Про "солнышко" чув від дерматоонколога інше. Він сказав -ховайтесь.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Про "солнышко" чув від дерматоонколога інше. Він сказав -ховайтесь.
Та який там пляж))
Про одежу казав, шоб з довгими рукавами. Та це я і без нього знав. Часи коли верх пузом на автокамері на річці вже давно минули. Про обличча нічого не казав.. Шию я ще з часів "африканскої кампанії" спалив, мітка на всю шию.
Є люди, яким перебування на сонці категорично заборонено. Навіть в похмуру погоду та взимку вони повинні ретельно закривати тіло або користуватися засобами з високим ступенем захисту.
Це окрема історія і ці люди, зазвичай, про це знають.
Що таке "афріканська компанія" )?
Перебування в країні де зазвичай +50,+60
Ну для таких людей придумали витамин д в таблетках.
Так что все поправимо))))
Решила 2 тысячи потратить на скрининг "40 плюс". Когда узнала скока стоит аналіз на витамин д, поняла что это едиственное что я смогу себе позволить, ну и еще парочку )))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Шо занадто, то нездраво. Если буквально следовать всем советам узких специалистов, то никогда не вылечишься. Я ломал себе руку. Давненько. Так травматолог тогда прямо сказал, шо впредь никаких силовых тренировок. Ха ха. Сейчас бедный Javdet был бы хилым дрищом. Так и с солнцем. От него, конечно, рак и шкура стареет. Но руку вылечить - и в тенек. )))
Извращенец).
Кстати, в детстве я его нормально переносила. Тот, который ложкой из банки отмеряли. Даже нравился.
Закінчую курс віт Д+К2 і Омега. По самопочуттю нічого не змінилося, оновлю аналізи, подивимося чи працює![]()
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Господи, как же это вкусно и нежно ))))
![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks