Бог Отець: Незабаром Мій Син буде відправлений для розкриття Істини про створення людства
Четвер, 18 жовтня 2012 , 6:00 РМ
*
Моя найдорожча донечко, час для Мене, щоб відправити Мого Єдиного Сина, Ісуса Христа, щоб зібрати всіх Моїх дітей в Моєму Серці,є близько.
Моє Серце, джерело всього життя, відкриється щоб зібрати всіх Моїх дітей, як єдине ціле.
Моя обіцянка, щоб врятувати всіх Моїх маленьких, майже завершена.
Моє найбільше бажання є розкрити Себе, щоб кожна людина, в тому числі ті, хто не розуміє, чому і як вони були створені Моєю Рукою.
Незабаром Мій Син буде відправлений для розкриття Істини про створення людства.
Цей день готувався протягом багатьох десятиліть. Це не могло статися, до цих пір,оскільки втрата багатьох з Моїх дітей, була б занадто велика.
Незабаром Моїм дітям будуть показані Істина їх створення, їх існування і безсмертя душі.
Хоча ця подія створить великі надії і радості у багатьох душах, для інших, це буде мука, яку вони не зможуть перенести.
Моє джерело любові і милосердя повинно бути вилляте на все людство через Мого Сина, Ісуса Христа.
Після цього прийде великий поділ, коли душі, які відповідатимуть на Його Милосердя будуть відділені.
Решті душ будуть надані всі можливості щоб почути Мій заклик з Небес.
Я, їхній Отець, зроблю Себе, відомим силою кліматичних умов. Моя Рука буде засвідчена,оскільки Я дістанусь до кожного з Моїх дітей, щоб врятувати їх від смерті.
Мій заклик буде почутий, але не всіма. Тим душам, буде показана Моя Любов, через Моїх пророків, в останній спробі щоб привернути їх до Мого Серця.
Небеса розвернуться і відтягнуться назад. Як скрижаль, вони загорнуться,до часу поки ознаки на Небесах будуть виявлені. Звуки Моїх Ангелів залучать ці бідні Мої душі,до самого кінця.
Тепер Я обіцяю, що Моє Джерело Любові покриє всю землю,оскільки Я об'єднаю Моє Серце з серцями усіх Моїх дітей.
Моє Божественне втручання буде засвідчене мільярдами людей і багато прибігнуть до Моїх Святих Рук з полегшенням. Істина Мого Божественного Плану, і таємниця життя на Землі, буде виявленою для всіх, щоб бачити. Тільки тоді людина прийме істину про існування вічного життя.
Кінець страждання на землі є близьке до завершення. Остаточне переслідування, де лукавий царює над Моїми дітьми є завершений.
Тоді свобода якої Я жадав для Моїх дітей, з самого початку, буде їхньою нарешті.
Подивіться на Мене діти, вашого Люблячого Отця, бо Я тримаю вас в Моїх Руках. Я приходжу через Мого Сина, щоб взяти вас до Мого Нового Царства на землі.
Це спадщина яку Я обіцяв Моєму Синові. Це Моя обіцянка всім Моїм дітям.
Час для цих великих чудес дуже близько.
Я благословляю кожного з Моїх дітей.
Я люблю вас.
Я покриваю вас і об'єдную вас в Моєму Серці.
Ваш Отець
Бог
Всевишній
http://www.thewarningsecondcoming.co...n-of-humanity/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks