у бобров форума шота языки слишком длинные.
все кого терзают разные сомнения -- зачеме вы их высказываете,
штобы што?
все ж умеют а) читать б) считать.
шо вам так зудит делиться публично?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
у бобров форума шота языки слишком длинные.
все кого терзают разные сомнения -- зачеме вы их высказываете,
штобы што?
все ж умеют а) читать б) считать.
шо вам так зудит делиться публично?
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьи москвошвея ваша зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
кто все эти люди?
я одна такая темная??
https://tsn.ua/ru/ukrayina/menyayut-...o-2168692.html
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьи москвошвея ваша зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
задрал. съезди посмотри.
https://t.me/hyevuy_dnepr/37433
ну вот и ыксперды-конспирологи по крестикам и спутниковым тарелкам проснулись..))
щас тема конспирологии заиграет буйными красками..![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
мне конфузно, когда человек почтенных лет и дедушка семейства предлагает всему миру поговорить о своих фиксациях.
однако, щекавица есть щекавица.
выкладывайте!
Востаннє редагував Мафальда: 29.09.2022 о 11:50
Я не розумію, як можна бути настільки ценічними та безсовісними, щоб після такого жахіття стверджувати, що це наші підірвали?Вже є відео і польоту ракет, і прильоту, і фото з уламками ракет - це все "лєнфільм прєдставляєт"?
Люди загинули, а ви хрінь тут несете то про бомбу, то про Корбана!
Унікальний випадок, коли я з тобою згодна. Edd'а теж можна разом з ним.
Які кіоски?? Софі питала про ВЕЖІ, які вдалині видно.
Востаннє редагував Дейнерис: 29.09.2022 о 11:50
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks