Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ггггг
Можно было назвать пасту просто - Нимфоманка)))))
И на всех языках одинаково))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Гггг
Ну или май вар. Залузный
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
а в турьме сичас ууужинь....макароооони....
![]()
Ну фуршетом заказным тут ещё не вые6ывались. Суши/ролы были конечно, но так...
Я тоже такое не очень, но на халяву и уксус сойдет).
Скучаю по корпоративам - семинарам и прочей тусне,
закуска - фигня, главное - компания и возможность потусить).
Нас киевляне с 2021 года (начало коронавируса) не зовут,
а печально, обожаю светскую жизнь и сплетни-тусовки)),
как мы зажигали до 2020 - ах!)))
Ок ) суші тоді я забираю )) тим паче з Изиргунда ))
іноді так , люблю,ще люблю ізвращеніє - запечені роли )))
в Изиргунде смачні роблять роли до речі.
в обмін що, ну були пірожки смажені ( дужжже не користні , смажу во фрітюре й просушиваю потім на паперових рушниках, аби такі сухі були й зі скоринкою ) але з печінковим домашним пашетом, сама роблю з печінки індички виключно, та сметаною ))
![]()
_випівка на самоті _ ( малому не наливала , йому не можно ) , 1960 )) до речі прикольна штука оцей напій -![]()
О, оце тема! Смажені, печінкові....омномном. Ще й сметанки купа.І тарілочка лавандова.
До речі. Вирішила я оновити всі кухонні рушники.Придбала на Розетці з лавандовим малюнком (я теж цю тему поважаю). Є з вишивкою, є з принтом.
А, ну я махрові в кухні не розумію. Не в моєму випадку.
Юск то взагалі окрема тема)).
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks