Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 261 з 963 ПершаПерша ... 161211251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271311361761 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 19260, показано з 5 201 по 5 220.

Тема: Петр Порошенко

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Дожились. В теме Пэтра обсуждают какого то Льошу. Ведьмы на вас нету...
    Так фейкі вже повторювати мабудь обридло, а нового не підвезли. Але чешеться. З думкою про Порошенка йдуть спати, з цією ж прокидаються.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    З думкою про Порошенка йдуть спати, з цією ж прокидаються.
    Вас це не тішить?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Типово

чую что на следующих выборах Петр Алексеич снова на трон сядет

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від Андрей Рязанофф Переглянути допис
    чую что на следующих выборах Петр Алексеич снова на трон сядет
    Канешна. Тыж жить хо? И я хо.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

....ломка))) смотрю у некоторых
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Вас це не тішить?
    Я про це з такої точки зору не думала. Бо для них Порошенко це як ота невістка.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    46 288

Типово

Хороший инсайд изнутри

https://www.pravda.com.ua/rus/articl...03/11/7286190/
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Хороший инсайд изнутри

]
    Егеж.
    " Після втрати влади стратегічна команда п’ятого президента розділилась на два табори: одні пропонували йому піти з активної політики і залишитись "батьком нації", інші, в тому числі сам Порошенко, воліли активної участі в політичному житті."

Прикро, що переміг другий табір.
    Рене Декарт

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Не увидел там ни одного инсайда. Все это давно известно и постоянно на виду...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    25 921

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    ...

Прикро, що переміг другий табір.
    просто другий табір зробив все ,что бы не остаться без зарплаты...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Йоран, ну який з нього батько нації? Може воно комусь й прикро, але шансів на перемогу першого табору не було зовсім...

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    просто другий табір зробив все ,что бы не остаться без зарплаты...
    Та там вирішальне слово було не за табором, я так думаю.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Дожились. В теме Пэтра обсуждают какого то Льошу. Ведьмы на вас нету...
    Обламалися з Петром, а Льоша знатно дістає Зе і компашку. Компашка нічого не здатна заподіяти, хіба типу у вигадки погратися.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Йоран, ну який з нього батько нації? Може воно комусь й прикро, але шансів на перемогу першого табору не було зовсім...
    Це вже проходили - месії які багато чого обіцяли, але нічого суттєвого не зробили, Петро взяв і зробив - армовір, діє вбивчо по сьогоднішній день.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Почему? Если откинуть все его барыжное гамно, то он в принципе не мало сделал нормального, безвиз тот же, наверное Томос (я не верующий, оценить не могу, но автокефалия єто хорошо), децентрализация (подправить бы ее), масса электронных сервисов начиная от айгов, заканчивая прозоро, вот чего то мне хочется верить, что антикоррупционная структура (при небольшой рихтовке законодательства) начнет работать на страну а не на власть и закулису. Думаю он смог бы решить вопрос с Зе, уход=не преследование уголовное, а там глядишь и на правом краю может какая толковая политсила образовалась бы.
    Хотя он и сейчас выполняет неплохую роль, своей деятельностью оттягивает голоса патриотов семипосольщины (Голос, Сенцовы, Рябошапки, нефедовы), которые уже восьмую вышиванку поверх семи одевают, а трусы цветов американско-британского флага, сшитые на лучших фабриках глобальных корпараций по выкройкам старика сосроса, один хер торчат.
    Год два, и все забыли бы о барыжных делах гетьмана, Зе много усилий прилагает в создании факапов и через политический сезон снова смог бы быть на коне.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Почему? Если откинуть все его барыжное гамно, то он в принципе не мало сделал нормального, безвиз тот же, наверное Томос (я не верующий, оценить не могу, но автокефалия єто хорошо), децентрализация (подправить бы ее), масса электронных сервисов начиная от айгов, заканчивая прозоро, вот чего то мне хочется верить, что антикоррупционная структура (при небольшой рихтовке законодательства) начнет работать на страну а не на власть и закулису. Думаю он смог бы решить вопрос с Зе, уход=не преследование уголовное, а там глядишь и на правом краю может какая толковая политсила образовалась бы.
    Хотя он и сейчас выполняет неплохую роль, своей деятельностью оттягивает голоса патриотов семипосольщины (Голос, Сенцовы, Рябошапки, нефедовы), которые уже восьмую вышиванку поверх семи одевают, а трусы цветов американско-британского флага, сшитые на лучших фабриках глобальных корпараций по выкройкам старика сосроса, один хер торчат.
    Год два, и все забыли бы о барыжных делах гетьмана, Зе много усилий прилагает в создании факапов и через политический сезон снова смог бы быть на коне.
    Ну наверное потому, что барыжное гамно все перечеркивает....
    ЗЫ там на самом деле и второй табор не победил. Они просто смогли продолжить сосать с него деньги вливая в его уши желаемое.... Да кстати наверное самый большой минус Пэтра это большой отрыв от реалий. Впрочем этот грех можно вменять всей нашей "элите"....

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Ну наверное потому, что барыжное гамно все перечеркивает....
    ЗЫ там на самом деле и второй табор не победил. Они просто смогли продолжить сосать с него деньги вливая в его уши желаемое.... Да кстати наверное самый большой минус Пэтра это большой отрыв от реалий. Впрочем этот грех можно вменять всей нашей "элите"....
    договорись он об уходе, никто бы палкой не мешал его барыжное гамно, а оно спокойно накрылось бы зеленым гамном, которое хоть и менее ядреное, но его много
    из последнего например это
    11 березня 2021 року секретар РНБОУ Олексій Данилов зробив справжній подарунок любителям гумору та сатири – порадував їх заявою про те, що Рада національної безпеки та оборони доручила СБУ перевірити, чи не містить ознак державної зради ратифікація 236 народними депутатами у 2010 році так званих «Харківських угод». Ці «угоди» були підписані в Харкові 21 квітня 2010 року президентами України та Росії Януковичем і Медведєвим відповідно та передбачали продовження терміну базування в Севастополі Чорноморського флоту Росії з 2017 до 2042 року.

Причиною гомеричного реготу стала навіть не та обставина, що Данилов не знайшов часу ознайомитись зі статтею 111 КК України й довідатись, що таке державна зрада та в якій формі вона може бути, не те, що згідно зі статтею 80 Конституції України народні депутати не несуть юридичної відповідальності за результат голосування і навіть не те, що СБУ не може нічого перевіряти – етап дослідчої перевірки не передбачений КПК України в редакції в 2012 року. Річ у тім, що текст «Харківських угод» готував, погоджував і візував тодішній заступник міністра закордонних справ Руслан Демченко, який за часи Януковича відповідав (спочатку – на посаді заступника міністра закордонних справ, а потім – на посаді першого заступника міністра) за російський напрямок зовнішньої політики України.

Нині Руслан Михайлович обіймає посаду першого заступника секретаря РНБОУ, тож якщо Данилову так кортить когось притягнути до відповідальності, то це він може зробити без відриву від роботи – достатньо зателефонувати Баканову за цього чорта Демченка.
    ну и это интересно почитать
    11 березня 2021 року стало справжнім бенефісом секретаря РНБОУ Олексія Данілова. Хто б міг подумати, що колишній рекетир з луганського угруповання кримінального авторитета «Доброслава» здатен на такі патріотичні промови! Навіть камінь би розчулився, почувши, якими словами Олексій Мячеславович таврував народних депутатів VI скликання, що 27 квітня 2010 року ратифікували так звані «Харківські угоди». Ось, наприклад, як Данілов охарактеризував екс-спікера Верховної Ради Володимира Литвина:

«Дуже багато цікавих персонажів, які продовжують на сьогодні перебувати в українській політиці. Більш того, дехто з них пропонує себе, як наприклад пан Литвин, на посаду ректора державного університету імені Т. Г. Шевченка. Я перепрошую, але мені було б соромно дивитися в очі тим людям, тим студентам, щоб зараз іти ректором і при цьому голосувати за ті ганебні речі. Наслідок того голосування це наслідок того, що ми маємо окуповану частину Криму і маємо великі проблеми на території Донецької та Луганської областей».

Щоправда, не зовсім зрозуміло, яке відношення до окупації Криму в 2014 році мала угода, що передбачала продовження терміну базування в Севастополі Чорноморського флоту Росії з 2017 до 2042 року. А, головне, незрозуміло, чому народному депутату VI скликання Володимиру Литвину, який голосував за ратифікацію «Харківських угод», має бути соромно дивитись в очі студентам, а народному депутату VI скликання Сергію Головатому, який також голосував за ратифікацію «Харківських угод», не соромно зараз дивитись в очі президенту Зеленському й обслуговувати найнепристойніші забаганки Володимира Олександровича на посаді виконувача обов’язків голови Конституційного Суду України.

Гнівно тавруючи народних обранців з табору Януковича та стверджуючи, що вони не мають тепер морального права не тільки займатись політикою, а навіть викладати в університеті, секретар РНБОУ забуває розповісти про один невеличкий, але доволі пікатний нюанс: істерику навколо голови КСУ Тупицького президент Зеленський влаштував для того, щоби посадити в його крісло народного депутата VI скликання від фракції «Партії Регіонів» Головатого, який зараз і головує на засіданнях КСУ.

Виявляється, депутати, які проголосували за ратифікацію «Харківських угод», Київський університет очолювати не можуть, а Конституційний Суд України – запросто.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    46 288

Типово

Ты заболел? Что специалисты говорят - прогноз утешителем или вышесказанное неконтролируемые последствия?))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

договорись он об уходе, никто бы палкой не мешал его барыжное гамно, а оно спокойно накрылось бы зеленым гамном, которое хоть и менее ядреное, но его много
    из последнего например это

ну и это интересно почитать
    .. что значит никто... сам бы он и мешал... Делай Пэтро то, что сейчас делает то ли Зе! сам, то ли кто то его руками, второй срок ему был бы гарантирован. Но предпочел крышевать Медведчука..... хотя конечно это спорный вопрос кто на самом деле так кого крышевал, но это Пэтра и погубило....
    ЗЫ система будет мочить и Зе! и Данилюка, потому что они начали ее ковырять.... а она гнилая... вот и завоняла... ожидаемо и не интересно... ну и мою оценку юристов системы ты давно уже знаешь. Она полностью совпадает с цивилизованной. Нету таких... так мелкие решалы, основная задача которых придать вид законности тому, что творят бандюки.... рано или поздно это полюбэ будет рушится.... Вот оно и рушится... тем более что Россия... ху.йловская Россия ща как никогда слаба....

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Сторінка 261 з 963 ПершаПерша ... 161211251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271311361761 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті