Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а вот, собственно, и рожки стали торчать - кто там завтраки и туалеті в Капитолии оббивал и с какой целью. посланник xуйла, в шутку назіваемій "политическая оппозиция" или партия Eбаный Стыд. замордовали беднягу. СМИ ему закрыли, его вонючую пасть заглушили...трумп, памаги!
![]()
Опять индусы...Траву им поставляют особенную наверное. А может контузия.
Душ накаркал, даю 100 проц![]()
Интернет надо отрубить на время войны !!Український військовий та блогер Анатолій Штефан ("Штірліц") повідомив, що трагедія на полігоні могла статися через дії TikTok-блогера, який публікував відео навчань майже в режимі реального часу.
За його словами, ворог активно моніторить мережу, коригує удари та використовує інформацію для атак. Акаунт блогера вже видалений, але всі матеріали зібрані й будуть передані до розслідування.
Видимо так представляется другому ...
Ну и стрелочник же срочно нужен.
О котором знали даже тупорылые колхозанки типа я, три класса образования((((
Убийство своими...
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
хм
свет отрубилсо
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Что-то местное
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
та да
какая-то авария
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Загалом же, навіть не знаю, як Зеленський може ображатись ( не погоджуватись, заперечувати, сперечатись), реагуючи на поведінку Трампа. Адже дуже багато схожого з тим, що було у нас в 2019.
Постійне жонглювання словами про мир, мир, мир, мир. Сумновідома формула "просто перестать стрелять" (офіс простих рішень). Прагнення зазирнути в якісь отвори путіну і щось там збагнути. Підбір команди - практично повністю бувший дублюючий склад регіоналів, явні і приховані друзі москалів, знайомі по школі, по двору, любі друзі свої і дружини, знайомі знайомих, зрештою - артисти. Повне ігнорування альтернативних думок, порад. Непереборна ворожість до головного конкурента, який давно програв і помітно ослабив вплив на всі події. Невелике коло особливо наближених, без яких не мислиться існування взагалі. І ще багато іншого. бо все не згадаєш.
Адже за океаном дуже схоже. Включно з підбором команди. Очільник Пентагону - бувший телеведучий без досвіду роботи на адмінпосадах, Габбард з проросійськими симпатіями, міністр охорони здоров'я з середньовічними переконаннями, і т.д. Свій особливий радник поза критикою і посяганнями - Маск. Про "перестать стрелять" і інші кроки в обійми до москалів і говорити не варто. Цікавлять лише деталі: будуть тільки обійми, чи й до поцілунків дійде.
Чим це закінчиться - теж цікаво. Зійде на Трампа просвітлення, чи так і буде "прогресувати" до фінішу.
P.S. Ще можна додати фінансове питання. У нас - Порошенко наживався на війні, у них - Байден витрачав гроші американців.
Востаннє редагував Йоран: 04.03.2025 о 13:47
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Просвітлення в чому?
у Трампа і у респів є план, де Україна навіть не пункт, а підпункт.
торгаш ніколи не буде керуватися нематеріальними цінностями доки це не буде приносити гроші
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
20.01.2025 раптом стало очевидним, що торгаші - це наступна стадія розвитку цивілізації?
"Не думаю".
До того ж вправний торгаш повинен розраховувати на багато ходів наперед. Про Трампа вже писав: погоджуюсь з думкою, що для нього Овальний кабінет - єдиний шанс уникнути, образно кажучи, Шоушенка. А далі навряд щоб про щось думалось. Хіба що плани забезпечити собі якусь довічну залізобетонну амністію.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
план зробить из омереки региональную мелкую куйню и потужно угрожать мексике
хотя китаёзы расширяют своё присутствие в латинской америке и я думаю помогут если дебил решит туда напасть
в то время как китаёзы и рашка везде пытаются расширится эти дибилоилы отовсюды уходят
оце так *** омэрэка грэйт эгэйн
я думаю си и xyйло не успевают окуевать от радости от того какого дебила выбрали в сша и как он им помогает
укреплять своё влияние в мире
думаю после этого клована доллар перестанет быть главной валютой, а будет рулить евро и юань
Востаннє редагував ohdesu: 04.03.2025 о 14:29
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks