Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Голосували
29. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так, зробив! Повністю перейшов на українську мову!

13 44,83%
  • Ні, не зробив! Українську мову вчити небуду, тому що я російський шовиніст!

7 24,14%
  • Я навпаки буду призирати усіх україномовних!

1 3,45%
  • Я ненавиджу українську мову!

8 27,59%
Сторінка 22 з 28 ПершаПерша ... 1213141516171819202122232425262728 ОстанняОстання
Всього знайдено 543, показано з 421 по 440.

Тема: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Територія українська, а населення і влада угорська... А як наша центральна влада до цього відноситься, ну... у державному розрєзє?
    Для мене це новина.
    Ото , мабуть і дамбас так хотів...
    А її туди ніхто й не пускає. Україна? То щось не тут! А мапи собі малюйте які завгодно....Тіштеся....

Дописів
    8 862

Типово

O RLY?

Дописів
    7 619

Типово

Проплачена ФСБ РФ наволоч нiяк не вгамується.
    Уже всi кажуть в голос : "Йди собi. Тової заячi вуха запроданця виздно здалику."
    Та нi - бреше i бреше. Вiдробляє юдиних тридцять срібляників.
    Багато ви вже поганого людям наробили, так ще й Україну паскудите.
    Йди цiлуй свого господара Путю у дупу - може ще кiстку кине.

Дописів
    8 506

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    "Україномовні патріоти"! Знайдіть вже мужність та почніть жити у реальності а не у мріях, щароварщині і хрущах над хатами.
    існує інша реальність, TZETZE
    пробачте, але приклад - знову Нідерланди

- по сей день вони виробляють і користуються дерев"яними черевиками, у той час, як країна займає 8 місце за рівнем життя; а є селище, де у 21(!) столітті жінки вдягають традиційний одяг, тобто процвітає "шароварщина", так?
    - у такій розвинутій країні ви побачите тисячі красивих добротних будинків з усіма зручностями, критих очеретом, тому що це дешевше і красивше
    - у такій маленькій країні у кожній провінції існує свій діалект; мешканці сусідніх провінцій можуть не зрозуміти один одного і навіть по імені вони можуть опреділити з якої провінції ви родом
    - у 16 столітті, для того, щоб привести усі діалекти країни до "спільного знаменника", було перекладено Біблію з латині на нідерландську, тобто "штучну" мову, зрозумілу усім громадянам країни
    - ким би ви не були (якщо не з країни ЄС), якщо ви приїхали в Нідерланди, вам дають 3 роки на вивчення мови і екзамен; без мови ви не знайдете роботу, тому що з вами спілкуватимуться тільки нідерландською; виключення - англійська, але таку роботу ще треба знайти; і знову ж таки - вам дають 3 роки (якщо ви не з країни ЄС); біженці - велком!+3 роки на вивчення мови

вніманіє вапрос!
    - навіщо їм була потрібна одна мова? хіба не простіше було прийняти реальність, якою вона була? навіщо зараз морочити людям голови своєю мовою - ну є ж зрозуміла усім англійська!
    - навіщо вони виробляють дерев"яні черевики і користуються ними? невже вони такі дрімучі?
    Востаннє редагував Angelinn: 05.02.2016 о 02:33
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис

- по сей день вони виробляють і користуються дерев"яними черевиками, у той час, як країна займає 8 місце за рівнем життя; а є селище, де у 21(!) столітті жінки вдягають традиційний одяг, тобто процвітає "шароварщина", так?
    - у такій розвинутій країні ви побачите тисячі красивих добротних будинків з усіма зручностями, критих очеретом, тому що це дешевше і красивше
    - у такій маленькій країні у кожній провінції існує свій діалект; мешканці сусідніх провінцій можуть не зрозуміти один одного і навіть по імені вони можуть опреділити з якої провінції ви родом
    - у 16 столітті, для того, щоб привести усі діалекти країни до "спільного знаменника", було перекладено Біблію з латині на нідерландську, тобто "штучну" мову, зрозумілу усім громадянам країни
    - ким би ви не були (якщо не з країни ЄС), якщо ви приїхали в Нідерланди, вам дають 3 роки на вивчення мови і екзамен; без мови ви не знайдете роботу, тому що з вами спілкуватимуться тільки нідерландською; виключення - англійська, але таку роботу ще треба знайти; і знову ж таки - вам дають 3 роки (якщо ви не з країни ЄС); біженці - велком!+3 роки на вивчення мови

вніманіє вапрос!
    - навіщо їм була потрібна одна мова? хіба не простіше було прийняти реальність, якою вона була? навіщо зараз морочити людям голови своєю мовою - ну є ж зрозуміла усім англійська!
    - навіщо вони виробляють дерев"яні черевики і користуються ними? невже вони такі дрімучі?
    Люба Angelin, Ви, як завше, дуже влучно не про те. Усе це сміття, яке сюди кидається, зовсім чомусь не стосується БІЖЕНЦІВ з інших країн. А ллється на голови людей, які вже ДАВНО ВИВЧИЛИ та опанували ДЕРЖАВНУ мову.У садках, у школах, у побуті... Незважаючи на те, що для багатьох вона зовсім етнічно НЕ РІДНА і зовсім НЕ СПОКОНВІЧНА на цих теренах. Навіть для тих, хто дуже галасує про "рідність". Не зважаючи на те, що вона була силоміць нав"язувана загарбниками-"героями", які майже вщент вирізали місцеве населення у впродовж 300 років. А у нинішньому вигляді сформувалася як Австро-Угорский винахід десь тулько приблизно 200 років тому. Та навіть ЦЕ не заважає людям залишатися людьми та бути вірними цій землі.

Але чомусь саме ця людяність дуже заважає деяким "людцям". У своїй НЕЛЮДСКІЙ люті вони сіють зерна розбрату та чвар. Їхня мета: розділяй та й винищуй поодинці. Спочатку зацькувати одну спільноту, потім іншу.... і так доки, поки розтрілювати вже не буде кого. Прикриваючись лункими гаслами й непомірною турботою "за суспільство" та "майбутнє".

Ви вже досить велика дівчінка, щоб одрізнять цю прагматичну гидоту від тих, хто може й помиляється десь, але чистий душею і кому болить за Україну.

І ні у Нідерландах, а ні в якійсь іншій країні світу нема цькування людей, які спілкуються між собою іншими від ДЕРЖАВНОЇ мовами. Їм не закидають, що вони "не патріоти", "запроданці","лайно". Їх не ПРИМУШУЮТЬ бути "патріотами" та думати по вказівці ДОЗВОЛЕНОЮ мовою. Це було у концтаборах.

А на этом форуме люди ОБЩАЮТСЯ по интересам или высказывают свои мысли по интересующим вопросам. Что является, в какой то мере, ОБЪЕДИНЯЮЩИМ фактором. И на том языке, который им в данный момент более доступен для наиболее точного выражения мысли. И на котором его поймут собеседники. И оттого, что я владею русским языком, я не превращюсь в россиянина. Равно как и в немца от немецкого языка. Это дебильные пугалки. И от самой ДЕРЖАВНОЙ мовы моя любовь к Украине и не усилится, и не уменьшится. Своё отношение к ней я уже ранее высказывал в других темах . И свои мысли, как сделать её привлекательной. А вот такое навязчивое дебильное укатывание со стороны "комсомольцев" вызывает инстинктивное сопротивление и желание включить "языкового дурака". Чем самому языку приносится вред. И консолидирующему общению наносится вред. А когда ещё и агитирующие начинают меряться пиписками, у кого писюн патриотичней.... То можно смело сливать воду и гасить.....пропаГАНДОНА !!!
    Востаннє редагував Strannik-57: 05.02.2016 о 07:33

Kotov
    Guest

Типово

Я не единожды видел, как ватники на разных ресурсах писали такие фразы:
    Иди поскачи.
    Иди мыть туалеты у гейропы.
    Иди паси свиней.
    Не любишь россию - не пиши по русски.

Именно от рашкинцев я впервые и чаще всего слышу такие призывы. Именно они указывают ЧТО я ДОЛЖЕН делать.
    Знакомо, не так ли?
    Они не предлагают - они требуют.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис

вніманіє вапрос!
    1. C чего вы взяли, что они ходят в деревянных башмаках? Это всего лишь национальный сувенир.
    Попробуйте сами походить день в деревянных башмаках.
    2. Крыть крышу камышом это не дешевое удовольствие. Это экологично, но у них очень дорого.
    Это у нас он растёт как сорняк, а они его импортируют.
    3. Вы же сами написали, что одна провинция не понимает другую. Никто же их не гнобит за это?

У нас все чудово розуміють українську мову і її вживання не викликає жодних проблем. Але багато спілкуються в побуті між собою російською, тому що їм так зручніше. Не уподібнюйтеся радикалам і не насаждайте мову силоміць - цим ви отримаєте протилежний результат і відторгнення.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    Усім кажу - я із Ленглі.
    Ага.А ми а ж пельку роззявили слухаючи нісенітницю.
    Совком ти був освіченим,таким і залишаєшся.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    Я не единожды видел, как ватники на разных ресурсах писали такие фразы:
    Иди поскачи.
    Иди мыть туалеты у гейропы.
    Иди паси свиней.
    Не любишь россию - не пиши по русски.

Именно от рашкинцев я впервые и чаще всего слышу такие призывы. Именно они указывают ЧТО я ДОЛЖЕН делать.
    Знакомо, не так ли?
    Они не предлагают - они требуют.
    Залишається відкритим запитання. Чи не ти являєшся о тим продуктом русифікації України, коли мимоволі реагуєш на їхні вимоги і що ти можеш запропонувати у відповідь?

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Залишається відкритим запитання. Чи не ти являєшся о тим продуктом русифікації України, коли мимоволі реагуєш на їхні вимоги і що ти можеш запропонувати у відповідь?
    Остается открытым вопрос - что ты куришь? Под воздействием каких именно препаратов ты приписываешь людям свои галлюцинации?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Сегодня на манеже одни и те же 2 клоуна.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    ... І рашатролі наввипередки почали тут "доводити" що це не так. За алгоритмом хазяїв цих потвор руськомовний патріот набагато краще обізнаний з усіх питань і в першу чергу в мовному питанні - вони навіть вірші почали мені присвячувати.
    Здається мені, пане, що ввійшовши в раж, ви нюх втратили, розпалюючи ворожнечу між українцями, коли вже сформувалася політична нація.
    На палю цього провокатора!

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Правильно: фас его.
    Когда книги русские сжигать начнёте?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    Остается открытым вопрос - что ты куришь? Под воздействием каких именно препаратов ты приписываешь людям свои галлюцинации?
    Не палю більш 30 років і тобі цього бажаю, що б був здоровеньким і розумнішим, мав змогу написати пристойну відповідь.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Сегодня на манеже одни и те же 2 клоуна.
    Образилися? Так на ображених воду возять.

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Не палю більш 30 років і тобі цього бажаю, що б був здоровеньким і розумнішим, мав змогу написати пристойну відповідь.
    Достойный ответ будет тогда, когда вопрос не будет содержать фантазии касающиеся меня.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

...Все було б нічогенько собі так виглядало, (виставити дебілами україномовних патріотів), але є одне АЛЕ:

В Дніпропетровську людей, які аж так собі добре володіють українською мовою (майже бездоганно) практично немає і вони точно не сидять в цьому форумі. Ба більше - навіть в усій Україні таких людей небагато
    У Дніпропетровську людей, які добре володіють українською мовою, немає??? От же ж і дурень!

а ті хто є, належать до зазвичай літературних кіл та еліт. Тобто чистої української мови нема ніде окрім як в книжках. І це не є дивним, особливо і якщо мова йде про Дніпропетровськ - в Дніпропетровську української мови не існує. Будь-яка людина, мешканець Дніпропетровська, це точно знає.
    Будь-який мешканець нашого міста знає, що в нас є і літературні кола, і еліта національної культури, і мова існує.

Але ж тролям того не видно - вони діють за чітким алгоритмом, складеним босами в московії..
    А оце відповідає дійсності. Тому облиш гратися у "патріота України". У тебе вуса відклеїлися....

Дописів
    14 559

Типово

Ирина Панина14 ч ·

Еще два года назад не поверила бы, что я такое напишу.

Вражеский язык. Язык не может быть ни плохим, ни хорошим. Он средство общения. Он не виноват, что есть люди идиоты. Язык не виноват, что его используют для разжигания ненависти между людьми.

Удивительно, что в стране, которая терпит больше 100 лет уничтожение собственного языка, такое огромное желание запретить другой язык. Обвинить язык. Бояться языка. Ссориться из-за языка. Принимать идиотские законы, которые не будут работать, не думать головой, вестись на популисткие заявления из года в год. Неужели этому всему виной язык?

Я за запрет пропаганды, я за запрет тупых сериалов, шансона и попсы. Хотите запрещать - запрещайте вообще любой контент странны агрессора. Но говорить, что мы запретим русский язык - это становиться именно этим агрессором, это продолжать дело запретов в стиле Царской России и СССР, это быть тупым и неграмотным человеком, который верит, что если всем столярам запретить использовать один инструмент, то они вдруг станут первокласными спецами и начнут выпускать качественную продукцию.

Не в языке дело, а в сути. Во Франции показали откровенную проросийскую пропаганду о Майдане. Давайте запретим французский язык! Они поддерживают Россию. Анна Герман защищала Януковича, используя украинский язык. Запретить украинский язык! Некоторые депутаты из Германии поддерживали Россию - запретить немецкий язык.

Суть важна. Я за украинский русский. Буквально.

Мне не важно, на каком языке человек говорит, мне важно ЧТО он говорит.

Я не считаю, что запретами можно что-то решить, но я верю в то, что создавая свой качественный продукт, можно многое изменить. А для этого нужно не срачи устраивать, а создавать условия.

И да, я за то, чтобы государственным языком был украинский. Пока что. И да, я за то, чтобы эту тему перестали теребить еще лет 10. Но сейчас набежит толпа людей, и обвинят меня в том, что я против Украины, что я не понимаю, как важно запретить русский язык, что не понимаю, как страдает украинский язык.

Я знаю, что такое дискриминация из-за языка. Я не раз с этим сталкивалась в начале нулевых, разговаривая на украинском языке.
    Людям было важно, на каком языке я говорю, а не то, что я говорю. Им важно было тыкнуть мне в язык, указать мое место, оскорбить, унизить язык.

Не уподобляйтесь этим людям. Создавайте хороший продукт, используйте для этого любой язык. И думайте своей головой, потому что России сейчас ничто не мешает на отличном украинском языке продолжать свою пропаганду

Катерина Хоптинська
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Дописів
    7 619

Типово

... в Дніпропетровську української мови не існує. Будь-яка людина, мешканець Дніпропетровська, це точно знає.....
    Ну хто ще досi не впевнився що це НЕ запроданець та НЕ наймит ФСБ РФ?
    Що це cлова НЕ Путiнської наволочь ?
    Мало Донбас кров'ю залили так ця гидота намагається знову в Днiпрi воду каламутити.
    Ось воно що верзе (якщо хто не вловив сенс то покажу ) :
    1) хто не українець - той людина другого сорту i йому немає мiсця в Українi
    2) хто не размовляє української мовою - той не українець
    3) в Дніпропетровську української мови не існує

то що виходить за його "логiкою" ?
    "ВСI днiпропетровцi люди другого сорту та їм не мiсце в Українi"

I хтось ще має сумніви що це НЕ проплачена ФСБ погань?

(Сьогоднi поїду провідати свого "!діда" що живе на вул.Титова. Вiн 1937 року народження, народився на хуторi Гергелiвка Ново Санжарского району
    Полтавської обл. Прожив там аж до 1976 року, потiм переїхав до свого дядька в наше мiсто. Так от спитаю, що вiн думає про того, хто
    каже що в мого "дiда" мова не українська. )

Це ж треба таку мерзоту витворять - цiле мiсто людей обпаскудить?
    На премiю мабудь тягне, сволота.
    Востаннє редагував Igor K: 05.02.2016 о 11:15

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Ну хто ще досi не впевнився що це НЕ запроданець та НЕ наймит ФСБ РФ?
    Що це cлова НЕ Путiнської наволочь ?
    Мало Донбас кров'ю залили так ця гидота намагається знову в Днiпрi воду каламутити.
    Ось воно що верзе (якщо хто не вловив сенс то покажу ) :
    1) хто не українець - той людина другого сорту i йому немає мiсця в Українi
    2) хто не размовляє української мовою - той не українець
    3) в Дніпропетровську української мови не існує

то що виходить за його "логiкою" ?
    "ВСI днiпропетровцi люди другого сорту та їм не мiсце в Українi"

I хтось ще має сумніви що це НЕ проплачена ФСБ погань?
    ...
    Согласен. Похоже что на раше новая тактика раскачивания ситуации, но слишком уж показушно и позёрски. На чём и палятся.

Сторінка 22 з 28 ПершаПерша ... 1213141516171819202122232425262728 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті