Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 22 з 342 ПершаПерша ... 12131415161718192021222324252627282930313272122 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6832, показано з 421 по 440.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Третий саркофаг справа
    Дописів
    42 995

Типово

Все не так радужно ...вчера общался с сослуживцем(РФ) , мозги у него на месте , реально оценивает без ТВ ситуацию . Три командировки на Кавказ. С наградами. Сейчас на пенсии военной.
    "Призвали" типа... тренирует свох и предупреждает по-дружески , советует мне ....ему верю.
    России похер эти санкции - прет по плану .
    Готовимся к худшему.
    детализировать не буду , незачем.

Звідки Ви
    Днепр-Днепропетровск
    Дописів
    15 286

Типово

Цитата Допис від Faraon Переглянути допис
    Все не так радужно ...вчера общался с сослуживцем(РФ) , мозги у него на месте , реально оценивает без ТВ ситуацию . Три командировки на Кавказ. С наградами. Сейчас на пенсии военной.
    "Призвали" типа... тренирует свох и предупреждает по-дружески , советует мне ....ему верю.
    Готовимся к худшему.
    И подпись у Вас -соответствует сообщению Вашего товарисча.
    Сказали"А",говорите "Б".
    «Если сточные воды жизни лижут ступени вашего храма — закройте дверь и засмейтесь… Не поддавайтесь злобе, оставайтесь по-прежнему святым в храме»

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 112

Типово

Звідки Ви
    пр.Слобожанский
    Дописів
    4 518

Типово

Цитата Допис від Anel* Переглянути допис
    Сказали"А",говорите "Б".
    ага,я тоже в связи с текстом на подпись обратила внимание)

зы:фигли фейсбук блочит деда Свирида? опять заблокировали и новый аккаунт..

Дописів
    8 967

Типово

Тимошенко готує третій Майдан.
    На правах анонімності, джерело в ВО "Свобода" повідомив одному з українських інформаційних агентств, що Юлія Тимошенко готує план по делегітимізації Президента Порошенка шляхом усунення його від влади через різні механізми, в тому числі і імпічмент. За інформацією парламентарія, саме структура Тимошенко контролює залишки Майдану, і скористається можливістю підняти хвилю невдоволення вже дуже скоро. За словами аноніма, Тимошенко чекає вводу регулярних військ РФ на схід, для звинувачення глави держави в "провалі" антитерористичної кампанії. За її планом також підняти протест проти дестабілізованої соціальної та комунальної політики, яка потерпає від війни. Депутат зазначає, що пані Тимошенко контролює частину Партії Регіонів завдяки своєму лобі, до якого входить давній партнер Юлії Володимирівни - Нестор Шуфрич. За її вказівкою, підконтрольна частина ПР та тимошенківська частина "Батьківщини" готові виконувати інструкції (не) парламентських дій для поглиблення кризи, також, в планах її партії штучно створити кризу в відносинах між гілками влади, яку, до-речі, врегулював Президент, який скористався своїм дипломатичним досвідом в ході консультацій з спікером парламенту та прем'єром Яценюком.
    Очевидно, в разі достовірності цієї інформації, можна прийти висновку, що головною метою леді Ю є реванш. В компанії з ПР.
    На моє переконання, це не вдалий план, адже консолідуючий чинник для населення (електорату) є війна та антитерористична кампанія, і в переконливій більшості громадяни підтримують зовнішню та внутрішню політику Президента.
    Більш того. Столиця, в якій планується Тимошенко реанімувати протестну активність - не підтримає, і навіть протистоїть таким глобальним провокаціям. Підстави вважати так є у ЦВК, яка володіє протоколами, що засвідчують безпрецедентну перемогу діючого глави держави в усіх регіонах країни.
    Відверто кажучи, я був впевнений, що ЮВТ нікуди не ділась. Весь цей час вона формувала відповідний сценарій.
    Далі буде.
    https://www.facebook.com/nusspavlo/p...100960?fref=nf

Дописів
    8 771

Типово

Готовимся к худшему.
    не...ну а шо вы..хотели от проф военного России, Что он мог вам иного сказать? Вы меня удивили...

Звідки Ви
    Днепр-Днепропетровск
    Дописів
    15 286

Типово

Цитата Допис від Nattika Переглянути допис
    ага,я тоже в связи с текстом на подпись обратила внимание)

зы:фигли фейсбук блочит деда Свирида? опять заблокировали и новый аккаунт..
    Очень жаль..Хотелось бы его почитать..
    «Если сточные воды жизни лижут ступени вашего храма — закройте дверь и засмейтесь… Не поддавайтесь злобе, оставайтесь по-прежнему святым в храме»

Дописів
    7 147

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Надо было давить в зародыше. Проминдальничали и вот имеем то, что имеем.

главное теперь додавить, а то через время можно будет писать подобное.

Цитата Допис від WeddS Переглянути допис
    ...

Спонсоров сепаратизма национализировать и судить.
    если бы, представьте, как они будут "верещать" при этом

только так можно возобновить хоть как то экономику, а то взрывают, разрушают, а с наших налогов их еще и отстраивать... пусть сами платят за свое лечение, в том числе и их кукловоды.

Звідки Ви
    Третий саркофаг справа
    Дописів
    42 995

Типово

Цитата Допис від Anel* Переглянути допис
    Сказали"А",говорите "Б".
    Говорю -"Б" .

Звідки Ви
    Днепр-Днепропетровск
    Дописів
    15 286

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Класснные половички!!Их бы уменьшить немного..и ушли б на "УРА" в санузлы,возле квартиры-вытирать грязь.

Kotov
    Guest

Типово

"Призвали" типа... тренирует своих и предупреждает по-дружески , советует мне ....ему верю.
    Готовимся к худшему.
    Противоречия не видите?

Дописів
    4 827

Типово

Готовимся к худшему.
    "Украина партнер НАТО" без вступления это худшее для рашки. Пусть обтекает крыса. )

http://www.vz.ru/news/2014/7/28/697499.html

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 752

Типово

Готовимся к худшему.
    а план это окончательно не обосраца с руцкой весной ?
    Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Дописів
    4 827

Типово

Цитата Допис від Netta Переглянути допис
    если бы, представьте, как они будут "верещать" при этом

только так можно возобновить хоть как то экономику, а то взрывают, разрушают, а с наших налогов их еще и отстраивать... пусть сами платят за свое лечение, в том числе и их кукловоды.
    +1000 Ахметка будет платить и ефремовы.

Дописів
    10 277

Типово

Готовимся к худшему.
    так что говорит ваш товарищ, что военное вторжение неизбежно? и на сколько можно ему верить?

Дописів
    24 545

Типово

Готовимся к худшему.
    Росія – це дуже велике скупчення людей. З різними цікавостями та потребами.

Та «Росія», що військові, однозначно так, чекають на нові завдання та винагороди. Вони вже готові їхати/вбивати.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    пр.Слобожанский
    Дописів
    4 518

Типово

Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    так что говорит ваш товарищ, что военное вторжение неизбежно? и на сколько можно ему верить?
    как думаете на сколько можно верить российскому военному?

Звідки Ви
    Третий саркофаг справа
    Дописів
    42 995

Типово

Цитата Допис від Elena88 Переглянути допис
    не...ну а шо вы..хотели от проф военного России, Что он мог вам иного сказать? Вы меня удивили...
    Я не удивляюсь ничему и реально смотрю на вещи . За семь лет моего пребывания на форуме знаете мою "ориентацию" .
    Крики УРА и раскраска гостинницы мало чем помогут ...
    Чем могу помогаю...не врагу.

Дописів
    4 827

Типово

если плешивый настолько болен чтоб переть через границу, дождется санкций и судов с отъемом имущества 80 лвл. НАТО в Украине само собой даст рашке пинков.

Дописів
    10 277

Типово

Цитата Допис від Nattika Переглянути допис
    как думаете на сколько можно верить российскому военному?
    думаю то такэ, якась бабця казала))) хотя альтернативное мнение всегда интересно послушать

Сторінка 22 з 342 ПершаПерша ... 12131415161718192021222324252627282930313272122 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті