Спасибо очень вкусно! все были в шоке от красоты! даже завтра буд
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Спасибо очень вкусно! все были в шоке от красоты! даже завтра буд
одежки и обувки для малышки от 1 до 2-х лет! недорого-посмотрите!!http://www.4baby.ua/baraholka.php?uid=698
Ира,доброго вечера ,а подскажите сможете принять( сделать) заказик по небольшому фуршетику на 23.08 на 16:00 мне на День рождения 1 годик дочки.
Будет ориентировочно 11 взрослых.длительность 3 часа,выпивка вино,пару человек коньяк.
прошу смогите пожалуйста..уж очень не хочется стоять готовить в праздник.
приблизительно хочу(посмотрела на сайте...цены соответствуют нынешним??)-
1: "Рафаело" з крабових паличок 11 шт.
2: Рулети з шинки з сиром и корейской морковк. половинки. 11 шт.
3: Рулети з шинки з овочами 11 шт.
4: Пицалетка по 11 шт двух видов.
5: Гриби фаршировані (курка и сир) 11 шт.
6: минипицки 10 шт.
7: Профітролі з рибою 11 шт.
8: Закуска з омлета з огірком 5 шт.
9: Канапе “Грибок” 10 шт.
10: Рулет з курки “Яскравий” 1,2 кг.
И сколько будет стоить доставка на Красный Камень??
Востаннє редагував mariza1: 19.08.2014 о 22:50
Добрый день Ирина, подскажите пожалуйста будет ли у Вас время на фуршетик (с тортиком) 06.09. на 11 человек?
Буду дуже рада!
Вихідні - це зазвичай попередня бронь, самі розумієте...Дні народження, весілля...) А у мене лише дві руки, одна плита і три холодильника. Тому можливості обмежені.
Ви, якщо знаєте про якусь дату напевне, краще забронюйте хоч і за кілька місяців) Якщо раптом передумаєте - скасуєте без проблем. Я або влаштую собі вихідний, або хтось обов'язково попроситься на вільну дату)))
Ирочка, здравствуйте! Забронируйте мне пожалуйста 17 сентября.
Добрый вечер . Хочу поблагодарить за торт , очень вкусный лёгкий , как я и хотела . Хватило всем , даже нам с мужем остался кусочек !
Ира, здравствуйте! Я к Вам с новой просьбой
А у Вас можно будет заказать торт на утро 10 сентября или вечер 9 сентября? Если на 10-е, то совсем на утро, чтобы забрать его ориентировочно в 8.30 и поехать с ним на работу, коллег угощать
Думаю, это будет "Наполеон", классический, сладкий которыйНо на "Тропиканку" тоже заглядываюсь, чуть позже точно определюсь. По весу - килограмма на 3-3,5
![]()
А то про ДР мужа подумала, а про свой забыла![]()
Ірчику, доброго дня. Розумію, що ще зарано, і враховуючи ситуацію у країні, планувати щось дуже складно, але все ж , у мене за два місяці дуже важлива подія - один рочок моїй донечці![]()
Дуже широко святкувати не будемо, та навіть своїх найближчіх родичів виявилося чоловік 13. Хотілося б забронювати датку 27 жовтня (на цей день потрібні ваші смаковинки).
Хотілося б чогось саме..."фуршетного", маю на увазі не вареники, картоплю та качку, а якісь гарнюні канапешки та інші Ваші кльові кульки...рулетики тощоДесь 5 видів, гадаю, по 20 штучок кожної страви.
Скажіть будь ласка, я можу на Вас розраховувати?
Ира! Ты мои даты записала? 27 и 28 сентября? спасибо
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks