Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 22 з 64 ПершаПерша ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 421 по 440.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Вже близько той час, коли переслідування Мого Улюбленого Вікарія, Папи Бенедикта XVI, досягне своєї вершини.

Понеділок, 16 липня 2012, 15:15 РМ

Моя люба донечко, прийшов час підготувати всіх Божих священиків, єпископів та тих, хто керує Моєю Святою, Католицькою Апостольською Церквою на землі.

Вже близько той час, коли переслідування Мого Улюбленого Вікарія, Папи Бенедикта XVI, досягне своєї вершини.

Дуже скоро його змусять втекти з Ватикану, а потім прийде час, коли Моя Церква буде розділеною,одна проти іншої.

Я закликаю всіх Моїх святих слуг, щоб нагадати їм про їхні Найсвятіші Обіти.

Ніколи не покидайте вашу місію. Ніколи не покидайте Мене. Ніколи не приймайте брехню замість правди.

Ви повинні просити Моєї допомоги в тому важкому майбутньому часі.

Ви повинні піднятись, об'єднатись і йти за Мною.

Моліться, щоб мати необхідну силу, за допомогою цієї особливої молитви Хрестового походу (66)

Молитва Хрестового походу (66) Для духовенства:

Допоможи мені бути вірним Твоєму Святому Слову

О, добрий Ісусе, допоможи мені бути вірним твоєму Святому Слову в усі часи,
    Дай мені силу, щоб захищати правду Твоєї Церкви серед нещасть.
    Наповни мене ласкою здійснювати Твої Святі Таїнства, так як Ти нас цього навчив.
    Допоможи мені годувати Твою Церкву Хлібом Життя і продовжувати бути вірним Тобі, навіть коли це буде заборонено.
    Звільни мене від ланцюга обману, з яким я зіткнусь коли проголошуватиму правдиве Слово Боже.
    Покрий кожного з Твоїх святих слуг Своєю Дорогоцінною Кров'ю в цей час, щоб ми змогли залишатись мужніми, відданими і непохитними у нашій відданості Тобі, нашому улюбленому Спасителю Ісусу Христу.
    Амінь.

Не засмучуйтесь, Мої улюблені священики, через цей розбрат,бо це все було передбачено пророками і повинно так статись в кінцевій битві за душі.

Я вас люблю і буду йти з вами зараз, коли ви йдете зі Мною тернистим шляхом на Голгофу, щоб відбулось спасіння всіх душ ще раз.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-its-pinnacle/

Дописів
    1 517

Типово

Душі молодих людей є дуже дорогі Мені і Я плачу через те що багатьох із них ніколи не вчили Істини.

Вівторок 17 липня 2012, 16:00 РМ

Моя улюблена дочко, твоя місія має охопити всіх дітей Божих. В особливий спосіб Мене потребують душі молоді і ті, хто допускає щоб людський розум закрив їм вуха до правди про Моє існування.

Душі молодих людей є дуже дорогі Мені і Я плачу через те що багатьох із них ніколи не вчили Істини.

Їх скеровували власні батьки, багато із яких також не вірять в Бога, в прірву темряви.

Вони шукають світла, а оманливе світло, що до них прийшло - це відблиск всього, що блищить. Їх спокушає музика, одяг і розваги - це все створено так, щоб впливати на відчуття.

Вони не знають Мене. багато з них ніколи не чули про Мене чи про те, які сподівання Я представляю в їх прагненні до майбутнього щастя.

Люцифер,павший ангел, в ієрархії Мого Святого Отця був найталановитішим музикантом.

Так і Сатана в теперішньому світі спокушає Мої душі за допомогою музики.

Музика -це його нищівна зброя і він застосовує будь-які види, щоб затягнути ці маленькі душі в свої пута брехні.

Музика -це великий дар Бога. Що також застосовується для того, щоб приховати ту лиху відданість, якою зло, за допомогою слів, віддає почесті Звірові. Дуже мало юних душ спроможні зрозуміти силу музики, особливо коли використовується неправильно.

Будь ласка, благаю вас допомогти мені врятувати ці маленькі душі.

Приведіть їх до Мене. Ніколи не примушуйте їх. Натомість посвятіть Мені молодих дітей за допомогою цієї молитви.

Молитва Хрестового походу (67)

Щоб тримати моїх дітей в безпеці від князя брехні.

"Будь ласка, любий Ісусе, я прошу Тебе: тримай моїх дітей в безпеці від князя брехні.
    Я посвячую цих дітей ( назвати їх) Твоєму Святому Серцю і благаю щоб за допомогою покрову Твоєї Дорогоцінної Крові ти осяяв їхні душі і привів їх в Твої люблячі обійми, так щоб вони були захищені від будь-якої шкоди.
    Прошу тебе, відкрий їхні серця і наповни їхні душі Твоїм Святим Духом під час просвітлення сумління щоб вони очистились від всякого гріха.
    Амінь. "

Молитва для невіруючих (атеїстів) під час Попередження.

Для тих з вас, хто визнає себе атеїстом, слухайте Мою обіцянку. Я люблю вас і ніколи не перестану боротись щоб врятувати ваші душі від пазурів обманщика, Сатани, що засліплює вас від знання Істини.

Коли прийде час і ви побачите під час Попередження власні гріхи перед вашими очима, будь ласка, промовте ці слова:

"Ісусе покажи мені Істину і врятуй мене від зла.
    Я справді шкодую за свої гріхи і прошу Тебе прийняти мене і покажи мені
    Світло Твого Милосердя. Амінь."

Ви вже ніколи не будете в сум'ятті, якщо промовите цю молитву. Тягар буде знято з вашого серця і ви отримаєте справжній мир.

Згадайте ці слова, коли прийде цей день.

Я не покину вас. Я триматиму вас і ви відчуєте силу Моєї любові через ваші тіла і потім вам буде дано доказ, якого ви прагнули.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ght-the-truth/

Дописів
    1 517

Типово

Як тільки відбудеться Попередження, буде велике сум'яття

Вівторок 17 липня 2012, 23:18 PM

Мій час, Моя люба донечко, зараз йде дуже швидко. Я вас підготовлював протягом деякого часу.

Ви, Мої послідовники, знаєте що ви маєте робити. Ваше особисте покаяння зараз має важливе значення, ви повинні намагатись здійснювати його щотижня, починаючи з цього моменту.

Перебувайте в мирі. Мене тішить те, як ви дотримуєтесь Моїх вказівок. Будь ласка, весь час звертайтесь до Моїх молитов хрестового походу і зосередьтесь на молитві щоб врятувати душі інших.

Як тільки відбудеться Попередження, буде велике сум'яття.

Люди всюди будуть почуватись настільки приниженими, як ніколи раніше.

Багато будуть надто пригніченими щоб відразу повернутись на свою роботу. Люди, що займають посади при владі чи урядах, будуть сумніватись у своїх законах.

Ті вбивці та злочинці з ваших громад будуть відчувати жахливу біль і відчай, але багато з них спокутують свої гріхи.

Мої священики і Мої священні слуги одразу пізнають, що ці повідомлення виходять з Моїх Божественних Вуст.

Наприкінці, вони піднімуться і йтимуть за Моїми вірними послідовниками для того щоб підготувати світ для Мого Другого Пришестя.

Декотрі з них знатимуть, що це Я до них промовляю, але їм бракуватиме хоробрості щоб відкрито проголошувати Моє Найсвятіше Слово.

З часом, їм буде дано ласки щоб захищати Мої Таїнства, коли вони зрозуміють що їх буде осквернено. В кінці їм буде дано доказ цих пророцтв.

Багато батьків повинні прищепити своїм дітям, старшим 7 років, важливість молитви і покаяння. Батьки, ви зобов'язані навчити своїх дітей Істини.

Їх серця будуть відкриті до Моєї любові після Попередження і ви зобов'язані скерувати їх в духовних речах.

Переконайтесь що ви будете мати посвячену воду, Бенедиктинський хрест * та Печать Бога Живого у своєму домі, від сьогодні і надалі. Це все також буде захищати вашу сім'ю.

Керуйтесь Моїми порадами і все буде добре.

Моя дочко, зараз ти маєш переконатись щоб Книга Істини була опублікованою настільки швидко, наскільки це можливо. Дуже важливо, щоб тим душам, які не мають доступу до комп'ютера, були дані ці повідомлення.

Не бійся, адже Я вестиму тебе і пришлю тобі допомогу ,щоб переконатись що ці повідомлення надіслані по всьому світу.

Йдіть з миром.Ходіть з любов'ю. Я є з вами всіма.

Я є поряд з вами, в кожній хвилині дня, скеровую події, навіть якщо ви цього не помічаєте. Я є у вашому серці.

Ваш Люблячий Ісус

*Бенединктинський хрест застосовують під час Екзорцизму.

http://www.thewarningsecondcoming.co...uch-confusion/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Це несхвально казати, що ви вірите в Ісуса Христа в сучасному так званому толерантному суспільстві

Середа, 18 липня 2012 , 6:15 РМ

Моя дитино Я плачу в цей час через те, як діти Божі бояться або соромляться заявляти про свою любов до Мого Сина Ісуса Христа.

Так багато людей в сучасному світі, які люблять Мого Сина, соромляться відкрито публічно проголошувати Його ім'я, побоюючись догани.

Це несхвально казати, що ви вірите в Ісуса Христа -Сина Людського в сучасному так званому толерантному суспільстві, і що ви вірите в Його Вчення.

Тим не менш, багато хто не думають двічі про використання Його Святого Імені, багато разів протягом дня, коли виголошують лайки.

Його ім'я говорять дуже часто, але не так, як воно повинно бути.

Тому багато хто боїться відкрито говорити про свою любов до Мого Сина у світі, який морщиться від Християнства.

Християнство зневажають дві третини світу.

Над Християнами знущаються, зневажають і часто переслідують, як жодну іншу релігію у світі.

Богом обраний народ, євреї, також страждають і піддаються переслідуванням в самий нелюдський спосіб через те, хто вони є. Вибраний рід, буде навернений найближчим часом і буде вітати Месію, вдруге, хоча вони не змогли прийняти Його в перший раз.

Діти ніколи не повинні боятися заявляти свою любов до Мого Сина. Коли ви висловлюєте свою любов до Нього відкрито і безстрашно, багато людей будуть слухати. Тоді чим більше ви проголошуватимете Його Святе Слово,тим більш впевненими ви станете.

Тоді ви отримаєте більше ласк,аби дати вам сили, щоб зробити наступний крок.

Через деякий час це не буде вас турбувати, що інші думають про вас. Тим не менш, багато хто буде вражений вашою чесністю і багато захочуть дізнатися більше про Мого Сина.

Тепер настав час говорити про Милосердя Мого Сина до стількох людей, скільки ви зможете.

Їм має бути розказано про Його Божественне Милосердя, найбільший Дар Попередження, яке буде видно в усьому світі. Потім, після чого, вони будуть знати Істину і багато інших захочуть почути ці повідомлення з Небес.

Спасибі моя дитино що відповіла на мій заклик.

Ваша Любляча Матір в Небесах
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-jesus-christ/

Дописів
    1 517

Типово

Мої руки були вирвані із суставів під час Мого Розіп'яття,так як показує зображення на Туринській Плащаниці

Четвер, 19 липня 2012, 7:00 АМ

Моя люба донечко, великий план готується, щоб обдурити дітей Божих аби знищити докази Мого існування.

Незабаром багато хто вийдуть під виглядом святих благочестивих Моїх слуг, щоб спробувати знищити віру в Мене, улюбленого Ісуса.

Вони почнуть допитуватися про Моє народження, чистоту Моєї Матері і Моє Воскресіння з мертвих.

Вони будуть демонізувати всі ці речі як помилкові і представлять те, що вони назвуть доказами, щоб переконатися щоб якомога більше християн стали сумніватися про Моє життя на Землі.

Вони створять брехню про Моє Розіп'яття і зроблять заяви про Моє духовне становище.

Тоді вони почнуть нападати на реліквії, ставити під сумнів і намагатимуться представити їх не більш ніж забобони у свідомості Християн.

Потім є Туринська Плащаниця, тканина, якої покривала Моє мертве тіло в могилі. Вони будуть заперечувати, нарешті, що вона є справжньою і сприятимуть брехні.

Мої руки,- вони будуть говорити, є дуже довгими, і вони будуть ставити це під сумнів. Але вони не розуміють, тортури що Моє Тіло зазнало під час Мого Розіп'яття. Мої руки були виведені з суставів під час Мого Розіп'яття і, таким чином, зображення на Туринській Плащаниці показує це.

Тоді вони будуть намагатися довести, що Воскресіння не відбулося. Всю брехню, вони промовлятимуть, такі відчайдушні вони, щоб знищити всі Мої сліди.

Тоді вони будуть намагатися позбавити Святих Таїнств і Біблії всіх тих, хто навернеться під час Попередження.

Вони заборонять Біблію у більшості місцях.

Тоді вони будуть вводити нову помилкову книгу, яка як вони скажуть, буде проголошувати важливість любові один до одного.

Вони будуть використовувати любов, яку християни мають в своєму серці, подарунок від Бога, щоб маніпулювати ними у прийнятті повідомлення про так звану любов.

Любіть один одного, вони будуть говорити. Тепер любіть один одного релігію.Єднайтеся разом, як одна релігія і покажіть справжню любов до братів і сестер.

Любов до себе буде основним повідомленням.

Любіть себе в першу чергу, і ви легше возлюбите ближнього твого, буде їхнє повідомлення, і це буде найбільша брехня яку вони змусять вас Мої послідовники приймати.

Любов до себе в першу чергу відносно інших - ображає Бога.

Це егоїстично. Не слухайте брехню. Тим не менш, настільки переконливими вони будуть, що багато повірять в те що вони говорять, і будуть слідувати за лідером цієї однієї світової релігії, як ягнята на заколення.

Проникнувши таким чином до багатьох країн, Нова Світова Релігія буде підтримуватися урядами багатьох країн.

Вони будуть безжально викорінювати Християнські Закони.

Вони будуть створювати закони, щоб заборонити всі релігії, особливо Християнство.

Вони будуть накладати штрафи на тих, хто не реагують на їхні вимоги.

Комунізм буде в корені всього цього зла.

Не можна сказати, що комунізм сприяє атеїзму. Це буде, тому що це буде сприяти ненависті до Бога.

Росія і Китай будуть знаходитися при владі в багатьох країнах, починаючи з Європи.

Європейський союз, звір з десятьма рогами, буде поглинутий другим звіром, більш жорстоким і більш потужним.

Потім комунізм буде рухатися з його поширенням у всьому світі.

Цей період не буде тривати довго. Цей час буде короткий.

Ваші молитви зменшать вплив, але це було передбачено і має відбутися.

Моліться, моліться, моліться за навернення всього світу протягом Попередження.

Якщо більшість душ навернуться, то велика частина Великої Скорботи може бути і буде зменшеною.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ud-shows-this/

Дописів
    1 517

Типово

Світові незабаром буде представлена найбільш брехлива брехня, яку неможливо для людства зрозуміти на даному етапі.

П'ятницю, 20 липня 2012 , 5:46 PM

Моя люба донечко три з половиною роки, що має тривати період Скорботи, розпочнуться в грудні 2012.

Це той період, коли антихрист буде виступати як військовий герой.

Його душа була дана сатані, який володіє кожною його частиною.

Повноваження якими він буде володіти означає, що з часом він буде розглядатися не тільки як людина миру, але люди будуть думати, що він це Я Ісус Христос, - Спаситель людства.

Вони також будуть з часом, вважати, що антихрист був посланий об'явити Друге Пришестя.

Таким чином, багато бідних душ охоче приймуть його знак, Знак звіра. Бо Він є звір у всіх відносинах через те, як сатана буде проявляти себе в його тілі.

Він буде творити чудеса в небі.

Він буде зціляти людей.

Він буде головою Нової Світової Релігії і лжепророк, який очолить оболонку Католицької Церкви на землі,вони будуть тісно співпрацювати, щоб обдурити всіх дітей Божих.

Світові незабаром буде представлена найбільш брехлива брехня, яку неможливо для людства зрозуміти на даному етапі.

Для тих з вас, кому надається Книга Істини, ці Мої Святі повідомлення щоб попередити людство про ці речі, знайте це.

Такий заплутаний їхній план буде, що багато будуть обмануті люблячою гуманною зовнішністю яку вони представлять світу через свій злий план.

Антихрист і лжепророк, між ними, уже закінчують планування їхнє зле правління і перше, що вони здійснять,це загострення війни на Близькому Сході.

Антихрист буде головною людиною хто смикає за ниточки у фоновому режимі. Потім він вийде і буде розглядатися в якості посередника мирного плану.

Це буде тоді, коли світ потрапить під його чари.

Між тим, лжепророк захопить владу в Католицькій Церкві.

Дуже скоро вона потрапить в Нову Світову Релігію, для поклоніння сатані. Культ себе буде основною метою цієї гидоти і введення законів, які складають дві речі.

Скасування Таїнств та скасування гріха.

Таїнства тільки по-справжньому будуть доступні від тих священиків та інших християнських священнослужителів, які залишаться вірними Мені. Вони будуть пропонувати ці Таїнства Церкви в спеціальних підпільних церквах.

Скасування гріха буде введено через прийняття законів, які будуть розглядатися як схвалення толерантності.

Вони включають в себе аборти, евтаназію та одностатеві шлюби. Церкви будуть змушені дозволити одностатеві шлюби і священики будуть змушені благословляти їх в Моїх очах.

Протягом цього часу вони будуть продовжувати промовляти свої власні версії Святої Меси. Приношення Євхаристії, коли вони будуть оскверняти (Host) , відбуватимуться в Католицьких церквах.

Моя Присутність не тільки зникне під час таких Літургій, але й Моєї присутності не буде вистачати в самих церквах, де вони ображатимуть Мене.

Всі ці речі будуть дуже лякати Моїх послідовників. Ви не зможете отримати вигоду з Таїнств, окрім з боку священиків, Моєї Залишкової-(підпільної) Церкви на землі.

Саме тому Я даю вам подарунки зараз, такі як повний відпуст для відпущення гріхів.Проте це не замінює закон Сповіді для Католиків.

Це буде спосіб, в якому ви зможете залишатися в стані благодаті.

Незважаючи на мільярди людей які будуть навернені під час Попередження, ці пророцтва ще будуть здійснюватися. Але багато з них можна зменшити через молитву для зменшення страждань і переслідувань.

Ви, Мої послідовники, пам'ятайте є захищеними у всі часи Печаттю Живого Бога.

Ви повинні поширювати Печать і щоб його отримали стільки людей скільки це буде можливо.

Будь ласка, зрозумійте, що Я говорю вам це, щоб підготувати вас, так що ви зможете утримати якомога більше душ від прийняття Знаку звіра.

Сатана буде використовувати силу володіння в тих душах, які приймуть Знак, і це буде дуже важко врятувати їх.

Ви будете проінструктовані на кожному кроці, Мої послідовники через цю місію. Ви не повинні дозволяти страху ввійти у ваші серця, бо Я наповню вас мужністю, силою, витривалістю та впевненістю, щоб піднятися з високо піднятою головою, як ви крокуєте в Моїй армії.

Пам'ятайте, сатана не може перемогти в цій битві,бо це ніколи не може бути.

Тільки ті, з Печаттю Бога Живого і ті, хто залишаються вірними і стійкими до Бога можуть перемогти.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...at-this-stage/
    Востаннє редагував volodymyr: 25.07.2012 о 16:02

Дописів
    1 517

Типово

Любов Бога світить на всіх тих, хто просить Мого Отця щоб не дозволити антихристу заподіяти страшне страждання людству.

Субота 21 липня 2012, 15:15 РМ

Моя улюблена дочко,ті з вас, Моїх послідовників, хто хвилюється через ті часи, що наближаються, повинні пам'ятати, що вся влада перебуває в руках Отця Мого.

Його єдине бажання - це врятувати всіх Його дітей з пазурів звіра.

На превеликий жаль, Звір, Сатана, відкидається невіруючими, як якийсь плід уяви.

Він і його військо демонів є всюди, провокують дітей Божих на гріховні думки, вчинки і дії кожної секунди дня.

Мій Отець не тільки хоче врятувати душі душі всіх і кожного зі Своїх дітей, а й врятувати їх від переслідувань антихриста.

Сила, щоб оминути і зменшити ці випробування лежить у ваших руках, Мої послідовники.

Ваші молитви можуть послабити більшу частину цих страждань, що плануються військом Сатани в найближчі роки.

Тим, хто навернеться знову на дороги Господні, Бог Всевишній дасть ласки щоб допомогти зупинити більшу частину цього ганебного та злого плану, що готується угрупуванням зла проти їх братів і сестер.

Любов Бога світить на всіх тих, хто просить Мого Отця щоб не дозволити антихристу заподіяти страшне страждання людству.

Ви повинні багато молитись, щоб він і Лжепророк були знищені швидко.

Вам, Моїм послідовникам, буде дано особливу молитву - літанію щоб зруйнувати і послабити його силу.

Ви повинні молитись (цю молитву) щоденно після Попередження і, наскільки це можливо, під час Вшанування Святої Євхаристії.

Ці літанії , створені для того щоб знищити антихриста і його військо, будуть великою силою і якщо достатньо душ об'єднаються в молитві, це відіграє вирішальну роль в перериванні більшості планів, створених антихристом і Лжепророком.

Незабаром вам буде дано першу молитву літанії.

Будьте сильними і довіряйте Моїй любові до вас, оскільки Я не бажаю бачити ваші страждання.

Єдине, чого прагну, це поєднання всього людства в Новій Ері Миру, що чекає нас попереду.

Це єдине, на чому ви повинні зосередитись. Всі страждання будуть знищені і забуті коли ця Нова Ера розпочнеться.

Будьте терплячі. Довіряйте Мені і знайте що любов Вічного Отця до Своїх дітей неможливо перевершити і зрозуміти.

Любіть і довіряйте Його великій любові, знайте що сила Мого Божого Милосердя є такою могутньою, що коли огорне все людство, мільярди навернуться.

Це відбудеться коли сила Духа Святого, що проходитиме крізь більшість душ Божих дітей, стане непосильним тягарем для антихриста.

Він зіштовхнеться з труднощами, коли спробує пройти крізь броню війська Бога.

Саме тому ніколи не втрачайте надії. Битва за душі може скоротитись і послабитись, якщо достатньо душ навернуться і виконають Мої поради.

Я люблю вас усіх і сподіваюсь що будете довіряти Мені завжди.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...g-on-humanity/

Дописів
    1 517

Типово

Ви переможете у цій битві за душі, не пройде багато часу і Новий Світ, без кінця, з'явиться.

Неділя 22 липня 2012, 19:00 РМ

Моя люба донечко, багато вибраних душ терплять великі страждання в даний час, їхні серця поєднуються з Моїм у зв'язку зі злом гріха.

Це поєднання терпінь, що відчувають багато візіонерів, провидців і жертвенних душ, щоб врятувати душі, що перебуваючи в смертному гріху, помруть під час Попередження.

Мова йде про терпіння, що не схожі ні на які інші, і це допоможе їм побороти ворога під час Попередження.

Дочко Моя, ти повинна продовжувати публікувати ці повідомлення, хоча зараз це є важко для тебе.

Заворушення в світі посилюються дуже швидко, не тільки розпочинаються війни, а й світовий банк намагається захопити контроль над більшою частиною світових валют.

Хаос буде збільшуватись і екологічні катастрофи посилюватись так як рука Отця Мого рухається, щоб покарати людство за їх слабкість і рабства відносно гріха.

Мої послідовники, ваші молитви запобігли багатьом лихам, що мали б знищити міста та нації.

Ви ніколи не повинні відмовлятись від молитви. Наполегливість і відданість Мені, вашому Ісусові, полегшить ситуацію.

Ви повинні залишатись сильними в цей час боротьби, дуже швидко все зміниться.

Не зважаючи на злобу війська Сатани, збільшення віри Мого війська постане перед ними і зупинить їх в їхніх спробах знищити Мою Церкву.

Ніколи не розчаровуйтесь в цій праці, хоча деколи й видається неможливим. Моє Милосердя є великим. Моя любов охоплює всіх Божих дітей.

Ви переможете у цій битві за душі, не пройде багато часу і Новий Світ, без кінця, з'явиться.

Це є ваше майбутнє, майбутній світ, за який ви маєте боротись. Дні Сатани ось-ось закінчаться.

Радійте, бо дуже швидко терпіння буде забуто.

Ваш Ісус

http://poperedzennya.blogspot.com/20...g-post_22.html

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Оскільки, Матір Спасіння - мій останній титул в Небесах, дозвольте мені допомогти вам

Понеділок 23 липня 2012 о 16:36

Мої діти, долина сліз наповнює кожну націю і це було передбачено чимало разів у багатьох манерах.

Проте, вони не слухали попереджень, що я давала візіонерам впродовж століть.

Окремі з тих, що знають про обіцянку Господа, який сказав що прийде знову правити світом без кінця, зможуть розпізнати знаки.

Проте більшість цього не зможуть зробити, бо вони не знають Євангелії.

Діти, теперішні часи є дуже важкими і заплутаними. Я, ваша улюблена Матір, запропоную вам захист від Сатани, якщо тільки мене про це попросите.

Мені було дано владу щоб розчавити його. Якщо попросите моєї допомоги, я зможу полегшити ваші терпіння.

Мої діти, його вплив є щоразу більш очевидним для багатьох із вас, хто відкриє свої очі.

Його зло проявляє себе в багатьох Божих дітях.

Вбивства, безглузді вбивства, війни, жадібність, переслідування, аморальність і невпинні гріхи що порушують кожну із заповідей Бога, встановлених Мойсеєм, ви всі можете це бачити.

Для тих, хто мають невелику віру і запитуєте яке це має значення, ви повинні знати ту шкоду, що Сатана заподіює вашій душі.

Це як хвороба, яку важко вилікувати. Як одного разу схопить то веде до інших хвороб, навіть гірших ніж перша, так що якогось одного лікування є недостатньо.

Він отруює душу, розум і тіло настільки швидко, що це неможливо самому звільнитись.

Діти, ви не уявляєте настільки він сильний і мстивий. Як тільки він заражає душу, не залишить її аж поки не це не приведе до того що душа в сумнівах майже (цілковито) втрачає розум.

В окремих випадках, такі душі майже не контролюють свої дії.

Як Матір всіх Божих дітей, я маю владу допомогти врятувати ваші душі.

Оскільки, Матір Спасіння - мій останній титул в Небесах, дозвольте мені допомогти вам.

Ви повинні молитись Мою Святу Вервицю кожного дня, щоб отримати захист і Сатана залишить вас і ваших близьких в спокої.

Ніколи не варто недооцінювати цю молитву, сила Сатани зменшується коли ви її промовляєте.

Мої діти, сила Бога є обіцяна тим, хто закликає мого Сина, Ісуса, надати їм силу щоб пережити ці часи. ЇЇ неможливо дати вам, якщо ви не попросите про це.

Ось вам дається наступна молитва Хрестового Походу, через яку ви повинні шукати захисту від Сатани.

Молитва Хрестового Походу (68 ) Захисти мене від впливу Сатани.

Матір Божа, Матір Спасіння,
    Покрий мене своїм Святим Омофором і захисти
    Мою сім'ю від впливу Сатани і його демонів.
    Допоможи мені довіряти Божому Милосердю твого улюбленого Сина, Ісуса Христа,
    кожної хвилини.
    Підтримай мене в моїй любові до Нього і не дозволь мені віддалятись від
    Істини Його вчення , не зважаючи на те, скільки спокус постане переді мною.
    Амінь.

Моліться, моліться, моліться завжди щоб отримати захист від зла, що викликає страшний біль, шкоду і страждання у вашому житті.

Якщо ви не просите, то не зможете отримати ці ласки.

Довіряйте мені, вашій Матері, в кожну хвилину тому що моя роль - допомагати моєму Синові рятувати душі всіх Божих дітей.

Ваша любляча Матір

Цариця землі

Матір Спасіння

http://poperedzennya.blogspot.com/20...g-post_23.html
    Востаннє редагував volodymyr: 26.07.2012 о 10:20

Дописів
    1 517

Типово

Пророцтва, дані Йоану і не відкриті до цих пір, представлені саме зараз, щоб розбудити світ.

Четвер, 24 липня 2012, 17:39 РМ

Моя улюблена дочко, вже близько той час, коли кінцеві таємниці Всевишнього Бога буде відкрито всьому світу.

Твій голос, моя дочко, нарешті завершить Божий план на землі щоб відкрити Правду про Моє Друге Пришестя.

Ти, Моя дочко,є сьомим ангелом, що посланий у світ щоб підготувати дітей Бога оновити свою віру щоб змогли врятуватись.

Як тільки ти об'явиш таємниці, що під сімома печатями, які Я, Ісус, Агнець Божий, відкриваю зараз, ти розлютиш багатьох.

Лукава брехня, вчинена тими, хто називає себе слугами Моєї Церкви, буде виявленою звуком твого голосу.

Кожен лукавий вчинок, допущений послідовниками Сатани, які насмілюються називатись Моїми послідовниками, буде виявлено. Кожну брехню буде викрито, щоб всі побачили.

Нова брехлива церква, створена антихристом, буде показана такою, яка вона є.

Кожна спроба обманути дітей Бога, буде зведено нанівець, оскільки битва за порятунок душ посилюється.

Богохульства, що вимовляються тими, хто не говорять в Моє Святе Ім'я, буде побачено всіма, хоча багато й не приймають Правду Бога, що дається зараз світові.

Слово, заховане стільки часу і закрите до кінця, зараз промовляється Моїми устами.

Жодна людина не буде виключена з Істини. Всім буде показано Істинне Слово, як Я готую, ще раз, щоб врятувати людство від вічного прокляття.

Пророцтва, дані Івану і не відкриті до цих пір, представлені саме зараз, щоб розбудити світ.

Євангеліє, ще раз, після такого тривалого часу, поширилось по всьому світу.

Сліпі знову бачитимуть.

Німі говоритимуть правдиво, що як мед литиметься з їхніх вуст.

Глухі слухатимуть і Істина принесе їм спокій, якого вони прагнули стільки часу.

Відступництво поранить і оголить душі, що прагнуть Правди і врешті (вони) приймуть її з розпростертими обіймами.

Божа влада тепер проявлятиметься в кожному кутку.

Будьте певні, що поріддя Сатани і його послідовники, робитимуть все можливе, щоб закрити доступ до Книги Істини, що дається світові через Божу любов.

Вони будуть безсилі проти неї, хоча буде здаватись що це не так.

Небеса чекають моменту щоб об'єднати все людство для Мого Славного Повернення.

Ніколи не покидайте Мене. Запросіть Мене так як Я готую вас до Мого Другого Славного Пришестя.

Приведіть ваші сім'ї з вами і прийдіть в Мої обійми, поки Я готую для вас захист Моїми особливими ласками з Небес.

Я закликаю всіх визнати Мій останній поклик, через Мого сьомого посланця, якому дано право відкрити сім сурм, зміст семи печатей,
    поки хор ангелів готується до здійснення пророцтв.

Ваш Ісус

http://poperedzennya.blogspot.com/20...g-post_24.html

Дописів
    1 517

Типово

Любов - це знак від Бога. Не має значення яку релігію чи віру ви сповідуєте - любов може походити лише від Бога

Середа 25 липня 2012, 23:30 РМ

Моя улюблена дочко, Я бажаю говорити про любов і як без любові світ не зміг би вижити.

Бог є любов. Любов походить від Бога.

Де ви знаходите любов там одразу ж відчуваєте Божу присутність.

Майже всі в світі, хоча б раз відчували любов. Любов звільняє душу і її чистота дає нам можливість уявити глибину Божої любові до кожного з Його дітей.

Любов перемагає смерть. *

Любов перемагає зло.

Любов є завжди довготривалою. Ніколи не помирає, оскільки походить від Бога і триває всю вічність.

Коли любов піддається нападу в цьому житті, через лукавого, який діє через душу, вона страждає, в'яне і може бути замінена на байдужість, або часом і на ненависть.

Тільки через любов, особливо любов один до одного, можна досягнути миру у світі.

Без любові люди помирали б і ставали б безплідними.

Коли ви любите дитину то відчуваєте такий самий вид любові, як і Мій Отець має у Своєму серці до кожної дитини, народженої в світі через Його сотворення.

Уявіть собі страждання батьків коли губиться їх дитина.

Горе, занепокоєння і тривога ідентичні тим, що відчуває мій батько, коли Його діти блукають і гублять істину Його існування.

Тепер уявіть, жах, який батько повинен терпіти, якщо його дитину неможливо віднайти.

А якщо її буде втрачено назавжди? Це є страждання, яке відчуває Мій Отець, коли втрачає Своїх дітей.

Нічого його не втішає, аж поки не зможе знайти їх знову, або поки вони не прибіжать назад додому і не прийдуть до Нього.

Все творіння було сотворене через любов Мого Отця.

Його любов наповнила Небеса і землю і (вона) є надзвичайно могутньою.

Все було сотворене Його Божою Любов'ю і щедрістю Його серця щоб могти розділити всі чудеса творіння з Його дітьми.

Його любов до Своїх дітей ніколи не помре.

Зрада Люцифера, якому Він (Отець) дав усе, зумовила той факт, що більшість людства не відповідають на Божу любов.

Проте, як завжди люблячий Батько, Його любов є настільки могутньою, що ніщо не може знищити любов до Його дітей.

Його любов означає що кожній людині було дано другий шанс.

Попередження, великий дар, схвалений Моїм Отцем, є особливим закликом з Небес.

Цей заклик, велике надприродне чудо, дасть кожному з вас можливість бути врятованими, бути покликаним і бути тим, кому дано ключі від Нового Раю на землі.

Ті з вас, хто прийме ключі від Раю, вам потрібно буде знищити звіра.

Світ, в решті - решт, буде позбавлений зла, гріха, терпіння і всякого болю.

Мир царюватиме.

Любов Мого Отця , в решті-решт, процвітатиме і всі житимуть згідно Його Божої Волі.

Любов - це знак від Бога. Не має значення яку релігію чи віру ви сповідуєте - любов може походити лише від Бога.

Це світло, присутнє у всіх душах, навіть в душах наполегливих грішників, яке Бог ніколи не погасить.

Прийміть це. Тримайтесь цього. Хапайтесь за любов, яка приведе вас до Нього.

Любов вас врятує від темряви.

Ваш Ісус

* 1-е послання до Коринтян 13, 1-13.

http://poperedzennya.blogspot.com/20...post_4268.html

Дописів
    1 517

Типово

Термін договору із Сатаною вже майже закінчився і дві події повинні незабаром відбутись

Четвер 26 липня 2012, 11:55 РМ

Моя улюблена дочко, багато людей насправді не розуміють таємницю Мого Другого Пришестя.

Моє Друге Пришестя - це сповнення Нового Заповіту.

Буде створено досконалий Рай, такий, як і було сотворено з любов'ю для Адама і Єви Моїм Улюбленим Отцем. В той час всі речі на землі були в повній гармонії і в узгодженні з Божою Волею.

Час, що почався з Моїм хресним розп'яттям на землі, був болючим для людства через царювання Сатани, що правив землею під час цього періоду.

Термін договору із Сатаною вже майже закінчився і дві події повинні незабаром відбутись.

Спокутування людської раси відбудеться під час Попередження. Починаючи з того часу і надалі люди, навіть ті які ігнорують існування Бога, будуть приймати Правду.

Інші, ті, які будуть повільно відповідати на це велике чудо, коли доказ їм буде надано, навернуться з часом. Вони також шукатимуть прощення за свої гріховні життя.

Потім прийде кінцевий етап, освячення - кінцеве очищення щоб все людство змогло увійти в досконалий Рай.

Цей Рай спочатку був домівкою Адама і Єви. І тільки тоді коли всі люди любитимуть і поважають Волю Отця Мого,Божественна Воля врешті буде досягнута.

До того часу, поки це все відбудеться, буде багато спротиву Волі Отця Мого аж поки її буде виконано.

Божих дітей будуть переслідувати.Хоча й Святого Духа буде вилито на весь світ під час Попередження, Сатана зробить будь-що аби зупинити це світове навернення.

Він і його злі послідовники також готуються до Попередження. Його мета - переконати всіх що цього не сталось.

Таким чином, багатьом людям буде важко щиро прийняти любов Бога і реальне існування нового раю доки Сатана бродить по землі.

Воля прийде тільки тоді, коли його буде переможено.

На жаль, ті, хто не бачать Правди і хто вперто противляться прийняти Бога, ніколи не побачать Раю.

Будь ласка, моліться цю молитву Хрестового Походу щоб прийняти Божественну Волю Отця Мого.

Молитва Хрестового Походу (69) Молитва до Бога Отця щоб прийняти Його Божественну Волю

Боже, Отче Всемогутній, я приймаю Твою Божественну Волю.
    Допоможи Твоїм дітям прийняти її.
    Зупини Сатану в його намаганнях заперечити право Твоїх дітей на Батьківський спадок.
    Ніколи не дозволяй нам
    відмовитись від боротьби за нашу спадщину в Раю.
    Вислухай наші благання щоб вигнати Сатану та його демонів.
    Я благаю Тебе, дорогий Отче, омити землю Твоїм Милосердям і покрити нас Духом Твоїм Святим.
    Провадь нас, щоб ми утворили Твоє Найсвятіше Військо, сповнене сили щоб прогнати звіра назавжди. Амінь.

Йдіть з миром.

Ваш Ісус

http://poperedzennya.blogspot.com/20...g-post_26.html
    Востаннє редагував volodymyr: 31.07.2012 о 20:04

Дописів
    1 517

Типово

Гріх аборту буде упадком багатьох націй і саме через це вони будуть суворо покарані.

Неділя 29 липня 2012, 20:10 РМ

Моя улюблена дочко, відступництво світу спричинило те, що багато Божих дітей заплуталось щодо існування гріха.

Багато душ, коли задумуються про гріх, одразу ж думають про найважчі з гріхів, такі як вбивство.

Гріх має багато форм. На превеликий жаль, гріх перетворився лише на недолік рис характеру
    і зараз вважається лише природною слабкістю. Багато хто вже не вірять в існування гріха.

Аборт, після братовбивства, є найбільшою формою геноциду в світі. Не зважаючи на це, його не лише толерують, а й закони, що приймають у ваших націях, подають це як необхідність.

Гріх аборту буде упадком багатьох націй і саме через це вони будуть суворо покарані.

Аборт - це жалюгідний вчинок, що знищує покоління Божих дітей, які не можуть захистити себе.

Ніхто не зможе уникнути суворого Божого покарання, якщо вб'є дитину Бога.

Гнів Мого Отця зможуть побачити під час Покарання ці нації, що мають узаконені аборти.

Вони будуть винищені без прояву жодного співчуття, так як вони не проявили ні крихти розкаяння з цього смертного гріха коли вони миряться з вбивством Божих дітей в утробі.

Я закликаю тих, хто до тих, хто підступно намагається виправдати аборт, як щось необхідне що захищає права матері.

Брехня використовується щоб приховати злодіяння аборту, що кидає виклик Божим Законам.

Через цей гріх, кожен, хто видає закон, лікар чи будь-яка людина, що якимось чином причетна до цього огидного акту, є винними в очах Бога і терпітиме покарання, що чекає нас попереду.

Для тих, хто приймає смертну кару, Я кажу наступне:

Ви, що засуджуєте людину на смерть, винні в такому ж злочині що могла б бути винна і вона (ця людина).

В даному випадку ви є винні у вбивстві і це є смертним гріхом. Вам ніколи не було дано право позбавляти життя. Чи засуджувати. Тільки Я, Ісус Христос, Маю владу судити.

Будь-яка людина, що причетна до смерті через вбивство, через смертну кару, будуть страждати навіки в пекельному вогні, якщо не покаються.

Багато з вас вірять у закон "око за око". Як же ви помиляєтесь. Не приймаєте заповідь Мого Отця? Не вб'єш.

Не вб'єш також має на увазі і ті агресивні війська, що прямують по землях, які їм не належать, з метою взяти їх під контроль.

Також має на увазі ті війська що стріляють і вбивають невинні душі. Це все є вбивством. Це все суперечить Закону Мого Отця.

Інші гріхи, такі як: жадібність, хтивість, лихослів'я, обдурювання людей з метою забрати в них те, що їм по праву належить, помста і наклепи - це все призводить до інших гріхів.

Вони стали прийнятними в сьогоднішньому світі лише тому, що найбільшу любов ви маєте до самих себе.

Брехня, що ви змушені приймати через ваших лжевчителів, самозадоволення -це дорога до гріха.

Вам кажуть що ви повинні витрачати ваш час щоб задовільними спрагу багатства.
    Вам кажуть що ви повинні дбати про себе - що ви самі - найважливіша особа вашого життя. Що ви повинні робити все можливе аби задовольнити всі ваші почуття. Будь-хто інший займає друге місце.

Це веде до жадібності, егоїзму, пожадливості, а потім ви можете спокуситись на смертний гріх.

Зараз гріх буде прийнятий вашими націями як ніколи раніше.

Введуть закони, що легалізують смертні гріхи і горе тим, хто буде проти.

Ті, хто виступають за такі беззаконня, будуть розказувати вам що ці закони захищатимуть беззахисних , а по суті, це все для того щоб узаконити вбивства, аборти, одностатеві шлюби, ідолопоклонство фальшивим богам.

Вони дозволять переслідування бідних і виженуть їх на вулиці щоб зробити з них жебраків.

Вони приймуть закони що змусять вас припинити практикувати релігію. Якщо ви будете це робити, то вас будуть розцінювати як законопорушників, грішників в їх очах.

Як Я вже говорив вам раніше, ваш світ переповнений брехнею, що добро видають за зло, а зло - за добро.

Ваш світ перекручено навиворіть і, в результаті цього, процвітає гріх.

Я закликаю вас повернутись до вивчення Десяти Заповідей. Дотримуйтесь їх і живіть так, як цього очікує Мій Отець.

Поруште заповідь і ви (вже) грішите. Якщо аргументуєте що окремі гріхи є добром, то ви відверто кидаєте виклик Моєму Отцю.

Послух Законам Бога є слабким і крихким в світі в цей час. Багатьом Божим дітям Мої священні слуги чітко не розповіли наслідки гріха.

Толерантно відноситись до гріха є більшим гріхом з усіх.

Толерантність - це дуже хитра брехня, подана у розум людства царем брехні, Сатаною.
    Толерантність - це ще один спосіб виправдати гріх щоб підлаштуватись під слабкості людини, що піддається спокусам Сатани.

Прокиньтесь і прийміть гріх, таким, яким він є.

Сперечатись між собою і захищати гріх можете скільки завгодно, але він ніколи не буде прийнятий в очах Мого Отця.

Щоб увійти в Рай ви повинні бути вільними від гріха.

Щоб звільнитись від гріха потрібно розкаятись.

Щоб розкаятись вам потрібно, перш за все, прийняти Десять Заповідей.

В решті, вам потрібно проявити справжнє каяття.

Правдиве покаяння можуть відчувати лише ті, хто принижується переді Мною.

І лише тоді гріх може бути прощений.

Тільки тоді душі будуть здатні увійти в Царство Отця Мого.

Ваш Спаситель
    Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...shed-severely/

http://poperedzennya.blogspot.com/20...g-post_29.html

Дописів
    1 517

Типово

Коли Моя армія досягне 20 млн, Я помножу це число на мільярди.

П'ятниця, 27 липня 2012 , 6:30 РМ

Моя люба донечко, Моє бажання є об'єднати Моїх послідовників,оскільки одна армія вже приносить свої плоди через ці повідомлення.

Моя армія вже сформована і з'єднується через Силу Святого Духа, яка поширюється як лісова пожежа по всьому світу.

Для тих з вас, хто зараз приймає Мої інструкції, хоча ви можете думати, ви працюєте разом в невеликих групах, ви повинні знати, що Моя армія в даний час складається з більш ніж 25000 відданих воїнів, які отримують Мої молитви Хрестового Походу кожен день.

Ваша відданість до Мене, улюбленого Ісуса, приносить мені стільки комфорту і радості,оскільки ваші молитви рятують мільйони і мільйони душ кожну секунду кожного дня.

Якби ви були свідком їхньої подяки ви ніколи б не перестали продовжувати молитися, така їхня(молитви) сила.

Сатана страждає від цієї місії, і він зробить все можливе, щоб зруйнувати її.

Саме тому ви не повинні дозволяти зовнішнім залякуванням тих, хто звинуватить вас в єресі і затримає вас з поширенням Моїх повідомлень.

Якщо ви дозволите іншим, щоб заплутати вас, хто намагається принизити вас або хто насміхається над вашою вірою, то менше душ може бути врятовано.

Подумайте про цю місію таким же чином, якщо б ви працювали на закордонному агентстві з надання допомоги, ті групи людей, які йдуть в країни, щоб врятувати життя людей, що страждають від голоду.

Дуже важливо, щоб вам подолати всі перешкоди, щоб надати допомогу постраждалим. Затримка на одну годину може означати різницю між життям і смертю. Те ж саме відноситься і до цієї місії.

Подивіться перед вами, ігноруйте перешкоди від тих, хто буде намагатися тягнути вас назад, а потім рухайтеся вперед.

Збирайте інших на своєму шляху і приведіть їх до перемоги. Перемога спасіння.

Ваша армія зростає з кожним днем. Тримайся за Мою руку поки не досягнемо до армії якої Я хочу, тобто 20 мільйонів, які очолять боротьбу з антихристом.

Коли Моя армія сягне 20 млн, Я помножу це число на мільярди. І коли це відбудеться, звіра, нарешті, буде знищено.

Це Моя обіцянка. Бо у великій кількості Божі діти, наповнені Його Божественною Любов'ю - знищать зло.

Любов, пам'ятайте є сильнішою, ніж ненависть. Тільки любов, в достатку, може знищити зло.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...into-billions/

Дописів
    1 517

Типово

Моя Католицька Церква була розірвана на шматки, але душа Моєї Церкви ніколи не буде відібраною або поглинута сатаною.

Понеділок, 30 липня 2012 , 1:00 АМ

Моя люба донечко, коли Я терпів муки в саду найбільшу огиду, показав Мені сатана,і це була невідданість Соборної і Апостольської Церкви в кінці часів.

Це там де сатана, який мучив Мене з баченням майбутнього, показав Мені байдужих служителів Церкви в ці ваші часи.

Вони дозволили гордості і помилкових істин, переважати терпимістю гріха,що засліпило їх до Божої Істини.

Їхня належність до мирських занять означає, що багато з Моїх священних службовців не мають співчуття і смирення в душі, щоб привести Моїх послідовників до необхідної святості, щоб врятувати їхні душі.

Таким чином, багато хто відвернувся від Мене, хоча вони кажуть, що люблять Божих дітей.

Заохоченням терпимості в ім'я Бога, вони представляють собою неправдиву доктрину, яка приховує істину.

Ті, дисиденти у Моїй Церкві на землі, які стверджують, що створюють новий вид наслідування від імені Католицької Церкви, але, хто заперечує Моє Вчення, в даний час спокушені сатаною, який хоче знищити Мою Церкву.

Він, лукавий, вже викликав страшний гріх щоб зруйнувати Мою Церкву, і тепер хоче забити останні цвяхи, коли він буде розпинати Мою Церкву , і, в свою чергу, вкинути у Пекло тих Моїх священних слуг які оскверняють слово, полегшуючи прийняття гріха серед дітей Божих.

Їх гріх ляскає Мене по обличчю, показуючи непристойності перед лицем Моїм, які вони стверджують, є прийнятними і переносяться Богом,-вони будуть суворо покарані.

Вони сміють через гріх гордині і обман, щоб ввести в оману душі і направити їх в лігво пітьми, не розуміючи, як вони засуджують душі в огняне озеро.

Багато хто з Моїх священних слуг в омані і не знають цього. Тим не менш, багато хто з таких службовців, якщо вони чесні самі з собою, є спантеличині.

Потім є ті, хто представляється, як Мої священні слуги, але прийшов з іншого боку. Раби звіра вони свідомо видають себе за Моїх помазаних священиків.

Вони викликають у Мене такі жахливі страждання. Вони не тільки шкодять душам, вони свідомо створили союз з сатаною який буде пожирати їх.

Вони виконують мерзенні акти на Моїх вівтарах, перед Святою Євхаристією, але мало хто знає, що вони роблять такі дії. Тим не менш, Я сумую за їхніми душами.

Моя Католицька Церква була розірвана на шматки, але душа Моєї Церкви ніколи не буде відібрана або поглинута сатаною. Але слуги Моєї Церкви можуть спокуситися і бути знищеними звіром.

Цей час для Мене втрутитися, щоб допомогти їм піднятися вище над цими страшними муками.

Я потребую вас, Мої послідовники, і ті священики з вас, хто розуміє, що відбувається серед вас,- промовте цей Хрестовий Похід Молитви ( 70 )
    Молитва для духовенства щоб залишатися твердими і вірними Святому Божому Слову

О Дорогий Ісусе, допоможи Твоїм священним слугам впізнати
    Розкол у Твоїй Церкві,оскільки вона відбувається.
    Допоможи Твоїм священним слугам залишатися твердими і вірними Твоєму Святому Слову.
    Ніколи не дозволь мирським амбіціям затьмарити їхню чисту любов до Тебе.
    Даруй їм ласки залишатися чистими і смиренними перед Тобою, і
    вшановувати Твою Пресвяту Присутність в Євхаристії.
    Допоможи та керуй всіх тих священних слуг, які можуть бути байдужими
    у їхній любові до Тебе і знову розпали вогонь Святого Духа в їхніх душах.
    Допоможи їм визнати спокусу що розміщена перед ними, щоб відвернути їх.
    Відкрий їм очі, щоб вони могли бачити Істину повсякчас.
    Благослови їх Дорогий Ісусе в цей час і покрий їх Твоєю
    Дорогоцінною Кров'ю, щоб тримати їх у безпеці.
    Дай їм сили протистояти спокусам сатани,щоб вони не відволікалися на привабливість заперечуючи існування гріха.
    Амінь.

Мої священні слуги є основою Моєї Церкви.

Вони є першими в черзі, щоб зіткнутися з натиском страшної атаки сатани на даний момент.

Допоможіть Мені, щоб направити їх на шлях до порятунку залишків Моєї Церкви, оскільки вона прямує до розколу(схизми), який буде створений Лжепророком найближчим часом.

Зберіться разом і моліться за об'єднання Моїх священних слуг, яким необхідно зберегти Церкву Мою сильною в ті дні, які ще попереду.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ed-by-satan-2/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Нездатність проголосити Істину Вчення Мого Сина означає, що про Бога забули

Вівторок, 31 липня 2012 , 6:10 РМ

Моя дитино, переслідування що ви переживаєте через публікацію Книги Істини.

Лукавий ставить перешкоди на вашому шляху і не зупиниться ні перед чим щоб зупинити вас.

Дуже важливо не звертати уваги на постійну злу брехню, яка була представлена вам тими, хто стверджують, що обізнані про Слово Боже.

Їх несприйняття цих повідомлень не є важливим. Тільки на Слово Мого Сина, ви повинні реагувати, і нічого більше.

Ви повинні вірити в Мого Сина і мовчати, коли ті засліплені брехнею, хто намагається займатися з вами, щоб спантеличити вас. Не слухайте. Не відповідайте. Замість цього, просто проголошувати Слово Боже.

Моя дитино, так багато послідовників Христа страждають в цей час. Їхні голоси є шепотом у світі, який кричить про славу земних чудес.

Істинне Слово Боже більше не виголошується відкрито навіть Божими слугами в Церкві.

Виглядаючи збентеженими щоб відкрито заявляти Істину, вони блукають безнадійно намагаються знайти свій шлях серед плутанини, викликаної секуляризмом.

Агресія, яка виникає, коли Бог чи Син Мій Улюблений, Ісус Христос, згадуються широко поширена. Дуже небагато душ достатньо хоробрі, щоб встати і заявити про себе як воїнів Христових.

Навіть святі душі бояться це зробити, боячись викликати обурення серед язичників.

Відмова проголосити Істину Вчення Мого Сина означає, що Бог в даний час є забутий.

Як Я плачу, коли Я бачу бідних маленьких дітей, яких ігнорують їхні опікуни у розвитку їхніх душ.

Їм не вистачає живлення від Духа Святого, бо їх не вчать, як показувати свою любов до Бога. Багато хто не вірить в Бога Отця. Це засмучує Його.

Вам, дитя моє, було дано складне завдання. При оголошенні змісту цих повідомлень з Небес у світі, на вас нападуть з трьох джерел.

Ті, хто вірить в Бога, але які не хочуть слухати Слово Боже,оскільки воно надається в світі зараз.

Ті, хто називають себе лідерами в Церкві Мого Сина на землі, які не хочуть слухати, тому що вони не приймають пророцтва.

І тоді нарешті ті, хто не вірить в Бога взагалі.

Ваш голос буде продовжувати падати на глухі вуха, але ви не повинні дозволити цьому перешкоджати Вам.

Все, що вам потрібно зробити, це підкорятися у всьому Моєму Сину, і залишити все в Його Святих Руках.

З часом вони будуть слухати. Коли вони це зроблять, багато душ звернуться до Мого Сина з любов'ю і радістю у їхніх серцях.

Ви ніколи не повинні вагатися або затримуватися у відповідь на прохання Мого Сина, щоб переконатися, що всьому світу Я дала Слово Боже в цей час.

Я прошу всіх дітей Божих відповісти на Мій заклик звернути увагу на Святе Слово Мого Сина тепер. Він любить усіх дітей Божих і хоче підготувати кожну душу до Його довгоочікуваного Другого Пришестя.

Не відхиляйте Його. Прийміть Його Руку Милосердя поки не стало занадто пізно.

Ваша Любляча Мама

Цариця Землі

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ing-forgotten/

Дописів
    1 517

Типово

Дозвольте Мені вберегти вас, від всякого зла, від Антихриста.

Вівторок, 31 липня 2012 , 8:00 РМ

Моя люба донечко вислухайте Мене, оскільки Я повідомляю вам, що Мій Час майже ось тут.

Ваш час короткий,оскільки дні темряви зникають і новий світанок, новий початок з'являться.

Всі ваші сльози страху і страждання майже завершуюються,і мало часу залишилося до того, коли Славна Ера Миру з'явиться.

Відновлення Царства Землі незабаром відбудеться і Моя Влада над всіма Божими дітьми замінить престол сатани.

Ваша плутанина, Мої послідовники через достовірність Мого звернення до вас зараз, - зникне.

Все стане ясним, як і кристально чиста вода навесні з Мого Небесного Тіла, оскільки воно рине потоком вперед тепер щоб поглинути серця Божих дітей.

Світло Істини
    просвітить світ, незважаючи на постійно зростаючу темряву, яка розташувалася як гнійні захворювання в усіх куточках землі.

Незабаром істина зробить вас вільними, звільнить шлях всім вашим сумнівам, вашим страхам і випустить в вас ясність розуму і душі. Потім, наповнені Моїм Святим Духом, глобальне навернення відбудеться.

Ті, чия віра слабка,-буде оновленою й Істина нової Християнської Армії вступить в силу.

Надія, любов і молитви будуть підтримувати вас, оскільки Я ведуть світ до Нової Спадщини яку обіцяв вам так довго.

Для тих з вас, хто бояться Моїх повідомлень,- просто пам'ятайте це.

Світ, який чекає на вас це великий подарунок для вас і вашої родини. Це Рай який ви повинні жадати,бо ніщо на землі, як ви знаєте,не можна порівняти з ним.

Якщо ви любите Мене, то довіряйте Моїй доброті, Моїй любові,Моїй обіцянці привести вас в Славну спадщину, для якої ви народилися.

Залиште всі ваші турботи і побоювання зараз.

Дозвольте Мені вберегти вас від всякого зла, від Антихриста.

Промовляйте цей Хрестовий Похід Молитви ( 71 ) Молитва, щоб врятувати нас від переслідування

О Господи Ісусе, врятуй Божих дітей від Антихриста.
    Захисти нас від планів щоб контролювати землю.
    Господи, врятуй нас від переслідування.
    Захисти темні душі від антихриста, щоб вони могли бути відкуплені
    В Твоїх очах.
    Допоможи нам у нашій слабкості.
    Зміцни нас по духу щоб встати і вести один одного,оскільки ми йдемо в
    Твоїй Армії до Воріт Раю.
    Ти потрібен мені Дорогий Ісусе.
    Я люблю тебе Дорогий Ісусе.
    Я прославляю Твою Присутність на землі.
    Я уникаю темряви.
    Я обожнюю Тебе і я підкоряюся в тілі і дусі,
    щоб Ти міг відкрити мені Правду про Твою Присутність, щоб
    я завжди вірив в Твоє Милосердя повсякчас.
    Амінь.

Ідіть і підготуйте ваші душі, щоб ви залишилися сильними і вірними Мені,оскільки Я веду вас до Вічного Життя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...he-antichrist/
    Востаннє редагував volodymyr: 05.08.2012 о 11:30

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Так як Мій Син був розіп'ятий, також буде розіп'ята і Його Церква на землі.

Четвер 2 серпня 2012, 22:06 РМ

Моя люба донечко, суд над Церквою Мого Сина на землі вже розпочато.

Бичування і переслідування вже ось-ось розпочнуться.

Так як Мій Син був розіп'ятий, також буде розіп'ята і Його Церква на землі.

Суд відбувається зараз.

Мій Син був посланий щоб врятувати людство від пекельного вогню.

Його смерть на хресті, страшний жорстокий злочин, відбулось завдяки Моєму дозволу, щоб запропонувати Моїм дітям майбутнє.

Тіло Мого Сина перетворилось на Його Церкву на землі. Його священики і священні слуги стали на місце Його апостолів.

Зараз, коли Він повернеться вдруге щоб звільнити людство і повернути Моїх дорогоцінних дітей щоб змогли увійти в Рай, історія повториться.

Мій Син проповідував Істину і об'єднав багатьох людей, що дотримувались Його навчань і не сумнівались в Його словах.

Потім Його зрадили найближчі люди, ті, хто йшли за Ним в Його рядах.

Його Церква, Католицька Церква, також була зрадженою у своїх власних коридорах.

Спокуси Сатани спричинили це все і велике зло є відповідальним за зникнення Мого Сина.

В Його сьогоднішній церкві Його зникнення розпочалось деякий час тому. Так як і (сталось) з Моїм Сином, багато Його вірних слуг, що були вірними Святому Слову, встановленому Мною, Його покинули.

Тоді розпочався суд під час якого звинувачували Мого Сина в єрисі. Те саме повинно статись і з Церквою Мого Сина на землі.

Через тих злих, що допустили важкі гріхи проти людства, багато вірних послідовників покинуло Церкву.

В той же час, покинули Мого Сина і відкинули Його вчення.

Суд над Церквою Мого Сина вчинив те, що Його священики мовчать в той час, коли необхідно захищати науку Мого Сина.

Вони бояться образити тих, хто відкидає Мого Сина через їх гріхи поміж ними.

Церква Мого Сина зараз постає перед найбільшим випробовуванням, якого ще не було, починаючи з розп'яття Мого Улюбленого Сина.

Його Церква є об'єктом насмішок без жалю, не лише з боку зовнішній, а й з боку внутрішніх ворогів.

Церкву Мого Сина зараз коронуватимуть терновим вінцем і лише кілька Його послідовників будуть поруч.

Так як і апостоли Мого Сина, окрім Івана, покинули Його під час Його засудження і страти, так само зроблять і ті у вищих колах влади пустелі Ватикану Мого Святого Вікарія.

Він, як глава Католицької Церкви, буде змушений пройти страшний шлях з позором (немилістю) не через власну вину.
    Окрім того його буде вигнано, висміяно і примушено виглядати нерозумним та це не проти нього буде проявлено ненависть. Це проти Істини Церкви, Християнської Церкви, утвореної жертвою Мого Сина, буде пролито їх ненависть.

Християнство будуть бичувати в кожному куточку, в кожній нації, в коному місці поклоніння аж поки воно не ослабне через виснаження.

Його вестимуть дорогою на Голготу, так як і Мого Сина вели, його прив'яжуть і закріплять мотузками, щоб не зміг уникнути тортур.

Потім, як підійматиметься по схилі, його каменуватимуть, плюватимуть висміюватимуть впродовж всієї дороги аж на гору.

Потім його приб'ють до хреста.

Мало співчуття проявлять ті, хто звинувачують Церкву у гріхах проти невинних коли вони засуджуватимуть главу Церкви, Мого Сина.

Вони звинуватять Його в гріхах інших, що спокусились Сатаною.

Коли приб'ють Церкву Мого Сина до хреста вони відправлять сотні охоронців, так само як і шістсот солдат були присутні на Голготі щоб запевнитись що жоден шматок плоті не залишився без покарання.
    Жоден служитель Церкви, що запевнятиме власну відданість їй, не зможе втекти.

Коли Церква буде розіп'ята, вони подбають про те, щоб в неї забрали їжу і воду аж до смертного подиху.

Жодного з її учнів, так як було з апостолами Мого Сина, ніде не буде видно.

Вони будуть ховатись, побоюючись репресій.

Це буде здаватись її останнім подихом, все сповниться тишею поки вітатимуть тих, що розіп'яли Церкву, що оглушили світ своїм брехливим вченням.

Голос нового глави церкви, самозванця, Лжепророка, буде звучати.

Все схилиться з вдячності переді Мною, Всевишнім Богом, з полегшенням. Так як все це виглядатиме як новий початок.

Саме тоді присутність Мого Сина вже не буде прикрашати вівтарі так як в цій церкві таке неможливо.

Саме тоді Моя рука, караючи, впаде з покаранням.

Саме тоді битва Армагедону розпочнеться.

Саме тоді Я прийду через Мого Сина щоб порятувати душі.

Не заперечуйте цього пророцтва.

Не ховайтесь за фальшивими цінностями, оскільки цей день має прийти.

Розп'яття Церкви Мого Сина повинно відбутись через Кінцевий Заповіт.

Саме тоді славне воскресіння Церкви, Новий Єрусалим, покінчить зі всіма слізьми, зі всяким терпінням і Нова Ера прийде.

Довіряйте Моєму Синові повсякчас.

Не бійтесь, Я є вашим Отцем і Я прийду щоб оновити землю і об'єднати всіх Моїх дітей в цьому останньому диві, що передбачено в книзі Даниїла.

Книга Істини зараз відкривається перед вами, дітки, так як і було передбачено.

Не відкидайте Божественне втручання, Я кажу правду.

Бог Всевишній

http://poperedzennya.blogspot.com/20...og-post_2.html

http://www.thewarningsecondcoming.co...-be-crucified/

Дописів
    1 517

Типово

Для відступників Католицької Церкви:
    Якщо ви обезчестите закони Моєї Церкви, вас буде покарано.

П'ятниця, 03 серпня 2012, 16:45 РМ

Моя улюблена дочко, земля незабаром тремтітиме коли гнів Мого Отця виллється на ті країни, що ігнорують Закони Отця Мого.

Співчуття не буде, так як Його терпіння вже було вичерпано до кінця.

Їхні гріхи включають аборти, вбивства, закони що намагаються покінчити з християнством, одностатеві шлюби і поклоніння фальшивим богам.

Також існують відступники в середині Моєї Церкви які погрожують відреченням від Мене.

Коли вони намагаються віддалитись від Моєї Церкви і намагаються прийняти нові закони, що суперечать Моїй Святій Волі, то вони відрікаються від Мене.

Я відкинув їх зараз через їх невірність. Їх спроби ввести нові закони, засновані на гріху гордині, пожадливості і мирських амбіцій, не будуть допущені.

Вони думали, що їм буде дозволено віддалити Божих дітей від Моєї Церкви на землі і їм вдасться уникнути покарання руки Отця Мого?

Думали, що вони є вищими за Закони Бога?

Вони не люблять Бога, вони люблять лише самих себе.

Через брак смирення їхні публічні відмови від законів Католицької Церкви є огидою переді Мною.

Їх ганебні вимоги, коли намагаються змусити Мою Церкву прийняти закони, що ображають Мене, означають що вони погрузли в темряву.

Їх релігійні обітниці вже не мають змісту.

Їх обов'язок поважати і дотримуватись Моєї Церкви було знищено.

Вони не мають права називати себе слугами Моєї Церкви, лише за винятку якщо вони покаються і повернуться до Моєї Церкви на землі.

Вас було попереджено. Я вкину вас у пустелю(духовну).

Якщо ви обезчестите закони Моєї Церкви, вас буде покарано.

Ваш Ісус

http://poperedzennya.blogspot.com/20...og-post_3.html

http://www.thewarningsecondcoming.co...l-be-punished/

Дописів
    1 517

Типово

Коли вони свідомо підкупили брехунів щоб заперечити Моє Воскресіння, фарисеї відмовили поколінням євреїв право на Істину.

Субота, 4 серпня 2012 , 10:35 АМ

Моя люба донечко, людство має зрозуміти слабкості людської природи, перш ніж вони дійсно можуть довірити себе в руки Бога.

Відносно тих,хто віруючі серед вас, ваша віра і любов до Мене,вашого Спасителя, приносить Мені велику радість.

Але коли ви говорите, що любите Мене, це тягне за собою велику відповідальність.

Ніколи не забувайте, слабкість у вашій природі, хоча і не з вашої власної вини,оскільки ви народилися з первородним гріхом, і це може привести до гріха, коли ви найменше очікуєте цього.

Коли душі тих, хто кажуть, що люблять Мене досягають тієї стадії, коли вони досягнули любові до Мене,тут вони повинні бути обережні. Іноді це змушує їх відчувати себе підвищеними у Моїх Очах, це вірно, тому що вони є такими.

Але тоді виникає спокуса бачити в інших менше світла.

Вони можуть бути схильні не тільки відчувати співчуття до тих нещасних, які в темряві або заплуталися, але дивитися на них звисока.

Іноді їх сильна віра і знання Писання дає їм помилкове відчуття безпеки.

Вони вважають, що вони знають все про вчення Церкви,Моєї Церкви,Мого Тіла на землі.

Це те, що сталося з фарисеями.

Вони думали, що вони знали все про Божі Закони. Любов Бога.

Те, що вони не зрозуміли, було пророцтво що передбачило ясно пришестя Месії. Це означало, що вони відкинули Христа, Сина Бога Живого, коли Він прийшов, як обіцяв.

Жорстокістю вони показали Мені, Ісусу Христу- Сину Людському, повне протиріччя з любов'ю,яке вони стверджували, що мали для Бога.

Якщо б вони дійсно любили Бога, вони б ніколи так не віднеслися до будь-якої Божої дитини, як вони це зробили.

Їхні уми були закриті для пророцтва що були дані світу через пророків, які проголосили Істину.

Істина в тому, що всі пророцтва будуть виконані, як було обіцяно Богом.

Вони відкинули Месію, що був обіцяний аби надати майбутній порятунок для всього людства.

У свою чергу, через їхню брехню, коли вони свідомо підкупили брехунів аби заперечити Моє Воскресіння, фарисеї відмовили поколінням Євреїв право на Істину.

Моя Смерть на Хресті не було достатньою для них. Вони хотіли, щоб не існувало ніяких слідів Мене, Спасителя світу після цього.

Потім вони повернулися і повели дітей Божих в помилкову віру, в якій Істина стала брехнею.

Пам'ятайте, пророцтва від Бога, завжди виконуються.

Моє Друге Пришестя тепер збирається здійснитися. На цей раз лідери християнських Церков відречуться від Мене, як це зробили фарисеї.

Вони будуть мучити Мене, Моїх пророків, Мій народ, і кожен, хто насмілиться розповсюджувати Істину про Моє Пришестя.

Не заперечуйте Мене в цей раз.

Відкрийте свої серця.

Уважно слухайте Мене,оскільки Я готую вас до заключної стадії у справі спасіння світу.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-to-the-truth/

Сторінка 22 з 64 ПершаПерша ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті