Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 23 з 64 ПершаПерша ... 131415161718192021222324252627282930313233 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 441 по 460.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Якщо ви вірите в існування сатани, тоді знайте, що все, що є несправедливим і злим у світі спричинено ним.

Неділя, 5 серпня 2012 , 5:40 РМ

Моя люба донечко, Я закликаю всіх, молодих і старих, які не впевнені у своїй вірі в Бога.

Я звертаюся до тих з вас, хто вірить в Мене, але хто не говорить зі Мною, чи не користається з Таїнств, або, не відвідують ваші Церкви,щоб вшановувати Мене.

Я люблю вас. Я ніколи не покину вас, і збираюся надати вам особливий подарунок найближчим часом.

Ви відчуєте, що це таке, коли ви прийдете переді Мною на Судний День. Тоді ви забудете про ваші сумніви.

Багато хто з вас, незважаючи на ваш брак віри, шануєте Мене у багатьох відношеннях, але ви не усвідомлюєте цього.

Ви, у вашому повсякденному житті, відчуваєте любов, турботу та співчуття до інших.

Ви відчуваєте бажання боротися з несправедливістю і вас відштовхує, коли ви стали свідком нечестивих діянь,що вчинені іншими,відносно менш вдалих, ніж вони самі.

Ви показуєте свою любов до інших людей і піклуєтеся про тих, хто потребує вашої допомоги.

Ви ненавидите щоб скористатися іншими, і чутливі до потреб тих, хто страждає в цьому житті.

Ви відчуваєте любов до своєї сім'ї.

Ви смієтеся і радієте, коли ви з друзями і відчуваєте величезну любов і дружбу для тих, хто є близько до вашого серця.

Коли ви виходите заміж ви відчуваєте, переважну любов до свого чоловіка. Потім, коли у вас є діти, любов яку ви відчуваєте, перевершує все що ви могли б собі уявити.

Ви плачете сльозами каяття, якщо і коли ви когось скривдили. Ви прощаєте іншим, коли вони вас образили, або заподіяли вам шкоди.

Як ви думаєте, звідки ця любов та ці емоції з'явилися? Хіба ви не знаєте, що вони можуть виходити тільки від Бога?

Любов це важко пояснити. Важко аналізувати і її ніколи не можна довести наукою, оскільки це подарунок від Бога.

Ненависть, з іншого боку, походить від темряви.

Сатана, для багатьох людей, можливо, не здається реальним, але він існує.

Багато хто з вас не вірять в лукавого або існування злих духів, тому що вони є обережні, аби не розкрити себе.

Якщо ви вірите в існування сатани, то знайте, що все, що є несправедливим і злим у світі викликане ним.

Він є цар брехні, і він має силу, щоб засліпити вас до істини вашого існування.

Через вашу сліпоту Моє Милосердя збирається зараз охопити весь світ, щоб довести вам, що Я існую.

Будьте готові до цього дня,оскільки це відбудеться найближчим часом.

Коли ознаки на Небі показані вам і ви станете свідками зіткнення, шуму і трясіння в землі знайте, що Я прийшов щоб пробудити вас.

Коли це станеться, Я прошу вас звернутися до Мене,бо Я хочу наповнити вас Моєю любов'ю, щоб Я міг принести любов і радість у ваші серця.

Коли Моє Милосердя зійде на вас, ви будете почувати мир в собі в кінці кінців.

Я люблю вас і ніколи не покину вас.

Я чекаю на вашу відповідь, коли цей великий день прийде.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...caused-by-him/

Дописів
    1 517

Типово

Коли такі душі атакують Моє Святе Слово з такою ненавистю, це підтвердження прояву сатани, що ці повідомлення є справжніми

Понеділок, 6 серпня 2012, 6:06 РМ

Моя люба донечко є багато Моїх відданих послідовників, які готують кампанію по знищенню цієї місії.

Для тих, хто вірить, що це будуть не християни і не атеїсти, які будуть засуджувати Мої слова в цих повідомленнях,знайте це.

Це будуть ті, хто відкрито заявляють про свою віру в Мене, їхнього Ісуса, які скривдять Мене найбільше.

В даний час вони затьмарені обманом царя брехні, який послав багато занепалих ангелів до таких душ. Не задовольняючись запереченням Моїх Святих повідомлень, вони будуть залучати якомога більше підтримки у Моїх священиків, щоб спробувати зірвати цю місію.

Такі душі ніколи не перестають запитувати себе, чому вони це роблять. Або чому вони відчувають таку ненависть до тебе, Моя дочко. Або чому Моє Святе Слово їх так багато турбує?

Коли такі душі атакують Моє Святе Слово з такою ненавистю, це підтвердження прояву сатани, що ці повідомлення є автентичними.

Бо, коли така сильна опозиція показана і коли Святі люди спровокували напасти на Божественні повідомлення, такі як ці, ви можете бути впевнені в тому, що вони приходять від Бога.

Коли вони заперечують Моє Слово це прикро Мені, так що Я плачу з сумом, коли вони не визнають Мене. Але це нормально. З часом вони будуть знати Істину.

Саме тоді, коли вони розпочали свідомо скеровувати душі від Мого Милосердя, вони сильно Мене ображають.

*Якщо вони несуть відповідальність за душі, яким відмовлено в порятунку, вони будуть покарані.

Їхнє покарання буде одним із нещасть, коли вони намагатимуться захищати свої дії, тільки для однієї втраченої душі. Їхні дії можуть означати, що душа, яка, в іншому випадку була б наверненою, може страждати від остаточного покарання у вогні Пекла.

Саме тоді, коли вони намагатимуться відмінити Слово Боже, їхні колишні добрі справи будуть марними.Бо як вони можуть бути хорошими, коли вони протидіють таким гідним справам зі справами ненависті до Бога?

Я кажу їм.В день коли ви прийдете перед лицем Моїм, щоб відповісти за такі підлі дії,це буде дуже важко для вас.

Мало того, що ви повинні відповісти за себе, але вам доведеться відповідати за брехню яку Ви поширюєте про Мене,відносно Мого Святого Слова для інших.

Це через ваш страх відносно Мого Святого Слова, яке змушує вас до такого злодіяння? Страх виходить від Сатани. Гордість походить від сатани. Хіба ви не знаєте, що це тому, що ви вважаєте, що ви так добре розбирається в Моєму Священному Писанні, що це зумовлює вас вирішувати, що ви знаєте більше, ніж ви ?

Ви причепилися до Мого Святого Слова як фарисеї це зробили. Тим самим ви говорите, що ви знаєте більше про Істину, ніж Бог.

Пам'ятайте, що чим більше ви будете поширювати брехню про Моє Святе Слово,- ви грішите проти Божого Слова.

Цей гріх по відношенню до Господніх пророків є одним з найбільш несхвальних Моїм Отцем.

Всі ті, хто згрішив проти Господніх пророків були покарані. Бо, коли вони намагаються зупинити Слово Боже, дане світові, щоб врятувати душі, вони заважають порятунку душ.

Вони будуть зупинені, бо ніщо не зупинить Слово Боже, та потрапляння Його до його дорогоцінних дітей.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-authentic-2/

Дописів
    1 517

Типово

Якщо ви стверджуєте що Голос Духа Святого походить від зла, то ви винні у значних богохульствах.

Середа 8 серпня 2012 р о 23:20

Моя улюблена дочко, коли люди запитують що Я хочу сказати під Божим Словом, дозволь Мені пояснити:

Слово Бога, так як воно є у Святій Біблії, у Старому і в Новому Заповіті, Слово Бога, Істина, дається світові через ці повідомлення ласкою Духа Святого.

Ці повідомлення даються Духом Святим і вони є унікальні і такого виду повідомлення ніколи ще не були передані Людству пророком.

Причина в тому, що це остання місія, остаточна форма Божественного зв'язку і втручання що зараз відбувається у світі для Мого Другого Пришестя.

Ніколи не втручайтесь в діяння Духа Святого, так як це є серйозним гріхом!

В цих повідомленнях, Голос Духа Святого ллється щоб врятувати Людство від вічного прокляття.
    Ви можете відмовитись від Мене, вашого Ісуса, від повідомлень, що даються вам Моєю улюбленою Матір'ю і ви будете прощені.

Тому що кожен з вас має право розпізнавати ці Святі Повідомлення, що даються вам, через дар вільної волі.

Проте, коли ви відкидаєте Святого Духа і привселюдно богохулите проти Нього, то це є смертним гріхом і лише чудо, з допусту Мого Отця, може врятувати вашу душу.

Ви повинні перебувати в тиші, якщо ви сумніваєтесь в будь-якому Божому повідомленні, що дається світові і молитись за провидця. Моліться, дотримуйтесь своєї віри і продовжуйте свої звичні способи прослави Бога. Дуже важливо щоб ви це робили.

Якщо ви стверджуєте що Голос Духа Святого походить від зла, то ви винні у значних богохульствах і це розцінюється як непростимий гріх! *

Вам необхідно просити Бога щоб простив вам зараз. У випадку якщо ви будете продовжувати створювати плани щоб зупинити Голос Духа Святого, Голос Пресвятої Трійці і будете продовжувати заявляти що це – від злого духа, ви не будете пробачені, тому що гріх ваш є дуже важким! *

Багато християн, що мають добрі наміри, відкидають цю працю. Вони кажуть, що ці повідомлення не відповідають Святому Писанню.

Вони так кажуть тому що не знають Істини, що міститься в Святій Біблії.

Вони також противляться цим повідомленням, базуючись на чутках від інших, що заявляють ніби знають Істину, чи на власних інтерпретаціях Істини.

Гірше того, вони перекручують Істину і порівнюють ці повідомлення з новими, безглуздими інтерпретаціями Святої Біблії.

Слухайте Мене зараз, вашого Ісуса, коли Я вам говорю наступне:
    Тоді, коли Я був на землі, первосвященики намагались викривити Істину Божих Законів для того щоб виправдати їх відмову від Мене.

Вони застосовували брехню щоб заборонити людям слухати Мого Голосу.

Мене називали брехуном, лжепророком і Мене звинувачували в єресі.

Вони казали ніби я богохулю проти Законів Церкви, порушую суботу, святкуючи Пасхальну Вечерю не в той день, який вони вважали правильним.

Вони не тільки Мене неправильно зрозуміли, вони мене відкинули, тому що не були підготовлені прийняти Істинного Месію в той час.
    Вони не були готові.

Вони ніколи не думали що будуть свідками приходу Істинного Месії під час свого життя.
    Вони були настільки поглиблені в свої церемонії, свої ієрархічні упорядкування, які, на той час, підносили їх лідерів і розміщали їх на п’єдесталах як правдивих царів їх церков, тож вони не мали місця в своїх серцях для Мене, Спасителя людства.

Те ж саме станеться знову, поки готую людство до Мого Другого Пришестя.

Фарисеї не могли усвідомити наскільки важливою є покора.

Вони не змогли прийняти те, як працює Бог, те, що Він не вивищує могутніх, найбільш визначних лідерів Церкви, для того щоб розкрити Свої плани чи попередити Своїх дітей.

Бог вибирав неосвічених, скромних, щирих серцем щоб передати Свої попередження для людства.
    Він підіймав слабких і підносив їх через терпіння, щоб очистились їх серця і Він міг керувати як спілкуватись з ними. Таким чином людська гордість з боку пророка навряд чи зможе вплинути на Істину.

Вони відкинули Івана Хрестителя і вбили його. Вбивали стародавніх пророків. Вони мучили обрані душі, через які говорив Бог.

А у вашому часі, невже вірите що буде якось інакше?

А ви, Мої віддані послідовники і ті, що запевняють, ніби є експертами в Моїй Християнській Церкві чи інших церквах, що вірять у Мого Вічного Отця, чи приймете зараз Слово Бога?

Ні. Ви теж саме зробите з пророками, правдивими пророками, що й робилось з ними від самого початку. Ви будете ганьбити їх в Ім’я Отця Мого.

Проте пам’ятайте наступне: Коли Істина в решті-решт відкриється вам, тоді вже не буде повернення назад якщо ви будете винні в єдиному і вічному гріху: якщо ви хулили на Духа Святого.

У випадку вашої хули на Мене, Ісуса Христа, ви будете пробачені.
    Якщо ви відкинете ласку пророцтва, ви також будете пробачені.

Але якщо ви будете перешкоджати плану спасіння, відверто висміюючи його і об’єднуючи віруючих Моєї Церкви щоб продовжувати виголошувати ніби Голос Духа Святого є брехливим і злим, ви будете страждати від вічного прокляття.

Ваш Ісус

*Лука 12, 10. Матей 12, 31. (прим. перекладача)

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-proportions/

Дописів
    1 517

Типово

Хіба ви не знаєте, що ви ніхто без Мене? Порожня посудина,яку ніщо не може задовольнити.

П'ятниця, 10 серпня 2012, 12:45 РМ

*Моя люба донечко,знайте коли ви відкладаєте молитву до Мене, Вашого Господа Ісуса,тоді ви стаєте слабкими і віддаленими від Мене.

Ви ніколи не повинні відкладати молитву або відкладати час аби присвятити її Мені кожен день.

Якщо ви це зробите,лукавий відволікне і заповнить ваш розум мирськими справами,які є порожніми по суті.

Тоді ви будете відчувати порожнечу і боротьба буде проявлятися у вашій душі.

Хіба ви не знаєте, що ви ніхто без Мене? Порожня посудина,яку ніщо не може задовольнити незалежно від того, наскільки потужними привабливість матеріальних чудес здаються.

Коли Я підніму вашу душу,вона поєднується з Моїм Найсвятішим Серцем.

Але щоб залишитися твердо в Мені, душа повинна спілкуватися зі Мною, і заявити про свою любов і постійно пропонувати подяки. В іншому випадку вона може відокремитися як дитина відділяється від матері при народженні, коли пуповина обрізається.

Не відводьте очей від Мене протягом жодної хвилини,оскільки лукавий чекає.

Тоді в найнесподіваніший момент, він рухається і вириває вас геть від Мене.

Він використовує почуття, щоб спокушати й інших душ щоб мучити своїх жертв. Він особливо атакує Моїх воїнів,і вони страждають найбільше.

Моя донечко в той час коли ви були зайняті Моєю роботою ви відвели ваші очі від Мене,і це змусило вас страждати. Ви стали розгубленими і збентеженими. Ваше хвилювання збільшилося з кожною перервою, викликаною лукавим,і це означало, що ви відклали ваш призначений час зі Мною, вашим Ісусом.

Коли це станеться, ви повинні піти до Сповіді, отримати Моє Тіло і проводити час у молитві.

Ви ніколи не повинні забувати молитися Святу Вервицю Моєї Улюбленої Матері,оскільки це пропонує кільце захисту від сатани.

Йдіть зараз. Прийдіть до Мене сьогодні під час молитви. Потім протягом дня говоріть до Мене як до друга, і діліться всіма вашими проблемами. Потім передайте їх Мені і залиште всі ваші турботи Мені.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...g-can-satisfy/

Дописів
    1 517

Типово

Дощі, повені та знищення урожаю настане,і це буде результат покарання з Небес

Субота, 11 серпня 2012, 8:10 РМ

Моя люба донечко, дощі, які будуть випадати в усьому світі є потоком сліз, які падають з Моїх очей,коли Я дивлюся на дітей Божих які блукають так далеко від шляху вічного спасіння.

Дощі, повені та знищення урожаю що настане,- буде результат покарання з Небес.

Долини сліз будуть виникати скрізь, і у всьому будуть звинувачені зміни клімату та глобальне потепління. Але це не так.

Так багато людей у ​​світі не вірять в Бога. Вони не вшановують Мене,Його Улюбленого Сина. Замість цього вони залежні з пристрастю до помилкових богів.

Що Я маю на увазі під цим?

Ці люди створюють героїв і кумирів у світі телебачення, моди, музики і спорту.

Потім їх піднімають до людських ідолів, і вони віддають шану їм.

Потім вони обожнюють їх таким чином, що це шкодить не тільки їм, але і людині, яку вони підняли в їхніх очах.

Вони вважають, що ці ідоли є священними і зроблять все можливе, щоб скопіювати їх спосіб життя, їх манери одягатися, їх особи і навіть зовнішності.

Це зводиться до язичництва.

Все це було передбачено Моя дочко.

Світ буде обожнювати хибних богів.

Ці люди сповнені любові до себе та їхніх тіл, і з невеликим милосердям та любов'ю показаних їхнім ближнім у їхніх черствих серцях.

Їхні серця перетворилися на камінь.

Вони не люблять Бога. Замість цього вони впали під впливом сатани, який розмістив ці переконання і думки в їхніх умах.

Не існує ніякої поваги до людського тіла.

Тіло створено Богом і будучи таким, є призначеним храмом, в якому присутність Бога повинно знаходитися.

Коли сатана спокушає людство, він фокусується на тілі і задоволень що воно прагне за допомогою органів чуття.

Ось чому в даний час людство любить своє тіло до такої міри, і воно ставить його на п'єдестал.

Ніколи не задоволені тим, як тіло було зроблено Богом, воно постійно прагне до поліпшення, змін і поправок в організм людини з урахуванням його інтерпретації досконалості.

Спосіб у який жінки, зокрема, змінюють своє тіло і представляють його світові в аморальний спосіб є огидним для Мене.

Ті жінки, у яких немає сорому у викритті їхнього тіла здійснюють гріх,і все ж вони не можуть зрозуміти цього. Вони думають, що це прийнятно для зловживань тіла в якому вони народилися і хизуватися у спосіб, який може бути причиною гріха.

Їхня любов до себе є одним з найбільших гріхів гордості. Потім вони переконують дівчат, що це прийнятно представляти їхні тіла в громадських місцях у цей спосіб.

Так багато гріхів плоті красуються в світі і вважаються прийнятними.

Тим не менш, всі вони караються після смерті. Мало того, що гріх відбувається, але він представлений як добра справа.

Перелюб є ​​прийнятним сьогодні і його схвалюють.

Вбивство не шокує і немає більше поваги до людського життя.

Сексуальна розбещеність процвітає і виправдовується.

Дні з такою гріховною поведінкою добігають кінця.

Поки людство не визнає, що гріх завжди буде гріхом, вони позбавляються права на в'їзд у Ворота Раю.

Бо через всякий гріх у якому ви винні,котрі частини тіла використовувалися при здійсненні гріха, будуть спалені і очищені в Чистилищі.

Якщо в смертному гріху, ви відчуєте біль вогню, що проходить через частину вашого тіла, використовувані для здійснення гріха для вічності. Там не буде кінця цьої муки.

Чому, чому вони не слухають їхні серця? Так багато людей знають, що вони роблять це є неправильно, але продовжують грішити, тому що це прийнятно в очах світу.

Розваги і засоби масової інформації створили помилкове визнання такої поведінки, що багато невинних душ були пошкоджені брехнею.

Тільки істина може врятувати їх.Їм дається Книга істини, але чи вони будуть слухати? Сатана і його занепалі ангели будуть робити все, щоб вони не зробили цього.

Це буде тільки коли покарання покажуться з Небес, що їм доведеться відмовитися від своїх порожніх марних і огидних звичок. Тому що вони будуть дуже зайняті, щоб вижити і нагодувати себе.

На жаль це буде тільки за допомогою таких покарань, що людство може бути очищено на цій землі.

Отрмавши дар очищення,будучи живими, вони отримають ще один шанс, щоб уникнути озера вогню.

Ваш Люблячий Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...t-from-heaven/

Дописів
    1 517

Типово

Антихрист буде стверджувати, що він це Я, Ісус Христос

Неділя, 12 серпня 2012 , 6:00 РМ

Моя люба донечко знайте, що так само, як Я доручаю вам підготувати людство до спасіння, що належить їм по праву, так теж робить і лукавий готуючи душі.

Він готує лжепророків, щоб обдурити дітей Божих, так щоб вони прийняли антихриста як їхнього Ісуса.

Це зло вам важко зрозуміти, але подарунок, який Я дарував вам щоб читати душі,аби ви дізналися відразу, хто ці неправдиві пророки насправді є.

Вони завжди будуть атакувати вас Моя дочко в найбільш неприємний для вас спосіб,оскільки ви будете їхнім противником номер один. Тим не менше, їхня брехня, полягає в тому, що буде здаватися, як це ніби Святі Божі Слова,але насправді це прихована велика брехня.

Вони заявлять, що лжепророк буде істинним Папою.

Вони заявлять, тонко спочатку, що антихрист буде Христос Цар.

Коли вони спокусять бідні душі, що їхні повідомлення приходять від Бога, такі душі будуть не мудрими.

Я повинен попередити всіх дітей Божих. Я ніколи не прийду у плоті вдруге.

Я не буду з'являтися в світі як лідер.

Я не буду цього разу здійснювати чуда, щоб довести вам, хто Я, крім чуда Попередження і чуда в небі, яке буде видно через якийсь час після того як трапиться Попередження.

Антихрист буде проголошувати що він це Я. Ісус Христос. Ця гидота була передбачена.

Кому вірити діти, завдання не з легких Бо багато хто прийде в Ім'я Моє.

Але знайте це.

Лукавий, через його лжепророків, ніколи не скаже вам молитися Святому Духу і отримувати Таїнства Святої Євхаристії.

Він ніколи не визнає, що Я, Ісус, Син Людський прийшов як Месія у плоті, щоб спокутувати людство від гріха.

Він ніколи не буде просити або радити вам молитися Святу Вервицю або показати вірність Моїй улюбленій Матері.

Будьте насторожі. Чувайте і тільки слідуйте Моїм вказівкам.

Лукавий намагається створити армію серед Моїх послідовників. Хоча інша його армія добре відома на землі,і він тепер прагне тих, хто вірить в Мене вашого Ісуса, тому що він хоче приховати свої злодіяння за святими людьми.

Він буде використовувати їхню любов до Мене в якості щита, щоб приховати брехню,яку він планує принести у світ.

Довіряйте Моїм словам і не відхиляйтеся від Істини,оскільки вона надається вам через ці Мої Святі Повідомлення в світі на даний момент.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-jesus-christ/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Моя дитино, скоро багато пророків у світі, візіонерів і провидців більше не отримуватимуть повідомлення

Понеділок, 13 серпня 2012 , 7:45 РМ

Моя дитино скоро багато пророків у світі, візіонерів і провидців більше не отримуватимуть повідомлення для того, щоб звільнити місце для цих найважливіших повідомлень.

Більша частина Моєї роботи, через провидців, незабаром зупиниться, щоб залишити місце для голосу Святого Духа що дається вам через пророка кінцевих часів.

Багато лжепророків, які вийдуть вперед, будуть як і раніше кричати на весь голос, і ті будуть тільки інші голоси конкурувати за увагу з цими істинно кінцевими повідомленнями з Небес.

Не бійтеся Моя дитино,оскільки ви і ця місія є захищеною.

Це не тільки ви, хто працює в цій місії. Всі Небеса і всі ангели і святі працюють з вами. Ось чому ви ніколи не повинні відчувати себе самотніми, навіть якщо ви страждаєте.

Ви блокуєтеся кожен день ворогами Бога.

Плани були на ходу, щоб блокувати публікацію Книги Істини, але це переслідування майже закінчується.

Тримайтеся поруч зі Мною, вашою Матір'ю весь час, щоб Я змогла розмістити свій Святий Омофор(Покров) навколо вас, щоб захистити вас від лукавого.

Ви стаєте сильнішою і хоробрішою,проте ви відчуваєте втому. Це пройде, і світ буде вітати Книгу Істини що обіцяна їм так давно.

Тепер іди і дякуй Богові за цю велику місію.

Всі Небеса благословляють тебе.

Ми тримаємо твою руку щодня, і всі святі захищають тебе.

Битва почнеться з моменту продажу першої книги. Вона пошириться по всьому світу, тому ви повинні підготуватися належним чином.

Зверніться за допомогою, і ви її отримаєте.

Іди з миром і любов'ю.

Ваша Любляча Мама

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...eive-messages/

Дописів
    1 517

Типово

Це Моя Книга. Моє Слово. Моя обіцянка.

Середа, 15 серпня 2012 , 1:00 АМ

Моя люба донечко, Я говорю з вами про цей, найважливіший день, день, який Я вибрав, щоб поширити Мою Книгу по всьому світу.

Це є день Успіння Моєї улюбленої Матері, Цариці Небес, Цариці Землі, Матері Спасіння.

Це не збіг обставин, що Книга Істини, випала на цю дату Моєї Матері, Матері Спасіння. Книга призначена для того, щоб допомогти врятувати душі всього людства.

Моя Мати відіграє важливу роль в порятунку душ.

Вона є Співвідкупителькою, Посередницею благодаті і Заступницею. Це означає, що Моя Божа Матір була обрана Богом, щоб допомогти Мені, її Синові, в кінцевому плані спасіння.

Її роль у цьому важливому періоді часу не є зрозумілим людством.

Вона народила Спасителя Людства і принесла у світ Дар Спасіння, тому що вона погодилася щоб стати Моєю Матір'ю.

Вона є Матір'ю всіх Божих дітей зараз, і їй була дана влада розтрощити сатану,оскільки Я готую, щоб спасти рід людський від його злого плану, щоб обдурити дітей Божих.

Книга Істини це не просто Книга. Це Моє Святе Слово, перша частина багатьох одкровень, щоб навернути світ.

Хоча це може здатися дуже важким аби її виробляти з такою кількістю перешкод,Я запевняю вас що ця робота є захищеною з Небес.

Це Моя Книга. Моє Слово. Моя обіцянка.

Коли Я сказав, що прийду знову, Я мав на увазі, що Я прийду знову.

Подібно до того, як Я прийшов у світ в перший раз, Бог Мій Вічний Отець підготував Його дітей заздалегідь через пророків.

Багато послухали. Багато хто цього не зробив.

У будь-якому випадку світ все ж таки, потім зрозумів істину. Вони знали і розуміли сенс Моїх Страстей на Хресті і свободу що вона дала світові аби йому могло бути дано Дар вічного спасіння.

Те ж саме відбувається і зараз. Світ готується до Мого Другого Пришестя зараз.

Святе Слово Боже надається людству, через ці повідомлення, як великий Дар.

Багато будуть слухати. Багато не будуть.

Одне ясно. Дуже небагато будуть знати про це.

Вони будуть або приймати Моє Слово як це вже дано їм зараз, або вони не будуть.

Я виконав обітницю Мого Отця.

Мій Отець обіцяв світу що їм буде дана Книга Істини в цей час.

Багато будуть сприймати Істину і приймати її. Інші знайдуть істину занадто гірку на смак і будуть вважати, що це брехня.

Хай вони знають, що Заповіт буде виконуватися так само як і ці пророцтва.

Жодна людина, не має значення, як він суперечитиме, проти Мого Святого Слова, не перешкодить розкриттю Істини у світі.

Пророцтва, що містяться в Книзі Одкровення відкриваються перед вашими очима.

Жодна людина не розуміє повного сенсу Книги Одкровення, оскільки її зміст не був відкритий світові ясно,оскільки це були тільки узагальнення.

Тепер, коли Я, Агнець Божий, прийшов, як обіцяв щоб відкрити печаті, мало хто буде миритися з цим.

Чому?

Якщо ви вірите в Мене, у ці повідомлення, чому ви заперечуєте Істину, коли вона надається вам?

Нездатність прийняти Істину що дана вам про лжепророка, антихриста і інші пророцтва буде означати, що ви не дозволите Мені інструктувати вас у порятунку душ.

Тільки дотримуючись Істини ви можете бути в безпеці.

Пам'ятайте, що тільки Істина звільнить вас від брехні, яка огортає людство через сатану.

Ви повинні постійно закликати Мою Матір, щоб допомогти привести вас до Мене, щоб ви були захищені від брехні, яку сатана буде використовувати, щоб блокувати вас від Істини Моїх останніх Святих Слів звернених до світу перед Моїм Другим Пришестям.

Ідіть з миром і любов'ю. Я вас усіх об'єдную у захисті Моєї Дорогоцінної Крові в цей час.

Я радію вашій відповіді, Мої любі учні і Я покладаюся на вашу віру, щоб допомогти Мені в цій особливій місії.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...rd-my-promise/

Дописів
    1 517

Типово

Язичництво процвітає і захоплення окультизмом в даний час підтримується

Четвер, 16 серпня 2012 , 3:15 АМ

Моя люба донечко, Я люблю всіх Божих дітей, але в цей раз, рівень темряви, яка знищує світ означає, що Я плачу з занепокоєнням через стан їхніх душ.

Так мало хто розуміє правду про їхнє майбутнє життя, яке чекає їх в Новій Ері Мирі, у світі прийдешньому. Світі без кінця.

Якби вони могли бачити тільки її, доторкнутися до неї, смакувати її і засвідчувати любов і мир, який знаходиться попереду, вони б молилися до Мене кожну секунду дня, благаючи Мене за право увійти в цей Новий Світ, Нову Еру, Новий Початок.

Це ідеальний стан єдності для їхніх родин і всіх їхніх братів і сестер. Це не порожня обіцянка. Це Рай створений для всіх Божих дітей.

Демони, що розповсюдилися по всьому світу шукають душі у всьому світі для того, щоб спокусити їх.

Вони використовують насильство, ненависть і інші спокуси для заохочення широкого розповсюдження гріха що настільки очевидний усюди.

Порнографія в даний час поширилася в найменш помітні способи, щоб спокусити і заохочувати гріх.

Закони приймаються щоб гріх був прийнятним у всьому світі.

Навіть в Моїй Церкві схвалені закони, які ображають Бога.

Це буде продовжуватися, як це поки людство буде вести себе як тварини без почуття благочестя.

Язичництво процвітає і захоплення окультизмом в даний час підтримується,і через світ розваг це буде впливати на молоді душі.

Прокиньтеся зараз, поки ще не занадто пізно, щоб спасти ваші душі.

Батьки повинні піднятися воєдино, у відповідності з бажанням Мого Серця, щоб захистити молоді душі, чиї душі є лукавого ціллю номер один .

Він знає, наскільки дорогоцінні молоді душі для Мене, і він буде невпинно шукати їх.

Я прошу вас промовляти цю молитву Хрестового Походу ( 73 ) за молодих душ, маленьких дітей.

О Ісусе, допоможи мені врятувати душі молодих людей у всьому світі.
    Твоєю благодаттю допоможи їм побачити істину Твого існування.
    Приведи їх до Твого Найсвятішого Серця і відкрий їм очі до Твоєї любові і милосердя.
    Врятуй їх від вогню Пекла і через Мої молитви помилуй їхні душі. Амінь.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ng-encouraged/

Дописів
    1 517

Типово

Цей час можна порівняти із затишшям перед бурею. Використовуйте його, щоб підготувати так багато людей, наскільки це можливо.

Неділя, 19 серпня 2012 , 10:56 РМ

Моя люба донечко, коли ви страждаєте через Мене, і коли ви відчували себе ізольованою і на відстані від Мене, знайте, що тоді ви є найближче до Мого Найсвятішого Серця.

Незважаючи на те що Моя Книга Істини це подарунок світові від Мене, і є захищеною з Небес, це не означає, що ця подорож не буде болючою для вас.

Ви будете відчувати критику і новий вид атаки,через те що Моє Святе Слово друкується для світу, щоб поширитися.

Ви ніколи не повинні відповідати тим, хто вимагає, щоб ви пояснили, чому ця книга була необхідна. Мовчіть і продовжуйте Моє завдання.

Не дозволяйте нікому зупинити або уповільнити поширення Моєї Книги,оскільки кожен день є порахований,бо є обмежений час для душ аби надати їм час, щоб спокутувати їхню провину в Моїх очах.

Дозвольте Мені запевнити вас, Моя дочко, і всіх Моїх послідовників, що ви зараз готуєтеся в подорож, паломництво, як ніхто інший.

На цей раз це можна порівняти із затишшям перед бурею.

Використовуйте цей час, щоб підготувати так багато людей, наскільки це можливо. Поширюйте Мої повідомлення, Мої молитви Хрестового Походу і моліться за своїх братів і сестер, щоб після Попередження вони прийняли Моє Милосердя.

Зберіть Мою Церкву разом і моліться за міцність,оскільки лжепророк готується і вже присутній у Ватикані. Але він приховує свій справжній вигляд дуже ретельно. Мій улюблений Вікарій в даний час є ізольований і час є короткий.

Я хочу, щоб ви всі почали нову літанію молитов про захист від лжепророка і промовляли їх один раз в день з цього часу.

Молитви Хрестового Походу повинні бути вибрані в різних партій і промовлялися, як ви можете.

Ось перша Ісуса до Людства Молитва Літанія ( 1 ) Захист від Лжепророка

Найдорожчий Ісусе врятуй нас від обману лжепророка.
    Ісусе, помилуй нас.
    Ісусе врятуй нас від переслідування.
    Ісусе охорони нас від антихриста.
    Господи помилуй.
    Христе помилуй.

Найдорожчий Ісусе покрий нас Твоєю Дорогоцінною Кров'ю.
    Найдорожчий Ісусе відкрий нам очі на брехню лжепророка.
    Найдорожчий Ісусе об'єднай Твою Церкву.
    Ісусе захистити наші Таїнства.
    Ісусе не дозволь лжепророку розділити Церкву.
    Найдорожчий Ісусе, допоможи нам відкинути брехню що представлена нам як істина.

Ісусе дай нам Сили.
    Ісусе дай нам Надію.
    Ісусе наповни наші душі Святим Духом.
    Ісусе захисти нас від звіра.
    Ісусе дай нам дар проникливості, щоб ми могли слідувати
    Твоїм шляхом істинної Церкви у всі часи на віки віків. Амінь.

Моя дочко будь ласка, не відчувайте себе виснаженою цією місією,оскільки Я надішлю вам допомогу найближчим часом. Ви повинні прийняти все, що Я прошу вас, і залишатися сильною в упевненості, що все буде добре.

Навернення вже отримано через ці повідомлення і становить вже сотні тисяч душ. Так що не відчувайте себе безпорадною або стурбованою. Я задоволений вірністю і відданістю тих, хто любить Мене без будь-яких умов.

Я посилаю вам цих Моїх з чистими серцями, щоб запропонувати вам захист.

Вони піднімуть вас і допоможуть вам вести Моїх послідовників на всьому шляху до воріт Нового Раю.

Я люблю вас Мої любі послідовники. Завзято перебувайте зі Мною на цьому тернистому шляху. Прийміть насмішки у вашу адресу,оскільки ви продовжуватимете поширювати Моє Святе Слово.

Знайте, що Я завжди з кожним із вас. Я знаю, Моїх, і вони знають Мене. Ніщо не може розлучити нас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-as-possible/
    Востаннє редагував volodymyr: 22.08.2012 о 12:42

Дописів
    877

Типово

что это за х..ня и зачем её тут писать?

Типово

Не берите близко к сердцу. Это местный бот, довольно безвредный: постит только в свои темы, в полемику не вступает - "тихо сам с собой ведет беседу"..

Дописів
    877

Типово

Ясно

Дописів
    1 517

Типово

Я , немов буря, що назріває. Мій Голос, немов віддалений грім.

Понеділок, 20 серпня 2012 о 13:30

Моя люба донечко, ти ніколи не повинна забувати, навіть терплячи агонію в Моє Ім'я, що Божу Силу неможливо перевершити.

Я , немов буря, що назріває. Мій Голос, немов віддалений грім.

Оскільки Моє Святе Слово зараз покриє землю, немов простирадло, буде чутно віддалений звук гуркотіння.

Коли Моє Слово буде передаватись від людини до людини, буря посилюватиметься і відлуння грому буде голоснішим.

Дуже скоро гримне грім і лише декілька не зможуть почути Голос Бога.

Поки буря збільшує свою силу, багато душ, які намагаються закрити входи, будуть нездатні уникнути того, щоб буря Мого Голосу і сила Мого Милосердя діткнулась їхніх душ.

Прийшов час, щоб втручання Небес вилилось на язичницький світ,що повен мороку.

Моє Світло підійме душі, навіть серед найбільш зачерствілих, в той час як Істину почнуть приймати.

Всім дітям Бога, хто читає ці повідомлення, будь ласка, нагадайте про Мою Обітницю.

Я даю вам можливість впізнати Мене через Моє Святе Слово.

Мій Дух наповнить ваші душі під час Великого Попередження.

В кінці Я, ваш Ісус, зійду з хмар під час Другого Пришестя.

Потім підніму Новий Єрусалим * щоб в Новій Ері і Новому Світі без кінця (ви) змогли, нарешті, досягнути миру.

Моя сила є всемогутньою.

Сатана може мати деякі повноваження, але це є нічим. Його сила може бути лякаючою, проте він ховається від жаху переді Мною.

Ви не повинні давати йому більше влади, спокушаючись на це. Ні дозволяти щоб страх перед ним заблокував вашу любов до Мене.

Коли ви боїтесь Сатани, то ваш страх годує його силу і він може контролювати ваші почуття.

Лише молитва, багато молитви може зменшити його владу і його контроль над вами.

Зараз, коли Моє Слово є надрукованим, Сатана підніме своє військо щоб готуватись до жахливої битви.

Всі ви, Мої послідовники, повинні віддати свою волю і довіряти Мені всеціло, в той час як Я веду вас крізь це кроваве поле бою.

Не помиляйтесь, Сатана і його демони страшенно розлючені через цей план, Кінцевий План Спасіння.

Він спричинятиме хаос над цією місією.

Він спричинить дискусії, кине тінь на цю місію і зробить все можливе щоб зупинити Мою Книгу Істини, щоб Мої Святі Повідомлення не були розповсюджені.

Ви також можете очікувати на несхвалення з боку окремих елементів Моєї Церкви на землі та злісні аргументи поміж християн всупереч правдивості Мого Священного Слова.

Коли буря, що вже є попереду, набере швидкості, в той час як Моє Слово помножиться в кожній мові, звук Мого Голосу стане приголомшливим.

Сила Бога ніколи не повинна недооцінюватись тому що Я є Царем людства.

Зараз Я приходжу, від Імені Мого Вічного Отця, щоб об'єднати всіх Його дітей в кінцевій битві, коли Я вкину Сатану у озеро вогню. **

Це буде страшна битва і багато душ Мене відкинуть.

Не важливо наскільки сильно Я старатимусь і всупереч Моїй Силі, лише через їх вільну волю вони оберуть злого.

Довіряйте Мені і дозвольте Мені зараз очистити ваші душі щоб ви стали гідними Мого Нового Раю на Землі.

Поєднайте ваші руки, Мої послідовники, щоб захищати Моє Святе Слово, щоб ті, хто Мене ще не знає, змогли прийти до Мене.
    Я люблю вас. Благословляю всіх вас.

Ваш люблячий Спаситель, Ісус Христос

* Одкровення 21 (прим. перекладача)
    **Одкровення 19, 20. Одкровення 20,10. (прим. перекладача. )

http://www.thewarningsecondcoming.co...-the-distance/

Дописів
    1 517

Типово

КНИГА ЖИТТЯ, як вже було сказано, має записані імена тих, що будуть спасенні.

Понеділок 20 серпня 2012, 15:45 РМ

Моя люба донечко, КНИГА ЖИТТЯ, як вже було сказано, має записані імена тих, що будуть спасенні.

Тим не менш, саме через Моє Велике Милосердя, більше душ будуть врятовані завдяки ВЕЛИКОМУ ПОПЕРЕДЖЕННЮ.

Навіть багато душ можуть бути врятовані завдяки терпінням, вашим терпінням і всіх обраних душ, які живуть у теперішньому світі.

Молитви Моїх послідовників, включно з Молитвами Мого Хрестового Походу для порятунку душ, стануть дуже сильним засобом спасіння, навіть найбільш зачерствілих душ.

Душі, що відкинуть Моє Милосердя, зараз можуть бути врятованими завдяки щиросердним втручанням тих з вас, які пропонують жертви, включно з молитвами, постом і прийняттям терпінь, в Моє Святе Ім'я.

Це -Моя Обітниця, таким великим є Моє Милосердя.

Я зараз приношу багато подарунків, завдяки вашій любові до Мене.

Прийміть їх з любов'ю і вдячністю.

Я благословляю вас. Моя обітниця подарувати вам ще більше подарунків, за вашу відповідь цій місії, Мої любі учні, буде виконана через вашу відданість Мені.

Ваш люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...will-be-saved/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Тільки коли Я буду задоволений, Я заповім найбільш захоплюючі чудеса щоб весь світ це засвідчив.

Вівторок, 21 серпня 2012 , 6:00 РМ

Моя найдорожча донечко, людині не варто недооцінювати силу Мого Гніву, оскільки людство впадає далі в глибину гріха.

Я надіслав вам пророків. Тоді Я надіслав Мого Улюбленого Сина, якого Я пожертвував, щоб врятувати вас, і тоді Я надіслав більше посланців,проте все це на малу користь.

Мало душ навіть не дивилися на такі повідомлення від пророків чи взяли ознаки що були дані у світ Пресвятою Матір'ю Мого Улюбленого Сина.

Через Мою велику любов до вас,будучи Отцем, Я даю всім Моїм дітям Дар Спасіння ще раз. Ви не повинні ігнорувати Моїх пророків,бо через це ви можете втратити своє місце у спадщині, яку Я запланував для вас.

Діти багато з вас, хто вірує в Мене, вашого Вічного Отця, не в змозі зрозуміти таємницю спасіння.

Цей шлях до духовної досконалості лежить у вашій здатності прийняти очищення аби переконатися, що ви гідні стояти перед лицем Моїм.

Багато душ повинні звільнитися від всіх мирських пам'яток, відволікань і руйнації душі.

Для тих з вас кому пощастило пережити таку очистку, ви будете знати, що поки ви не станете як маленька дитина в Моїх Очах, ви не зможете підкоритися Моїй Святій Волі.

Якщо ви будете боротися з таким очищенням, тоді вам буде важко спокутувати себе в Моїх Очах.

Коли ви звільнетеся від усього світу і що він може запропонувати, і зосередитеся на Моєму Синові, ви зрозумієте, що єдина справжня любов і радість що існує, походить від Бога. Ніщо інше, як тільки ви відчуєте це,не може задовольнити вас знову.

Ви можете посковзнутися час від часу, але це і слід було очікувати. Бо ви не можете бути звільнені від гріха до початку Нового Світу і аж тоді ви підпорядкуєте свою волю згідно Моєї.

Мій План Спасіння, який може бути досягнутий на землі тільки завдяки вашій вірності Моєму Дорогоцінному Синові, вже почався. Це не займе багато часу для глобального навернення. Це буде досягнуто за рахунок Мого пророка останніх часів і в результаті Великого Попередження.

Відчуйте Мого Святого Духа діти,коли Він вторгнувся у вашу душу,оскільки Він поширюється дуже швидко по всій землі.

Я звільню Моїх дітей від духовного мороку в кожній частині світу.

Мені потрібні ваші жертви і молитви, щоб допомогти в спасінні душ.

Тільки коли Я буду задоволений, Я заповім найбільш захоплюючі чудеса щоб весь світ це засвідчив.

Коли ці чудеса будуть надані, вони помножать навернення яке Мені потрібно
    щоб Мої діти залишилися в безпеці в Новому Раю.

Тільки тоді, ми знову зможемо стати справжньою родиною.

Я люблю вас діти.

Я задоволений тими з вас, щедрими серцем і чистою душею, які визнають цей Божественний заклик з Небес.

Я благословляю всіх вас.

Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...ld-to-witness/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Коли Я чекала з апостолами зішестя Святого Духа знадобилося десять днів підготовки.

Середа, 22 Серпня 2012, 9:18 АМ

Моя дитино, порожнеча в якій мої діти опиняються у світі це через те що вони не знають, як надається Дар Святого Духа.

Так само, як Я вчила тебе,це займе багато часу щоб був наданий цей Дар.

Це складається з дуже складної подорожі перед тим як діти Божі можуть бути гідними отримати цей особливий Дар.

Коли Я чекала з апостолами зішестя Святого Духа, знадобилося десять днів підготовки.

Хоча цим святим,побожним і вірним слугам Мого Улюбленого Сина обіцяли Дар,до отримання якого вони не були повністю підготовлені духовно.

Я,їхня улюблена Матір, повинна була допомогти їм підготувати їхні душі.

Це означало, навчити їх важливості повної відмови від їхньої вільної волі. Для того щоб стати гідними,вони повинні були зрозуміти глибину смирення, до якого вони повинні були звикнути, перш ніж вони були готові.

Деякі з них думали, що вони дізналися все від Мого Сина.

Тим не менш, це був знак гордині і коли гордість існує у вас, ви не можете отримати Святий Дар Святого Духа.

Щоб отримати Дар Святого Духа, ви повинні стати маленькими перед Моїм Сином,як маленька дитина.

Там не може бути місця для гордості чи зверхності. Тим не менше, люди, які сьогодні стверджують що говорять з владою те у який спосіб Мій Син говорить- потрапляють у пастку.

Вони, коли стверджують,що обізнані про духовні питання, говорять з зарозумілістю, яка не відображає милостей які даються тим, хто дійсно має цей великий дар з Небес.

Ті,кому був дарований Дар Святого Духа є покірні бажанням Мого Сина.

Вони не хвалькуваті.

Вони не агресивні.

Вони не критикують інших, використовуючи ім'я Мого Сина.

Вони не знущаються над іншими, при проголошенні їх інтерпретації Його Святого Слова.

Вони не проповідують ненависть.

Коли учні Мого Сина були підготовлені Мною, багато трапилося аргументів .

Минув деякий час перш ніж вони остаточно прийняли те, що від них очікувалося.

Тільки тоді, коли вони зрозуміли,що тільки смиренність душі може дозволити Святому Духу увійти, вони нарешті були готові.

Я закликаю всіх Божих дітей, особливо тих, хто вірить в Мого Сина, щоб попросити Мене,їхньої Матері, щоб дозволити Мені підготувати їх до цього великого Дару.

Моя дитино,це зайняло в мене цілий рік, щоб підготувати вас, і це було не простим подвигом. Ви пам'ятаєте, як вам важко здалося молитися мою Святу Вервицю? Наскільки важко вам здалося підчинити свою волю щоб довести своє смирення?

Тепер, коли ви отримали Дар, це не означає, що ви можете прийняти його як належне.

Ви повинні продовжувати молитися,залишатися зі смиренним серцем і шукати відкуплення кожен день. Бо подібно до того як цей Дар був даний, так само він може бути відібраний.

Я прошу всіх тих, хто слідує за цими повідомленнями, молитися за Дар Святого Духа.

Це не досить, щоб молитися тільки один раз і сказати, що ви отримали розрізнення що ви просили, а потім кинули тінь на ці божественні послання. Якщо ви зробите це, то ви не отримали Дар.

Будь ласка, зверніться до Мене, Божої Матері, щоб допомогти підготувати вас через цю молитву Хрестового Походу.

Хрестовий похід молитви ( 74 ) за Дар розрізнення

Матінко Божа допоможи мені підготувати мою душу
    для отримання Дару Святого Духа.
    Візьми мене як дитину за руку, і направ мене на шлях
    до Дару розрізнення через силу Святого Духа.
    Відкрий моє серце і навчи мене підчинятися в
    тілі, розумі і душі.
    Позбав мене від гріха гордині і молися що мені буде прощено,
    за всі минулі гріхи, щоб моя душа очистилася, і щоб я зробив все,
    аби я міг отримати Дар Святого Духа.
    Я дякую тобі Матінко Спасіння за Твоє заступництво і я чекаю
    з любов'ю в серці на цей Дар, якого я жадаю з радістю. Амінь
    .

Пам'ятайте, діти приходьте до Мене, вашої Матері, щоб допомогти вам відкрити вашу душу, щоб отримати це чудовий Дар.

Коли ви отримаєте цей Дар я приведу вас до Мого Сина.

Тільки тоді ви будете дійсно готові до наступного кроку на сходах духовної досконалості.

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...f-preparation/

Дописів
    1 517

Типово

Так само, як воїн, який пронизав Мій бік,- миттєво навернувся,так само навернуться мільйони душ

Середа, 22 Серпня 2012 , 8:10 РМ

Моя дорога донечко, ви не повинні відчувати себе ізольованою від Мене через масштабність цієї роботи.

Бо, хоча може здатися, що ця місія такої величини що ви відчуваєте, що не можете справитися, знайте що Я прошу вас тільки те, що ви здатні.

Радійте тому, що Моє Слово в даний час є бажаним по всьому світу,оскільки це є бажання Мого Серця.

Я хочу, щоб всі Мої учні негайно відреагували на Мій заклик, бо Мені потрібно допомогти в Моїй Місії, щоб врятувати людство.

Це тільки початок швидкого навернення, коли Кров і Вода виллються над кожною людською душею.

Моя Кров і Вода наверне навіть почорнілі душі. Так само, як воїн, який пронизав Мій бік миттєво навернеться, так само будуть навертатися мільйони душ, які в цей час не думають, що Я існую.

Хіба Я не казав вам, що Моє Милосердя нескінченне?

Хіба Я не обіцяв що чудеса,які дозволені Моїм Отцем,трапляться щоб об'єднати світ разом, і всі душі привести до їхньої законної спадщини?

Так багато душ тепер відповідають на Мій заклик. Їхні молитви тільки будуть множитися, і ще мільйони будуть врятовані. Всі душі мають бути включені в ваші зусилля, щоб врятувати все людство.

Вашою метою, Мої любі учні, має бути те, щоб не дозволити аби жодна душа не вислизнула крізь сіті. Ці сіті будуть розставлені і вкинуті у воду, щоб зловити душі і врятувати їх. Ви Мої учні- рибалки. Я даю вам сіті через милості які Я тепер дарую вам.

Ви допоможете Мені врятувати всі живі душі,і жодне зусилля не буде витрачено на марно - жодного каменя на камені, - оскільки Я йду вперед, щоб врятувати людство ще раз.

Таким чином, замість зіщулення від страху, стурбованими величезною відповіддю на Мій заклик Моя дочко, ви повинні радіти.Бо нарешті Моя Свята Воля виконується. Тим не менш,нам все ще належить пройти довгий шлях.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ions-of-souls/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Навернення може послабити вплив Антихриста

Четвер, 23 серпня 2012, 12:40 РМ

Моя дитино хай всі Божі діти знають, що чим більшою є опозиція, яка є відносно Святого Слова Мого Сина, в цей час, тим більша благодать виллється на учнів Мого улюбленого Сина.

Всі передбачені пророцтва можуть бути пом'якшені у різні способи,де всі Божі діти, приймуть благодать навернення.

Навернення може послабити вплив Антихриста. Ваші щоденні молитви, в тому числі промовлення молитов Хрестового Походу допоможе домогтися цього.

Для тих, хто виступає проти Місії Мого Сина на землі, я прошу вас молитися за їхні душі.

Це битва за душі є досить інтенсивною і ви повинні не зважати на муки і бичування,і просити Мене, щоб молитися за бідних заблуканих душ, які вважають, що вони говорять від імені Мого Сина, але які, замість того, були обманутими лукавим.

Мій Син ніколи не відмовиться Його пошуків душ, особливо тих, хто відкидає Його, знущаються над Його Святим Словом, і чиї душі є почорнілі від гріха.

Ви повинні залишатися сильними діти, усі ви, і залишатися твердими у вашому рішенні, щоб здійснити Святу Волю Мого Сина.

Це не буде легко,бо отримання входу до Нового Раю не є легким завданням.

Це вимагає багато терпіння, багато молитов, багато любові один до одного і вміння прощати всіх тих, хто спричинить вам горе і хто осквернить Слова Мого Сина.

Дякую, що відповіли на мій заклик.

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-antic-christ/

Дописів
    1 517

Типово

Важливе повідомлення від Бога Отця: Я надам захист від воріт Пекла тим душам,за яких ви молитеся.

Четвер, 23 серпня 2012, 3:15 РМ

Моя найдорожча донечко, це було рідко,коли Свята Трійця спілкувалася з людством таким чином, і це в перший раз,коли Я ваш Отець дозволив місію такого роду.

Мої діти, багато з яких не розуміють значення цього Божественного втручання, незабаром зрозуміють чому це необхідно.

Якщо б Друге Пришестя Мого Улюбленого Сина відбулося без Попередження, Мої дорогоцінні діти ніколи б не увійшли у Ворота Мого Нового Раю.

Вони ніколи не були б в змозі підготувати їхні душі і не були б в змозі бути прийнятими до Нової Ери Миру.

Ці повідомлення є такими,на які світові буде важко відповісти.

Така темна хмара охоплює серця людства, що лише деякі душі зможуть побачити Світло Моєї Божественної обіцянки.

Сили зла які завжди присутні у світі,перешкоджають Моїм дітям приходити до Мене.

Моя рішучість домогтися зближенню Моєї сім'ї і пригорнути їх до Моїх грудей є неприємною для них.
    .

Жодна людина не зможе щоб не зрозуміти, що Я буду сприяти швидкому наверненню людства за всяку ціну.

Враховуючи вільне волевиявлення всіх Моїх дітей, що залишаються незворушеними, чудеса що Я буду здійснювати, перетворить їхні серця.

Це Моя обіцянка,оскільки Я звертаюся до кожного з вас Мої милі діти.

Я, ваш Люблячий Отець, прагну взяти і зібрати вас і тримати вас близько до Мого Серця і взяти вас в безпечне місце.

Так мало хто з вас знають глибину Моєї Любові. Як тільки ви відчуєте любов до Мене, вашого Вічного Отця, ви ніколи не зможете розірвати ваш зв'язок зі Мною.

Я хочу надати вам комфорт.

Я хочу щоб ви знали, що Моя Любов до вас означає, що через Мого Сина Ісуса Христа, Велике Милосердя буде показане навіть для тих, з кам'яними серцями і душами з такою темрявою, що тільки диво може врятувати їх.

Для тих, хто любить Мене Я говорю це.Ваша любов до Мене, вашого Отця буде повернутою вам удосталь.

Ваша любов до Мого Дорогоцінного Сина буде винагородженою в тому, що Я надам захист від воріт Пекла тим душам за яких ви молитеся.

Немає нічого неможливого.

Моя любов нескінченна.

Вірте в Мене.

Довіртеся Моєму Синові.

Коли ви так зробите,Я надам великі милості для Спасіння людства.

Ваш Люблячий Отець

Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...whom-you-pray/
    Востаннє редагував volodymyr: 30.08.2012 о 13:13

Сторінка 23 з 64 ПершаПерша ... 131415161718192021222324252627282930313233 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті