Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 21 з 264 ПершаПерша ... 11121314151617181920212223242526272829303171121 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5265, показано з 401 по 420.

Тема: Загально флудільне. Том N

Дописів
    24 325

Типово

Цитата Допис від kot1066 Переглянути допис
    А собственно, что меняет - Ежели разведчик срисует палатки, а под утро - залет чего-то энного с рассыпанием лепестков и прилет гераней(или скандеров).
    В конце концов, со спутника подсмотреть можно. А имитатор разведчика для мебели повесят. Палатки врядли каждый день переставляют.
    наверное дорого по пустым палаткам искандером

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 266

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    38 и 500+
    Какой же ужас(((.
    Комиссия поехала туда, уд открыли. Пока по факту. Радио так сказало.

Вертится на языке желчь про тцк, но не буду...

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    58 651

Типово

а вот, собственно, и рожки стали торчать - кто там завтраки и туалеті в Капитолии оббивал и с какой целью. посланник xуйла, в шутку назіваемій "политическая оппозиция" или партия Eбаный Стыд. замордовали беднягу. СМИ ему закрыли, его вонючую пасть заглушили...трумп, памаги!

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 016

Типово

Опять индусы...Траву им поставляют особенную наверное. А может контузия.

Звідки Ви
    Днипро
    Дописів
    13 587

Типово

Душ накаркал, даю 100 проц

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 136

Типово

Український військовий та блогер Анатолій Штефан ("Штірліц") повідомив, що трагедія на полігоні могла статися через дії TikTok-блогера, який публікував відео навчань майже в режимі реального часу.

За його словами, ворог активно моніторить мережу, коригує удари та використовує інформацію для атак. Акаунт блогера вже видалений, але всі матеріали зібрані й будуть передані до розслідування.
    Интернет надо отрубить на время войны !!

Дописів
    27 460

Типово

Тиктокер на построение вывел?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 136

Типово

Видимо так представляется другому ...

Ну и стрелочник же срочно нужен.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 431

Типово

Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    Два батальона? Откуда там столько? Если шо я там был
    не буду писати скільки там сидить
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 586

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Видимо так представляется другому ...

Ну и стрелочник же срочно нужен.
    Ну да... Полигон то секретный, о нём никто не знал. А тут тихтокер прямой репортаж ведет...
    ,,,,заряжаемся,,,,

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 431

Типово

Цитата Допис від kot1066 Переглянути допис
    Ну да... Полигон то секретный, о нём никто не знал. А тут тихтокер прямой репортаж ведет...
    і орлан два дні не кружляв
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    67 526

Типово

О котором знали даже тупорылые колхозанки типа я, три класса образования((((

Убийство своими...
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    29 728

Типово

хм
    свет отрубилсо
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Дописів
    2 400

Типово

Что-то местное
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Дописів
    29 728

Типово

та да
    какая-то авария
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 643

Типово

Загалом же, навіть не знаю, як Зеленський може ображатись ( не погоджуватись, заперечувати, сперечатись), реагуючи на поведінку Трампа. Адже дуже багато схожого з тим, що було у нас в 2019.

Постійне жонглювання словами про мир, мир, мир, мир. Сумновідома формула "просто перестать стрелять" (офіс простих рішень). Прагнення зазирнути в якісь отвори путіну і щось там збагнути. Підбір команди - практично повністю бувший дублюючий склад регіоналів, явні і приховані друзі москалів, знайомі по школі, по двору, любі друзі свої і дружини, знайомі знайомих, зрештою - артисти. Повне ігнорування альтернативних думок, порад. Непереборна ворожість до головного конкурента, який давно програв і помітно ослабив вплив на всі події. Невелике коло особливо наближених, без яких не мислиться існування взагалі. І ще багато іншого. бо все не згадаєш.

Адже за океаном дуже схоже. Включно з підбором команди. Очільник Пентагону - бувший телеведучий без досвіду роботи на адмінпосадах, Габбард з проросійськими симпатіями, міністр охорони здоров'я з середньовічними переконаннями, і т.д. Свій особливий радник поза критикою і посяганнями - Маск. Про "перестать стрелять" і інші кроки в обійми до москалів і говорити не варто. Цікавлять лише деталі: будуть тільки обійми, чи й до поцілунків дійде.

Чим це закінчиться - теж цікаво. Зійде на Трампа просвітлення, чи так і буде "прогресувати" до фінішу.

P.S. Ще можна додати фінансове питання. У нас - Порошенко наживався на війні, у них - Байден витрачав гроші американців.
    Востаннє редагував Йоран: 04.03.2025 о 13:47
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 431

Типово

Просвітлення в чому?
    у Трампа і у респів є план, де Україна навіть не пункт, а підпункт.
    торгаш ніколи не буде керуватися нематеріальними цінностями доки це не буде приносити гроші

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 643

Типово

20.01.2025 раптом стало очевидним, що торгаші - це наступна стадія розвитку цивілізації?
    "Не думаю".
    До того ж вправний торгаш повинен розраховувати на багато ходів наперед. Про Трампа вже писав: погоджуюсь з думкою, що для нього Овальний кабінет - єдиний шанс уникнути, образно кажучи, Шоушенка. А далі навряд щоб про щось думалось. Хіба що плани забезпечити собі якусь довічну залізобетонну амністію.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 431

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    20.01.2025 раптом стало очевидним, що торгаші - це наступна стадія розвитку цивілізації?
    "Не думаю".
    До того ж вправний торгаш повинен розраховувати на багато ходів наперед. Про Трампа вже писав: погоджуюсь з думкою, що для нього Овальний кабінет - єдиний шанс уникнути, образно кажучи, Шоушенка. А далі навряд щоб про щось думалось. Хіба що плани забезпечити собі якусь довічну залізобетонну амністію.
    Йоран, якщо угоди наповнені такими благозвучними для вашого вуха словами, це не відміняє саму їх сутність. А Капітализм він такий, да.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 846

Типово

план зробить из омереки региональную мелкую куйню и потужно угрожать мексике
    хотя китаёзы расширяют своё присутствие в латинской америке и я думаю помогут если дебил решит туда напасть
    в то время как китаёзы и рашка везде пытаются расширится эти дибилоилы отовсюды уходят
    оце так *** омэрэка грэйт эгэйн
    я думаю си и xyйло не успевают окуевать от радости от того какого дебила выбрали в сша и как он им помогает
    укреплять своё влияние в мире
    думаю после этого клована доллар перестанет быть главной валютой, а будет рулить евро и юань
    Востаннє редагував ohdesu: 04.03.2025 о 14:29
    Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Сторінка 21 з 264 ПершаПерша ... 11121314151617181920212223242526272829303171121 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті