Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Голосували
29. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так, зробив! Повністю перейшов на українську мову!

13 44,83%
  • Ні, не зробив! Українську мову вчити небуду, тому що я російський шовиніст!

7 24,14%
  • Я навпаки буду призирати усіх україномовних!

1 3,45%
  • Я ненавиджу українську мову!

8 27,59%
Сторінка 24 з 28 ПершаПерша ... 141516171819202122232425262728 ОстанняОстання
Всього знайдено 543, показано з 461 по 480.

Тема: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Kotov
    Guest

Типово

Гы. Пришли "ольгинские рускомыслящие" модераторы и выпилили "патриота". )

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Почему-то меня это не удивляет.

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    Гы. Пришли "ольгинские рускомыслящие" модераторы и выпилили "патриота". )
    З теми виходить, що ми "ольгінські йолопи та телепні" самі з собою бесіду ведемо...
    Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Все ж таки цікаво читати потуги Ольгінців. Приплели і Тітова, і Підгороднє, і Орловщину і ще щось...

Запам’ятайте, телепні раз і назавжди: в Дніпропетровську немає української розмовної мови взагалі, а в передмісті та мова зветься суржик. Вона жодним чином не стосується української мови, хоча має дещо спільне: відсотків 30 слів.

ЖОДЕН перекладач, якими ви всі користуєтесь, не перекладе вам, йолопам, вашу паскудну мову окупанта на Дніпропетровський суржик. Ваші переклади занадто ідеальні для Дніпра (та й для України в цілому)
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Все ж таки цікаво читати потуги Ольгінців. Приплели і Тітова, і Підгороднє, і Орловщину і ще щось...

Запам’ятайте, телепні раз і назавжди: в Дніпропетровську немає української розмовної мови взагалі, а в передмісті та мова зветься суржик. Вона жодним чином не стосується української мови, хоча має дещо спільне: відсотків 30 слів.

ЖОДЕН перекладач, якими ви всі користуєтесь, не перекладе вам, йолопам, вашу паскудну мову окупанта на Дніпропетровський суржик. Ваші переклади занадто ідеальні для Дніпра (та й для України в цілому)
    Пане Dni.pro. Ваша промова дуже виразна та емоційна, та дозволю собі зазначити, що в нас, на Україні, та ще й у славетному місті на річці Дніпро кажуть трохи по іншому:
    замість спотворенного "....читати потуги..." було б доцільніше написати- "...читати даремні намагання Ольгівців....", а замість "приплели" - "звели в одну купу". Так буде більш співуче. Вам би не завадило ознайомитись з тематичною гілкою пана Гонти на цьому форумі.

Стосовно так званого "СУРЖИКУ", який не є українською мовою на Ваш погляд. Якщо пан провокатор схоче ознайомитись з чістісенькою Українською мовою, то мабудь відповідь він може отримати з власноручних листів Богдана Хмельницького. Я маю надію, що у Вас язика відсохне, якщо Ви і мову гетьмана України Хмельницького, якою він звертався у своїх універсалах до народу називатимете не Українською, а російским суржиком.

Так от, нешановний, суржик то і є справжнісінька Українська мова, яка вийшла з катівні Польші й ще не потрапила до катівні Росії. І наші мешканці сел говорять не на СПОТВОРЕННІЙ, а НА ДІЙСНО УКРАЇНСКІЙ МОВІ.

Так що дзуськи тобі!

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Почему-то меня это не удивляет.
    Дійсно, тебе не дивує. Знову в цій темі його російську використовуєш. І чим ти кращий від нього.
    Он Ігор, згадав своїх родичів і близьких, які проживали в області, згадав тією мовою, яка притамана Україні.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Пане Dni.pro. ...

Так от, нешановний, суржик то і є справжнісінька Українська мова, яка вийшла з катівні Польші й ще не потрапила до катівні Росії. І наші мешканці сел говорять не на СПОТВОРЕННІЙ, а НА ДІЙСНО УКРАЇНСКІЙ МОВІ.

Так що дзуськи тобі!
    То хай у нешановного " в роті пір*я поросте"
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    9 531

Типово

Запам’ятайте, телепні раз і назавжди: в Дніпропетровську немає української розмовної мови взагалі
    Ти ж є. А де ти - там і мова

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Дійсно, тебе не дивує. Знову в цій темі його російську використовуєш. І чим ти кращий від нього.
    Он Ігор, згадав своїх родичів і близьких, які проживали в області, згадав тією мовою, яка притамана Україні.
    Я не знову на русском пишу, я пишу на каком мне удобнее. С приятными украиноязычными собеседниками (например из Львова) я разговариваю по-украински. Подстраиваться под тебя и твои хотелки я не собираюсь и в отличие от тебя я никому не навязываю кому и на каком языке разговаривать.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

І наші мешканці сел говорять не на СПОТВОРЕННІЙ, а НА ДІЙСНО УКРАЇНСКІЙ МОВІ.

Так що дзуськи тобі!
    У вас вус відклеївся, немає такого слова - "сел". Правильно було сказати - мешканці, які проживають в селах.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

У вас вус відклеївся, немає такого слова - "сел". Правильно було сказати - мешканці, які проживають в селах.
    Шо, серьёзно?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Я не знову на русском пишу, я пишу на каком мне удобнее. С приятными украиноязычными собеседниками (например из Львова) я разговариваю по-украински. Подстраиваться под тебя и твои хотелки я не собираюсь и в отличие от тебя я никому не навязываю кому и на каком языке разговаривать.
    Це твоє особисте право, користуватися тією мовою, до якої ти звик. Може хоч в цій темі, "ЙОГО СОВКОВОЄ ВЄЛІЧЄСТВО нізошло" і почало дописувати українською.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Шо, серьёзно?
    Зовсім ні, є ще один варіант написання.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

То вже б було занадто нудно. Та й я не взірець мови. Мій знайомий від партії "Свобода" володіє нею значно краще. Хоч ми і не згодні один з одним, але цей його здобуток не можна не відзначити.

Що до словників, то вони весь час переписуються. І ,наприклад, такого слова як "бременці" Ви там навряд чи знайдете. А у Гупалівці то звичне слово.

До того ж я роблю багато помилок. На усіх мовах. Соромно....але таки є.
    Востаннє редагував Strannik-57: 05.02.2016 о 15:54

Климентина
    Guest

Типово

мешканці сіл.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    мешканці сіл.
    А мені чомусь здається, що сучасний правопис дозволяє обидві ці форми. І сіл, і сел. Якщо знаюча людина мене виправить, я й не заперечую. Але будьласка у особистих повідомленнях. Щоб не засирати й надалі цю гілку. Дякую.

Климентина
    Guest

Типово

в чому засирання, вибачаюсь?
    на мій погляд повідомлення з цитати не виходить за межі теми.
    дякую.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    в чому засирання, вибачаюсь?
    на мій погляд повідомлення з цитати не виходить за межі теми.
    дякую.
    Ну як що не виходить за межі теми, то нехай й буде по Вашому. Не заперечую.

пс. Оооооо... Тулько тераз допетрав, що Ви сприйняли висловлювання "засирати тему" на свою адресу... Ні у якому разі !!! То я недотепа.

Дописів
    7 619

Типово

То вже б було занадто нудно. Та й я не взірець мови. Мій знайомий від партії "Свобода" володіє нею значно краще. Хоч ми і не згодні один з одним, але цей його здобуток не можна не відзначити.

Що до словників, то вони весь час переписуються. І ,наприклад, такого слова як "бременці" Ви там навряд чи знайдете. А у Гупалівці то звичне слово.

До того ж я роблю багато помилок. На усіх мовах. Соромно....але таки є.
    То Ваша правда.
    Моя бабуся по мамi ( бабуся Явдоха), що жила в селi в Днiпропетровський областi казала так:
    - Принеси менi ВАГАНИ. Я зберу насіння та ввечері занесемо до комори
    А от жiнчина бабуся по мамi (баба Поля) жила всього через 100 км вiд неї, але вже в Полтавськiй обл.
    Вона казала так :
    - Пiди до клунi, там НОЧВИ лежать,то притягни їх до хати.

I у мене не було нiяких до них питань.
    Тим бiльш я не мав щодних сумнівів щодо мови на якїй вони до мене зверталися.

Климентина
    Guest

Типово

Ну як що не виходить за межі теми, то нехай й буде по Вашому. Не заперечую.

пс. Оооооо... Тулько тераз допетрав, що Ви сприйняли висловлювання "засирати тему" на свою адресу... Ні у якому разі !!! То я недотепа.
    от і славно, що ми порозумілись!

Климентина
    Guest

Типово

"вагани" в моєму житті траплялись на хуторі неподалік від Прохоровки, зараз російської.
    там мої дідусі-бабусі жили.

Сторінка 24 з 28 ПершаПерша ... 141516171819202122232425262728 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті