| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.Бертран Рассел
Можу ще раз повторити що писав в минулому, позаминулому і т.д. років.
Я не проти щоб хтось надівав цей знак в якості пошани тощо (хоча і однозначно краще було вибрати більш коректні кольори). Але коли ця спущена зверху з іншої сторони акція просто перетворилась на розподіл «свої – усі інші вороги», то це не добре.
Хочете назвати нормальною реакцією на останній сторінці «свідомі… свідомі…»?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Ленточку повяжу. Как и предыдущие годы.
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Повязывать не буду, как и в предыдущие годы. К этому флеш-мобу отношусь резко отрицательно.
Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.Бертран Рассел
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks