Як в темке по домашнему, уютно, и смачно ))))
Смачного)))
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як в темке по домашнему, уютно, и смачно ))))
Смачного)))
![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Спиногрызы сами себя не накормят))
Процесс 1 https://ibb.co/4ggMDwMd
Процесс 2 https://ibb.co/0VQfFzjv
Результат:
![]()
Електра, а який ваш рецепт ладушек? Може я щось не те кладу. Мені смакували як в садочку, пухкі з яблучним повидлом. Мм.
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Віка,залюбки),прошу. На дві великі пательні, а бува і трішки більше:
Крок 1. 150 мл теплого молока (або кефіру)+1 ч.л.сухих дріджей+2 стол ложки борошна+1 стол ложку цукру.
Переколомпоцькати, накрити та в тепле місце хвилин на 20.
Воно візьметься пінкою (дріжжі оживуть)
Крок 2. Додати 2 яйця, ще 150 мл молока або кефіру,1-2 стол ложку цукру, ванілин за бажанням, перекалампоцькати ретельно.
Додавати борошна стільки, щоб тісто робило з ложки "тягучий ляп" (піде приблизно 250 грам). Не тікло, не спадало як цегла, а тягнулося, а потім робило "ляп". Накшалт слайма).
Крок 3. Накрити плівкою та поставити підходити десь на 30-50 хвилин в тепло.
Але краще за все поставити годин на 6-8 в.... холодильник. Я ставлю на ніч для сніданку, або зранку для вечері.
Важливо: тісто підійде,полізе с миски і ми його більш не вимішуємо!Жаримо одразу.
Черпаємо ложкою, допомагаємо пальцем (та з матючком, бо воно липне і тягнеться). Але ви спритна, у вас може і без матюків вийде).
Якщо хочете щоб були схожі на ті шкільні, трішки гумові, тоді треба на кефірі.Але обов'язково з дріджами.
Ці що на фото- на молоці.
ДякуюЯк це без матюків. На це я піти не можу))
На дріжжах ще ніколи не робила
Я майже все життя робила без дріжжей. Декілька років тому спробувала і все, тепер майже завжди з ними.
Бо родина каже "з дріжжами смачніше" )).
Ще я вважала, що кисле вб'є дріжжі і кефір туди неможна. Ні, не вбило, ще і ніжності додало оладкам.
Апд. Згадала, що матюки це теж складова рецепту)). Не будемо нехтувати перевіреною технологією ).
Чомусь з повидлом більш подобалось. А млинці з сметаною. З ікрою теж непогано.
Млинці з чорною ікрою не зайшло. Взагалі я червону люблю. Ми з народу
А от то шо татові раки ведрами не жерла в свій час, тепер дуже шкодую. Мале було, дурне
Не электро но гриль))![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Это 2 кило осетра
Які гарнесеньки)))
В мене був янтик з телям)))
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks