| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А... М... В... (......) - не рекомендую. Постійно забуває підшліфувати під яснами і між зубами після нарощування, лишає горби і шершаві місця там де не дуже видно. Втім надає перевагу красі над зручністю, замість того щоб зробити зручний зуб трохи коротший ніж сусідній - довжину лишила "надо же красіва", але половину зуба витоншила, їсти незручно, сиджу тепер чекаю коли він зламається... заставляти переробляти немає смисла - це ВЖЕ після того як один раз зламався через 2 дні після нарощування. Людина висновків не зробила ніяких.
Востаннє редагував _Jane_: 18.10.2015 о 20:33
Зачем ждать когда сломается?
Политика данных клиник такова, что если вам не угодил данный специалист - вам предложат другого-смысл есть-возможно, она не ВАШ врач. Хотя ,если говорить о А... М.В. - впервые слышу подобное о её работе. Но то такэ - насильно мил не будешь.
Не стесняйтесь озвучивать свои пожелания лечащему врачу - это ваши зубы, и ваше душевное равновесие!!!
Востаннє редагував ирина бойко: 18.10.2015 о 11:34
Жадность и мудрость несовместимы
Воще то я не стеснялась і сказала. А толку? Вона все одно зробила красіва але незручно, ще й мене виставила винною що я не хочу старатись їсти обережніше. За брак вже мовчу, як можна сказати про те, що видно буде лише вдома? Вона має сама перевіряти ниткою, але не робить цього.
Востаннє редагував _Jane_: 19.10.2015 о 00:12
Эти стоматологии, о которых Вы пишете, что бесплатные? Если нет, надо обратить врача на то, что Ваш беспокоит. Если не согласен, попросить пригласить главного врача или начмеда для беседы в кабинет.
Сколько обошлось Вам лечение это зуба многострадального? Там только дырка была или и нерв еще удаляли?
В целом сочувствую
Весельчак
Десневая улыбка - белая часть зубов меньше 8 мм и гиперактивная верхняя губа. Спасибо.
Десневая улыбка - белая часть зубов меньше 8 мм и гиперактивная верхняя губа. Спасибо.
Эйсмунд Петр Анатольевич
тяжело к нему попасть, все по записи и очень плотно
в августе не пробилась к нему, то я не могу, то он занят
в начале сентября тоже
28 сентября звонила в областную - ближайший талон на 9 или 10е октября, записалась в другую клинику но к нему, и ближайшее на 6е было,
Все идеально. Хирург знающий свое дело на 100%.
доброго дня.
хірурги в обласній (К.Лібкнехта) всі гарні ? можна не роздумуючи записуватися до будь-кого ?
поділіться номером телефона їхньої реєстратури, пліз.
Тут ще спитаю: пародонтолог Бровкіна Олександра Василівна кому-небудь відома як фахівець ?
Обласна стоматлікарня на лібкнехта.
Востаннє редагував Lady ДИ: 02.11.2015 о 19:18
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks