Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 24 з 64 ПершаПерша ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 461 по 480.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Висловіть подяку Отцеві за дар Його ласки захисту від Пекельного вогню

П'ятниця, 24 серпня 2012 , 3:15 АМ

Моя люба донечко, Я хочу, щоб ви попросили Моїх учнів, щоб вони відтепер почали молитися щодня, Мої Ісус до Людства Літанії.

Ці молитви принесуть великі ласки і врятують всіх тих, кого ви розмістите у ваших особливих намірах для порятунку їхніх душ.

Це друга Літанія, на честь Мого Вічного Отця, Який любить кожного зі своїх заповітних дітей.

Я розміщую Мою голову на Його плече,Мої руки обгорнені навколо Нього кожен день, щоб дати Йому розраду,оскільки Він турбується за всі ці бідні душі, які загубилися від Нього.

Прийдіть до Нього, Мої любі учні, і висловіть подяку Отцеві за Його Дар захисту від пекельного вогню для тих, хто відгукнеться на Його заклик.

Єктенія Молитва від Ісуса до Людства (2) Для захисту Ласк

О Всевишній Небесний Отче,
    Я люблю Тебе.
    Я шаную Тебе.
    Господи помилуй.
    Господи, прости нам провини наші.
    Я вшановую Тебе.
    Я прославляю Тебе.
    Я дякую Тобі за всі особливі ласки.
    Я прошу Тебе про Ласку захисту для моїх улюблених
    (Занесіть всіх в список для спасіння душ)

Я пропоную Тобі свою вірність повсякчас.
    Ти о Найдорожчий Небесний Отче,
    Творець усього сущого,
    Творець Всесвіту,
    Творець людства,
    Ти є початок всіх речей.
    Ти є джерелом любові.
    Ти є Любов.

Я люблю Тебе.
    Я шаную Тебе.
    Я схиляюся перед Тобою.
    Я благаю змилосердися над всіма душами, які не знають Тебе.
    Хто не вшановує Тебе,
    Хто відмовляється Твоєї Руки Милосердя.
    Я віддаю себе Тобі розумом, тілом і душею.
    Так щоб Ти міг взяти їх у Твої Руки і зберегти від зла.
    Я прошу Тебе відкрити Ворота Раю щоб всі Твої діти
    могли нарешті об'єднатися у спадщині яку Ти створив для всіх нас.
    Амінь.

Я хочу, щоб ви всі це знали.

Любов Мого Вічного Отця до кожного з Його дітей перебуває за межами можливостей ваших знань.

Це в сто разів, або більше, сильніше, ніж те, що батьки тримають в своїх серцях для своєї дитини на землі.

Такою сильною є любов, яку Мій Отець має до своїх дітей, що Він зробив багато жертв,про які ви не знаєте.

Його Рука була відвернута від здійснення багато покарань які Він планував, щоб покарати своїх дітей.

Його терпеливість була випробувана за межами терпіння.

Образи,кинуті на Нього були проігноровані Ним.

Замість цього Він хоче, щоб Його діти повернулися до Нього, але не через страх, але через любов Його дітей, хто любить Його найбільше.

Він покладається на тих з вас, з глибокою незмінною любов'ю до Нього і Мене,- Його Сина, щоб допомогти зібрати своїх загублених дітей,аби Він міг узяти їх до Себе.

Приведіть всі ті душі близько до свого серця і розмістіть їх тепер перед Престолом Отця Мого, і в Його Милосерді Він дарує вам найбільший дар з усіх.

Він дарує спасіння.

Принесіть імена темних душ, у тому числі список тих, хто не відомі вам, і благайтн про пощаду їхніх душ.

Мій Отець чекає, з любов'ю в Його Серці за ваш щедрий відгук.

Приходьте. Не соромтеся, тому що це самий надзвичайний Дар у своєму роді з

Небес.

Ви- це покоління є, по суті, благословенні.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...fires-of-hell/
    Востаннє редагував volodymyr: 31.08.2012 о 00:33

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Діти, прийміть цей Дар Благодаті Звільнення. Полюбіть його, тому що це - рідкісний Дар з Небес.

Субота, 25 серпня 2012, 12:00 РМ

Небо радіє, дитя Моє. Хори ангелів співають так голосно, як лише можуть, прославляючи Мого Отця. Всі ангели і Святі на Небесах приймають з великою радістю Його Славне Милосердя, яке Він дарує через особливу Благодать Звільнення.

Мої діти, як і досі ще не розуміють важливості цього великого Дару Милосердя, наданого Отцем, Богом Всевишнім.

Ви, діти Мої, маєте тепер сили, щоб врятувати інших з втраченими душами.
    Це означає, що сила зла може бути переможена таким способом, який досі був неможливим.

Брехня, обман і ненависть, що злий дух сіяв в умах дітей Божих, можуть стати марними, якщо перед троном Мого Отця принесуть молитви, дані тим, хто любить Мого Сина.

Діти, прийміть цей Дар Благодаті Звільнення. Полюбіть його, тому що це - рідкісний Дар з Небес. Він доводить вам любов вашого Отця до кожного з Його улюблених дітей. Це одне з великих чудес подарованих Богом всім дітям в кінцеві часи.

Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Марія, Цариця Небес
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...t-from-heaven/

Дописів
    1 517

Типово

Ненависть є причиною усього зла в світі, і вона перебуває у різних формах.

Неділя, 26 серпня 2012 , 6:30 РМ

Моя дорога донечко, ненависть є причиною усього зла в світі, і вона приймає різні форми.

Вороже ставлення по відношенню до іншої людини виникає з страху, побоюючись, що ця людина може скривдити вас у певний спосіб.

Розбіжності з іншою людиною можуть відбуватися через гріх гордині. Це коли ви відчуваєте, що ви повинні довести свою цінність, будь-якою ціною, навіть якщо ви не праві.

Ревнощі дуже скоро перетворюються в ненависть, хоча вони можуть починатися м'яко.

Неприязнь до себе починається через те, що ви порівнюєте своє життя з тими, кого ви бачите що вони перебувають у кращому становищі, ніж ви.

Дуже скоро ця неприязнь переростає в ненависть до себе і свого тіла. Це і веде до гріхів плоті.

Ненависть може також розвинутися через гріх заздрості до чужого майна.

Це може призвести до війни, коли одна країна жадає багатства іншої.

Або це може означати, дозволити жадібністі нищити вашу душу, коли ви жадаєте те саме світське багатство, як і ваш ближній.

Заздрість також перетворюється в форму ненависті, особливо коли якби ви не старалися щоб наслідувати інших, ви не в змозі домогтися того, що ви мали намір зробити.

Всі гріхи, якщо їм дозволити гноїтися, можуть привести вас до ненависті.

Коли ви відчуваєте ненависть, ви повинні знати, що Сатана зумів вторгнутися у ваш дух.

Коли це відбудеться, він буде тримати вас у пастці і не залишать вас у спокої.

Незалежно від того, скільки ви пробуватимете звільнитися від його хватки, він буде триматися за ваше життя. Ваша єдина зброя - це молитва.

Моліться, моліться, моліться, коли ненависть проходить через вас. Бо поки вона не покине вас, ви ніколи не зможете відчувати мир, любов і радість знову.

Коли ненависть захопить ваше серце і душу, ви стаєте на один крок далі від Мене, вашого Ісуса.

Ви жахливо страждаєте і відчуваєте гнів і безпорадність, які ви не можете контролювати.

Ніколи не вірте остаточній брехні, яку сатана розмістить у вашій душі, коли він простре покривало ненависті над вами.

Брехня є наступним,- що нібито ваша ненависть може тільки розсіятися, коли ви шукаєте остаточного реваншу відносно причини вашої ненависті.

Що робити, коли ненависть огортає вас? Сила любові може випарувати ненависть миттєво.

Коли ви молитеся і просите Мене допомогти вам, Моя відповідь буде наступною.

Вибачте ваших противників і тих, кого ви вважаєте є причиною вашої ненависті.

Але перш ніж вибачити, ви повинні упокорити себе переді Мною і попросити Мене пробачити вас в першу чергу.

Після того як ви пробачите тих, кого ви ненавидите, то ви повинні спокутувати свій гріх.

Покажіть своїм супротивникам любов. Боріться з ненавистю, злою і небезпечною хворобою душі, з любов'ю.

Любов є ліки, щоб позбавити вашу душу від цього зараження.

Якщо ви можете зробити це, ви переможете сатану, і він залишить вас у спокої.

Ніколи не бійтеся боротися з ненавистю в душі, навіть якщо буде дуже важко.

Якщо ненависть може бути зменшеною таким чином, через смирення грішника,мир буде панувати в світі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...es-many-forms/
    Востаннє редагував volodymyr: 03.09.2012 о 20:26

Дописів
    1 517

Типово

Це є обовязком, що Я доручаю вам Мої учні, щоб навернути душі, яких Я найбільше прагну.

Понеділок, 27 серпня 2012 , 7:20 РМ

Моя ніжно любляча донечко,Моя любов до Моїх учнів, хто відгукнувся на Мої повідомлення, збільшили Моє Найсвятіше Серце до таких розмірів, що воно тепер спалахне з великою кількістю благодаті.

Мої Ласки виливаються на вас Мої улюблені послідовники в цей час.

Вони даються вам аби зміцнити вашу рішучість поширити Моє Святе Слово.

Мої повідомлення з Небес буде живити душі, в тому числі найтемніші, з киснем щоб вони пережили темряву що вилита у світ Сатаною.

Його невидимий, але потужний вплив, послаблює навіть найсильніших з віруючих, які починають сумніватися в своїй вірі.

Коли Я дарую вам ці милості, Я роблю це з певної причини.

Ви, Мої учні, є якорем, за допомогою якого всі душі, які безцільно бродять в замішанні, пригорнуться, оскільки навіть якщо вони не будуть слухати вас на початку, ви повинні бути наполегливими.

Дайте їм копії Моїх повідомлень і Мої молитви Хрестового Походу і відійдіть мовчки.

Вони будуть зворушені в деякому роді Моїм Святим Духом. Якщо вони не згідні з ними, їм буде важко просто піти і просто забути про них. Ні, вони повернуться до Мене.

Деякі з них будуть повертатися неохоче. Цікавість візьме верх над ними.

Деякі з них будуть повертатися з тим, щоб спробувати відхилити ці повідомлення і спробувати переконати вас зробити те ж саме.

Інші повернуться до вас аби сперечатися, глумитися над вами і кинути вам виклик.

Інші скажуть вам, що ці слова не від Мене, і це розіб'є ваші серця.

Але тоді будуть новонавернені. Ті, хто прибіжить до вас з чистої радості в їхніх серцях,які жадатимуть більшого.

Це будуть ті душі, які зроблять все це вартим уваги.

Однак це є темні душі, за яких ви повинні молитися найбільше, і саме через них, Я виливаю Мої Ласки на вас, щоб ви допомогли врятувати їхні душі. Адже без вашої допомоги немає ніякої надії для них.

Це є обов'язком що Я даю вам Мої учні, щоб навернути душі, яких Я найбільше прагну.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...earn-the-most/

Дописів
    1 517

Типово

Якщо ви прославляєте неправдивих богів і просите велике багатство, і інші подарунки, щоб просто задовольнити ваші жадання, ви привабите князя темряви

Вівторок, 28 серпня 2012 , 7:30 РМ

Моя ніжно любляча донечко, світ і люди, які в ньому живуть в незгоді.

Вони не вірять в Істинного Бога, Мого Вічного Отця.

Вони, мільярдами бігають в замішанні і переслідують тупики, шукаючи бога якому вони можуть служити вірністю.

Проблема через богів,вони хибних богів ставлять на п'єдестал,і ці ідоли є власного створення. Їхнє власне творіння зроблено відповідно до їх інтерпретації, хто такий Бог і яким Він повинен бути.

Ці боги, і доречі Моя дочко, вони створили сотні з них, формуються з власної уяви.

Ці ж самі боги служать тільки одній меті, і це для полегшення очікувань, підтвердження любові до себе, як до того,яким їх ідеальний бог повинен бути.

Боги яких вони створюють є складними. Вони звертаються до їх почуття божественного права їхніх душ. Ці душі вірять, що їх саморобні боги сприяють їхнім правам на дивовижні речі.

Для тих з вас, хто не приймає Істини, існування єдиного Істинного Бога, знайте це.

Тільки Істинний Творець людства може дати вам свободу волі.

Мій Отець ніколи не змусить вас або накаже вам робити щось, бо це неможливо.

Коли ви просите хибних богів, щоб дати вам багатство, зробити вас успішними або коли ви шукаєте послуг ви егоїст.

Тільки тоді, коли ви попросите Бога щоб дарувати вам подарунки, згідно Його Святої Волі, ви дійсно можете спілкуватися з Єдиним Істинним Богом.

Якщо ви хвалите неправдивих богів і попросите велике багатство, багатство і інші подарунки,просто для задоволення ваших жадань ви привабите Князя Темряви.

Він чекає моменту, коли він надасть вам такі послуги. Не відкривайте двері до царя брехні, бо це обійдеться великою ціною.

Він обміняє такі мирські подарунки в обмін на вашу душу.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-of-darkness/

Дописів
    1 517

Типово

Добро і Зло, це битва між Богом, Моїм Вічним Отцем і сатаною. Ось як це насправді.

Середа, 29 серпня 2012 , 11:00 РМ

Моя люба донечко битва починається зараз.

За кожний несправедливий закон, прийнятий країнами, які виступають проти законів Бога, сила покарання впаде на них зверху від Руки Отця Мого.

Кожне зло, злочин,що здійснюється в порушенні законів Бога, буде атаковане і народи будуть страждати за свої гріхи.

Так само, як Милосердя Бога є велике і охоплює широкий простір для того, щоб рятувати душі, також буде здійснюватися Боже покарання, аби зупинити поширення зла.

Добро і Зло, це битва між Богом, Моїм Вічним Отцем і сатаною. Ось як це насправді.

Ті, хто слідують Божим Законам будуть задоволені.

Ті, за кого вони моляться і пропонують особисту жертву в спокутування їхніх гріхів, будуть розглядатися поблажливо.

Ті, хто відмовляється слідувати за Богом, незважаючи на знання Істини, і які заражають інші душі через нечестиві закони, які вони встановлюють між їхніми народами, будуть покарані.

Буде багато штормів, повеней та землетрусів попереду.

Бо через кожну образу супроти Бога буде здійснюватися зустрічний запеклий опір, так що з часом очищення буде і може бути виконаним.

Ніколи не забувайте, любов до Бога повинна виходити від серця.

Якщо відхиляти Слово Боже, ви будете страждати за це.

Любов до Бога має бути чистою. Страх Божий є природною частиною спорідненості відносно Величності Творця всіх речей і є частиною цієї любові.

Повага до Божих Законів повинна бути показаною.

Коли повага відсутня, і, коли людина нехтує законами Бога, які нищать людство, гнів Мого Отця буде відчуватися.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...s-that-simple/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: пробудження наближається

Четвер, 30 серпня 2012 , 6:15 РМ

Моя дитино, оновлення душ вже почалося і епоха Миру не надто далеко.

Оскільки всі діти Божі є благословенні Даром Слова Мого улюбленого і дорогоцінного Сина, поширення Святого Духа продовжує поширюватися у всіх країнах.

Не буде зупинення Слова Мого Сина,бо це розпорядження Мого Отця.

Навернення запалить серця людства, і багато будуть відчувати любов Бога, свого рідного Отця,і це захопить їх таким чином, що це буде дивувати і шокуватиме їх.

Після того як Божественна Любов пройде через них, вони будуть відчувати бажання кричати від радості,бо це є любов яка невідома людині.

Пробудження наближається.

Оскільки Дух Божий продовжує роздмухувати полум'я слави, зло буде зменшуватися і армія сатани залишиться із втратою своїх воїнів.

Вона залишиться беззахисною, тому що багато хто з його послідовників будуть переможені Божим Милосердям, в результаті чого сатана матиме тільки половину армії.

Розчарувавшись у своїх порожніх обіцянках, вони будуть реагувати на Світло Божественного Милосердя Мого Сина.

Бій не тільки почався, але й душі тепер слідують за Моїм Сином великою кількістю,оскільки вони шукають Істину Вічного Життя.

Я благословляю вас моя дитино.

Небо радіє, через навернення душ, і спасіння темних душ, яке досягається за рахунок молитви тих, хто любить Мого Сина.

Ваша Любляча Мама

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...s-coming-soon/

Дописів
    1 517

Типово

Ніхто не знає Істини справжнього змісту Книги Одкровення. Тільки Бог знає.

П'ятниця, 31 серпня 2012 , 11:20 РМ

Моя люба донечко, ви знаходитесь на порозі вибуху, який зустріне Моє Милосердя і виллється над світом в події, яка змінить обличчя землі.

Ця місія була швидкою.

Вас було покликано раптово і з поспішністю,оскільки Я вжив заходів щоб переконатися, що світові була дана Істина.

Так мало людей розуміють, що це так Бог закликає пророків, зненацька, не залишаючи часу для підготовки з боку пророка.

Це означає, що слова витікають без коливань.

Жодна людина не здатна написати такі Повідомлення як ці.Говорячи подібне, є образою для Мого Отця і Святого Духа.

Ніхто не може, через людські слова, розпалити полум'я любові Бога в душах Його дітей, так як ці повідомлення можуть.

Тільки Бог може створити такий результат.

Ніхто не знає Істини реального змісту Книги Об'явлення. Тільки Бог знає.

Тільки Я, Агнець Божий, маю право відкрити те, що вона містить. Я роблю це зараз через Мого посланця- Марію Божого Милосердя яка буде передавати Мої Слова, а не її, до невіруючого світу.

Зверніть увагу на Моє Слово зараз,оскільки цей час дано вам, щоб врятувати вас. Щоб попередити вас. Щоб підготувати вас. І, щоб очистити вас.

Будьте готові, коли прийде час.

Я прийшов через повідомлення, щоб підготувати вас. Ви не знаєте ні дня, ні години, отже необхідно підготувати вашу душу, як ніби час для Мене щоб прийти є наступний день.

Завжди будьте готові. Я прошу вас зберегти ясний і відкритий розум при читанні Моїх повідомлень в перший раз,бо це можливо буде єдиний раз, коли ви станете свідками Мого Голосу з Небес до настання того дня якого ви всі чекали.

Я благословляю всіх вас.

Я заохочую вас йти до Мене.

Коли Я прошу вас молитися, Я просто прошу вас довіритися Мені через ваші власні прості слова.

У ваш власний спосіб. В особистих думках. Я все чую. Я бачу все. Я відчуваю те, що ви відчуваєте. Я є з кожним із вас, стою поруч з вами, тільки й чекаю того дня, коли ви нарешті, підкоритеся на Мій заклик.

Вам нічого боятися Мене,бо Моя любов до вас, подолає будь-яку темряву, яка тримає вас на відстані від Мене.

Зверніться до Мене, і Я виллю на вас Моє Світло.

Тоді Я подарую вам мир який ви жадаєте. Я чекаю. Я є терпеливий.

Прийдіть до Мене, коли ви будете готові.

Я люблю вас. Я благословляю вас.

Ваш Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...nly-god-knows/

Дописів
    1 517

Типово

Ця Місія є останнім Даром Пророцтва що дозволений Моїм Отцем, щоб врятувати душі.

Субота, 1 вересня 2012 , 10:25 АМ

Моя люба донечко, швидкість, з якою Мої повідомлення даються людству вказує на терміновість цієї Місії.

Так багато людей у світі є втрачені.

Так багато бідних душ не знають, хто такий Бог, - Мій Отець.

Так багато хто не приймає Мене, Його улюбленого Сина, як справжнього Месію.

Ця Місія є останнім Даром Пророцтва що дозволений Моїм Отцем, щоб врятувати душі.

Ці повідомлення є для християн, євреїв, мусульман, атеїстів, агностиків і всіх тих, хто шукає розради в створених людиною релігій.

Всі люди, всі душі, мають однакове бажання знайти сенс у своєму житті.

Для більшості людей це аж серце болить, якщо вони не вірять в Бога,тобто вони вірять що все закінчується коли життя на Землі закінчується.

О..., якби тільки вони могли бачити, що відбувається, коли їхні душі приходять переді Мною. Вони бачать Мене і вони безмовні,бо не можуть повірити, що Я є справжній. Радість багатьох таких душ може зрівнятися тільки з полегшенням, якщо вони вмирають в Стані Ласки.

Тим не менш, радість тих душ в темряві, коли вони бачать Мене обривається, і вони віддаляються від Мене, в глибини Пекла в стані шоку і відчаю.

Ті душі, які знають Вчення Бога, через Його пророків, і в результаті Моєї власної Місії на землі, і хто відкидає Мене, знайте це.

Ви вирішили повернутися спиною до Істини. Через Мою любов до вас Я буду робити все від Мене залежне, щоб відкрити ваші очі.

Я надам подарунки і через Моє Велике Милосердя Я врятую вас. Я закликаю всіх вас, незалежно від того до якої релігії Ви прямуєте, щоб слухати ці слова зараз.

Ви всі знаєте що це таке,- бути частиною сім'ї.

Деяким із вас пощастило народитися в родині, повної любові.

Інші не так благословенні і, можливо, пережили труднощі і темряву в родині. Інші є втраченими, в синцях сердяться і не можуть почувати справжню любов до своїх родин.

Деяких з них вигнали в пустелю, щоб постояти за себе,і їм нема до кого звернутися.

Багато кому просто потрібна милиця свого роду щоб спертися на неї,аби відчувати надію. Саме тому багато бідних душ намагаються знайти релігії, які мали б забезпечити цю відсутню ланку.

На жаль, це просто приводить їх в подальший відчай.Оскільки ці релігії засновані на брехні.

Брехня кривдить вас діти. Вона дає вам помилкове відчуття безпеки. Ці релігії не мають змісту, оскільки вони не слідують Істині, Господнього шляху.

Просто знайте, що Ми, Свята Трійця,є вашою родиною. Нове Небо і Земля буде вашим справжнім домом.

Слідуйте за Мною шляхом Істини,щоб Я міг взяти вас до вашого законного поселення.

Дім, так повний любові і радості, що це все, чого потрібно прагнути.

Будь ласка відкрийте очі, бо настав час щоб світові нарешті був даний Заповіт Істини.

Моя Смерть на Хресті була Заповітом, щоб принести вам Спасіння.

Моє Друге Пришестя також є Заповітом, остаточний Заповітом, щоб привести вас додому до Бога, Творця всього сущого.

Мій Отець, Бог Всевишній, тепер посилає незабаром Мене, щоб принести Спасіння всім Його дітям.

Я можу тільки зробити це, і виконати обіцянку Отця Мого, якщо Я зможу врятувати кожну душу.

Не блокуйте Мій Шлях,через сумніви.

Не відкидайте Мої спроби принести порятунок для кожної душі.

Не втрачайте можливість жити повноцінним життям, повної любові, радості і здивування, в мирі і злагоді, в Новій Ері Миру.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...to-save-souls/

Дописів
    1 517

Типово

Я закликаю всіх вас створити центри, де ви можете гарантувати, що Мої повідомлення поширюються

Понеділок, 3 вересня 2012, 10:08 АМ

Моя люба донечко, армія була сформована і її лави будуть поширюватися через Християнські країни, а також через ті, якими управляють комуністи.

Жодна країна не залишиться недоторканою Моєю армією,Моєю залишковою армією.

Там будуть верстви серед Моєї армії, ряди різного роду які покликані забезпечити, щоб Моя Місія успішно навертала душі.

Всі ті хто в Моїй армії, незалежно від ролі, яку вони відіграють, будуть мати це завдання в загальному цілому один з одним.

Вони будуть служити Мені в смиренному служінні і їхня любов до Мене, їхнього Ісуса, буде залишатися палаючою протягом всієї Місії.

Факел полум'я, запалений від Духа Святого, не буде мерехтіти,бо це є особливий дар, щоб зміцнити Моїх воїнів.

Пам'ятайте, що це буде війна, війна щоб врятувати людську расу. Війна, яку Мій Отець гарантуватиме виграною в Ім'я Бога.

Я закликаю всіх вас створити центри, де ви можете переконатися, що Мої повідомлення поширюватимуться в спосіб у який ви зможете це здійснити.

Молитва є важливою частиною таких центрів, тому що коли ви створите молитовні групи, ви зміцните силу Моєї армії.

Я збільшу навернення,як тільки більше молитовних груп встановляться в Святе Моє Ім'я.

Назвіть ці молитовні групи "Ісус до Людства",а решту залиште на Мене.

Мій Святий Дух охопить вас в таких групах і направлятиме вас на кожному кроці шляху. Я надам вам подальші інструкції найближчим часом.

Будьте в мирі. Я радий, що ви, Мої любі учні відповіли на Мій Заклик з такою любов'ю і довірою.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...es-are-spread/

Дописів
    1 517

Типово

Моє Ім'я більше не шанують. Моє ім'я є неприємним

Вівторок, 4 вересня 2012 , 11:05 РМ

Моя люба донечко, біль відкинення і ненависті до людства відчувається Мною кожну мить кожного дня.

Цей біль ніколи не полегшується. Моє Розіп'яття було тільки початком.

Це, можливо, сповістило про Спасіння людства, але Мій біль буде тривати, поки Сатана не буде вигнаний.

Поки він присутній і панує над землею, що він робить і досі в цей час, Мій біль і муки ніколи не закінчаться.

Єдиним полегшенням є радість що Я відчуваю, коли Я бачу справжню любов яка присутня в світі у чистих душах відносно один одного.

Саме ця любов, яка тримає Світло між днем і ніччю можливим. Бо без Мого Світла, темрява буде переважати двадцять чотири години на день.

Уявіть собі, якщо можете, Мій біль.

Ті з вас, хто страждає болем і постраждав від рук тих, кого ви любите, ви будете точно знати, якою є Моя біль.

Коли ви будете мучитися жорстко, як психологічно, так і фізично, кого ви любите, біль важче переносити.

Навіть якщо ви знаєте, що людина, яка переслідує вас в жахливій темряві, вона не полегшить ваш біль. У всякому разі, це збільшить інтенсивність і серйозність ваших страждань.

Це тому, що ви все ще піклується про ваших мучителів, але ви знаєте, що вони страждають і не можуть допомогти їхній поведінці.

Вони знаходяться у такій великій темряві,що коли ви намагаєтеся пояснити їм, що вони повинні зробити для того, щоб позбутися від цієї темряви, вони не будуть слухати.

Вони не хочуть слухати.

Вони не хочуть, щоб омолодити свій дух для того, щоб побачити світло, любов і радість, яку вони б відчули, якщо б тільки слухали вас, єдину людину, яка справді любить їх, незважаючи на їхні недоліки, їхній єдиний шанс, щоб звільнити їх, аби відмовитися від цієї небезпечної темної хмари, яка охоплює іхній весь дух.

Біль відкинення є важким для Мене, вашого Спасителя, Сина Людського.

Я зазнав страшних фізичних страждань, багато з яких не було дано світу в кожній деталі, такими жахливими були тортури, тому що Я не хотів такого співчуття.

Ні, Я просто шукав вашої відданості, вашої віри, а також радості і вашого полегшення, знаючи що ви були врятовані від вічного прокляття.

Але хіба людство дійсно знає про Дар,який Я подарував їм насправді?

Багато йдуть на Святу Літургію, або приймають вино в інших Християнських Церквах щоб вшанувати Мій Дар, але вони не розуміють, що це означає.

Я віддав Себе повністю Тілом, Розумом і Душею. Коли ви приймаєте Святе Причастя, ви повинні споживати Моє Тіло повністю, а не просто казати, що ви вшановуєте Мене.

Бо без Мого Тіла, Моєї Справжньої Присутності, Я не зможу заповнити ваші душі. Хіба ви не знаєте цього?

Чому ви відкидаєте Мій справжній Дар так, як це було пояснено Моїм апостолам? Що Свята Євхаристія це є дійсно Моє Тіло.

Ви не можете собі уявити, милості, які були втрачені для вас, вашої родини і покоління через ваше пропущення Сили такого Дару.

Моя біль ніколи не відійде. Я плачу. Я страждаю. Я плачу, коли Я свідчу гріх що настільки сильно поширений в світі, що Моє Ім'я більше не шанують. Моє ім'я є неприємним. Я відчуваю сильний біль.

Вам, дочко Моя, було дано той же самий біль, за останні кілька місяців. Я дозволив цей напад лукавого на вас. Ця жертва, запропонована вами для Мене, як жертовна душа, була важкою, але ви вивчили один простий урок через неї.

Якщо ви стали жертвою таких жорстоких страждань від рук інших людей, в ім'я Моє, ви відчуваєте той самий біль що Я відчуваю в той же час.

Наша біль переплітається Моя дочка в цьому містичному союзі. Ви прийняли Мій виклик стати жертовною душею добровільно, знаючи про наслідки,хоча це було лякаючим,проте це було для того, щоб рятувати душі.

Тепер, коли ви приносите навернення, ви знаєте, що коли страждання необхідні це щоб відповідати Моїм власним стражданням, яке може бути дуже травматичним і образливим.

Через вашу людську природу, ви, час від часу, як правило, боретеся і боретеся з жахом,що нанесений на вас, особливо коли навіть біль цвяхів, забитих в зап'ястя, був би кращим, ніж переносити муки що вас попросили в Ім'я Моє.

Мої Ласки допомогли тобі у вашій покорі відносно цих прохань страждання. Вони дарували тобі силу, яка дозволила тобі піднятися, стояти високо і славити Бога.Оскільки ці Ласки, щоб допомогти вам прийняти страждання як подарунок Бога, щоб рятувати душі що в смертному гріху.

Наступного разу коли хтось мучитиме вас, відноситься до вас з жорстокістю і психологічно погано ставиться до вас діти, якщо ви можете пам'ятати це, то ви подолаєте вашу біль.

Промовте до Мене, цю молитву Хрестового Походу ( 75 ) Я поєдную Мій біль з Твоїм дорогий Ісусе

Ісусе, Я поєдную біль і страждання, що Ти переніс під час Твоєї агонії на Голгофі.
    Кожну образу яку Я терплю, я пропоную її Тобі.
    Кожен натиск і словесне насильство що я страждаю, я пропоную його на честь Твого Коронування Терновим Вінком.
    Кожну несправедливу критику,я пропоную її на честь Твого приниження перед Пілатом.
    Кожне фізичне страждання що я терплю через інших людей, я пропоную його на честь Твого бичування.
    Кожну образу що я терплю,я пропоную щоб вшанувати страшні фізичні тортури що Ти переніс під час коронації Терновим Вінком, коли вони вирвали Твоє Око.
    Кожен раз, коли я наслідую Тебе, поширюю Твоє Вчення, і коли наді мною глумляться в Ім'я Твоє, дозволь мені допомогти Тобі на шляху до Голгофи.
    Допоможи мені позбавитися гордості і ніколи не боятися визнавати, що я люблю Тебе, дорогий Ісусе.
    Тоді, коли все здається безнадійним у моєму житті, дорогий Ісусе допоможи мені бути сміливим, пам'ятаючи, як Ти охоче дозволив Розіп'яти Себе,у такий гидкий і жорстокий спосіб.
    Допоможи мені встати і вважатися справжнім християнином, справжнім воїном у Твоїй армії,зі смиренним і скорботним серцем, в пам'ять Жертвопринесення яке Ти здійснив для мене.
    Тримай мене за руку дорогий Ісусе і покажи мені, як мої власні страждання можуть надихати інших приєднатися до Твоєї армії душ однодумців, які люблять Тебе.
    Допоможи мені прийняти страждання і запропонувати їх для Тебе як подарунок щоб врятувати душі у фінальній битві проти тиранії зла. Амінь.

Страждання Моя дочко яким би важким воно не було, це Дар, який Я використовую, передавши його тим, кому Я довіряю в Моєму Серці, так щоб Я міг врятувати душі.

Ви Моя дочко значно послабили Мої страждання вашою відповіддю. Це займе деякий час, перш ніж Я звільнюся від Хреста.

Це може відбутися тільки коли Я врятую всі можливі живі душі на землі сьогодні.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ame-is-cursed/

Дописів
    1 517

Типово

Велике зіткнення стане очевидним, і людина буде відокремлена від людини. Брат проти брата

Середа, 5 вересня 2012 , 2:30 РМ

Моя люба донечко, нація за нацією переживає переміну прямо зараз.

Жодна нація не зможе щоб не зрозуміти, що багато змін є перед ними.

Не тільки закони, які регулюють їхні країни, починають змінюватися, але віра яку вони колись мали, здається випарувалась.

Мало священиків,мало слуг в Моїй Християнській Церкві,сміливо йдуть вперед, щоб захищати Божий Закон.

Вони не кричать про свою вірність Мені. Замість того, їхні голоси є шепіт серед шуму голосів, які марнословлять і сприяють любові до себе.

Слово Боже пожирається голосами атеїстів, які приховують свої голоси за прикриттям державних законів, які вносять поправки в ім'я так званої справедливості, терпимості, для блага всіх.

Брехня що представлена перед вами є призначеною для знищення не тільки Слова Отця Мого, але Християнства по всьому світу.

Відступництво поширюється як лісова пожежа, і майже досягло верхньої межі.

Це є час для втручання Бога. Досить брехні.

Цар брехні обманює дітей Божих у всьому світі. Не слідуйте вашим урядам, які проголошують що Слово Боже начебто є брехнею.

Не приймайте нові закони, які виправдовують смертний гріх. Боріться всі ви.Відстоюйте те, що правильно.

Не допускайте закони, які пропонує цар брехні, щоб запровадити вас і ваші родини в бездонну яму.

Якщо ви дозволите закони, які забороняють практику вашої віри, ви будете страждати. Вашим душам не буде вистачати живлення, і ви віддалитеся від Мене.

Але якщо ви приймете вбивства та аборти і не повстанете проти такого зла, то ваша країна буде покарана Божою Рукою.

У той час як відступництво продовжує поширюватися скрізь, навернення з іншого боку, зростає і скоро два табори зіштовхнуться в протистоянні лоб у лоб.

Велике зіткнення стане очевидним, і людина буде відділятися від людини. Брат проти брата. Сусід проти сусіда.

Будуть існувати два табори. Ті, хто любить Бога і тих, хто не любить.

Я дам кожній душі можливість вирішити, до якого табору вони хочуть вступити, в надії що вони виберуть Мене, їхнього Люблячого Спасителя.

Ви Мої учні,через ваші молитви, особливо молитви Літанії про захист Ласк, може привести більше душ до Мене.

Тоді Я притисну хороших до Моїх грудей, як і передбачено, і в мить ока вони будуть прийняті до безпечного місця.

Моя обіцянка є врятувати людство.

Але остаточний вибір є за кожною душею через свою власну волю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ainst-brother/

Дописів
    1 517

Типово

Ця місія може бути прирівняною до порятунку гігантського океанського лайнера

П'ятниця, 7 вересня 2012, 8:35 РМ

Моя люба донечко, ви ніколи не повинні відчувати, що ви працюєте самотньою в цій Місії, хоча це може здатися таким.

Ви повинні знати, що багато людей у всьому світі слухають Моє Святе Слово, і що Мої Повідомлення спасають душі.

Ця місія може бути прирівняною до порятунку гігантського океанського лайнера.

Багато душ були попереджені про небезпеку і їм сказано заздалегідь про план порятунку.

Якщо вони слухатимуть, вони допоможуть не тільки врятувати себе, але й життя своїх родин і друзів.

Багато хто не будуть слухати і говорити: «Яка небезпека?" Вони не будуть приймати рятувальні плоти, тому що вони не вірять що корабель піде на дно.

Ні,вони скажуть, це помилкове попередження, помилкова тривога.Оскільки час буде наближатися і останні дні стануть очевидними, вони будуть дертися всюди шукаючи безпечне місце.

Вони будуть бігти і ховатися від вибуху, коли гори будуть занурюватися в море і, коли небо стане подібно крові, але вони не втечуть.

Ті грішники, які здійснюють страшні образи проти Мого Отця, і хто знає, якими темними є їхні душі,- будуть втрачені.

Ті, які стали на бік звіра, будуть на цьому етапі намагатися уникнути його пазурів. Бо це буде тільки тоді,коли Істина, нарешті осінить їх, але Світло не буде їхнім правом.

Тільки темрява полегшить їхній біль і, тим не менш, вона також принесе їм невпинний терор і страждання.

Ніколи не відкидайте допомогу що вам потрібна аби підготувати ваші душі. Ви повинні визнати, що зло у світі повинно бути викорінено.

Ті грішники, які відмовляться змінитися, навіть після того як їм була дана Істина Слова Божого, не виживуть у фінальній битві.

Вони будуть вкинуті в озеро вогненне зі звіром, і це не буде кінець їхнього страждання. Це буде тільки початок.

Для тих, хто глумитися над Моїми спробами щоб підготувати ваші душі, ви отримаєте всі шанси аби повернутися до Мене.

Кожна спроба буде зроблена, щоб врятувати вас. Якщо ви не приймете Мою Руку, тобто рятувальний пліт щоб тримав вас на плаву, ви потонете в печалі.

Тільки молитви інших людей можуть врятувати вас.

Земля виглядає як вона виглядала протягом століть.

Небо виглядає однаково.

Сонце світить, як воно завжди світило.

Місяць маячить у ясну ніч, і людина, як і раніше затамовує подих в здивуванні відносно Божого Творіння.

Але зміни вже почалися, і для тих, хто є пильний Я говорю це.

Ви знаєте, і ви відчуваєте зміни. Виконуйте свій обов'язок і використовуйте молитву так, щоб очі людства були відкриті для Істини і аби серця всіх людей були відкриті до Божої Любові.

Це буде Божа любов до всіх Його дітей, і відповідь Його дітей на Його заклик, аби людська раса могла бути врятованою.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...c-ocean-liner/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Всіх Божих дітей чекає прекрасне майбутнє.

Субота, 08 вересня 2012, 15:30

Моя дитино,хай всі діти Божі присядуть в тиші і дозволять, щоб Його Світло просвітило їхні душі. Важливо знайти час для того щоби у повній тиші розважати про Божу любов і план Спасіння людства Мого Сина.

Всіх Божих дітей очікує прекрасне майбутнє і Нову Еру миру будуть радісно вітати ті, кому пощастило увійти через її ворота.

Перш ніж цей день настане,-лукавий докладе всіх зусиль, щоби впровадити поділ і ненависть у світі. Він і його демони розділять Божих дітей. Вони заохочують до вбивств, абортів, ненависті, насильства, переслідувань і війни в кожній частині світу. Вони не заспокояться, поки не опанують всі слабкі душі, які піддаються спокусам, що вони розмістили на їхньому шляху для того, щоб вони згрішили проти Господа Бога Всевишнього.

Так багато душ, мимоволі дозволили взяти їх в темряву в'язниці, з якої мало шансів врятуватися, якщо вже туди потрапиш. Коли лукавий лише раз здобуде душу,він її не відпустить, поки повністю не оволодіє цією бідною душею.

Гріха слід уникати, тому що жоден гріх не залишиться без наслідків. Вистачить піддатися одній спокусі і душа стає слабкою і вразливою. Моліться, моліться, моліться проти війни, яка впроваджується лукавим проти дітей Бога.

Коли хтось згрішить проти вас, навіть якщо ви - безневинна жертва, ви не повинні дозволяти дати себе спровокувати на гріховну відповідь на таку образу, адже власне це те, чого диявол хоче.

Він натравлює одну душу, супроти іншої, в надії, що це призведе до запеклої ненависті між ними. Щодня будьте пильними і ніколи не забувайте про захист, який дає Моя Свята Вервиця проти сатани.

Я закликаю всі душі, усі релігії щоденно відмовляти Мою Вервицю.

Коли так будете робити, то лукавий уникатиме вас і залишить вас, тому що не зможе витримати ту біль, яку відчуває, коли відмовляють Мою Вервицю, особливо тоді, коли моляться вголос.

Ідіть з миром. Пам'ятайте, Я – Матір всього людства. Я – Матір Спасіння. Діти Божі повинні прагнути Моєї опіки. Просячи про Мою допомогу і молячись, отримаєте багато милостей.

Божа Мати, Матір Спасіння

http://poperedzennya.blogspot.com/20...og-post_8.html

http://www.thewarningsecondcoming.co...gods-children/

Дописів
    1 517

Типово

Справжня любов походить від Бога

Неділя, 09 вересня 2012, 10:00 АМ

Моя найулюбленіша дочко, коли ти сумніваєшся в любові Бога, ти сумніваєшся в існуванні справжньої любові. Тоді залишається лише помилкова любов.

Справжня любов походить від Бога.

Коли людина не любить Бога достатньо сильно, тоді вона не здатна повною мірою полюбити іншу людину справжньою любов’ю. Тільки ті, хто мають вогонь любові Божої в їхніх душах, можуть справді передати істинне значення любові іншій людині.

Те ж саме стосується тих, хто живе в шлюбах, благословлених Моєю Церквою. Любов Бога, що освячує шлюб між чоловіком і жінкою, які кохають один одного, пронизує їхні душі, якщо вони люблять Бога з повною самовіддачею, котра необхідна для того, щоби вони відчували мир.

Правдива любов означає мир.

Без любові немає миру, незалежно від того, наскільки старанно ви намагаєтеся його знайти. Мир запанує лише завдяки любові однієї людини до іншої.Коли в житті не вистачає любові, немає також рівноваги, а її місце займе відчуття заціпеніння.

Щоби знайти любов, ви повинні знайти місце у вашому серці для Бога. Щоби знайти Бога, ви повинні прийняти Мене, вашого Ісуса, як Його Улюбленого Сина. Тому що, якщо ви це дозволите Мені, Я приведу вас до Нього. Коли Я це зроблю і коли Його Світло проникне у вашу душу, ви легко полюбите іншу особу. Любов Бога, присутня в душі, відкриває серце іншої людини. Любов пронизує світлом біль, тривоги і руйнування у світі. Це єдиний шлях для досягнення миру, і не тільки в особистому житті, але й у світі навколо вас. Любов приносить мир, але вона повинна походити від правдивої любові до Бога, вашого Творця. Мир приносить злагоду.

Любов – це остання надія людства, і без неї ви втрачені, самотні, голодні і ніколи не знайдете спокою.

Ваш Ісус

http://poperedzennya.blogspot.com/20...og-post_9.html

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-true-love/

Дописів
    1 517

Типово

Як ви страждаєте через Атеїзм

Понеділок, 10 вересня 2012 , 06:00 РМ

Моя люба донечко, час для світу щоб нарешті усвідомити що Бог існує, є близько.

Для всіх тих, хто хвалиться своїм атеїзмом, який вони носять як гордий значок пошани, Я говорю це.

Коли прийде час, і ви зможете бачити істину, оскільки Я відкрию її вам, ви все одно будете відчувати сумніви.

Знайте, що ваші сумніви, яких на даний момент немає, тому що ви думаєте що знаєте істину, є стражданням.

Це сатана, який спокушає вас, а потім завдає вам шкоди.

Ви Боже дитя , і ви були засліплені до Істини, щоб не допустити вас до входу в Новий Рай на землі, обіцяний людству Моїм Отцем.

Коли вам буде представлена Істина, і коли сумніви все ще мучитимуть вас, будь ласка, попросіть Мене, щоб допомогти вам. Тільки одне слово, одне прохання і це все, що вам потрібно.

Ось що Я хочу, щоб ви Мені сказали.

Молитва Хрестового Походу ( 76 ) Молитва атеїста

Ісусе, допоможи мені прийняти Любов Бога, оскільки її вже було показано мені.
    Відкрий мені очі, мій розум, моє серце і мою душу, щоб Я міг( ла ) бути врятований(ою).
    Допоможи мені повірити, заповнюючи моє серце Твоєю Любов'ю.
    Потім,візьми і спаси мене від муки сумнівів. Амінь.

Мої бідні душі, як ви страждаєте за вашим знаком атеїзму.

Як ви постійно прагнете, щоб зміцнити ваші серця до істини, істини про існування Бога.

Як ви постійно намагаєтеся вербувати інші душі аби приймали ваші вірування. Як ви думаєте,що це відбувається?

Чому ви думаєте, що ви вклали стільки сил і енергії на крики ваших переконань? Це щоб довести, що існування Бога є хибним?

Хіба ви не знаєте, що коли ви це робите ваші зусилля є повні пристрасті? Чому це так, що така пристрасть може скласти таку ненависть до Бога?

Якщо Бога немає, тоді чому ви Його ненавидите?

Як можна ненавидіти когось, кого в ваших очах, не існує?

Сатана є вашим богом,проте ви напевно, не вірите що він існує в будь-якому випадку.

Чого ви не знаєте, так це те, що він контролює ваш розум, який він наповнює брехнею.

Як Я плачу за вас.

Як Я все ще люблю вас.

Як Я прагну, щоб врятувати вас, поки це стало не занадто пізно.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ge-of-atheism/

Дописів
    1 517

Типово

Нова Ера буде проголошена Моїм Другим Пришестям. Час є близько.

Вівторок, 11 вересня 2012, 19:30

Моя дорога, улюблена дочко, врешті-решт ти зрозуміла радість страждання, коли його офірувати з відвагою і вільною волею. Врятовані душі принесуть тобі сльози радості, так як вони наповнилися слізьми, коли були врятовані від занурення у вогонь Пекла. Знай, що Моя місія полягає у врятуванні всіх душ. Ніколи не забувайте, що Мій Отець дав людству зброю,яка необхідна для спасіння душ – Благодать Звільнення. *
    Прийміть її, бо завдяки їй всі душі можуть бути врятовані. Подумайте лише про той прекрасний світ, який є попереду. Ніхто не буде оплакувати жодного члена своєї родини, втраченого у вогні Пекла.

Ви, Мої послідовники, маєте силу закрити Браму Пекла вашими молитвами за спасіння душ. Нехай ніхто не відкидає Мої Слова.

Не знеохочуйте людей приймати Благодать Звільнення, бо Я знаю, що деякі з Моїх висвячених слуг намагаються це зробити. Деякі роблять це з фальшивого почуття обов'язку, але вони помиляються. Ця Благодать Звільнення є Даром від Бога Отця.

Мої висвячені слуги, ви зобов'язані дати його Божим дітям, щоби допомогти рятувати душі. Існує так багато роботи, щоби поширювати Моє Слово, але не вистачає часу.

Йдіть і виконуйте вашу місію, Мої учні, поширюйте Мої Літанії, а особливо Молитви Благодаті Звільнення. Ідіть і скажіть народу про Печать Живого Бога і про повний Відпуст для прощення гріхів.
    Ви були підготовлені, так що тепер підніміть ваші руки в Ім'я Бога і допоможіть Мені, вашому Ісусові врятувати людство.

Нова Ера буде проголошена Моїм Другим Пришестям. Час є близько.
    Пам'ятайте, довіртеся Мені повністю і Я врятую вас від турбот і страхів. Все, що вам потрібно зробити, це віддатися в молитві.
    Пожертвуйте ваші молитви за душі, і все буде добре.

Ваш Ісус

· * Звільнення від Воріт Пекла (Див. послання від 23 серпня 2012 і 24 серпня 2012 )

http://poperedzennya.blogspot.com/20...g-post_11.html

http://www.thewarningsecondcoming.co...time-is-short/

Дописів
    1 517

Типово

Комунізм, якого так довго побоювалися в західному світі, в даний час таємно був сформований глобальним союзом.

Субота, 12 вересня 2012, 18:55

Моя дорога, улюблена дочко, Я маю намір взяти в Мої Святі Обійми, Християнські країни, щоби надати їм силу, ті, які страждають через тиск на них, щоби відкинули Мене.

Їх християнство буде піддане гострому випробуванню таким чином, який жодна інша релігія не буде змушена витерпіти.

Інші релігії не переслідуватимуться в такий спосіб, який Мої послідовники будуть змушені терпіти. Правда християнства може бути піддана сумнівам. Вона може бути атакована і піддана цензурі, але одна річ ніколи не зміниться.

Існує лише один шлях у Дім Мого Отця. Цією дорогою є Я, Ісус Христос, Спаситель людства. Ви не можете прийти до Мого Отця не прийнявши Мого існування.

Правда не може бути змінена, як би ви не намагалися це заперечувати. Дуже швидко брехня стане видимою, такою яка вона є. Всі релігії будуть єдністю, коли вони стануть свідками Правди.

Заповіт Мого Отця: вислати повторно Мене, Його Єдинородного Сина, аби допровадити все людство в Царство Мого Отця, буде виконаний. Як тільки Правда стане очевидною для всіх тих, хто все ще сумнівається, вони будуть спокушені, аби повернутися спиною.

Я благаю вас, Мої учні, скажіть їм зараз Правду. Вони можуть не слухати, але після Попередження, послухають. Битва проти християнства зараз починає шаленіти. Я закликаю всіх християн, щоби захищали свої права, аби зберегти вірність Мені, вашому Ісусу.

Якщо ви цього не зробите, будете придушені і змушені проковтнути брехню комунізму.

Комунізм, якого так довго побоювалися в західному світі, у даний час таємно був створений глобальним союзом між урядами по всьому світу. Ті, хто серед ваших народів кричали про свою незгоду з так званим режимом зла, тепер будуть приймати комунізм.

Водночас, вони контролюватимуть все, що ви робите, що ви їсте, що ви заробляєте, маєте чи ні будинок для проживання і чи можете ви чи ні практикувати свої релігії.

Ніколи не здавайтеся. Не втрачайте надії. Ваша сила буде мати важливе значення в цей час утиску.

Молитва буде вашою зброєю і допоможе вам витривати. Мої учні повинні довіритися Мені. Я не дозволю, щоб ви довго страждали.

Я підтримаю вас і важкий період промайне швидко.

Ваш Ісус

http://poperedzennya.blogspot.com/20...g-post_15.html

http://www.thewarningsecondcoming.co...obal-alliance/
    Востаннє редагував volodymyr: 24.09.2012 о 18:57

Дописів
    1 517

Типово

Подарунок від Мого Вічного Отця, щоб дати кожній дитині Його найдосконаліше життя в самому ідеальному світі

Четвер, 13 вересня 2012, 10:45 АМ

Моя люба донечко віха була подолана в Моїй Місії поширення Мого Святого Слова швидко,завдяки молитвам інших.

Ці молитви, що промовляються старанно Моїми дорогоцінними і любимими послідовниками настільки потужні через те, що вони моляться від серця.

Я забезпечую, великі милості для всіх Моїх учнів, щоб вони могли просуватися вперед долаючи будь-які перешкоди,з якими вони можуть зіткнутися, в їх прагненні врятувати душі через цю Місію.

Мої любі учні знайте, що ангели на Небесах захищають вас, і ведуть вас до Моєї мети, мети щоб навернути світ.

Багато хто з вас, які є новими для Моїх повідомлень поцікавляться, чи ці слова просто для керівництва чи для навернення людей.

Вони даються щоб виконати ці два варіанти, але, що більш важливо врятувати всіх, щоб кожен міг жити в Новій Ері Миру в усьому світі. Бо це є Моя обіцянка. Це є великий Дар.

Дар від Мого Вічного Отця, щоб дати кожній дитині Його найдосконаліше життя в най досконаліший світ так, як це повинно було бути з самого початку.

Ніщо не може і не перешкодить виникнути цьому новому Раю на землі.

Він повстане з сірого світу в якому ви живете, який був заплямований гниллю що створена сатаною. Так огидне є зараження що не багато людей знають правду.

Вони не знають різниці між добром і злом. Багато хто плутає ці два поняття.

Коли люди приймають зло, як частину їхнього життя і виправдовують його присутність, вони заперечують Слово Боже.Це тільки прийнявши Істину Слова Божого, що в Заповіті, остаточний Заповіт, може бути виконаний.

План остаточного порятунку людства вдається, але є ще деякий час, перш ніж Я зможу врятувати всі ті душі, які як і раніше поза Моєю досяжністю.

Тільки Істина відкриє їхні очі.

Тільки Істина, якщо вона буде прийнята ними, звільнить їх, щоб вони могли увійти в ворота Нового Раю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...perfect-world/

Дописів
    1 517

Типово

Глобальна ненависть вибухає в цей час між народами, і все це в Ім'я Боже

Неділя, 16 вересня 2012, о 13.45

Моя дорога улюблена донечко, глобальна ненависть вибухає в цей час між народами, і все це в Ім'я Боже.

Як мало людство знає шляхи Господні, які так далекі від ненависті. Ненависть не може походити від Бога. Ненависть використовує сатана, щоб образити Слово Боже. Сатана використовує релігію, як спосіб сприйняття ненависті.
    Ненависть приймає різні форми і присутня у багатьох різних способах, хитросплетених сатаною і поміщених в умах людей.
    Ненависть може бути використана, щоб переконати інших прийняти брехню про іншу людину, з метою стимулювати зростання ненависті і росту напруження. Ненависть може бути використана для створення релігійного розколу і розпалення насильства через хулу проти Божого Слова.

Коли людство використовує ненависть для виправдання своєї віри в Бога, то грішить проти Бога найгіршим чином.

Ненависть до іншої людини в Ім'я Бога є протиріччям, бо тільки любов може походити від Бога. Ненависть походить тільки від сатани.

Вибір простий. Ви можете вибрати Бога і жити вашим життям відповідно з Його законами або вибрати сатану і брехню, яку він використовує, щоб знищити людство і викрасти душі.

Ваш Ісус

http://poperedzennya.blogspot.com/20...t_16.html#more

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-name-of-god/

Сторінка 24 з 64 ПершаПерша ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті