Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дополнительный выходной = дополнительная бутылка оковытой, запиваемая вотткой или наоборот. Традиционные семейные ценности как никак.
Ничё себе - летящий КАБ на Днепр сбили, впервые такое.
ПВО сила![]()
Ну шо, "грац" нас с кабами((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш
каким Запорожьем?
а шо ж тогда йопнуло недавно, был в районе Победы, так по звуку совсем рядом где-то
пару бабахов, проходил между домами, но оно эхо, непонятно с какой стороны..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
.
Востаннє редагував Aksioma: 28.06.2025 о 21:36
Та уже написали что это КАР к которой КАБ прицепили. Короче начали тестировать, Толи ещё будет.
перечитал про дрон, то он еще с утра, до восьми часов упал..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
помните, как-то предлагал, надо антидроны срочно разрабатывать, с датчиками, какими только возможно(тепло, движения, звука и др.),
китайцев головастых перекупить, пусть помогут разработать,
так начали - та это ж невозможно, та это ж не может такого быть..
не может?
ну что ж, встречайте..
Shahed-136 із ШІ
"Країна опинилася під новим типом удару — не лише фізичним, а й концептуальним.
Збитий на Сумщині у червні 2025 року Shahed-136 MS001 відкрив вікно у повітряну війну нового покоління.
Цей безпілотник — продукт ірансько-російської співпраці — виявився носієм технологій, які донедавна залишалися прерогативою лабораторій НАТО:
вбудований штучний інтелект, тепловізійна камера, високоточна навігація з антиспуфінгом, канали телеметрії та групового управління.
Йдеться не про одиничну модернізацію, а про сигнал: світ вступив у фазу повітряної війни нового типу.
У цій війні дрони вже не є засобом доставки заряду — вони діють як автономні бойові платформи.
Вони бачать, обробляють, вирішують. І атакують без зовнішньої команди.
Shahed MS001 не просто летить.
Він спостерігає за обстановкою, виявляє потенційні цілі, обирає серед них найбільш привабливу, уточнює траєкторію, і лише потім уражає.
Якщо GPS заглушено — він переходить на тепловізор. Якщо об’єкт маневрує — дрон адаптує маршрут.
Якщо цілей кілька — алгоритм обирає ту, що має найвищу пріоритетність.
Це не ракета з координатами. Це цифровий мисливець.
До цього не готова більшість систем протиповітряної оборони, особливо на локальному рівні.
І саме тому ситуація вимагає не «оновлення ППО», а переосмислення всієї стратегії повітряного захисту.
Розгортання повітряної війни проти тилу
Від початку 2024 року Росія дедалі частіше вдається до атак не по лінії фронту, а по містах, енергетиці, логістиці, цивільних вузлах.
Shahed-136 став ключовим інструментом цієї кампанії.
Масовий, дешевий, придатний для нічних операцій.
Із появою версії MS001 його ефективність вийшла на інший рівень."
Востаннє редагував Alexs: 28.06.2025 о 12:50
Деда-пвошника с дивана срочно в разработчики
Но не хочет же диван покидать![]()
Есть у Шекли рассказ "Страж-птица". Написан был в середине прошлого века, но актуален становится сейчас
С праздником ))
А какие еще пункты Конституции вы бы зачеркнули?
а в сшп тоже совковый нарид возмущается, если нельзя на кацапском говорить на работе или на учё6е ?
там кацапов докуя есть ли в конституции сшп особый статус кацапского ?
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks