Rola, "то де ви таким манерам вчились? бо дуже цiкаво, iнколи, спостерiгати як деякi особистостi дуже хотять выпендритися та вiдповiдають не на тiй мовi на якiй запитували."
Spoiler: упс
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Rola, "то де ви таким манерам вчились? бо дуже цiкаво, iнколи, спостерiгати як деякi особистостi дуже хотять выпендритися та вiдповiдають не на тiй мовi на якiй запитували."
Spoiler: упс
Востаннє редагував Mr_Tvister: 13.08.2011 о 22:39
не пишіть мені в "ЛС", добре?Допис від Mr_Tvister
наступного дня:
ніяк не впораєтеся з собою?
Mr_Tvister, зупиніть себе.Допис від Mr_Tvister
Востаннє редагував Rоlа: 14.08.2011 о 09:42
...либералам и демократам место в Голландии ... нефуй тут перспективу портить ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Юльки, вы чего не поддержали оплаченные палатки на площади за Тюльку? Денег там не раздавали ,вот и не поддержали? Что так?
Востаннє редагував B.M.W.: 14.08.2011 о 12:50
У суботу ввечері та території наметового містечка опозиції біля Печерського райсуду в нетверезому стані з’явився екс-депутат від Партії регіонів Олег Калашніков.
Про це повідомив народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко, передає прес-служба "Батьківщини".
"Він був п’яний, як чіп. Не просто випивший, а як кажуть "до поросячого вереску" і ледве тримався на ногах", - розповів Одарченко про координатора акції противників Юлії Тимошенко.
"Ця людина абсолютно зухвало йшла, ображала людей, які знаходяться у наметовому містечку. Ми закликали людей не піддаватися на провокації. Обійшлося тільки облиттям водою", - сказав він.
Потім, за словами Одарченка, Калашніков пішов і почав кричати, що "он прошел крещение" і був цим дуже задоволений.
Одарченко також зазначив, що всі бажаючі можуть між 6-ою і 7-ою годинами на станції метро "Площа Льва Толстого" подивитися, як Калашніков "шикує цих бідних дітей, видає їм браслети, на основі яких з ними розраховуються, подивитись, наскільки це гидко".
"Зайвим доказом цієї гидкості була його поява у абсолютно нетверезому стані", - резюмував Одарченко.
----------------------
![]()
я так и не услышал ответ на поставленный вопрос. хотя да, всё что вы можете Юльки - так это тереть кнопки на клаве, да трЁп разводить.
... вот сижу и думаю... а ведь у оранжевой власти не было никаких шансов с таким лохторатом... сначала они предали Ющенко не проголосовав за него во втором туре... и отмузку же нашли... он не оправдал их ожиданий... правда скромно умолчали об ожидания... квартира, машина, дача, готовой доход минимум 100 тыс и не гривень в год.. и ни фига не делать... ну не дал Витя это все... пойдем к Юле... хотя я более чем уверен, что часть этого лохтората голосовала за другого Витю.. не они конечно открыто не верили в покращення уже сегодня, но надеялись а вдруг.. квартира, машина, дача, доход, и работать не заставят... но кто то же из них этого ждал и от Юли... и вот Юля в беде... и НИ ОДНА лохторатина не идет ее защищать... и опять ведь есть отмазки... к чему это я.. .да к тому, что с такими выборцямы, шансов нету НИ У КАКОЙ власти... эти выборци хотят только квартир, машин дач и дохода конечно.... работать они добровольно не будут НИКОГДА.....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Так и есть. Заметь - они уже даже и не оправдываются. Разбежались, да и все. Куда вся свидомость подевалась ? Где Иггдрасиль ? Где другие свидомые и надсвидомые апологеты ? Сдулись, болезные. Поняли, что выгоды со свидомости - ноль целых уй десятых.
Обычные приспособленцы-прилипалы. Спасибо этому дому, пойдем к другому. Тьфу, ШЕРСТЬ !![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks