Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2013 з 2220 ПершаПерша ... 101315131913196320032004200520062007200820092010201120122013201420152016201720182019202020212022202320632113 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 40 241 по 40 260.

Тема: Петр Порошенко

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 573

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    "Порохоботы, вы же пи..орасы".(С) Дубинизмы
    Посмотрел посвящённый мне сюжет одиозного пропагандистского канала Порошенко Прямой. Ключевые тезисы - Портнов узнает что-то из недр ГБР раньше всех, он угрожает свободе слова и такого раньше никогда не было.

Разъясняю специально для преступного сообщества Порошенко. Узнаю я всё раньше всех потому, что являюсь заявителем по ключевым преступлениям лидера вашей криминальной иерархии, сам подаю ходатайства, обращаюсь за проведением следственных действий, хожу на допросы и в суды и имею официальную переписку с ГБР.

И именно потому, что я сам всему уделяю внимание и ничем, кроме вашего патрона больше не занят, я всегда буду первым владеть самой острой информацией, включая прогнозы его ареста, конфискации имущества и других важных антикризисных мер. Информацию о Порошенко сегодня я получаю уже не только из официальных источников, но и из вашего собственного окружения, вашей партии и вашего телеканала.

Ну и вообще, у вас нет права жаловаться, потому что вы пять лет именно за слово сажали журналистов в тюрьмы, выгоняли из страны, дискредитировали, пугали, угрожали, преследовали физически, вешали ярлыки врагов государства и пособников Кремля и оказывали на них давление обысками и задержаниями.

Но отличие нашей команды от вашей преступной организации в том, что мы работаем на волонтёрских началах без поддержки государства, силами юридической и экспертной команды, а вы использовали всю структуру силовых органов, суды, незаконные бандформирования и пропагандистские ресурсы.

Ну и главное - вы действовали незаконно, с целью убрать политических конкурентов и влиять на информационную политику, ради наживы и заработка усиливая свою власть над ресурсами и бюджетом, а мы не касаемся журналистов, свободы слова и информационной политики.

В деле канала Прямой мы помогаем добраться лишь до обстоятельств отмывания украденных у украинцев средств и активов, за счёт которых Порошенко оформил акции канала на офшорные компании и подставные лица.

В этом вся наша разница, государственные вы преступники и воры. (с) Портнов
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Посмотрел посвящённый мне сюжет одиозного пропагандистского канала Порошенко Прямой. Ключевые тезисы - Портнов узнает что-то из недр ГБР раньше всех, он угрожает свободе слова и такого раньше никогда не было.

Разъясняю специально для преступного сообщества Порошенко. Узнаю я всё раньше всех потому, что являюсь заявителем по ключевым преступлениям лидера вашей криминальной иерархии, сам подаю ходатайства, обращаюсь за проведением следственных действий, хожу на допросы и в суды и имею официальную переписку с ГБР.
    Я хитро робиться, виявляється немає персональної відповідальності за конкретні дії чи рішення, а всі, хто проти, злочинна спільнота. Хватай, саджай - все дозволеність ведена в дію.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    2 351

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Посмотрел посвящённый мне сюжет одиозного пропагандистского канала Порошенко Прямой.
    блд, ставь копипаст вначале текста.

Дописів
    2 672

Типово

Я тоже попался...

Дописів
    615

Типово

Цитата Допис від Noskinauhi Переглянути допис
    петуШарий имелось ввиду? Вылезло чмо в открытую. И пролетело
    Считаете, что его не выберут в Верховную Раду?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Taraskul Переглянути допис
    Кому потрібні його понти!? І без нього є кому робити пальці.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    24 396

Типово

Цитата Допис від Taraskul Переглянути допис
    сам факт того что ПЕС борется с Шарием за место в ВР - уже даже не смешно. ладно бы Зеленский, пусть Бойко, на крайняк Йулька - но с Шарием
    перефразируя ....скажи мне кто твой противник - я скажу кто ты.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 171

Типово

мда, пердаки порохоботские знатно подгорели,
    особенно у Пети - уже созывает майдан на борьбу с Шарием..))

а кто такой этот Шарий - да его ж знать никто не знает, и в рейтингах его нет, и не проходной он в раду, неужели Петя так испугался?

Дописів
    24 396

Типово

а ведь за Майдан в 13 все стало ясно, когда на трибуну выползли Яценюки\Клички\Тягнибоки и другие разные Турчиновы. аминь
    Команда "Европейской солидарности" присоединяется к акции против регистрации кандидатами в депутаті Андрея Клюева и Анатолия Шария.
    В сообщении отмечается: "Мы за Украину! Мы за ее европейское будущее! И только совместными усилиями мы можем противостоять этому ползущему пророссийском реванша.

Источник: https://censor.net.ua/n3135310

Дописів
    21 333

Типово

Шо это за фанаты педошародубинского?
    Тоже мне герои правдорубы, на них клейма негде ставить.
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Дописів
    2 716

Типово

Irina

@Irysika20
    4 ч.4 часа назад
    Еще Irina Ретвитнул(а) Петро Порошенко
    Петро-мародёр начал косить под невменяемого:выходить на баррикады против Суда,который сам нареформировал,против ЦВК,который наполнен его людьми.Таки боится тюрьми и готов утопить страну в хаосе!!!
    Еще
    Починаючи від Грушевського, у нас ще не було президента, який після поразки на виборах вів себе мерзенніше, ніж Порошенко.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 573

Типово

Gennady Korban
    35 мин.
    Сегодня Европейский Суд по Правам Человека опубликовал своё решение по моей жалобе. Процесс длился около четырёх лет. По всем пунктам ЕСПЧ признал мою правоту.
    Коротко:
    Незаконное задержание 31 октября 2015-го года, исполненное в формате военной операции.
    Повторное незаконное задержание под стражей 2 го ноября.
    Незаконное содержание под стражей. Незаконный судебный процесс, длившийся с 26 го по 28 е декабря, фактически без перерыва - также признан незаконным. Нарушено право на справедливый суд, нарушена презумпция невиновности в отношении меня и многое другое. Резолютивная часть состоит из 9 пунктов.

Следующий шаг - я подаю жалобу в расширенную палату ЕСПЧ с тем, чтобы доказать политическое преследование меня как лидера политпартии УКРОП на тот момент.
    Да, я намеренно не обращался за компенсацией, которую мне должно выплатить государство Украина, хотя это право остаётся за мной. Считаю неправильно будет наказывать государство. Объясню почему.

Да потому что, обращаюсь лично к Порошенко, Грановскому, Кононенко и Шокину, как к заказчикам и исполнителям моего преследования. К людям, которые нанесли мне материальный, моральный и физический ущерб. Господа, у вас есть время, чтобы сделать мне предложение и компенсировать утрату. Не в порядке откупных, а вместо государства, которое вы использовали в личных целях для моей травли.
    До встречи.

P.S. Ну и конечно же не забываем про товарища Манько из батальона «Страус».
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    7 619

Типово

Брехня, брехня і ще раз брехня - необхідна і обов'язкова прикмета кожного порохобота.
    По іншому не може бути.
    Бо брехня витікає з вуст самого Побрешенка, а для них він святий, пророк і ідол - один у трьох іпостасях.
    А ще важлива прикмета порохобота коли ви йому кажете : "Ну от подумай сам, хіба це правда?"
    Це сигнал по якому порохобот зі стану "гарчання", або "завивання" раптово і миттєво переходить до стану "сказ".
    А чому ?
    Та тому, що високе звання "порохобот" видається виключно в обмін на мізки.
    Не можна одномиттєво володіти власним мозком і бейджиком "порохобот".
    Порохоботу мозок не потрібен, не потрібен зовсім від слова "геть".
    Є Великий Мозок - Порох, він і думає за всіх.
    Потім, як надумає, оголошує мантру-заклик яку повинні повторювати усі порохоботи.

Цей вступ до наступного сюжету про Пороха я написав щоб наперед пояснити як будуть поводити себе порохоботи і чому саме так.

То власне сюжет:

"Святий Порох".

Порошенко:
    "У нас багато демократичних партій, я ні про яку з них не скажу жодного поганого слова.
    Але у нас є 5% бар'єр, який, на жаль, інші демократичні сили не долають - їм просто не вистачає підтримки.
    І тоді кожен ваш голос , відданий за іншу політичну силу, навіть якщо і ви, і я їх поважаємо, піде "Оппоблоку" і "Оппоплатформі". ви втратите свій голос "
    Бачете як колишній гарант-"чесна людина" знає Зкони України?
    Згідно брехні пана Побрешенка якщо ви голосуєте наприклад за "«Українську стратегію Гройсмана» , а вона не подолає 5% бар'єр,
    то ваш голос АВТОМАТИЧНО піде у скарбничку "Оппоблоку" і "Оппоплатформі".

Тільки прошу вас, не задавайте порохоботам питання : "А якщо сама "Оппоплатформа" не здолає 5% ?"
    Це питання викличе "сказ" - бо логічного пояснення у тексті Пороха не прописано, а думати їм нічим (чому - дивись вище)

А от ще питання яке викличе "завивання" : "А чому мій голос не піде "Батьківщині" або "Голосу" ?
    Про "Голос" трохи нижче, а "Батьківщина" вже у списку "зрадників Святого Пороха".
    Бо "Батьківщина" не має нічого супротив блокування у новому Парламенті з "СН", а це
    за постулатами Святого Пороха "за межою добра".

І нарешті питання яке викличе "сказ прима-люкс" : "А чому мій голос не піде "СН" ?
    Тут і "скавучання", і "завивання", і понос, і блювотина - усі номери згідно з розкладом концерту.

Для тих хто не поміняв власний мозок на нарукавну пов'язку "порохобот":
    Читайте Закони України куди подінуться голоси тих, хто голосував за партії які не здолали 5% бар'єр.

Але це ще не кінець.

От що далі

"Пророк Порох"
    "Партії Гройсмана, Смешко, Садового і Гриценко за результатами соцопитувань точно не долають 5% бар'єр,
    також на межі потрапляння знаходиться партія Вакарчука.
    Зараз ці сили "роз'їдають" потужну, більше 25% підтримку проукраїнського і проєвропейського табору, що послабить
    позиції українців в протистоянні проросійському реваншу, зазначив Порошенко."
    Бачите: вже Порох-пророк ТОЧНО знає хто пройде, а хто не пройде і навіть називає їх уголос : "Партії Гройсмана, Смешко, Садового і Гриценко".
    "Голос" Вакарчука начебто і може набрати 5% , але "на межі" - тому логічний висновок "і Вакарчука - "ф топку".

Контрольне питання у голову прохобота : " Якщо згадав Садового з 1,1%, то чому не згадав "Свободу" з 2,3%, або Ляшка з 2,4% ?"
    Рекція на запитання - "сказ".
    Бо за словами Побрешенка виходить що Гройсмана, Смешко, Садового і Гриценко роз'їдають "проєвропейській" табір, але ці люди інтелентні, ці на таке звинувачення можут і промовчати.
    А от Ляшко за таку "пропаганду" може і вила у жопу Пороха встромити.
    Цей такий , цей - може.
    Тому і не згадує Петя у своїй проповіді ні "Свободу" , ні Ляшка".

І це ще ні кінець.

"А що робити ?" - спитають порохоботи.
    Нормальні глядачі цього шоу вже здогадалися, бо мають власний розум.
    Так, так, так ... ви не помилилися :

"Порох-ідол"

"Кожен голос з тих 25% нам потрібен. Наведіть друзів, родичів - кожен нехай проголосує за Україну.
    Благаю, не пропустіть свій голос, будьте розумними. Не дай Бог, ваш голос дістанеться проросійським силам - цінуєте свою проукраїнську позицію,
    голосуйте за сильних і прохідних.
    Разом з вами ми повинні захистити наше європейське майбутнє ", - закликав голова партії" Європейська солідарність ".
    Усе зійшлося : "ці українці - проросійські, ці українці - непрохідні тому голосуйте за сильних і прохідних".
    Знову стара пісня : "Хто не за сильних і прохідних - той ворог Україні".

Ну і як було вище - питання для переводу порохобота у стан "сказ" : "А Порошенко справді вважає що "ЄС" "сильна і прохідна" ?
    Востаннє редагував Igor K: 08.07.2019 о 20:13

Дописів
    2 716

Типово

да его скоро бить будут . и этот ублюдок управлял страной 5 лет
    на митинге сывый призывает избивать украинцев

Дописів
    2 716

Типово

Леван

@LevanRTS
    2 ч.2 часа назад
    Еще Леван Ретвитнул(а) Evhen
    Сивий остаточно поїхав дахом. Як добре що його прибрали від влади.
    Який же він убогий... Як можна бути його сторонниками, не розумію. Мабуть це якийсь вид психічного розладу.

Дописів
    2 716

Типово

напомню

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    1 200

Типово

О, секта любителей педошария активизировалась.

Надо не забывать как он оскорбрял украинцев. Хотя какие это украинцы, те которые репостят ролики ублюдка педошарика.

Востаннє редагував Stirol: 05.07.2019 о 12:01

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 148

Типово

Пьяный что ли на сцене?

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 171

Типово

Разжигать и угрожать со сцены - это уже не дно, это днище..
    сучий пес..

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

О как суки кремлёвские активизировались.

Сторінка 2013 з 2220 ПершаПерша ... 101315131913196320032004200520062007200820092010201120122013201420152016201720182019202020212022202320632113 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті