Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дорогі Українці !
Звернення до Всього народу , у кого б'ється серце. Від того, що ми будемо лаяти Путіна , нічого не зміниться. Йому це як бальзам на душу. Закликаю всіх Людей , де б Ви не знаходилися , яким би добрим ділом не займалися - моліться Богу Отцю в ім'я Ісуса Христа. Ми пролили кров НАШИХ БРАТІВ , на НАШІЙ ЗЕМЛІ , а це великий гріх перед Богом. Закликаю Всіх просити прощення у Бога. Богу багато слів не потрібно, але досить від усього серця сказати: « Отче наш , Сущий на небесах , прости нам гріхи наші в ім'я Господа Ісуса Христа , допоможи нашому народу і врятуй від війни, звільни нашу землю від загарбників , створи диво духовного пробудження нашого народу бо Твоє є Царство, і сила , і слава навіки . Амінь » .
P.S. Ми не знаємо , про що домовилися Путін , Обама і Європа. Може вони вже давно розділили Україну в своїх інтересах , але Бог всемогутній. А Христос говорив : «Не маєте тому, що не просите.» « І коли що попросите во ім’я Моє, то зроблю, та прославиться Отець у Сині». Всі, хто виходять на площі різних міст з гаслом «НІ Війні ! », тримайте гасла в руках , а в серцях моліться . Сила молитви від усього народу дуже велика. Давайте згадаємо , що ми християни. Моліться , щоб Бог нам дав представників влади таких , за яких ніколи не буде соромно. І щоб їх серця билися в унісон з величезним народним серцем. ПАМ'ЯТАЙТЕ - МИ ОДНА КРАЇНА , МИ ОДИН НАРОД !
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
А Джерси права. Нам нужно искать диалог с ними. Мы что-то потеряли сконцентрироравшись в своих проблемах.
Надо засылать туда девочку.
Джерси, может попробуете? пожалуйста. У Вас должно получиться. Пожалуйста.
У нас вообще столько боков. Помните, когда Львов говорил на русском в поддержку Востока?
Попросила отослать туда(знакомому) ссылку- что Донецк говорит день на украинском.
Ответ- они что? обиделись? И это человек который общается с Востоком. и Севастополь(
Много шаблонов и непонимания.
(частные случаи конечно)
Да прозвучало, теперь ты будешь говорить на татарском!А прозвучало ли о том мовном законе, который ветировали?
флексо. ну вы ещё отпевать начните ((((
Сегодня слышала, что Путин рвет жопу за Крым потому что, договорились продавать Китаю нефть, а перевозить нужна глубина портов, которую способен обеспечить только Крым.
Хотел чета сказать, на ум приходят одни матюки...
Я не боюсь что забанят, боюсь что не услышат!
Дайте мне в руки автомат! Пойду ченить напишу...
Китай выступает. )
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks