорденували ще раніше, але незабаром через світові ЗМІ вони проголосять розкол.

Багато з них голосно і гучно оголошуватимуть брехню не тільки проти законів, встановлених завдяки Моєму Вченню. Те, чого вони дійсно прагнуть - це створити нового бога.

Нового главу Моєї Церкви буде просунуто на зразок виборів політичних лідерів високого рівня. Вони зроблять так, що ви будете схильні вважати, що давно заповідані Слова були шахрайством. Тоді скажуть, щоби ви не вірили їм (словам). Вони змінять звичаї, завдяки яким люди жили згідно з Моїм Вченням, а також те, як Мені поклонялись. Тепер вони будуть тиснути, щоби відсторонити Мої Закони в бік, і вшановуватимуть права свого власного вимислу.
    Вони змінять свої урочисті обіти, щоб виправдати власну участь у будівництві нової церкви - нового храму, відданого уряду фальшивого пророка.
    Тоді вони перестануть бути Моїми слугами, бо свою вірність і честь перенесуть відносно фальшивого пророка. Вони поклонятимуться фальшивому богу абсолютно новій концепції, яка дозволить, щоби деякі Божі Закони були скасовані і замінені непристойностями в Моїх Очах.

Це Моє попередження для тих з вас, священиків, які відриваються від Католицької Церкви. Коли ви перестанете довіряти Мені в повній мірі, відвернетеся, щоби повірити в брехню. Якщо ви довіритесь брехливим правителям, ви впадете в страшний гріх. Ви будете поклонятися звірові, що осквернить Мою Церкву, що втисне тернового вінця у Голову Моєї Церкви, Мого справжнього Святого Вікарія, Папи Бенедикта.
    Ви жахливо страждатимете, коли будете слугами звіра, бо ви будете позбавляти Бога Його дітей.
    Поверніться до свого правдивого коріння. Не дозволяйте, щоби Моя Церква була осквернена гріхами, які плануються людьми, що хочуть знищити Християнство та інші релігії, котрі віддають шану Моєму Отцю.

Ви, Мої висвячені слуги, які порушуєте ваші священичі рукопокладання, відрізаєте свої серця від Мене, в той час, як ці шахраї крастимуть ваші душі. Найбільшим гріхом, який ви скоїте, буде поклоніння фальшивому богові.
    Одягнений в коштовності, він буде чарівний, витончений і, здавалося би, той, хто добре розуміє вчення Книги Мого Отця.
    Ви піддастеся його чарам. Він так перекрутить Моє Вчення, що воно стане єрессю. Ця релігія настільки відрізняється від Божої Істини, що нічого не варта. Тим не менш, вона матиме зовнішній блиск, любов і подив, і буде вдягнена в нове золото та дорогоцінні камені і все це утворить нову, одну для всього світу релігію на всіх вівтарях.
    Саме вам, ревні священики, Я говорю наступне: Я вас благословлю благодаттю розуміння Істини повсякчас. Ці ідоли, представлені вам, як Істина є з глини. Вони зроблені з дерев'яних предметів. Вони є нічим. Вони не мають ніякого сенсу. Не дають ніякої благодаті. Бог, єдиний, правдивий Бог, просто не буде присутнім в їхніх церквах. Лише Живий Бог може бути присутнім в Моїх Церквах. Коли Бог Отець побачить цю остаточну зневагу, вижене тих, хто повертає до життя ці язичницькі обряди. Потім Він вимагатиме пояснень від тих, хто чинить розкол в Його Святій Церкві на землі – тих самих слуг, які так зарозуміло та безцеремонно відкинули Слово Боже. Коли вони стануть переді Мною під час Попередження, то побачать, як боляче зранили Мого Отця. Жодна особа або висвячений слуга не має влади, тому що є тільки один Господар. Тільки один Бог.
    Вони впроваджують бога, зробленого людиною. Хоча він і не існує, однак, вони будуть в Мене красти Моїх овець. Їм буде надано різноманітні милості і багато страждань.
    Проте, якщо вони не покаються, то будуть знищені.
    Кожен з вас заплатить за кожну душу, що з вашої вини була втрачена для Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...in-to-surface/

Дописів
    1 517

Типово

В Мене є повідомлення, яким Я мушу поділитися з народом Америки.

Субота, 17 листопада 2012, 19:00

Моя улюблена дочко, в Мене є повідомлення, яким Я мушу поділитися з народом Америки.
    Мої дорогі послідовники, тепер ви повинні зберігати Моє Святе Слово і слухати. Тепер ви стоїте перед багатьма переслідуваннями через гріхи ваших співгромадян і тих, хто має владу над вашими законами щодо абортів.
    Цей найбільший гріх, в якому ви винні мільйони разів, розбиває Моє Серце так, мов би меч пронизував Його безліч разів.

Ваші гріхи блуду і ваша любов до матеріальних благ глибоко ображають Мене. Ви не вірні Мені так, як Я очікую цього від вас. Ті з вас, хто відпав від Істини, мусять до Мене взивати, щоби Я міг відкрити їм очі.

Я люблю всіх Божих дітей в Сполучених Штатах Америки, але Я боюся, що гріх вбив настільки широкий клин, що багато хто з вас впаде в безодню відчаю, якщо ви не приймете існування Бога.
    Дуже важливо багато молитись, коли міць сатани проникає в більшість з ваших законів. Більшість цих законів, які повинні бути впроваджені тими атеїстами, які є серед вас, будуть огидними в Очах Мого Отця.
    Я багато плачу через ті шахрайства, які були вам представлені. Мої бідні святі слуги, що є серед вас, будуть розчавлені, як комахи під ногами лідерів, котрі зрікаються Мене, вашого Ісуса.

Це час, коли молитва повинна бути щоденним обов'язком, щоби ваш народ міг бути врятований і включений в мої дванадцять народів в Новому Раю. Ось Молитва Хрестового Походу (85), щоби врятувати Сполучені Штати Америки від рук брехуна:

O дорогий Ісусе, покрий наш народ Твоїм найціннішим захистом. Прости нам гріхи проти Божих Заповідей. Допоможи американцям повернутися до Бога. Відкрий їм розум на Правдиву дорогу Господа. Відкрий їхні затверділі серця, щоби з радістю прийняли Твою Руку Милосердя. Допоможи цьому народові повстати проти богохульств, які можуть бути нам нав'язані, щоби змусити заперечувати Твою Присутність. Ми благаємо Тебе, Ісусе, щоби Ти врятував нас, захистив від усякого зла і огорнув наш народ Твоїм Найсвятішим Серцем. Амінь.

Іди, Мій народе, ніколи не бійся показати свою любов до Мене і не відмовляйся від свого Християнства.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...erican-people/

Дописів
    1 517

Типово

Заворушення буде видно в кожному куточку землі, і тільки сліпий не зможе побачити зміни.

Понеділок, 19 листопада 2012, 09:00 АМ

Моя дорога дочко, є лише один шлях до вічного життя, і він веде через Мене, Ісуса Христа. Є багато стежок, що ведуть до Мене. Багатьом з тих, хто йдуть за Моєю Істиною буде легше, ніж тим, хто знає Істину, проте не поклоняються Богові.

Мої послідовники, ви повинні зрозуміти, що ті з вас, хто знає правду, але допустить чи буде учасником того, щоби Боже Слово було визнано брехнею, будуть за це відповідати переді Мною, вашим Ісусом.

Ніколи не приймайте законопроектів, які віддають честь сатані. Ви будете знати у своїх серцях, які закони Я маю на увазі, коли вони відкриються перед вами. Вони будуть викликати у вас огиду так, як викликають огиду в Мене.
    Хай буде вам відомо, що боротьба проти Слова Божого почалась. Те, яким чином це відбудеться, буде для вас зрозумілим. Багато змін в Моїх Церквах на землі, багато випробувань серед Моїх висвячених слуг; сварки між народами; конфлікт в Ізраїлі, все збільшуватиметься у своїй інтенсивності, все одразу, в один і той самий час. Заворушення буде видно в кожному куточку землі, і тільки сліпий не зможе побачити зміни навколо вас.
    Кожного з вас це торкнеться якимось чином, але пам'ятайте про наступне:
    Я обіцяв, що буду з вами, направляти вас на кожному кроці, улагоджувати біль з кожним каменем, на який наступите у ваших пошуках миру, любові та гармонії. Тримайтеся Мене. Встаньте близько Мого Найсвятішого Серця і дозвольте Мені вас зміцнити.

Подорожуйте через зарослі болю і сум'яття з вірою в серці й довірою до Мене, вашого Ісуса, і виживете. Ніколи не дозволяйте вашій совісті або відданості по відношенню до Божої Істини піддатися будь-кому, незалежно від того, наскільки переконливо вони будуть виглядати. Не важливо, скільки разів вас будуть змушувати прийняти так звані закони толерантності.Ви розпізнаєте у ваших серцях різницю між правдою та вигадкою.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-the-changes/
    Востаннє редагував volodymyr: 23.11.2012 о 14:08

Дописів
    1 517

Типово

Ця група з дванадцятьох, яка представляє потужні народи, є приниженням існування Моїх 12 апостолів.

Вівторок, 20 листопада 2012, 23:50 РМ

Моя дорога, улюблена донечко, багато образ було кинуто проти Мене, Спасителя людства, і вони приховані за завісою брехні. Сатана атакує Християн по всьому світу особливо в цей час. Він робить це самим негідним чином. Він переконує їх, що вони повинні демонструвати відданість своїм братам і сестрам, закликаючи їх вірити в брехню. Люди за своєю природою мають турботливу рису, породжену природною любов’ю до інших. Це дар від Бога. Сатана використовує це почуття, щоби втягнути людину в сіть обману, над якою вона не має ніякого контролю. Йому вдається переконати їх повірити в закони, які є ідентичними серйозним гріхам проти Бога.
    Коли вони підтримують інших в їхніх зусиллях у впровадженні законів, які допускають вбивства, війни і хулу проти Бога, багато людей вважає, що чинять добре. Якщо ви думаєте, що гріх є прийнятним і виправданим, адже це для блага інших, то ви потрапили в ретельно сплановану пастку.

Це не є збігом обставин, що вишукуються обґрунтування для поділу в Християнських Церквах. Не випадково, що в цей час вам дають будь-який привід, щоби прийняти аборт. Кожен народ є пов'язаним і будь-яке обурення громадської думки для введення абортів, прийняття війн і проведення зміни в християнських Церквах, планується одним угрупуванням.

Та група планувала ці події впродовж багатьох років. Вони точно знають, ким вони є і що вони роблять. Вони дуже потужні і небезпечні.

Зупиніться, дивіться і слухайте, тому що ви повинні вже зараз визнати, що те, про що кажу вам Я, є в Ім'я Бога.

Всі ці жахливі і огидні вчинки, представлені вам, як правдоподібні і турботливі зміни у вашому суспільстві, були сплановані і скоординовані в глобальному масштабі групою дванадцятьох.

Ця група, яка представляє потужні народи, є приниженням існування Моїх 12 апостолів. Вони представлятимуть і просуватимуть антихриста у світі, так, як Мої дванадцять апостолів публічно представляли Мене під час Мого перебування на землі.

Їхня сила означає, що всі могутні народи надають допомогу один одному при впровадженні гріховних законів, щоби гарантувати що їх приймуть.

Як сильно ви, Мої дорогі учні, будете страждати через те, що маєте доступ до Істини.Істина відкриє вам очі на зло навколо вас. Ніколи не боїтеся Істини. Тільки тоді, коли ви її приймете, вона може захистити вас від цих нікчемних законів, актів і вчинків.

Пам’ятайте, що ті народи, які беруть участь у впровадженні нечестивих законів, постраждають найбільше в остаточному очищенні. Вони можуть думати, що вони є бездоганними, але вони зможуть досягти лише одного: Ця кара буде настільки сувора, що вони не зможуть сховатися або закрити свої обличчя, щоби її уникнути.

Перш за все, вони повинні будуть відповісти переді Мною. Проте, навіть тоді багато плюнуть Мені в Обличчя. А потім приєднаються до антихриста, звіра і всіх цих занепалих ангелів на вічний біль.

Я застерігаю вас зараз. Тих з вас, хто намагається впровадити аборти серед ваших народів; тих, хто оскверняє Мої Християнські Церкви і тих, які вклоняються звірові: у вас залишилось мало часу. Для вас не буде ніякого майбутнього, жодного вічного життя, жодного доступу до Мого Царства.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...y-12-apostles/

Дописів
    1 517

Типово

Пресвята Діва Марія: Ви повинні молитися, щоби ці бідні душі, які досі розпинають Мого Сина, відвернулися від гріха.

Середа, 21 листопада 2012, 18:45 РМ

Моя дитино, всі Мої діти, які люблять Мого Сина, повинні об'єднатися в молитві в цей час конфліктів у світі. Ви повинні молитися, щоби ці бідні душі, які досі розпинають Мого Сина, відвернулися від гріха і благали в Мого Сина прощення.

Часу мало, і лише ті, які перебуватимуть в стані благодаті, зможуть увійти в Царство Мого Сина.

Якщо раніше молитви, посвячення і відданість Мені, вашій Пресвятій Матері, займало багато років, тепер вам залишиться тільки дуже короткий час, щоб шукати відкуплення. Моліться гаряче, Мої малі діти, за тих, хто ображає Мого Сина і хто відмовляється визнати Мого Батька, Всевишнього Бога.

Так багато відвернулося від Бога.Лукавому вдалося перетворити їх серця в камінь. Дуже небагато шанують життя, яке було дане Божим дітям.

Ваше життя є в Руках Бога. Кожний, хто втручається в Боже Створіння, буде покараний. Моя дитино, ти мусиш закликати всіх тих, хто отримав книгу Правди, щоби молилися до Мене, Матері Спасіння. Переді Мною було поставлене ​​завдання допомогти Моєму Синові в порятунку людства. Дозвольте Мені допомогти вам, діти, побачити шлях до Мого Сина з чистотою і любов’ю у ваших серцях. Я допоможу вам подолати будь-яку перешкоду, яка закриває вам дорогу до Милосердя Мого Сина.

Прошу, пам'ятайте, що Мій Син абсолютно все може простити. Він любить усіх Божих дітей, незалежно від того, як вони мучать Його. Все, що вам потрібно зробити, це звернутися до Нього і попросити, щоби Його Милосердя наблизило вас до Нього.

Моліться, моліться, моліться за тих, які образили Мого Сина, і тих, які осквернили Його Церкви, бо вони потребують вашої допомоги. Вони є втраченими душами і повинні бути повернені ​​в Лоно Мого Сина.

В іншому випадку, Його Серце буде розбите. Дякую за вашу відповідь на цей заклик з Небес.

Ваша улюблена Мати, Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...away-from-sin/

Дописів
    212

Типово

Вы помните? Элик говорил, что мол поменьше трахкайтесь и не трожьте правительство...."не даром и меч в ножнах у него..."
    И будете Электроники.
    И нечего тут оставлять обширные послания, тем более на мертвом языке.

Дописів
    1 517

Типово

Одна половина не зречеться Істини. Друга половина перекрутить Істину.

Середа, 21 листопада 2012, 23:30 РМ

Моя дорога дочко, з кожним суворим повідомленням, які Я передаю всім Божим дітям, завжди пам'ятай, що Моя Любов є Милосердна.
    Моя терпеливість перетерпить все, і Я врятую кожну людину, яка прикликає Моє Милосердя, незалежно від ваги своїх гріхів. Як сильно Я прагну звільнити всіх з-під влади брехуна, який чимраз більш жорсткіше контролює кожну зведену душу так, що багато з них безпорадні проти його сили.

Хай всі люди це зрозуміють. Коли ви добровільно продали свою душу Сатані, то він не дозволить вам звільнитись. Лише Я можу вас визволити.

Коли ці душі, які були втрачені для Мене через власне гріховне життя, котре вони мали, намагаються змінити свою поведінку, вони також будуть боротися зі звіром. Бо це є звір,який почувається пораненим і він - підступний.

Для багатьох, навіть тих, хто посвячений Мені, їхньому Ісусові, він буде час від часу, як скалка в оці. Він нічим не буде задоволений, аж поки ви не піддастесь його спокусам, які дуже відрізняються, в залежності від людини, проти якої вони направлені.

Бо кожен з вас є грішником і буде ним надалі, поки не очиститься від гріха, визнайте факт існування гріха, але боріться проти нього.

Ті з вас, хто знає Мене ближче, знають, що ви завжди можете довіряти Моєму Милосердю. Ви знаєте, як важливо підтримувати щоденний зв’язок зі Мною. Це може бути навіть так просто, як розмовляти зі Мною упродовж робочого дня. Це - ідеальний час, щоби складати Мені малі жертви.
    Якщо хтось вам докучає, офіруйте Мені цю неприємність, щоби Я міг таким чином рятувати душі. Якщо ви зіткнулися з проблемами, які стоять перед вами і ви не можете впоратися з ними, ви повинні дозволити Мені, аби Я взяв цей тягар від вас.

Багато людей наполегливо працюють довгими годинами, як вдома, так і поза ним. Я лише прошу, щоб ви звернулися до Мене в думках, коли ви потребуєте підтримки і допомоги, бо тоді Я відповім на ваші молитви.
    Ніколи не допускайте помилки, думаючи, що можна звертатися до Мене лише перебуваючи в Церкві, або до і після отримання Пресвятих Таїнств.

Я є тут, в будь-який час доби. Я відповідаю на кожне прохання, якщо воно сумісне з Моєю Святою Волею.

Мої дорогі учні, ви всі - діти Божі. Я об'єдную вас, народ з народом так, щоби Я міг принести мир і єдність серед хаосу, що надходить. Дозвольте Мені провести вас до Моєї Святої Родини, і ви будете зміцнені.

Потім ви підніметесь і підете вперед, відновлені і зі свіжим запасом натхнення, щоби вести Мою армію, яка в багатьох країнах ще не була створена.

Залишайтеся вірними Моїм порадам.

Я прошу, поширюйте всюди Печать Живого Бога. Вона не повинна продаватись.
    Вона повинна бути доступною для всіх.

Передавайте її копії всім, хто потребує захисту.

Поділ між вірними послідовниками, тими, хто приймає Книгу Мого Отця, Найсвятішу Біблію, і тими, хто хоче змінити Істину, незабаром має збільшитись.

Одна половина не зречеться Істини. Друга половина перекрутить Істину.

Вони робитимуть це, щоби задовільнити їхні власні політичні і особисті прагнення, приховані за спеціально підібраними висловлюваннями.

Істина незабаром буде визнана брехнею і в цьому вони звинуватять Бога.

Кожен хитрий аргумент буде стояти в безпосередньому конфлікті з Законами Бога, що буде означати наступне:

Ці люди хочуть впровадження законів, які легалізують гріх. Вони не люблять Бога. Вони кажуть, що насправді люблять, але багато з тих, хто просуває такі закони є атеїстами, хоча не розкривають своїх справжніх переконань.

Багато з їхніх планів включають заборону Християнських законів. З одного боку вони приймають закон, який дозволяє жінкам позбуватись своїх ненароджених дітей керуючись вибором власного стилю життя.

Вони використовують аргументи про свободу вибору, але цей вибір стосується лише потреб матері, а не дитини.

Багато жінок будуть мучитися після знищення життя таким чином. Багато будуть мати почуття втрати, бо у своєму серці відчуватимуть, що життя, яке вони знищили, було створене Богом.

Вони використають будь-який потужний і переконливий аргумент щоби легалізувати аборти. Вони застосують будь-які прийоми щоб зібрати підтримку, що призведе до запровадження абортів для всіх.

Через ці гріхи Я знищу їхні країни. Гріх аборту викликає великий біль в Мого Отця, і Він не дозволить, щоби це тривало надалі.

Народи, які постійно намагаються зробити цей гріх більш доступним для жінок і ті, хто пропонує його як добро, будуть усунені і буде послана кара, від якої немає порятунку.

Вони будуть винними у вбивстві і будуть одними з перших, які терпітимуть страждання під час Попередження.

Бог не дозволить вам торкнутись того життя, яке Він створив.

Його кара буде зіслана у вигляді землетрусів і багато народів будуть надалі отримувати кару за карою, аж до Господнього дня.

Аборт і вбивство стануть двома гріхами, через які Мій Отець зішле на світ важкі покарання.

Гріх, Мої учні, є свого роду плямою, яка кидає тінь на вашу душу щодня. Але коли ви перебуваєте в стані благодаті, то цей гріх зменшується. Чим більше ви приймаєте Таїнства Святого Причастя і Сповіді, тим більші отримуєте благодаті. Вам, хто щоденно бере участь у Богослужінні, дана особлива благодать.

Бо ви, Мої побожні послідовники, швидко пройдете через ворота Мого Раю. Тепер ідіть і проводьте трохи більше часу зі Мною. Розмовляйте зі Мною. Я люблю прості розмови, і це наближає Мене до вас. Я сумую за вами. Я сумую за близькістю і саме тому Я хочу наблизити вас до Себе.

Ви можете побудувати прекрасні стосунки зі Мною, ставши, насамперед, просто Моїм другом. Тоді любов між нами буде рости до тих пір, коли ваші серця будуть вщент переповнені любов'ю до Мене, а Моєю до вас.

Не складно покласти новий початок і підготуватися до Мого Царства. Починайте зараз. Зверніться до Мене. Прикликайте Мене. Якщо ви Мене полюбите, то невдовзі довіритесь Мені, і це приведе вас до очищення душі.

Ви будете щасливіші в мирі, і ніщо із зовнішнього світу не буде мати значення, за винятком болю гріха, якого ви будете свідками.
    Я тут. Я чекаю вас. Я хочу, щоб людство змогло пізнати Мене належним чином. Я люблю вас.

Ваш Ісус
    http://www.thewarningsecondcoming.co...ist-the-truth/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Я пропоную вам найдосконаліше майбутнє.

Четвер, 22 листопада 2012, 19:00

Дорога Моя донечко, Світло Моєї Любові спадає сьогодні на землю в надії, що вони торкнуться сердець Моїх дітей.
    Ті, хто Мене не знає, і багато тих, хто боїться наблизитися до Мене, повинні знати, що Я прагну взяти вас до Царства Мого Сина.
    Я – Бог Любові, Бог, який дав вам Дар Спасіння. Ви не повинні нехтувати цим Даром, адже він був даний людству, щоби воно знову могло об'єднатися і насолоджуватися Раєм, який Я створив для них з самого початку.

Це є час для Дня Господнього а ви, Мої діти, повинні приготуватись до цього великого дня.

Незабаром прийде час для Мого Божого втручання, завдяки якому ви зможете бути врятовані і увійти через ворота Царства Мого Сина. Коли пророцтва, передбачені в Моїй Святій Книзі, почнуть збуватись, нарешті, ви приймете Істину.

Істина, яку Я обіцяв людству в ці часи, зараз передається вам.

Ви можете запитати, чому ж Я хочу ще раз передати Моїм дітям Істину Мого Святого Слова? А все тому, що так мало осіб вірять в Моє існування в сучасному світі. Вони вже не звертають уваги на Мої Десять Заповідей. Зарозумілість замінила покору серед Моїх Дітей, у тому числі серед багатьох висвячених слуг, які були покликані до проголошення Істини.
    Багато ігнорують Істину Мого Слова, і навіть більше того, їх ніколи не вчили про сенс їхнього існування на землі.

Так багато душ зараз можуть бути відкуплені Моєю Любов'ю, саме тому Я даю вам вказівки, через Мого Улюбленого Сина, про те, чого від вас очікую.

Осягніть Істину. Нагадуйте вашим близьким про Мою Велику Любов до Моїх дітей. Як будь-який добрий Батько Я застерігатиму вас, Мої діти, перед небезпеками, які ви зустрінете. Я ніколи не дозволю вам сліпо потрапити в сіті брехні, яка впала на людство, мов рибальська сіть на стаю риб, що нічого не підозрює.

Я не дозволю діяти тим, хто намагається перешкодити людям слухати Моє Святе Слово, і тим, які намагаються знайти помилки в Слові Мого Сина. Також Я не занедбаю Свій обов'язок попереджати Моїх дітей про кари, перед якими вони стоять, якщо вони продовжуватимуть ображати Мене своїм ставленням до інших.
    Я - є ваш Отець. Я несу відповідальність за те щоб зібрати Моїх дітей і зроблю все, щоби врятувати Моїх дітей від скривдження.

Сатана і його віддані послідовники прагнуть використати будь-які стратегії і всілякі підступи, щоби не дати вам слухати Істину.

Я даю вам урочисту обітницю: Ви швидко будете взяті в Мої Обійми і під захист Великого Милосердя Мого Сина.

Битва за душі почалась, хоча для багатьох з вас це може бути не так очевидно. Щоби ви могли тішитися Моїм Новим Раєм на землі, ви повинні прийняти Мою Руку, коли Я простягаю її до вас. Не бійтеся, бо Я захищу Своєю Печаттю всіх тих, хто віддає честь (шану) Мені, своєму Вічному Отцеві і Моєму Дорогому Синові. Слухайте Мій Заклик.
    Будьте сильними.
    Закрийте вуха на підступи звіра, бо він використовує ті душі, які заражені гріхом гордині, щоби забрати вас від Мене.
    Я пропоную вам найдосконаліше майбутнє. Ви не повинні відмовлятися від цього Раю, бо саме це є ваша спадщина.
    Скільки з вас у світі відкинули б спадщину великого багатства?
    Дуже небагато. Не робіть помилки, відвертаючись від цього Дару
    .

Кожний, хто намагається зупинити вас, потребує ваших молитов, бо Я люблю всіх Моїх дітей. Я, ваш Отець, запевняю вас, що Мій великий план проголошення Другого Пришестя Мого Сина, не запізниться.

Прийдіть до Мене через Мого Сина, і вам нічого не бракуватиме. Я люблю вас. Я плачу через багатьох з вас, занадто впертих, щоби побачити, що це є справжнім закликом з Небес, обіцяним, аби підготувати вас до Нової Ери Миру.

Ваш Люблячий Отець,
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...erfect-future/

Дописів
    1 517

Типово

Мої улюблені священики і висвячені слуги, не бійтеся Мого Слова.

Пятниця, 23 листопада 2012, 21:45 РМ

Моя дорога донечко, в міру наростання повідомлень, тепер також збільшується переслідування Моїх пророків і провидців.
    Я кажу вам, особливо Моїм улюбленим священикам і священнослужителям, не бійтеся Мого Слова. Страх і невпевненість, яку ви зараз переживаєте, походять не від Мене. Якщо вони не походять від Мене, то ви повинні запитати себе, звідки вони походять?
    Моєму Святому Слову завжди ставиться опір.
    Під час Мого перебування на землі, тодішні священики, фарисеї робили все можливе, щоби сперечатися зі Мною. Вони намагалися скористатися будь-якою можливістю, щоб зловити Мене на помилці, задаючи Мені так приготовлені запитання, щоб представити Мене в конфлікті зі Словом Божим, але їм це не вдалося.
    Я мовчав, коли вони намагалися змусити Мене відповісти на питання, про які вони знали, що Я не був готовий дати на них відповіді. Зверніть увагу, хоча вони практикували свою релігію, проводили багато вишуканих церемоній, одягнені в коштовні шати, однієї речі їм бракувало: Вони не мали найменшої крихти покори, бо помилково вважали, що завдяки своїй ролі висвячених слуг, вони знаходяться над своїми братами.
    Вони говорили, проповідували і виставлялися як пророки Святого Слова Мого Отця в публічних місцях. Проте, насправді не розуміли обітницю Мого Отця, або навчань, які Він вділяв їм через пророків. Їм не вдалося прийняти те, що час пришестя обітованого Месії мав відбутися ще за їхнього життя.

Вони були переконані, що ця подія відбудеться в майбутньому.

Мої відповіді, Моє Вчення і просте життя, яке Я провадив непокоїло їх. Однак, вони відчували що Я їх притягую і знов поверталися, щоби Мене провокувати.

Окрім того, вони відчули загрозу від Моїх знань на духовні теми, факт, якому вони не могли заперечити. Вони катували Мене. Я відповів на їхні запитання відповідно Святої Волі Мого Отця.

Потім Я замовк, коли вони сердито тикали в Мене пальцями. З усіма проголошеннями своїх знань Божого Слова, вони потрапили у пастку, розставлену обманщиком.
    Вони вважали, що їхні знання Слова Божого перевищують Мої.

Багаторівневу ієрархію Церкви вони сформували на кшталт королівської монархії.
    Царі, яким поклонялися, не були Богом, але царями, призначеними ними самими. Верхня верства мала малі контакти з найнижчими слугами, які керували їх племенами. А якщо йшлося про бідну, покірну людину, то в них для таких практично не було часу.
    Як сильно вони образили Мого Отця. Як сильно вони мучили Мене.
    На їх руках була кров багатьох, але їм вдалося утриматися в чистоті в очах громадськості .
    Їх виховання давало їм привід думати що тільки вони можуть правильно інтерпретувати Святе Письмо.
    Моє ж Слово трактувалось як єресь.

Те ж саме є й сьогодні.
    Так небагато Моїх висвячених слуг готові до Мого Другого Пришестя.

Осудження їх, як Духовних Святих в Моїй Церкві можуть створити поділи, на які Я не давав згоди.
    Ці вчені і досвідчені богослови не розуміють Мого Навчання, пророцтва чи способу, яким Я промовляю.
    Ви, які компрометуєте Моє Слово і робите спробу вишукати відмінності, порівнюючи їх з власними помилковими знаннями Святого Письма, повинні зупинитися.
    Ви нічого не навчилися.
    Не приймаєте до відома, що час є близький і що Я вас підготовлюю?

Є так багато ворогів Моєї Святої Місії, що готує людей до Мого Другого Пришестя. Ці напади є злосливими. Все, що Я вам передаю через ці послання, наштовхується на перешкоди.
    Якщо ви не приймаєте Моєї Обітниці повторного Пришестя, ви повинні запитати себе: Якою є моя роль в Ім'я Бога? Чи це лише просте вділення Святих Таїнств. Ні, не лише до цієї ролі ви були покликані.

Коли ви атакуєте Мої Повідомлення таким чином, як ви це робите, то спричиняєте Мій плач, смуток і розчарування.

Хіба вас не попереджали бути пильними, бо ви не знаєте ні дня, ні години, коли Я повернуся?
    Вже час, щоби пробудився ваш дух: прочитайте слова, що містяться в Книзі Мого Отця, а тоді моліться, щоби Я поблагословив вас даром розпізнання. Я пробачу тих з вас, хто відкидає Мене через обережність і страх, що це не є Я, ваш Ісус, Хто говорить до вас. Я розумію, як це важко, але у певний час ви будете відчувати, як Моя Любов огортає вас.

Ви, хто не хочете Мене слухати, ви є винними в гріху гордині. Ви, хто публічно засуджуєте Моє Слово, розриваючи його на шматки і стверджуєте, що Мої Послання походять від лукавого, для Мене ви загублені.

Ви вже так далеко віддалились, незважаючи на вашу впевненість у власній праведності, що знання про духовні питання, надбані з книжок, спричинюють все більш зростаючий гнів і коли ви говорите в Моє Ім'я, ви повинні знати: Коли приведете Мені просту душу з чистим серцем, яка любить Мене за те, ким Я є, вона приєднається до Мене в Раю. Коли приведете Мені душу повну гордині, котра викрикує в усе горло Слово Боже, відкину її в бік. Довіртеся Мені з покірним серцем і Я виллю на вас Мою благодать.

Полюбіть Мене беззастережно і тоді ви пізнаєте Мій Голос. Ви є щасливими душами. Проте, Я найбільш прагну і найбільш сумую саме за душами, які віддалились від Мене.
    Прийдіть до Мене, Мої висвячені слуги. Я надам вам Істину, бо Я хочу, щоби ви відновили свою вірність Мені.
    Непокора по відношенню до Мого Вчення та брак визнання своєї слабкості вбиває клин між нами.
    Ті, висвячені слуги, які скоїли тяжкі гріхи плоті, мусять прийти до Мене, щоб Я міг вас тримати. Покайтеся в своїх гріхах і Я оновлю ваші душі так, що зможете надавати допомогу в спасінні інших душ, ще до Мого повернення.
    Ви повинні слухати. Якщо у вас є будь-які сумніви, Я прийму їх.

Однак, якщо ви спробуєте зашкодити Моїм пророкам, будете страждати за це. Набагато краще було би для вас мовчати.
    Ви повинні бути охочими до слухання і приниження в Моїх Очах. Лише тоді ви зможете представляти Моє Тіло на землі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...r-not-my-word/

Дописів
    1 517

Типово

Не Мене увінчують короною зі смарагдів і коштовних каменів.

Неділя, 25 листопада 2012, 17:25

Моя дорога, улюблена донечко, Я Христос, Спаситель людства, і незабаром прийму Мою Корону і остаточне панування над землею. Терновий вінець, однак, буде залишатися на місці, на Моїй Святій Голові, поки не настане великий день, коли Я остаточно засяду на троні, обіцяному Мені Моїм Отцем. Я Єдиний Істинний Цар, Єдиний Правдивий Бог, але попри це, дотепер ношу Терновий Вінець, так жорстоко покладений руками невдячної людини. Не Мене увінчують короною зі смарагдів і коштовних каменів.

Навіть сьогодні. Замість цього, вони продовжують Мене боляче ранити жорстоко відмовляючись від порятунку, який Я здобув для них, коли вони розіп'яли Мене. Я чекав і чекав на людство, щоби воно підняло очі і відкрило їх, аби побачити Істину. Але так мало Християн йдуть за Моїм Вченням. Вони ослаблені через зовнішній тиск і мовчать, коли світ визнає гріх як щось добре.

Мою Корону підготовлено і Я прибуду в Славі. Не буде людини, яка б Мене не побачила, коли Я прийду з Небес. Ця подія буде тривати кілька годин і сильно віруючі люди кричатимуть і радітимуть.

Буде так багато присоромлених і наляканих, коли вони побачать Мене. Проте, навіть тоді, якщо вони проситимуть Мене пробачити їм, Я їх прощатиму до останньої секунди.

Остерігайтеся тих, хто говорить, що є Мною. Це дуже важливо, бо Я прийду тільки в один день. Я не ходитиму по землі, як людина, бо це не було дозволено Моїм Отцем.Хай така людина не обманює вас.

Моє панування є близько і хай всі ті, хто не визнає Мене, Мого Існування, чи пророцтв, що містяться в книзі Мого Отця знають, що це неможливо зупинити. Сатана і ті, які йому служать, не мають влади наді Мною. Єдина сила, яка має значення, це Сила Бога, що любить усіх Своїх дітей.

Приготуйтеся до Мого Нового Царства і будьте радісними. Очікуйте цього дня, адже це буде день, коли по-доброму закінчаться усі людські страждання.

Лише ті, хто керуються Моїм Вченням будуть свідками Мого Нового Раю.

Мої учні повинні створити коло молитви, щоби врятувати душі тих, хто не прийде до Мене, навіть в останній день.
    Я прошу, моліться про Благодать Звільнення Молитвами Хрестового Походу за тих, хто не в силах допомогти собі сам.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ecious-stones/

Дописів
    1 517

Типово

Ті, хто дотримується Божих Законів будуть розглядатися як вороги і їх будуть розшукувати.

Неділя, 25 листопада 2012, 18:45 РМ

Дорога моя донечко, Мої учні повинні зрозуміти, що випробування, які вони терплять в Моє Ім'я, лише зроблять їх сильнішими. Ви всі, послідовники цих Святих Повідомлень, ніколи не повинні дозволяти, щоби вас зламали напади інших людей. Навіть якщо вони топтатимуть вас та копатимуть, коли ви лежатимете беззахисні, знайте, що Я тоді вас підніму.

Щоразу ви будете ставати сильнішими, а потім ваш страх зменшиться. Моліться за цих людей, тому що це не їхня вина. Брехун (лукавий) використовує їх, щоби відірвати вас від цієї Місії.

Тепер ви повинні взяти до відома, що Моє Милосердя скоро огорне людство наче полум'ям вогню і поглине душу кожної людини. Коли це відбудеться, світ перейде на спокійні води. Багато душ навернеться, і це є добре.

Але антихрист прийде, як буря серед ночі і знищить це відчуття спокою.
    Він буде втручатися в життя людей, хоча на початку вони цього й не помітять. Він стане дуже потужним світовим лідером але ніколи не можна дивитися йому прямо в очі. Дивіться тільки вниз. Повірте Мені, прошу, і моліться, щоби ті, над якими він запанує, могли бути відкуплені.

Ви повинні бути добре підготовлені, мов би до майбутнього урагану, про який вас попереджено. Не залишайте жодної частині будинку без захисту. Ущільнюйте входи. Ізолюйте себе і свою сім'ю від небезпеки. Ця людина отримала багато влади від звіра, отже ви повинні захистити себе від нього, інакше це призведе до забруднення ваших душ.

Його злість буде ретельно прихована від вас і якщо ви не будете готові, ви потрапите в його пастку. Боротьба між добром і злом відбудеться одночасно, як на Землі, так і за її межами. Проблема цієї війни полягатиме в тому, що ті, хто стоятимуть на стороні антихриста і лжепророка, сприйматимуться як великі доброчинці для всього світу. А ті, хто дотримується Божих Законів, будуть розглядатися як демони і їх будуть розшукувати.

Моє місце вашого Притулку є власне там, куди ви прагнете втекти. Кожна крапля Моєї Крові й Мого Священного Серця проллється на вас, щоби вас захистити. Ніколи не почувайтеся розчарованими. Ніколи не почувайтесь самотніми. Я об'єднав всіх вас через цю та інші місії.

Прийде час, коли Я допоможу врятувати душі мільярдів тим всім, хто виконує вказівки всіх правдивих пророків і провидців. Навіть 20 млн серед вас, завдяки вашій витривалості, випробуванням, стражданням і молитвам, можуть врятувати більшість людства.

Такою є Моя обітниця щодо вас. Моліться, моліться, моліться за всіх наших братів і сестер. Адже, об'єднавшись, ми всі станемо частиною Мого Нового Царства і все буде добре.

Хоча навернення людського роду вимагає ще багато праці, не майте сумнівів. Це не буде легко, але сили і благодаті, які Я надаю цій місії, запевнять, що Свята Воля Мого Отця буде виконана належним чином.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...nd-sought-out/
    Востаннє редагував volodymyr: 04.12.2012 о 21:02

Сторінка 28 з 64 ПершаПерша ... 181920212223242526272829303132333435363738 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті