нет. пупок. мальчика все помнят? у деда деменция.
https://www.youtube.com/watch?v=VJlsmQPAxNk
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нет. пупок. мальчика все помнят? у деда деменция.
https://www.youtube.com/watch?v=VJlsmQPAxNk
если такой себе против Америки - с херали на "боинге" прилетел, мог бы и "ил" одолжить у дружбана))
на паРашу приехал первый покупатель. в продаже треть территории эРэФии.
Ви знущаєтеся?Яким боком Ваші Авдєй та Авгєй до царя, якого звали Авгій???
Яким боком євреї до Давньої Греції?? Досить вибілювати курку! Бо якщо Ви так будете вилизувати її за КОЖНУ її безграмотність, язика зітрете вщент!
Це що ж за Вікі така, яка навіть НЕ ВІДКРИВАЄТЬСЯ??А брати інформацію з УКРАЇНСЬКИХ ресурсів (або українських версій західних ресурсів) слабо?
Звісно, фотошоп. Але це не відміняє того, що в ху.йла саме ТАКЕ відношення до Сі.
Востаннє редагував Дейнерис: 21.03.2023 о 01:20
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Авраам родил Исаака; Исаак родил Иакова; Иаков родил Иуду и братьев его;[2] Быт. 21:2; 25:26; 29:35. Иуда родил Фареса и Зару от Фамари; Фарес родил Есрома; Есром родил Арама;
... а кто родил тех трех о которых дейни молвит забыв о главном
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Да пожалуйста.
https://mala.storinka.org/%D1%81%D0%...%B7%D0%B2.html
Открывается?))
Бідолашненька.... Доведеться відкрити тобі таємницю все світу.))
Дуже багато людей щодня прибирають лайно за своїми котиками,собачками,хом'ячками,папугами,павами та іншими птахами. Також за кізоньками,корівками,свинками та конячками. Є й навіть такі,хто прибирає його за тиграми або слониками. І це нормально. Бо Люди відчувають потребу про когось піклуватися. Та є й такі,хто не має потреби піклуватися навіть про своїх власних дітей. Загалом усі різні і кожен сам вправі вибирати піклуватися про когось,чи ні. Не залежно від освіти,соціального стану і навіть стану здоров'я.
З огляду на це виникає питання - чому тебе так турбує хто і за ким прибирає лайно? Чи не краще б тобі вже сьогодні турбуватися хто прибиратиме його за тобою,якщо настане така потреба. Бо тобі ж вже не 30 і навіть не 40..... Як кажуть- до когось розум приходить з віком. Та до тебе вік прийшов сам. Не дивлячись на твоє " високе" айк'ю.)))
Ой. Там мій т9 чомусь написав всесвіт окремо. Та може й ще є якісь помилки... Не виправляю,щоб не лишити тебе без останньої радості у твоєму житті.)
Востаннє редагував Антуриум: 20.03.2023 о 23:18
Меня всеж удивляют попытки общения с #вотэтимвот
Ну ладно трольнуть...но осмысленное общение.
Вы серьезно?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
залишилось прочитати оцінку вмісту чужих кравчучок. від рідковлазячих.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
За неимением вожделенных оценок можно их придумать, уверовать и расплескаться. Нагавногу.
ну не страшно.
за неимением оценок у редковлазящих, в достатке актов солидаризации неимеющих оценок с имеющими их и пеноуротно навязывающими![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
алекс, не пробывал цену битка спрогнозировать с помощью нейросети?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
"ГУР: Вибух у місті Джанкой на півночі тимчасово окупованого Криму знищив російські крилаті ракети “Калибр НК” під час їхнього транспортування залізницею."
А вот это просто супер, если таки да. Пусть не останавливаются.
пробовал - ответил, что он не по этим делам, и такими прогнозами не занимается..))
да и вообще - сдается мне, что все эти новомодные нейронки без битка и блокчейна не обошлись,
ибо нафиг такие мегавычислительные мощности все высчитывали на видяхах да асиках,
не иначе как поучавствовали в разработках..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Пробачте. Я сьогодні трохи сентиментальна і більше ніж завжди хочу вірити що безнадійних людей не буває...
Може помиляюсь. Та хто з нас не помилявся...
От цікаво, а винести судно з під нашого пораненого бійця, це в її хворій голові теж огидно і соромно? Я вже мовчу про помити,бо він сам не може,а рідні далеко...
Востаннє редагував Антуриум: 21.03.2023 о 00:45
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks