Говорят, завтра Федорыч летит к Путину, просить политического прытулка. Будет жить гденить в Чебоксарах. Может и на работу возьмут. А че? Президента из него не получилось, а завгар вроде бы, неплохой.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Говорят, завтра Федорыч летит к Путину, просить политического прытулка. Будет жить гденить в Чебоксарах. Может и на работу возьмут. А че? Президента из него не получилось, а завгар вроде бы, неплохой.
До речі, Роман Залюбовський, який взяв вину на себе, відмовився від очної ставки зі мною. В приватній розмові з ним я зрозуміла, чому він відмовився – тому що не знає деталей того що сталося на Бориспільській трасі. Тобто бив не він. Тобто він є підставна особа. Можливо він якось був задіяний в "спецоперації", проте не на головних ролях. Справжні "м'ясники", які нанесли більше 10 ударів по моїй голові та обличчю – цінні цій владі і очевидно "працюють" далі в "ескадронах смерті". А в СІЗО потрапив технічний персонал "спецоперації" за те, що не затер сліди злочину.ЧерноволІ чомусь ГПУ не здивувало, що "хулігани" за те, що я їх начебто підрізала (тобто їм начебто довелося пригальмувати через мене), таранили мій дешевий автомобіль (його вартість 5 тисяч доларів) своїм дорогим Порше. Якщо вірити у версію прокуратури цей факт виглядає, як маячня. Правда? Логічним це виглядає лише в тому випадку, якщо моя ліквідація була замовлена і за неї було дорого заплачено.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Кстати в Титушках в ога есть такие ребята.
Пару бригад копачей по прокладке всяких кабелей.
Щас зима и работы нет.
А им все равно ,что делать за 200грн в день.
Многие из них работали на реконструкции Набережной чернорабочими.
Многие там действительно бедные люди и совсем не криминальные.Могут и развернуться.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks