Вже близько той час, коли переслідування Мого Улюбленого Вікарія, Папи Бенедикта XVI, досягне своєї вершини.
Понеділок, 16 липня 2012, 15:15 РМ
Моя люба донечко, прийшов час підготувати всіх Божих священиків, єпископів та тих, хто керує Моєю Святою, Католицькою Апостольською Церквою на землі.
Вже близько той час, коли переслідування Мого Улюбленого Вікарія, Папи Бенедикта XVI, досягне своєї вершини.
Дуже скоро його змусять втекти з Ватикану, а потім прийде час, коли Моя Церква буде розділеною,одна проти іншої.
Я закликаю всіх Моїх святих слуг, щоб нагадати їм про їхні Найсвятіші Обіти.
Ніколи не покидайте вашу місію. Ніколи не покидайте Мене. Ніколи не приймайте брехню замість правди.
Ви повинні просити Моєї допомоги в тому важкому майбутньому часі.
Ви повинні піднятись, об'єднатись і йти за Мною.
Моліться, щоб мати необхідну силу, за допомогою цієї особливої молитви Хрестового походу (66)
Молитва Хрестового походу (66) Для духовенства:
Допоможи мені бути вірним Твоєму Святому Слову
О, добрий Ісусе, допоможи мені бути вірним твоєму Святому Слову в усі часи,
Дай мені силу, щоб захищати правду Твоєї Церкви серед нещасть.
Наповни мене ласкою здійснювати Твої Святі Таїнства, так як Ти нас цього навчив.
Допоможи мені годувати Твою Церкву Хлібом Життя і продовжувати бути вірним Тобі, навіть коли це буде заборонено.
Звільни мене від ланцюга обману, з яким я зіткнусь коли проголошуватиму правдиве Слово Боже.
Покрий кожного з Твоїх святих слуг Своєю Дорогоцінною Кров'ю в цей час, щоб ми змогли залишатись мужніми, відданими і непохитними у нашій відданості Тобі, нашому улюбленому Спасителю Ісусу Христу.
Амінь.
Не засмучуйтесь, Мої улюблені священики, через цей розбрат,бо це все було передбачено пророками і повинно так статись в кінцевій битві за душі.
Я вас люблю і буду йти з вами зараз, коли ви йдете зі Мною тернистим шляхом на Голгофу, щоб відбулось спасіння всіх душ ще раз.
Ваш Люблячий Ісус
http://www.thewarningsecondcoming.co...-its-pinnacle/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks