Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На каком языке вы говорите (думаете)?

Голосували
199. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Українська

38 19,10%
  • Русский

144 72,36%
  • Другой...

17 8,54%
Сторінка 27 з 32 ПершаПерша ... 17181920212223242526272829303132 ОстанняОстання
Всього знайдено 632, показано з 521 по 540.

Тема: ВАЖНО!!! На каком языке вы говорите.

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

Люся Пряная,
    Люсь, ну в чем дискриминация то по отношению к русскому? Хотя если очень захотеть, под "дискриминацию" можно что угодно подвести. Например наличие лучшего выбора хлебобулочных изделий в дорогих продуктовых магазинах, нежели в дешевых. А почему на медиков и адвокатов нужно дольше учится, чем на парикмахеров? А? Тоже дискриминация...
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Цитата Допис від Люся Пряная
    Устраивать дискриминацию - плохо.
    Цитата Допис від Глаха
    Люсь, ну в чем дискриминация то по отношению к русскому?
    А хіба вона сказала, що дискримінація є? Вона просто сказала, що дискримінація - це погано! І я з нею погоджуюсь в цьому питанні: дискримінація - це дійсно погано. Добре лиш, що її немає...
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Дописів
    31 861

Типово

Я вот когда училась в ВУЗе, то неожиданно на 4-м курсе сказали писать выпускную работу на украинском. Я была в шоке. Помучалась конечно, но написала. Когда писала уже диплом через год - мне было откровенно пофиг, что пишу-защищаю на украинском, ибо осилила я язык. И большое спасибо, что тогда напрягли меня. Мне это пригодилось. И вам, товарисчи противники украинского, пригодится, если конечно же собираетесь оставаться жить в этой стране.
    У меня тут еще вопрос Лаки, Мотору и иже с ними. А вас не раздражает, что вас называют УКРАИНЦАМИ?
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від Ґонта
    Устраивать дискриминацию - плохо.
    Цитата Допис від Глаха
    Люсь, ну в чем дискриминация то по отношению к русскому?
    А хіба вона сказала, що дискримінація є? Вона просто сказала, що дискримінація - це погано!
    От хитра ця Люсіль!
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Цитата Допис від Глаха
    Я вот когда училась в ВУЗе, то неожиданно на 4-м курсе сказали писать выпускную работу на украинском. Я была в шоке.
    Я коли вчився у ДНУ, на п'ятому курсі несподівано вирішив писати диплом і захищатись українською. На щастя, мій керівник не був у шоці
    У меня тут еще вопрос Лаки, Мотору и иже с ними. А вас не раздражает, что вас называют УКРАИНЦАМИ?
    Не знаю, як їх, але мене дратує, коли їх називають українцями.
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Цитата Допис від Глаха
    Я вот когда училась в ВУЗе, то неожиданно на 4-м курсе сказали писать выпускную работу на украинском. Я была в шоке.
    А ваші друзі з єврейського центру не були в шоці? На івриті ніхто нічого вас писати не примушував?
    ибо осилила я язык.
    Щось не схоже.
    А вас не раздражает, что вас называют УКРАИНЦАМИ?
    А хто цих чурок так називає?

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Не нужно сейчас перекладывать на соседей свои проблемы, свое неумение управлять страной.
    Пардон! Я зараз країною не керую. Ось коли ми прийдемо до влади...

Дописів
    31 861

Типово

Dzhmil,
    Дмиль, поход в еврейский центр - сие было "ПРОЯВ КОХАННЯ". И друзья из сахнута все сразу поняли, хотя по началу находились в легком недоумении
    Язык я таки осилила, конечно не так как вы, но знаю не плохо. Переводчика мне при общении во Львове не нужно. Хотелось бы выучить получше, но не хватает практики. В детстве, когда к бабушке с дедушкой приезжала, то начинала говорить на украинском, а потом, приехав в русскоязычную среду - забывала. Кстати, это один из аргументов моего голосования за украинский. Хочу чтобы мои дети говорили уже на украинском языке, потому что они УКРАНЦЫ. Чтобы не было у них проблем с практикой.
    ЗЫ: По поводу кто кого называет украинцами. Я не буду с вами спорить на тему "принадлежности к нации". Для меня те, кто является гражданами украины - украинцы.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Дописів
    31 861

Типово

Dzhmil,
    ой... все спросить хотела. А вы язык выучили или с рождения на нем говорите?
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Дописів
    4 841

Типово

Цитата Допис від Глаха
    Dzhmil,
    ой... все спросить хотела. А вы язык выучили ...
    ...в утробе, разумеется.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Глаха, Ви трохи самі собі супротивите:
    Для меня те, кто является гражданами украины - украинцы.
    Здається, не всі:
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Цитата Допис від Глаха
    Dzhmil,
    Вивчив.

Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від Ґонта
    Глаха, Ви трохи самі собі супротивите:
    Для меня те, кто является гражданами украины - украинцы.
    Здається, не всі:
    Ну по паспорту они то украинцы... мне просто интересует, может их это раздражает? Может дело не в языке, а просто в неприятии самой Украины, как таковой... Дык, как говрится, насильно мил не будешь... и все такое...
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від Dzhmil
    Цитата Допис від Глаха
    Dzhmil,
    Вивчив.
    А в каком возрасте?
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Глаха, правильне пиши " БЕЗ НАСИЛИЯ МИЛ НЕ БУДЕШЬ..."
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    Из помещения, где есть комп с Тырнетом
    Дописів
    9 633

Типово

Ґонта,
    хіба вона сказала, що дискримінація є? Вона просто сказала, що дискримінація - це погано! І я з нею погоджуюсь в цьому питанні: дискримінація - це дійсно погано. Добре лиш, що її немає...
    Добре, що погоджуєтеся, але щодо дискримінації - вона таки Є! Дякую Господу, не офіційна. Але я протестую проти того, щоб людину принижували... деякі "особливо розумні" діячі... лише тому, що вона спілкується іншою мовою, що має іншу рідну мову, має інакше походження, та взагалі НЕ ТАКА!
    (Між іншим, зверніть увагу: я, незважаючи на свою ніжну прив`язаність до СВОЄЇ Батьківщини, не припускаю собі "наїздів" на людину ЗА ТЕ, ЩО ВОНА НАЛЕЖИТЬ ДО ІНШОЇ ГРУПИ - за мовою, походженням, вірою та т.і. Наїжджаю лише "за справу", з абсолютно універсальних випадків! І наїжджатиму далі!)
    Глаха, ось приблизно це я мала на увазі. Людина, не знаючи певної мови, цим нікому не заважає. Не створює небезпеку. Небезпеку та ризики створюють випадки, коли людина не може виконати своїх обов`язків - професійних чи посадових - та через це страждатимуть люди. Ну не люблю я, коли людям погано, ну - побийте мене за це.
    Так що... я проти дискримінації, тієї, про яку я сказала та проти інших її видів... Якщо мої хитрощі для когось створили небезпечну ситуацію - що ж, згодна - дискримінуйте мене за мої хитрощі! Але - не за те, що в мене інші корені та інші прив`язаності й смаки, ніж в когось.
    Dzhmil,
    Я зараз країною не керую. Ось коли ми прийдемо до влади...
    ...и что? На Марсе будут яблони цвести, причем все сплошь на законных украинских территориях Марса?
    Максимум - случится украинский вариант Йоськи Виссарионыча. Так и то, с нынешним уровнем информационного обмена ему не дадут развиться до опасной степени
    Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
    Жду на грибы, рыбалку и уборку снега

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Максимум - случится украинский вариант Йоськи Виссарионыча. Так и то, с нынешним уровнем информационного обмена ему не дадут развиться до опасной степени
    Сталін був чи то осетин, чи то грузинський єврей – до чого тут Україна? Та й історія ніколи не повторюється, хоча й ходить по колу. Так що ніякого «українського варіянту» не буде. Буде все набагато гірше. Для таких, як ви.

Звідки Ви
    Из помещения, где есть комп с Тырнетом
    Дописів
    9 633

Типово

Dzhmil, знаете ли, сильный грозит пальцем, слабый - кулаком. Уровень Вашей силы я уже поняла.
    Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
    Жду на грибы, рыбалку и уборку снега

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Яка не є, вся моя. На подібних до вас вистачить.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Добре, що погоджуєтеся, але щодо дискримінації - вона таки Є! Дякую Господу, не офіційна. Але я протестую проти того, щоб людину принижували... деякі "особливо розумні" діячі... лише тому, що вона спілкується іншою мовою, що має іншу рідну мову, має інакше походження, та взагалі НЕ ТАКА!
    Знаєте, Ви потроху починаєте виставляти себе на посміховисько...
    Вже яку сторінку поспіль Ви кричите (саме кричите), що виступаєте проти дискримінації та приниження. А на питання "Хто кого дискримінує й принижує?" відповідаєте знов - "А я проти!"
    Ще трохи - і станете схожі на Нату Вітренко
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Сторінка 27 з 32 ПершаПерша ... 17181920212223242526272829303132 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті