| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
у нас с 11.00 до 22.00. Это 11 часов. Но! Но включили на полчаса позже.
Как помчалась стиратушки )). Простите, соседи, пожалуйста.
В нее едят? Есть
там людишки массово гордятся тем, что папка в нквд работу работал по уничтожению врагов народа,селян,помещиков, интеллигенции...ну и в т.ч. бАндеровцев.
Громко гордятся, на весь их уродливый мир.
С подробностями папкиной работы((.
Шок.
Для всего мира позор и дно, для рашистов - гордость.
Не могу понять, Еж к ним каким боком? Он ведь и совок не застал. Откуда такая настойчивая мастурбация на современную рашку, уничтожающую его Родину?
моя предпоследняя жена - коренная днепрянка (днепропетровка?). Наталья Яковлевна.
с городостью мне рассказывала, как её папа (и мой бывший тесть) Яков Самойлович, тоже коренной днепрянин, будучи НКВДистом, охотился в пятидесятых на бАндеровцев "на западенщине". в лесах отстреливал.
...мир не черно-белый...
На жаль, це не в минулому, а в сьогоднні, оскільки висновки з того минулого ми не зробили і продовжуємо танцювати на ті ж граблі. Всі роки своєї незалежності у владі було повно таємних або навіть явних ставленників Кремля. По-Вашому, зараз вони зникли? Розчарую: в оточенні невтікущого їх більш, ніж достатньо, було і є. На додаток до "жопоблока", який нікуди не зникнув. І що стосується зброї. За три тижні буде 4-та річниця початку повномасштабної війни. Скільки своєї зброї ми розробили та МАСОВО виготовляємо за цей час? Дрон-перехоплювач, морські дрони. Все? Ні, звісно, найвеличніший з пафосом розповідав про "Паляницю" та інші дрони-ракети, про 3000 ракет до кінця минулого року, про 8 "Фламінго" на добу тощо. З часу тих обіцянок минуло багато місяців. Де це все? Чому ми продовжуємо ДРОНАМИ бити по паРаші, а не сотнями "фламіндичей", які вже повинні були бути виготовлені за цей час. Де обіцяні 3000 ракет? Де обіцяні 600-800 дронів-перехоплювачів на ДОБУ? Чому 90% "шахедів" і далі збиваються старими методами? Чому "шахеди" ВДЕНЬ годинами літають над Києвом чи іншим містом і жодного дрона-перехоплювача за ними не літало? Чому "шахеди" спокійно долітають з Сумщини до заходу країни? Чому у нас стільки прольотів? Питання можу ставити нескінченно, а відповідей не буде. Тож що саме в минулому, як Ви кажете?
Що Ви несете?Допис від KSh
"Скажи мені, хто твоя дружина, і я скажу, хто ти"(майже (с)). І чому я не здивована, що рашист зійшовся з рашисткою?![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Мир интересный вообще.
Вон в Канаде я узнал что украинцы не только такие как мы в Днепре.
Есть еще те у которых деды в сс галичина служили, и гордятся этим.
Да и если вспомнить каким образом к нам в Украину присоединились ИваноФранковск с Львовом и куда оттуда делись поляки.
Или если подумать, мол неужели москали из Москвы ехали зерно коллективизировать.
Да нет, свои же у своих.
Если в голову не только кушать, то мир играет яркими красками. Может вдруг оказаться что есть и другая картинка, не только Ваша и на рашку надрачивать.
когда тебя никто в xуй не ставит, но повестка не позволяет покинуть стадию "торг"
Еж убылтывает всех к чемуто своему?)))))
Ну раз уж там выше обвинил, что мы сами выбирали это, наши действия привели типа к такому результату, дословно последствия наших принятых или не принятых решений, то значит нам самим теперь и расхлебывать. )))))
Помоему все логично и ясно. Смысл убалтывания ))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Ну не нашел еж и иже с ним подобного желания нести отвественность за свои в том числе поступки, ну штож поделать. Просто нагрузка упала на остальных, икс два)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks