|
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Путін не дозволив. Зустрічатись з противним Зеленським. Довелось поїхати.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Думаю все просто. Трамп засцяв зустрічатись з Зеленським. І можливо не лише з ним.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Offtop
Грузовик, перевозивший танк, после парада в честь250-летия армиидня рождения Президента убил пешехода в округе Колумбия
Согласно внутреннему армейскому документу, полученному USA TODAY, авария произошла вечером 16 июня — через два дня после парада — на Нью-Йорк-авеню, когда водитель грузовика-контрактника перевозил танк из района сосредоточения в парке Уэст-Потомак на железнодорожную станцию в Джессапе, штат Мэриленд.
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Оппа, уже могут остановить на улице, спросить о статусе и заставить отсканировать отпечатки пальцев чтоб пробить по базе
Пздц
Скоро за цвет глаз начнут останавливать
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Дужче, аніж виборці Януковича з Донецька, щоб хтось так проклинав його незабаром після виборів, ще треба було пошукати.
За весь схід не скажу, лише те, що чув від мешканця Донецька.
Причини різні, загальне - очікування, які не збулись.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
та ти що, не може такого бути, мешканьці Донецька його обожнювали, в кожній хаті була світлина віХтора ФьоРдовича й коли він приїзжав до міста , то всі жінки вдягали найкращі сукні, підбори , робили зачіски та майк-ап та гуляли вздовж проспекта Ілліча в очікуванні коли ж його кортеж проїде й співали пісню - " ах, какой мужчина ! ".... а в неділю у церквах баби молились аби боженька дав йому розуму та здоров'я ....
красавчик,
одобряют, уважают,
а не то, что тут всякую херь толкают..))
Уровень одобрения Трампа вырос до 55% процентов после поездки на Ближний Восток
"Каково ваше мнение о работе президента Дональда Трампа?
Одобряю: 55%
Не одобряю: 44%
Нет мнения/Не определились: 1%"
--
интересный момент, что мало сомневающенеопределившихся
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Шото давненько Илларион не появлялся. Наверное в очереди одобряющих стоит.
Ну и если принять во внимание,то что пишет Яша, то не удивлюсь,что через пару месяцев там " одобряющих" будет 146 процентов.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks