Висловіть подяку Отцеві за дар Його ласки захисту від Пекельного вогню
П'ятниця, 24 серпня 2012 , 3:15 АМ
Моя люба донечко, Я хочу, щоб ви попросили Моїх учнів, щоб вони відтепер почали молитися щодня, Мої Ісус до Людства Літанії.
Ці молитви принесуть великі ласки і врятують всіх тих, кого ви розмістите у ваших особливих намірах для порятунку їхніх душ.
Це друга Літанія, на честь Мого Вічного Отця, Який любить кожного зі своїх заповітних дітей.
Я розміщую Мою голову на Його плече,Мої руки обгорнені навколо Нього кожен день, щоб дати Йому розраду,оскільки Він турбується за всі ці бідні душі, які загубилися від Нього.
Прийдіть до Нього, Мої любі учні, і висловіть подяку Отцеві за Його Дар захисту від пекельного вогню для тих, хто відгукнеться на Його заклик.
Єктенія Молитва від Ісуса до Людства (2) Для захисту Ласк
О Всевишній Небесний Отче,
Я люблю Тебе.
Я шаную Тебе.
Господи помилуй.
Господи, прости нам провини наші.
Я вшановую Тебе.
Я прославляю Тебе.
Я дякую Тобі за всі особливі ласки.
Я прошу Тебе про Ласку захисту для моїх улюблених
(Занесіть всіх в список для спасіння душ)
Я пропоную Тобі свою вірність повсякчас.
Ти о Найдорожчий Небесний Отче,
Творець усього сущого,
Творець Всесвіту,
Творець людства,
Ти є початок всіх речей.
Ти є джерелом любові.
Ти є Любов.
Я люблю Тебе.
Я шаную Тебе.
Я схиляюся перед Тобою.
Я благаю змилосердися над всіма душами, які не знають Тебе.
Хто не вшановує Тебе,
Хто відмовляється Твоєї Руки Милосердя.
Я віддаю себе Тобі розумом, тілом і душею.
Так щоб Ти міг взяти їх у Твої Руки і зберегти від зла.
Я прошу Тебе відкрити Ворота Раю щоб всі Твої діти
могли нарешті об'єднатися у спадщині яку Ти створив для всіх нас.
Амінь.
Я хочу, щоб ви всі це знали.
Любов Мого Вічного Отця до кожного з Його дітей перебуває за межами можливостей ваших знань.
Це в сто разів, або більше, сильніше, ніж те, що батьки тримають в своїх серцях для своєї дитини на землі.
Такою сильною є любов, яку Мій Отець має до своїх дітей, що Він зробив багато жертв,про які ви не знаєте.
Його Рука була відвернута від здійснення багато покарань які Він планував, щоб покарати своїх дітей.
Його терпеливість була випробувана за межами терпіння.
Образи,кинуті на Нього були проігноровані Ним.
Замість цього Він хоче, щоб Його діти повернулися до Нього, але не через страх, але через любов Його дітей, хто любить Його найбільше.
Він покладається на тих з вас, з глибокою незмінною любов'ю до Нього і Мене,- Його Сина, щоб допомогти зібрати своїх загублених дітей,аби Він міг узяти їх до Себе.
Приведіть всі ті душі близько до свого серця і розмістіть їх тепер перед Престолом Отця Мого, і в Його Милосерді Він дарує вам найбільший дар з усіх.
Він дарує спасіння.
Принесіть імена темних душ, у тому числі список тих, хто не відомі вам, і благайтн про пощаду їхніх душ.
Мій Отець чекає, з любов'ю в Його Серці за ваш щедрий відгук.
Приходьте. Не соромтеся, тому що це самий надзвичайний Дар у своєму роді з
Небес.
Ви- це покоління є, по суті, благословенні.
Ваш Ісус
http://www.thewarningsecondcoming.co...fires-of-hell/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks