Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 27 з 64 ПершаПерша ... 171819202122232425262728293031323334353637 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 521 по 540.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Незабаром Мій Син буде відправлений для розкриття Істини про створення людства

Четвер, 18 жовтня 2012 , 6:00 РМ
    *

Моя найдорожча донечко, час для Мене, щоб відправити Мого Єдиного Сина, Ісуса Христа, щоб зібрати всіх Моїх дітей в Моєму Серці,є близько.

Моє Серце, джерело всього життя, відкриється щоб зібрати всіх Моїх дітей, як єдине ціле.

Моя обіцянка, щоб врятувати всіх Моїх маленьких, майже завершена.

Моє найбільше бажання є розкрити Себе, щоб кожна людина, в тому числі ті, хто не розуміє, чому і як вони були створені Моєю Рукою.

Незабаром Мій Син буде відправлений для розкриття Істини про створення людства.

Цей день готувався ​​протягом багатьох десятиліть. Це не могло статися, до цих пір,оскільки втрата багатьох з Моїх дітей, була б занадто велика.

Незабаром Моїм дітям будуть показані Істина їх створення, їх існування і безсмертя душі.

Хоча ця подія створить великі надії і радості у багатьох душах, для інших, це буде мука, яку вони не зможуть перенести.

Моє джерело любові і милосердя повинно бути вилляте на все людство через Мого Сина, Ісуса Христа.

Після цього прийде великий поділ, коли душі, які відповідатимуть на Його Милосердя будуть відділені.

Решті душ будуть надані всі можливості щоб почути Мій заклик з Небес.

Я, їхній Отець, зроблю Себе, відомим силою кліматичних умов. Моя Рука буде засвідчена,оскільки Я дістанусь до кожного з Моїх дітей, щоб врятувати їх від смерті.

Мій заклик буде почутий, але не всіма. Тим душам, буде показана Моя Любов, через Моїх пророків, в останній спробі щоб привернути їх до Мого Серця.

Небеса розвернуться і відтягнуться назад. Як скрижаль, вони загорнуться,до часу поки ознаки на Небесах будуть виявлені. Звуки Моїх Ангелів залучать ці бідні Мої душі,до самого кінця.

Тепер Я обіцяю, що Моє Джерело Любові покриє всю землю,оскільки Я об'єднаю Моє Серце з серцями усіх Моїх дітей.

Моє Божественне втручання буде засвідчене мільярдами людей і багато прибігнуть до Моїх Святих Рук з полегшенням. Істина Мого Божественного Плану, і таємниця життя на Землі, буде виявленою для всіх, щоб бачити. Тільки тоді людина прийме істину про існування вічного життя.

Кінець страждання на землі є близьке до завершення. Остаточне переслідування, де лукавий царює над Моїми дітьми є завершений.

Тоді свобода якої Я жадав для Моїх дітей, з самого початку, буде їхньою нарешті.

Подивіться на Мене діти, вашого Люблячого Отця, бо Я тримаю вас в Моїх Руках. Я приходжу через Мого Сина, щоб взяти вас до Мого Нового Царства на землі.

Це спадщина яку Я обіцяв Моєму Синові. Це Моя обіцянка всім Моїм дітям.

Час для цих великих чудес дуже близько.

Я благословляю кожного з Моїх дітей.
    Я люблю вас.

Я покриваю вас і об'єдную вас в Моєму Серці.

Ваш Отець
    Бог
    Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...n-of-humanity/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Коли ви приймаєте Тіло Мого Сина, - ви отримуєте благодать.

П'ятниця, 19.10.2012, 09:06 АМ

(Надійшло упродовж об’явлення Пресвятої Діви Марії, що тривало 20 хвилин, під час якого образ Святої Євхаристії з'явився на Її чолі)

Моя дитино, Гостія (в латинському обряді - Св. Євхаристія), яку ти бачиш на моєму чолі, є символом щоби довести всім Божим дітям реальну присутність Мого Сина в Святій Євхаристії. Мій Син присутній у світі і знаходиться біля кожної Божої дитини щодня в надії, що Його присутність відчують.

Діти, тільки шляхом прийняття правдивого Тіла Мого Сина, Ісуса Христа, Відкупителя людства, ви будете благославлені особливою благодаттю.
    Коли Мій Син помер за ваші гріхи, щоби кожне Боже дитя могло уникнути смерті, Він залишив важливу спадщину. Присутність Христа в Євхаристії є реальною і, коли її споживають, дає особливий захист. Наближає вас до поєднання з Ним.
    Він – Хліб Життя. Цей Дар для вас, діти, ніколи не може бути поставлений під сумнів і відкинутий.

Серед милостей, які надаються тим, хто приймає Його Тіло і Кров, є благодать спасіння від чистилища, якщо ви приймаєте Їх щодня. Мій Син візьме вас в момент смерті в Свої Обійми, і віддалить від полум'я Чистилища. Свята Служба Божа, яка офірує Реальне Тіло Мого Сина на честь Мого Отця, також несе в собі величезну користь.

Частіше беріть участь в щоденних Богослужіннях і частіше приймайте Тіло і Кров Мого Сина в Євхаристії і отримаєте звільнення від очищення вогнем Чистилища.

Ті, хто заперечує існування Мого Сина в Святій Євхаристії, відмовляють собі у великому Дарі. Ви не будете засуджені за відмову від Його Тіла під час Божої Служби, але не отримаєте тих милостей, якими Він прагне обдарувати всіх Божих дітей. Святе Причастя, яке ви приймаєте мусить бути належним чином освячене. Коли ви приймете Його Тіло, Він сповнить вас глибокою і смиренною любов’ю, яка зміцнить вашу віру і принесе вам Вічне Життя.

Пресвята Євхаристія це Дар, який дає вам Вічне Життя. Ніколи цього не забувайте. Мій Син багато страждав, щоби дати світові цей великий Дар, квиток на Небеса. Не відкидайте його. Не ставте під сумнів Його щедрість. Не варто недооцінювати Силу Святої Євхаристії.

Я прошу, відмовляйте цю Молитву Хрестового Походу(81) про Дар Святого Причастя:

О, Пресвяте Причастя, насити моє тіло поживою, яку воно потребує. Наповни мою душу Божою Присутністю Ісуса Христа. Даруй мені благодать, аби я виконував Святу Волю Бога. Наповни мене тишею і миром, який походить з Твоєї Святої Присутності. Ніколи не дозволяй мені сумніватися у Твоїй присутності. Допоможи мені прийняти Тебе в Тілі й Душі, щоби завдяки Святій Євхаристії вділена мені благодать допомогла проголошувати славу Господа нашого Ісуса Христа. Очисти моє серце. Відкрий мою душу і освяти мене, коли я отримую цей великий Дар Святої Євхаристії. Дай мені благодать і захист, які вона приносить всім Божим дітям і визволи мене від полум'я Чистилища. Амінь.

Мої діти, ви повинні молитися, щоби всі християни прийняли і зрозуміли Силу Святої Євхаристії. Це необхідна зброя, щоби врятувати душі всіх Моїх дітей. Прийміть Її з вдячністю і щедрістю серця.

Ваша Найсвятіша Мати, Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ved-every-day/

Дописів
    1 517

Типово

Євреї, нарешті, визнають той факт, що прийшов правдивий Месія.

Субота, 20 жовтня 2012, 22:30 РМ

Моя найдорожча дочко, Моє Повторне Пришестя буде останньою главою у виконанні Мого Заповіту. Цей Заповіт побачить народження Нового Єрусалиму.
    Новий Єрусалим буде означати об'єднання всіх Божих дітей, хто приймає Слово Господа.
    Євреї, нарешті, визнають факт, що правдивий Месія прийшов, щоби принести їм спасіння, якого вони прагнули.
    Я, Ісус Христос з Дому Давида, прийду як Спаситель, згідно зі Священною Волею єдиного Правдивого Бога.

Вони відкинули Мене, Божого Сина, що прийшов у плоті в перший раз. На цей раз Я прийду з Небес і огорну Мій Вибраний Народ Даром Нового Царства. Нарешті вони досягнуть миру, коли побачать Правду і визнають існування Триєдиного Бога.
    Існує лише один Бог. І немає більше. Я знаходжусь в єдності з Моїм Отцем. Я є Бог. Я прийшов у плоті, щоби показати людям Моє Милосердя і вберегти їх від остаточного прокляття. Мій Святий Дух є також в єдності з єдиним Богом, оскільки об’являється в душах пророків і запалює душі Божих дітей.

Так багато людей будуть запекло боротися проти Мого Повторного Пришестя, навіть ті, хто вірить в Єдиного Правдивого Бога. Вони не приймуть Слова Божого, об’явленого через пророків так, як це було в минулому. Багато добрих і благочестивих християн надалі будуть відкидати Моє Слово, аж до кінця. Моє Слово буде розірване і роздерте, особливо Католицькою Церквою. Але пам'ятайте про наступне: Час Мого Другого Пришестя вже близько, і ті, хто, як і раніше відкидають Мене і Обітницю, яку Я склав Отцеві, щоби створити Його Царство на землі, упродовж деякого часу залишаться осторонь. Після об’явлення Мого Великого Милосердя та коли всі ті, хто не приймає Правди, вже отримають всі можливості, щоби прийняти Правду, аж тоді Моє терпіння вичерпається.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...siah-has-come/

Дописів
    1 517

Типово

Мільярди душ, що в Пеклі, це ті, хто безсоромно відкинули Мене під час свого життя.

Субота, 20 жовтня 2012, 23:20

Моя дорога, улюблена дочко, видіння, яке Я дозволив тобі свідчити минулої ночі, було влаштоване для зміцнення твоєї духовності і щоб показати тобі Правду про життя після смерті.
    Упродовж перших годин після смерті сатана посилає своїх демонів, щоби спокусити душі – навіть на цьому етапі. Він спокушає їх відмовитися від стану Чистилища. Він робить це ж саме з тими, хто помер в стані благодаті, які призначені для Неба.
    Я показав тобі швидкість, з якою душі падають в пекло і вражаючі переслідування, які вони зустрічають, щоби застерегти тих, хто не вірить, що воно існує. Там знаходяться вже мільярди душ і так багато тих, хто туди входить щосекунди: вони виглядають наче дощ з падаючих зірок, як буревій з градом, котрий потрапляє в огненне озеро.

Я показав тобі також шок і радість на обличчях тих душ, що в останню хвилину були вирвані і врятовані. Це є заслугою страждань, прийнятих жертовними душами, щоби врятувати ці душі з Пекла.

Ти бачила спочатку загрозу, а потім страх на їхніх обличчях, коли їх осяяла Правда про справжнє місце їх останнього спочинку. Тоді тобі була показана радість їх обличчя, коли вони зрозуміли, що були врятовані.

Мільярди душ, що в пеклі, це ті, хто безсоромно відкинули Мене під час свого життя. Багато з них були розумними, інтелігентними людьми на впливових позиціях у світі, які зробили багато, щоб Слово Боже не було почуте. Багато з них були відповідальні за організацію вбивств тисяч невинних людей. Проводили екзекуції над Божими дітьми без граму коливань в їхніх серцях. Проводили підлі акти, у тому числі сексуальні збочення, які ображають Бога і Йому противні. Багато з них спровокували переслідування Божих Церков через світську діяльність, у деяких випадках, приєдналися до ворога в чорних месах, де віддавали честь звіру.
    Це ті душі, які ти рятуєш, Моя дочко. Ті, з почорнілими душами і серцями з каменю. У пеклі в десять разів більше душ, ніж в Чистилищі. Мільярди душ у Пеклі, всі на різних рівнях, перевищують кількістю тих, хто в Небі; тридцять три припадає на кожну окрему душу.
    Це дуже непросто потрапити до Неба і потрібно багато зусиль, щоби підготувати ваші душі для входу до воріт (раю).

Це час Правди. Правда не завжди приємна, але є необхідною для всіх Божих дітей, щоби зрозуміли. Моє Милосердя, однак, є дуже велике. Коли ви просите про нього для себе, ваші молитви будуть вислухані. Коли ви просите для іншої душі, щоби вона була врятована, особливо в момент смерті, ваше волання буде вислухане.
    Якщо ж ви не просите Мого Милосердя, воно не може бути вам надане. Під час Попередження Моє Милосердя буде вилите над всім світом. Тоді ви повинні просити Мене про Моє Велике Милосердя щоб отримати захист.
    Що стосується тих, хто відкидає Моє Милосердя, то станеться з ними згідно їх власної волі.
    Моє Милосердя є в достатку, але так мало людей про нього просять.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ng-their-life/

Дописів
    1 517

Типово

Коли вони намагатимуться створити Таїнство в Моїх Церквах з мерзоти, вони скажуть, що це через права одностатевих пар.

Неділя, 21 жовтня 2012 , 10:05 АМ

Моя люба донечко, видіння що Я дозволив вам бачити, тобто душі які занурювались в Пекло,це було не щоб лякати вас. Натомість, це мало мету, щоб показати вам реальність. Таким чином, ви тепер розумієте, як Я страждаю, кожен день, коли Я дивлюся як душі занурюються в глибини Пекла.

О, якби тільки люди знали жах Пекла, і те, яким чином звір пожирає такі душі, вони б уникали гріха будь-якою ціною.

Ті душі ще можна врятувати,Моя дочко, через молитву Благодаті Захисту. Роблячи таким чином, ви, Мої учні, принесете Мені полегшення від цього страшного несамовитого лиха.

Ті, хто вмирає в смертному гріху, призначені для Пекельного вогню. Багато здійснювали ці гріхи, в надії, що якщо дійсно є Бог, то Він милостивий. І так вони продовжують грішити,аж поки вони починають виправдовувати свої гріхи, так що вони, зрештою, в їхніх очах перестають мати значення.

Вони скажуть, що у них не було вибору, тому що їхній гріх був необхідним для того, щоб догодити іншим.

З гріхом вбивства, вони скажуть, що це було, щоб помститися за смерть іншої людини.

З гріхом проституції, вони скажуть, що це було, щоб допомогти своїй родині покласти їжу на стіл.

З гріхом аборту, вони скажуть, що це було в інтересах життя матері і щоб зробити своє життя простіше. У разі сексуальних відхилень, вони скажуть, що це було всього лише звичайною річчю.

У випадку тих, хто бере участь в практиці окультизму, вони скажуть, що це нешкідлива розвага, але вони вшановують звіра, коли вони це роблять.

Коли вони переслідують інших і знищать не тільки їхнє ім'я, але їхні засоби існування, вони скажуть, що це було необхідним покаранням за гріхи інших.

Коли вони знищать іншу людину в розумі, тілі і душі через диктатуру, то вони скажуть, що це було для їх же власного блага.

Коли вони намагатимуться створити Таїнство в Моїх Церквах, з мерзоти, вони скажуть, що це через право одностатевих пар, які мають такі ж права, як і інші.

Коли вони руйнуватимуть Мою Церкву, зсередини, вони скажуть, що всі Церкви рівні. Вони будуть використовувати виправдання, що є тільки один Бог,і тому вони можуть ввести язичницький храм.

Ці грішники є втрачені душі про які Я говорю.

Щоб допомогти їм, ви насамперед повинні дивитися в їхні очі. Думайте про них як про ваших дітей або ваших братів чи сестер.Погляньте на них через Очі Бога. Тоді ви будете відчувати любов.
    Але жах наповнить вас, тому що ви знаєте в своєму серці, терор, який буде їм протистояти. Як старанно ви повинні молитися, щоб вони побачили істину, найближчим часом.

Як старанно ви повинні молитися за порятунок цих душ.

Кожне дитя Боже, в тому числі тих, чиї душі є темними, є любимими Богом.

Їхні гріхи повинні бути знищені, перш ніж всі діти Бога можуть об'єднатися, як одна сім'я, в Моєму Новому Царстві.

Тобі, дочко Моя, було дано всі милості і обладунки аби знищити гріх і врятувати не лише свою душу, але й душі інших людей.

Спасибі тобі, дочко Моя, за те, що відповіли на Мій заклик.

Тобі багато чого належить ще зробити.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-sex-couples/

Дописів
    1 517

Типово

Ви не повинні допустити, щоб страх перед майбутнім придушив вас,бо це не Моє бажання.

Неділя, 21 жовтня 2012 , 5:50 РМ

Моя люба донечко, так багато людей, які приймають Мої повідомлення без необхідності турбуються про майбутнє світу. Це і зрозуміло.

Вони ніколи не повинні відчувати, що вони повинні покинути все і ігнорувати їхнє повсякденне життя, нехтуючи своєю роботою, своєю сім'єю або близькими, для того, щоб рятувати душі.

Я, ваш Ісус, буду піклуватися про Моє власне, завжди. Вам немає чого Мене боятися. Все, що Я прошу, це ваших молитов, щоб рятувати душі.

Ви не повинні допустити, щоб страх перед майбутнім пригнічував вас, тому що це не Моє бажання.

Я, однак, очікую проведення вашого часу у молитві і жертві, як Я це доручив вам у цих повідомленнях. Продовжуйте ваше повсякденне життя, хоча Моє Святе Слово змінить спосіб у який ви дивитесь на життя, назавжди.

Ви ніколи не будете відчувати те ж саме про мирські блага; так, як ви розглядали їх у минулому. У той час як вони будуть продовжувати бути частиною вашого життя, вони більше не будуть господарем вашого життя.

Ви повинні пам'ятати, що ви не можете служити двом панам, бо є один єдиний, і це є Бог.

Я не очікую, щоб Мої учні відмовилися від усього і слідували за Мною. Я не очікую,щоби Мої послідовники ухилялися від своїх повсякденних обов'язків щоб слідувати Моїм повідомленням. Ні, все, що Я прошу, це ваша любов. Ви повинні слідувати законам Бога. Живіть вашим життям у відповідності з Моїм Вченням. Шануйте Таїнства. Покажіть любов один до одного і моліться за душі тих, хто не може допомогти сам собі.

Ідіть з миром, знаючи, що Моє Милосердя є великим, і Моя любов до людства подолає справи звіра, і жахливі страждання які він заподіює в цьому світі.

Будьте в мирі. Я благословляю вас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...not-my-desire/
    Востаннє редагував volodymyr: 29.10.2012 о 14:31

Дописів
    1 517

Типово

Я хотів би закликати всіх Божих дітей в Сполучених Штатах Америки

Вівторок, 23 жовтня 2012 , 8:30 РМ

Моя люба донечко, Я хотів би закликати всіх Божих дітей в Сполучених Штатах Америки, щоб помолитися за свою віру.

Подібно до того, як це буде в інших Християнських країнах, ваша віра буде атакована, і кожна спроба буде зроблена аби знищити всі сліди Мене, вашого Ісуса.

Ви повинні створити так багато молитовних груп, як ви зможете, щоб об'єднавши себе через Моє Найсвятіше Серце, ви отримаєте милості, щоб витримати таке переслідування.

Християнська віра буде заборонена у свій час, поряд з іншими релігіями які шанують Мого Отця.

Ви, Мої любі послідовники, будете захищені з Небес, але ви повинні молитися за міцність,оскільки зміна демократії ось-ось перевернеться на голову, вверх ногами.

Будучи найбільшою країною в світі, яка проголошує свободу, через демократію, незабаром ви будете позбавлені права бути Християнином.

Це право, хоча і відмовлятиме вам, буде розглядатися як демократичний рух. Ці нові закони, які незабаром будуть введені у вашій країні, будуть розглядатися як включно закони, що кожен, охороняється єдиною світовою релігією.

Ці закони будуть поганити Моє Святе Ім'я, але Я вас не покину. Я дам вам всю необхідну допомогу. Все, що вам потрібно зробити, це просити Мене.

Я спостерігаю і захищу вас, оскільки час для перевороту Християнських Церков - близько.

Вони можуть закрити Моїх дітей, втручатися в Таїнства, але це виявиться марним; перешкоджати Моїм священним службовцям і залякувати вас, але це буде марно. Їхня влада не підійде для вашої простоти у вірі, смирення душі і любові до Мене, вашого Ісуса.

Ваш Люблячий Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...es-of-america/

Дописів
    1 517

Типово

Ви ніколи не повинні відкидати приватні одкровення без кваліфікації або відповідного смирення.

Середа, 24 жовтня, 2012, 9:11 РМ

Моя люба донечко, важливо, щоб ви не слухали тих, хто нападає на Моє Святе Слово.

Блокуйте вуха до спроб, які тепер будуть зроблені, зокрема, тими хто стверджують, що є Католицькими богословами,аби відмовитися від Моїх Найсвятіших Повідомлень.

Як Я вже сказав вам, найбільші атаки будуть від тих, в Католицькій Церкві, які стверджують, що знають Мене, але які не розуміють, Книгу Одкровення, ні таємниць, що містяться в ній.

Вони не можуть знати цього, тому що Я, Агнець Божий,ще не виявив їм всього.

Як вони розчарували Мене. Як вони скривдили Мене. Через кожне жорстоке глузування що вони наносять на Мої Повідомлення, вони забивають ще один цвях в Моє Тіло.

Бо кожну команду що Я даю, є на благо всіх душ, яку вони відкидають категорично,тому вони розпинають Мене знову.

Тим не менш, це не має значення, як вони кривдять Мене, бо Я помру тисячі смертей, якщо б тільки врятувати іншу душу.

Вони можуть ігнорувати Мої повідомлення; висміювати тебе, Моя дочко, і відкидати Мене, але вони не завадять волі Мого Отця нарешті бути доведеною до кінця.

Ці бідні душі вірять, час від часу, що вони поводяться відповідально, говорячи людям, щоб не приймати Мої Повідомлення.

Що вони насправді роблять, так це не дозволяють Слову Божому потрапити до дітей Божих. Якщо вони продовжуватимуть робити це, вони будуть зупинені рукою Отця Мого.

Ніхто не зупинить Мене у Моєму прагненні врятувати душі.

Ті священні службовці, які настоюють в блокуванні Мого Слова від Його розголошення, знайте це.

Ваші постійні слова і ваші блюзнірські звинувачення позбавлять вас милостей що надаються вам у вашому покликанні. Якщо ви не звернетеся до Мене, через молитву за відповідями на ваші питання, Я не зможу вам допомогти.

При цьому Ви ніколи не повинні відкидати приватні одкровення без кваліфікації, або відповідного смирення. Навіть тоді, ви ніколи не можете судити про такі речі. Мовчіть.

Моліться про дар розрізнення у всі часи. В іншому випадку ви будете визнані винними в гіршому злочині в очах Мого Отця - злочині що заважає Йому спасати душі, через Святе Слово Його Сина.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...lity-required/
    Востаннє редагував volodymyr: 29.10.2012 о 17:44

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Ріст залишкової Церкви Мого Сина буде продовжуватися

Четвер, 25 жовтня 2012, 7:30 АМ

*
    Моя дитино, все більше і більше людей наблизилися до цих Святих Повідомлень у всьому світі, ніж будь-коли раніше.

Багато хто не розуміє справжньої мети цих повідомлень. Що вони повинні знати,це що вони є подарунок для людства, для того, щоб домогтися навернення.

Вони даються в світ, щоб повернути душі в звичку молитви, і щоб вони брали участь у Святих Таїнствах.

Перш за все, ці повідомлення забезпечують форму спокою і миру душі, так, щоб більше Божих дітей були достойними увійти в Новий Рай.

Через плоди цих повідомлень, віра дітей Божих буде засвідченою.

Збільшення залишкової Церкви Мого Сина буде продовжуватися,через ці та інші святі повідомлення, з урахуванням справжніх провидців в усьому світі.

Бог любить Своїх дітей настільки, що все буде зроблено для того, щоб спасіння всіх душ було досягнуте.

Мій Син добре підготувався і всі Його плани, які повинні бути досягнуті через ці повідомлення, будуть виконані.

Ось чому ви ніколи не повинні відчувати відчай.

Надія це все, що має важливе значення.

Довіра до Мого Сина, де ви повністю упокоряєтеся перед Ним, буде означати, що Він може завершити Його плани врятувати кожного грішника, через вашу прихильність до Нього.

Ви повинні заявити свою обіцянку, діти прийняти Його настанови, і Його любов огорне вас, щоб зробити вас сильними.

Ваша Мама

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...will-continue/

Дописів
    1 517

Типово

Я хочу, щоб Моя армія молилася цю молитву Хрестового Походу за перемогу Залишкової Церкви

Четвер, 25 жовтня 2012, 9:50 РМ

Моя люба донечко, ви повинні заохочувати всіх Моїх послідовників продовжувати створювати молитовні групи у всьому світі.

Настав час для Мене, щоб викликати, і зібрати всіх вас, щоб сформувати Мою армію, щоб рух до вічної перемоги міг початися в той же день.

На 9 листопада 2012 року, у другу річницю від Мого першого звернення до вас Моя дочко, Я хочу, щоб Моя армія молилася цю молитву Хрестового Походу,за перемогу Залишкової Церкви.

Молитва Хрестового Походу ( 82 ) за перемогу Залишкової Церкви.

Ісусе, Царю і Спасителю світу,Тобі ми віддаємо нашу шану, нашу вірність і вчинки, щоб всім проголосити Твою Славу.
    Допоможи нам отримати силу і впевненість, щоб встати і проголошувати Істину повсякчас.
    Ніколи не дозволь нам спіткнутися або затриматися у нашому шляху до перемоги,та в нашому плані спасіння душ.
    Ми заявляємо про наше підчинення, наших сердець, і все, що у нас є, щоб ми були вільні від перешкод,оскільки ми продовжуємо тернистий шлях до воріт Нового Раю.
    Ми любимо Тебе, дорогий Ісусе, наш улюблений Спасителю і Відкупителю.
    Ми об'єднуємо себе тілом, розумом і духом всередині Твого Найсвятішого Серця.
    Виляй над нами Твою Ласку Захисту.
    Покрий нас Твоєю Дорогоцінною Кров'ю, щоб ми були наповнені мужністю і любов'ю, щоб встати і оголосити Істину Твого Нового Царства. Амінь.

Я прошу вас,Мої дорогі послідовники , збирати, збільшувати й поширювати Моє Святе Слово для кожного народу. Я прошу вас завжди зосереджуватися на Мені і працювати зі Мною до остаточної перемоги Спасіння.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...emnant-church/

Дописів
    1 517

Типово

Вони піддадуть сумніву і аналізуватимуть Моє Слово через страх припуститись страшної помилки.

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 11:06 АМ

Моя дорога дочко, так багато праці Мої послідовники повинні зробити, щоб очистити землю від зарази, яка охоплює,неначе ковдра, багатьох людей, що не вірять у Бога.
    Так багато людей бродить по світу безцільно. Вони виснажені в духовних почуттях і поняття не мають про любов Бога.
    Це ті душі, за якими Я сумую і яких Я прагну огорнути Істиною. Ви, Мої послідовники, повинні піти до них і сказати їм, що Я, Ісус Христос, Син Людський, Месія незабаром прийду.
    Вони повинні знати, що не будуть відкинуті, адже саме через вас, ваше покоління, Я прихожу в цей час.

Багатьом іншим, хто духовно свідомий про існування Бога, буде цікаво, але вони будуть роздумувати над тим чи прийняти Мої Повідомлення.

Інші, хто проповідує Моє Слово і є побожними християнами будуть обережні і з запізненням будуть приймати все, що Я вам кажу. Вони будуть піддавати сумніву і аналізуватимуть Моє Слово через страх припуститись страшної помилки. Вони боятимуться бути обманутими.
    Тоді священики в Християнських церквах піднімуться і дадуть відповідь на Мій Заклик. Деякі відреагують швидко, бо вони відчують приплив Моєї Любові в своїх жилах, коли читатимуть Мої Повідомлення. Інші відчують негайне покликання завдяки Моєму Дару Святого Духа, який міститься в Моєму Святому Слові. Деякі з них будуть більш обережні ніж інші, але з часом їх кількість зросте до мільйонів.

Ось чому, Мої послідовники, ви повинні бути витривалими. Спочатку багато відкидатимуть вас в Моє Ім'я, але це зміниться. Коли Правда стане широко відомою і прийматиметься із задоволенням, вас шукатимуть.
    Моє Слово буде прийматися з любов'ю і повагою, хоча через це душі будуть страждати.
    Немає значення, скільки людей будуть настроєні проти Мене,оскільки ця місія не зазнає краху.

Ви повинні терпіти цей опір. Прийміть той факт, що через ці повідомлення вас будуть зневажати. Цього й слід очікувати, коли Слово Боже сходить на землю.
    Ті, хто в темряві і не приймуть Мого Слова, це виб'є з колії їхнє життя. Це допоможе переглянути їхнє переконання, але вони не захочуть відчувати себе змушеними і ставитимуть цьому опір.
    Для того, щоби прийняти Моє Слово, вони були б змушені змінити свій шлях. На жаль, вони не хочуть змінювати свою поведінку, бо не зацікавлені в цьому.
    Я не заспокоюся, поки не відкрию їм очі на Істину. Я очікую, що ви, Мої учні, не зупинитесь, допоки так багато людей, наскільки це є можливо, не поєднаються в одно в Очах Бога.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...errible-error/

Дописів
    1 517

Типово

Ті, хто принижує Моє Слово, переказане тобі, Моя дочко, ранять Мене аж до кісток мученицьким болем.

П'ятниця, 26 жовтня 2012, о 18:00 РМ

Дорога Моя дочко, Моє Царство на землі має стати реальністю. Так давно обіцяне Моїм Улюбленим Предвічним Отцем, Нове Царство, Новий Рай – це найбільший дар.
    Таємниця розуміння Мого Нового Царства міститься в містерії Моїх страждань у Гетсиманському саду. Я впав виснажений перед Моїм Отцем, ридаючи від жалю через втрату в майбутньому душ, котрі горітимуть у вогні Пекла, незважаючи на Мою Жертву на Хресті.

Моє приниження з рук Понтія Пилата не було болючим для Мене через суспільну погорду, бо Я знав, що саме ці душі будуть втрачені від Мене. Я плакав сльозами суму, коли Я дивився на них, обдурених сатаною, силою зла, яку вони не могли побачити, але яка оволоділа цілковито ними.
    Коли ти бачиш Мене, Моя дочко, стурбованого, це означає, що у Мене є на то причина. Я плачу також з приводу тих душ, які погорджують цими повідомленнями.
    Вони не знаходяться в повній єдності зі Мною. Через їхній гріх пихи, зарозумілості, браку знань і покори, вони ображають Моє Слово.
    Потім вони спробують зупинити тих, які прийматимуть Моє Святе Слово і до кого Я прагну достукатись.

Я плачу над ними, бо вони не знають про серйозні наслідки своїх дій, коли зраджують Моє Правдиве Слово, передане кожній Божій дитині в цей час.
    Так багато душ буде втрачено, через те, що їх позбавили Мого Слова дії тих, хто каже, що вони представляють Мене в світі.
    Так, як Я терпів страшні муки, опираючись насмішкам тих, хто стояв біля золотого трону Понтія Пилата, так само терплю й сьогодні. Біль, який Я терпів через вас, Моя дочко, сьогодні такий самий, як і тоді. Ті, хто принижує Моє Слово, переказане тобі, Моя дочко, ранять Мене аж до кісток мученицьким болем. Вони прибили останніми цвяхами Мою душу, яка терпить, коли Я в черговий раз намагаються врятувати людство від знищення.
    Моліться, щоби Мій Отець в Своєму Милосерді поставився з розумінням до тих душ, які намагаються під впливом брехуна, зробити Боже Слово безсилим.
    Мої діти, остерігайтеся тих, які люто противляться Моєму Слову в цих повідомленнях. Ви повинні молитися за їхні душі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...gonising-pain/

Дописів
    1 517

Типово

Саме через них блискавки, землетруси та цунамі вдарять землю.

Субота, 27 жовтня 2012, 21:35 РМ

Моя дорога, улюблена дочко, є план розпочати посилене глобальне навчання. Це буде не Боже навчання. Замість цього, буде проголошуватися брехня, яка буде стверджувати, що Бога не існує та існувати не може.
    Вони скажуть, використовуючи людське розуміння і наукову оцінку, що Бог є лише плодом людської уяви.

Це вчення не є випадковим, це все - добре спланована і скоординована кампанія, затіяна атеїстами, чия відданість належить до лукавого. Їхні серця, розум і душі були вкрадені сатаною, який використовує пиху їх людського інтелекту щоб проголошувати брехню, щоби зупинити Істину.

Це план полягає в тому щоби скрізь замінити людські серця на скам'янілі, оскільки їхні власні серця є холодними і позбавленими почуттів. Потім буде оголошено, що нова замінена релігія буде введена як закон. Єдина світова релігія поклонятиметься звіру, бо ця гидота буде впроваджена руками невільників царя пітьми.
    Атеїсти, які будуть організовувати цей план, є затятими послідовниками сатани.

Не робіть помилки, вони люблять звіра і не зважають на біль і страждання, які принесуть їхні дії. Їх завданням є усунути вірність Єдиному Правдивому Богу. Богу, який любить кожного зі Своїх дітей, котрих Він створив.

Вони відкинуть зусилля, які послані зараз з Небес, щоб врятувати людство від остаточного знищення. Саме через них блискавки, землетруси та цунамі вдарять землю. Вони будуть зупинені. Будуть жахливо страждати, та їх болісний кінець було передбачено.
    Битва Армагеддону буде жорстокою, тому що Бог не буде сидіти склавши руки і не дозволить такої зарази.
    Жахливі кари величезного глобального розміру знищать цих язичників, які відкидають Слово Боже.

Молитва до Бога, яка шукає Милосердя, це єдиний спосіб пом'якшити покарання. Ваші молитви, що благають про прощення для їх душ, це єдиний спосіб, яким душі можуть бути врятовані.

Моя дочко, велике винищення буде спричинене тими злодіяннями, які ці атеїстичні групи мають намір проштовхнути на землі.
    Багато з них не знають про вагу своїх дій.
    Багато з них, все ж, точно знають, що вони роблять, бо вони є брехунами.

Вони не вірять в Бога, бо вони вибрали Його ворога, диявола, як свого бога своїм власним вільним вибором. Все, чого вони хочуть, це вкрасти душі. Бог, Мій Отець, втрутиться Своєю Міццю, не лише щоби їх покарати, але й щоб рятувати душі, перш ніж вони можуть бути вкрадені від Нього.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ike-the-earth/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Заради порятунку невинних душ, заражених брехунами, Я караю нечестивих.

Неділя, 28 жовтня 2012, о 18:00

Моя найдорожча донечко, Боже Знання є зрозумілим лише для деяких з Моїх дітей, й то, лише настільки, наскільки Я їм дозволяю знати.
    Розуміння Мого Святого Слова є важким для багатьох, але воно - дуже просте. Я люблю Моїх дітей, але вони були відібрані в Мене, коли Адам і Єва втратили своє право на Моє Боже Царство
    . Спокушені заздрісним змієм, тим, кому були дані усі почесті й привілеї, Мої діти відвернулися від Славного Царства на землі. Відвернулися від вічного життя і тому всі їхні діти, покоління за поколінням, страждали. Тоді був посланий Мій Син, щоби врятувати Моїх дітей від вічного Пекла, завдяки звільненню їх від гріха. Тепер Він прийде, щоби впровадити на землі первинний Рай, який повинен був бути.

Моя дочко, зараз ведеться підготовка, щоби розпочати боротьбу за душі. Скажи Моїм дітям, що я надаю їм особливі благодаті. Ці милості дадуть їм додаткову силу, коли вони моляться про улагодження покарання. Завдяки молитвам і проханням Моїх дітей, вони можуть не лише рятувати душі язичників, які Мене ображають, але й затримати Мою Руку, яка впаде щоб стримати тих, хто говорить від імені звіра.
    Я караю Моїх дітей з важким серцем. Я роблю це, не тільки щоб покарати тих, хто викликає страшне зло, але, щоб зупинити викрадення душ їхньою брехнею. Заради порятунку невинних душ, заражених брехунами, Я караю нечестивих.

Мої діти повинні бути сильними заради блага всіх.
    Молитва буде зброєю, яка знищить звіра.
    Чума буде зупинена не через війну чи через силу обраних на високих посадах, або тих, хто провадить Мої Церкви на землі.
    Світ буде врятований завдяки вірі тих, хто вірний Мені, Найвищому Богові і тих, хто приймає Мого Сина Ісуса Христа, як Спасителя.
    Ви, Мої вірні чада, будете мати ключове значення у справі порятунку всіх Моїх дітей. Ваші молитви будуть вислухані. На ваші молитви про порятунок грішників будуть дані відповіді.

Я люблю вас. Дякую вам за любов, яку ви демонструєте Моєму Синові і Я благословляю вас.

Ваш Люблячий Отець, Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...sh-the-wicked/

Дописів
    1 517

Типово

Великі покарання такого масштабу, якого світ не бачив, можуть бути пом'якшені.

Понеділок, 29 жовтня 2012, 15:30

Моя дорога донечко, як Я вже говорив, хвиля змін почалася, коли Рука Мого Отця зараз впала, посилаючи кару не лише на США, але й на інші країни. Всі ці екологічні потрясіння будуть відбуватися у всьому світі до тих пір поки людство не буде очищене.
    Ви повинні молитися, щоби ті душі, які відкидають Бога, могли бути врятовані від вогню Пекла, завдяки щедрості інших людей, через їхні молитви.
    Знаки про те, що часи дійсно змінилися, повинні бути показані людству. Ніщо не може або не буде таке ж саме, поки земля не буде очищена, щоби могло відбутися Друге Пришестя.
    На цей момент, коли гріх спустошує землю, вона не гідна прийняти Месію.

Це знаки кінця часів, Мої послідовники, і ви повинні підготувати свої душі. Незабаром залишиться небагато, в тому числі і атеїстів, які мають кам'яне серце, які будуть в стані ігнорувати руку Мого Отця. Проте, великі покарання такого масштабу, якого світ не бачив, можуть бути пом'якшені і послаблені завдяки вашим молитвам.
    Тим не менш, вони будуть продовжувати відбуватися, поки людство не прийме Істину. День Господній, день Другого Пришестя наближається, хоча спочатку багато чого має відбутися. Це буде важкий час для всіх Божих дітей у тому числі тих, хто має сильну віру. Однак, багато з тих, хто проявляє свою любов і вірність Мені, їхньому Ісусові, збереже спокій, тому що вони знають, що Я прийшов, щоб взяти їх в Мій Новий Рай.
    Щастя цього Нового Царства повинно бути бажаним і жаданим, бо це великий Дар. Будьте сильними і довіртеся Мені. Ви повинні зрозуміти, що Мій Отець мусить покарати тих, хто планує страшні вчинки. Він обіцяв припинити їх діяльність, і вони будуть знищені.
    Ці знаки тепер буде видно в кожному куточку землі, щоби людство не мало сумнівів, чия влада все вирішує. Лише Бог доводить таку міць. Будь-яка інша влада буде нетривалою
    . Сила Бога є всемогутньою, і жодна людина ніколи не переможе Творця всіх речей, видимих і невидимих.

Ваш Ісус
    http://www.thewarningsecondcoming.co...-be-mitigated/

Дописів
    1 517

Типово

У цей час на світі одна лише згадка про віру в Мене, вашого Ісуса, викликає занепокоєння.

Вівторок, 30 жовтня 2012, 19:10

Моя улюблена донечко, ти мусиш вже знати, що страждання, які терпиш в Моє Ім'я, триватимуть до останнього дня цієї місії. Тобі важко це чути,але пам'ятай це.
    Ця місія є найбільш складною з усіх місій, які були до тебе. Ти будеш кинута в пустелю і відчуваєш себе ізольованою і самотньою.
    Твій голос будуть ігнорувати, але Моє Святе Слово торкнеться сердець мільйонів людей.
    Ти будеш слухняна Моїй Святій Волі повсякчас, хоча часто не відчуватимеш себе достатньо сильною. Твоя слабкість є твоєю силою через твою довіру до Мене. Саме тому, Я ніколи не залишу тебе без допомоги та інших.

Ти будеш самотньо виконувати цю місію, а Я буду твоїм єдиним супутником.
    Я поєднаю наші страждання в одне.
    Ти, Моя дочко, завжди потребуватимеш Моєї благодаті витривалості. Витривати в цій місії і проголошувати Моє Святе Слово до невдячного світу не буде легким завданням. Для цього буде потрібно сильне відчуття рішучості й відваги.
    Це стосується всіх Моїх учнів, у тому числі тих, хто любить Мене, але які не приймають ці повідомлення. Перешкоди, з якими ви стикаєтеся в цій частині місії збільшаться для всіх вас, Моя віддана арміє.
    Ви мусите прийняти з гідністю той факт, що коли ви йдете за Мною, то будете страждати. Дуже небагато душ можуть перенести страждання, яке торкається кожного, хто приймає Моє Вчення. У цей час у світі, одна лише згадка про віру в Мене, вашого Ісуса, викликає занепокоєння.
    Не лише ваша відданість Мені оголошена публічно, принесе вам неприємності, але ви будете страждати через Мене.
    Пам'ятайте, що страждання – це особлива благодать. Його важко терпіти, і багато душ відвернеться через це від Мене.
    Але ви повинні пам'ятати про наступне: Коли ви страждаєте в Моє Ім’я, Я підтримую вас і виливаю на вас Мої благодаті. Попри всі ваші страждання, це принесе мир у ваші душі.

Я прошу, Моя донечко, ніколи не здаватись. Ніколи не почувайся покинутою, бо коли почуваєшся самотньою, то Я є ще ближче до тебе. Саме в ці часи туги Я є ближчим до тебе.
    Ти мусиш продовжувати просити про будь-яку допомогу, яку ти можеш отримати, звернувшись до Моєї улюбленої Матінки і всіх Святих, щоби всі прийшли до тебе з допомогою.
    Незабаром ти приймеш той факт, що збільшення страждань є безпосереднім результатом опору лукавого проти цієї місії.
    Він дуже злякався, бо його боротьба добігає кінця.
    Він ненавидить тебе через те, що душі були врятовані саме завдяки цій місії Спасіння.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...embarrassment/

Дописів
    1 517

Типово

Ви отримали озброєння(молитви). Використовуйте їх.

Четвер, 01 листопада 2012, 18:00

Моя улюблена донечко, ви повинні зараз повстати і об'єднатися в любові, щоби підготуватися до важких часів, які чекають на вас. Ти, Моя сильна арміє, благославлена і захищена Печаттю Мого Отця, Печаттю Живого Бога.* Незважаючи на те, що на вас накричать з кожного боку, пам'ятайте, що Я є з вами.
    Багато подій, в тому числі екологічні потрясіння, війни, розкол в Моїй Церкві на землі, диктатура в кожній з країн об'єднані в самій основі в одне , все це наступить в той один і той самий час.
    Сильна розруха спричинить багато плачу і скреготу зубів, але одне залишиться недоторканим. Це буде влада Бога і Його любов до всіх Його дітей. Цей бій покаже себе світові і тобі, Моя арміє, не можна тремтіти від страху. У Моєму Царстві все вже готово, і передбачено місце для вас.
    Тепер ви мусите піклуватися про інших. Ви отримали обладунки. Користайте з неї. Мої молитви Хрестового Походу допоможуть полегшити багато жахіть, викликаних гріхами людства.
    Я прошу, відмовляйте цю молитву про пом'якшення кар.

Молитва Хрестового Походу ( 83 ) про пом'якшення кар:

О, дорогий Отче, Всевишній Боже, ми, Твої бідні діти, схиляємось перед Твоїм Славним Троном на Небі. Ми благаємо Тебе, звільни світ від зла. Благаємо Твого Милосердя для тих душ, які спричиняють жахливі терпіння Твоїм дітям на землі.
    Ми просимо, вибач їм.
    Просимо, усунь антихриста якомога швидше.
    Просимо Тебе, найдорожчий Господи, пом'якш Твою караючу Руку. Благаємо Тебе, прийми наші молитви і наші терпіння, щоби полегшити страждання Твоїх дітей у ці часи.
    Ми довіряємо Тобі.
    Ми шануємо Тебе.
    Дякуємо Тобі за велику жертву, яку Ти зробив, пославши Свого Єдинородного Сина, Ісуса Христа, щоб звільнити нас від гріха.
    Ми знову з радістю очікуємо Твого Сина, як Спасителя людства.
    Ми просимо, захищай нас.
    Захисти нас від кривди.
    Допоможи нашим родинам.
    Помилуй нас. Амінь.

Ти, Моя арміє, підготовлена всіма можливими способами. Ви повинні просто довіряти Мені. Коли ви довіритесь Мені повністю, ви зможете віддати всю свою любов, своє страждання, свій неспокій і свій біль Мені, вашому Ісусові.
    Коли ви так зробите, то мусите тоді залишити все в Моїх Святих співчутливих Руках.
    Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...armour-use-it/

*Особлива молитва №33, дана Господом Ісусом Христом в посланні від 20 лютого 2012 р.
    Про Печать Бога Живого йдеться в Святому Письмі

Об`явлення Св. Івана Богослова 7, 1-5 :
    "А по цьому я бачив чотирьох Анголів, що стояли на чотирьох кутах землі та тримали чотири земні вітри, щоб вітер не віяв на землю, ані на море, ані на жодне дерево.
    І бачив я іншого Ангола, що від схід сонця виходив, і мав Печатку Бога Живого. І він гучним голосом крикнув до чотирьох Анголів, що їм дано пошкодити землі та морю, говорячи: "Не шкодьте ані землі, ані морю, ані дереву, аж поки ми покладемо печатки рабам Бога нашого на їхніх чолах!" І почув я число попечатаних: сто сорок чотири тисячі попечатаних від усіх племен Ізраїлевих синів..."
    Востаннє редагував volodymyr: 06.11.2012 о 10:58

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Зверніться з проханням до Мого Сина, щоби Він провадив вас до Свого Великого Милосердя.

П'ятниця, 02 листопада 2012, 14:00

Моя дитино, темрява, що спадає на весь світ, буде помітна в декількох напрямках:
    Прийняті закони, які розділяють сім'ї, стануть свідоцтвом впливу лукавого на ваші уряди.
    Введені закони, які приймають аборт, розбивають Серце Мого Отця. Ніхто не має права втручатися у Створіння Боже, але людство робить це щодня без почуття сорому і провини.

Моя дитино, ти мусиш багато молитися за відкуплення людства, тому що незабаром воно буде розділене на дві половини: ті, хто вірний Богові і ті, хто відкидає Його. Брат буде відділений від брата, сусіди будуть розділені, а сім'ї будуть розірвані навпіл. Цей час був передбачений.

Для того, щоб Бог міг забезпечити порятунок якомога більшій кількості душ, Він дасть їм багато можливостей, щоб повернутися до Нього. Моліться тепер за ваші родини, друзів і ближніх до того, як настане час остаточного розподілу. Тоді день Другого Пришестя Сина Мого буде близький.
    Ви, Мої діти, є такі збентежені. Ця плутанина і порожнеча душ пов'язана з відсутністю віри в Бога.
    Жодна душа не може витривати без Любові Бога у своєму серці. Вони, як порожні судна, що дрейфують в морі без поняття про їх остаточне призначення. Вони плавають безцільно в широкій порожнечі, де нічого немає, де ніщо в світі не може принести їм правдивого миру.
    Зверніться з проханням до Мого Сина, щоби Він провадив вас до Свого Великого Милосердя і Він принесе вам мир, якого ви прагнете.

Вам потрібно лише попросити. Просіть Мене, вашу улюблену Матінку, щоби Я взяла вас до Мого Сина. Я буду направляти і захищати вас завжди, на кожному кроці цієї дороги.

Ваша Матінка, Цариця Миру,
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...s-great-mercy/

Дописів
    1 517

Типово

Незабаром, вже більше не існуватиме гріха. Біда гріха залишиться в минулому.

Субота, 03 листопада 2012, 19:00

Моя дорога дочко, коли душі відпадають від Мене і коли піддаються гріху, то вони ніколи не повинні Мене боятися. Як тільки ви згрішили, улюблені Мої послідовники, відразу ж звертайтеся до Мене.
    Не соромтеся і не зволікайте прийти до Мене, коли ви скоїли гріх. Це єдиний спосіб відновити сили йти зі Мною знову. Якщо ви не звертаєтесь до Мене і уникаєте Мене, будете ще більш ослабленими і вразливими на спокуси, які розставляються перед вами лукавим щодня.

Гріх є тим, з чим народжується кожна дитина. Первородний гріх повинен бути викорінений через Таїнство Хрещення. Навіть тоді душі все ж будуть піддаватись спокусам так довго, наскільки людство залишатиметься під пануванням сатани.

Звільнення від гріха є простим. Спочатку ви будете бачити у вашому серці, коли ви впали у гріх. Багато людей в сучасному світі відкидають гріх, мовби він залишається без наслідків. Проте, якщо би люди визнавали відверто те, як вони почуваються після гріхопадіння, то виявиться, що їх внутрішній світ був розірваний навпіл.
    Гріх відчувається більшістю душ, допоки вони не стануть такими темними, що лише гріх може задовольнити їх спрагу. Ось чому ви повинні шукати прощення у Бога після кожного гріха. Якщо цього не зробите, то гріх буде гнити в вас, і вам буде важче чинити опір спокусі. Коли ви відчуваєте каяття у своїх серцях, зверніться до Мене, вашого улюбленого Ісуса, щоби Я вам допоміг.
    Усякий гріх може бути прощений, окрім гріха хули проти Святого Духа. Завжди благайте Мене про допомогу, незалежно від того, наскільки ви соромитесь з приводу гріхів, які здійснили.
    Моє Серце відкрито для всіх Божих дітей. Ви Його дорогоцінні створіння і Він любить вас, незважаючи на всі ваші гріхи. Боріться з гріхом через прагнення відкуплення щоразу, коли грішите. Незабаром більше не існуватиме гріха. Біда гріха залишиться в минулому.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...g-of-the-past/

Дописів
    1 517

Типово

Дорога до Мого вічного Царства повна гострих каменів і валунів.

Понеділок, 05 листопада 2012, 17:45

Моя дорога донечко, хай ніхто не думає, що може залишатися сильним у вірі без необхідності боротися за добре діло. Існує багато перешкод, які затримують вашу віру в Бога і тільки ті, хто тривало перебуває у молитві може утримати полум'я любові до Бога, що палає в їхніх душах.
    Дорога до Мого вічного Царства повна гострих каменів і валунів. Це схоже на ходіння босоніж багато кілометрів, отримуючи численні каліцтва і гострий біль, спотикаючись щокроку.
    Ось чому так багато душ з добрими намірами падають на дорозі, бо подорож є така обтяжлива. Якщо ви підете за Мною, подорож завжди буде болючою. Ніколи не буде легко, допоки ви не скажете: "Ісусе, візьми мій біль, зціли мене і візьми мій хрест".
    Лише тоді буде легше подолати Мою подорож у Моє Славне Царство.

Всі ті, хто любить Бога, засвідчать зараз кожен етап Розп'яття – аж до останнього дня. У рамках підготовки до Мого Другого Пришестя, християни і всі, хто любить Мого Отця, Всевишнього Бога, будуть змушені терпіти страждання Моєї Муки.

Почнеться все із закидів, що Бога не існує. Я був засуджений, як Син Божий. Цього разу буде відкинутий Всевишній Бог.

Всіх віруючих будуть переслідувати і бичувати, коли будуть введені язичницькі права давніх часів. Проте, багато людей, які не знають шляхів Господніх, не будуть зважати на такі негідності, адже вони будуть поглинуті гонитвою за особистими задоволеннями. Тоді на тих, хто насмілиться публічно довести свою приналежність до єдиного Істинного Бога, буде спрямоване покарання. Вони не будуть миритися і їм доведеться піти в підпілля, щоб продовжувати поклонятись Моєму Отцеві.
    Щоденні Жертви, Богослужіння, як було передбачено, остаточно будуть припинені, бо лжепророк оголосить, що буде відправлятись нова форма Божої Служби і старий стиль відправи, так би мовити, більше не буде придатним.
    Позбудуться Моєї Присутності в Святій Євхаристії і Пожива Життя більше не живитиме Божих дітей. *

Тоді Рука Бога впаде на язичників, хто наважиться стверджувати, що вони говорять в Ім’я Бога. Їх відданість звіру вплине на багатьох людей і тих, хто буде введений в оману, вони приведуть до в'язниці темряви.
    Розподіли наростатимуть і, в решті-решт, всім дітям Божим доведеться зробити вибір: Або піти за фальшивою ілюзією, представленою лжепророком, який скаже, що говорить від Імені Бога, або йти слідом за Істиною.

Ніколи не думайте, що ви будете достатньо сильними, щоби протистояти натиску тих фальшивих священиків, які будуть представляти звіра. Їх вплив буде великим. Без моєї допомоги, вас спокусять відвернутися від Мого Вчення.
    Прокиньтеся раніше, ніж ці часи настануть. Щоденно просіть Моєї допомоги.

Ваш Ісус

* Марко 13, 14-37. (Прим. перекладача)

http://www.thewarningsecondcoming.co...-and-boulders/

Сторінка 27 з 64 ПершаПерша ... 171819202122232425262728293031323334353637 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті