| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ті хто пише по номерах таксі, може вже давненько їздили. Бо я десь два року тому стикнулась з тим, що всі ті що були в записнику, при дозвоні автовідповідачем повідомляли, що дзвінки платні. Тож встановила таки додатки. У ковід було службове таксі, там наш адміністратор замовляла.
А чому ви думаєте що вони не вчаться на власних помилках?
На заході аналізують данні. Кількість кібератак, їх зростання і еволюцію. До того ж ще одним тривожним знаком є те що рф збільшує видатки на військовий сектор до рекордного максимуму, третина від всіх витрат країни. В Арктиці почали виходити носії атомної зброї, чого не було з часів холодної війни. Сукупність всіх данних, а не фантастичні роздуми. Буде великою тупістю все це ігнорувати, як в одному фільмі про астероїд.
Чисто мої роздуми, ***ло прям чекав на такого лідера як Трамп, з його гаслом нам потрібно покласти болт на зовнішню політику і займатися внутрішніми питаннями. Міграційна політика важливіша ніж світові проблеми і загрози.
"Тупі" 20% территории забрали и держат, и не стоят на месте.
О, а чего это наш форум слово фуйло стал звездочками маркерить?![]()
потому что он маркерит первые 3 буквы
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Кому на користь? Українцям яких вже хто зна скільки тисяч по могилах та скільки поїхало по світу.
Тупо недооцінювати загрози. Для цього упиря ідея величі вже перевищила користь практичної реалізації, населення підтримує, тож може бути все що завгодно.
Цікава думка і спостереження тих хто пов'язан з ІТ, що до кібер безпеки і загрозам, чи є зростання? В Європі. Звісно якщо хтось дотичний до цієї теми.
В нас компанія, що входить до світової мережі. Кожен тиждень на мітингах постійно 2 теми ШІ і кібер безпека.
Так флот можно и не применять. Пустят 300 калибров одномоментно. Думаю когда ляжет электричество/другие сети - паника у ляхов будет знатная. Потом просто зайдут колонны/высадят на ключевых объектах десант
ЗЫ: ты ж (да наверное и все) понимаешь что Азовская лужа и часть Черноморской (контроль им так и не удалось жеж установить) им и нах не нужна. С юга поможет Приднестровье/Болгария, с центра Венгрия и Сербия. Да, смотря на карту аж страшно становиться понимать какой бедлам начнётся
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
С этими ИИ и пр. диджитилизацией-чем дальше в лес ...
Вместе с пользой принесло и проблемы неведомые раньше.
Потому что если кто то что то смог построить, то всегда найдется тот, кто захочет это забрать, поломать. Даже просто так.
А тут всего то нужно -снаряды, ракеты или дивайс для выхода в сеть.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks