| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Texture: 21.03.2023 о 22:21
Та пішов ти нах, придурок!Одразу видно, що з Сєвпомийки приповзло, а не з ЦИВІЛІЗОВАНОГО місця.
Немає мозку, щоб по моїх дописах впевнитися, що я ГРАМОТНА людина, то повернися до школи та ВИВЧИ ту саму грамотність! В самого купа помилок в дописах, а лізе мене повчати!
Ще не вистачало перед таким ..........., як ти, виправдовуватися в своїх описках.
Жопус інші не читає.
Думка рашиста дуже важлива для нас, ага.
А сам Бойко де зараз "воює"? А ти де? Хоч би ото не смерділи обидва.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Вообще вырисовывается очень ясная картина рашистской информационной войны. Вот все как по писаному. Закидать нормальный пост всяким говном ,чтоб втянуть всех в обсуждение этого говна
Сейчас уже начали,а дальше будут все больше набрасывать на вентилятор про так называемый "Китайский мирный план", чтоб поменьше вспоминали Украинский.
Ну, звісно, набагато ж краще залишити маленьку дитину в місті, на яке регулярно летять і навіть ПРИЛІТАЮТЬ ракети, і ПИШАТИСЯ тим, що мала дитина В НЕБЕЗПЕЦІ, обсіраючи тих матусь, які УБЕЗПЕЧИЛИ своїх дітей.
Дійсно, за вигрібання лайна тобі ж не платять, тому ти працюєш його РОЗПОВСЮДЖУВАЧЕМ: працюєш на ворога рупором кремлівщини. Чи не лише ним?
Ну, нарешті ти зізналася в наявності в себе діагнозу!Другую ж работу со справкой от психиатра человеку найти трудно.
Твій? Що, так мало тобі ху.йло платить, що навіть на сухарики вже не вистачає? Пічалька.
С высоким iqщо я ГРАМОТНА
Освічена
Это какой высокоайкьюшный яндекспереводчик так шалит?обсірати
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Ну....
Виходячи з того,що Зеленський говорить про необхідність розробити план деокупації ЗАЕС, бо міжнародні інституції невзмозі вирішити цю проблему,як я і думала,план Гроссі якесь лайно на користь параші....
Та в тебе не лише він "шалит"(с), а й голова теж. Наприклад, в ТВОЇЙ реальності в ЛІТЕРАТУРНІЙ російській мові Є слово "обсирать". А ось в моїй реальності це слово є лише в РОЗМОВНІЙ мові. Як і купа інших розмовних слів ("нахрена", "нах...й", "пофиг" тощо - давай, знайди мені ці слова в якомусь словнику, наприклад, Ожегова). В цього слова НЕМАЄ правильного написання: прямо зараз Хром ПІДКРЕСЛИВ червоним слово "обсирать". А значить, НЕМАЄ і правильного УКРАЇНСЬКОГО написання. Тому свій висер (*це слово теж можеш знайти в словнику Ожегова*) стосовно моєї начебто безграмотності засунь собі в одне місце, краще в себе ПОМИЛКИ порахyй, двієчник.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks