Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 200 з 343 ПершаПерша ... 100150190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210250300 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6854, показано з 3 981 по 4 000.

Тема: Будет ли дорожать(дешеветь)недвижимость? (часть 2)

Дописів
    16 602

Типово

Спойлер для невіглясів, які про події на окупованій фашистами Волині, чули виключно з ватних ЗМІ
    Угу. Онли ватасми и путинососы:
    https://lvivski.in.ua/news/urad-pols...olskogo-narodu
    http://www.eurointegration.com.ua/ne.../07/8/7051802/
    И вообще, постить простыню уже давно моветон. Можно просто дать ссылку на http://www.radiosvoboda.org/a/27809744.html
    где ты из пиндосми черпаешь истории об Украинской истории )

Звісно історія ВСІХ націй має трагічні випдки, але Україна, серед тих випадків, при детальному розборі, можливо буде самою миролюбивою.
    та ты шо...
    А как же наша гордость? наш исторический стержень новой истории (ну после Трипильцив) - ОПГ "Запорожская сечь" ? Как же так, боевой гопак был самым миролюбивым боевым стилем?
    Стыдись жовто-блакитнэ перо!

"Душу й тіло ми положим за нашу свободу,І покажем, що ми, браття, козацького роду." (с)

вот какие мы - незламние характерники
    Москаляку на гилляку.!
    Смерть ворогам!

Востаннє редагував Obelix: 27.11.2016 о 22:54

Дописів
    16 602

Типово

Цитата Допис від igorentij Переглянути допис
    Дуче?
    Xyюче )

Бенито Хуарес (задолго до Бенито в Италии) правил Мексикой в 1858-1872 гг., в том числе последние пять лет — на посту президента. Он сказал: „Для моих товарищей будут амнистии, для моих врагов — вся тяжесть закона“ (Para mis camaradas habrá amnistías, para mis enemigos, todo el peso de la ley)

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Забей, он просто троллит .
    Та ні... щось останнім часом саме тупіт )
    Бо наводяться якісь секондхендовські аргументи з ватних гівноресурсів.

Дописів
    24 739

Типово

Obelix, ну Вы такое запостили - с Домогаровым в роли Богуна...
    Вы ещё найдите кадры из "Тараса Бульбы" с Боярским)
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Дописів
    16 602

Типово

Забей, он просто троллит .
    Нет,я не просто троллю)
    Я троллю с удовольствием ))
    Особенно двух новообращенных комсомольцев и возможно даже одного члена партии ))
    До того 40 лет активно заблуждавшихся в роли рузьгэ мир, а сейчас вдруг прозревших националистов...Уже почти неонацистов...

Я собственно не против "Один народ, одна Родина, один Бацька" ...но блять, пока наш фюрер обворовует Один народ и Одину Родину, набивая себе Один карман... Пока наш рейхстаг работатет только над тем, как распилить транш... Пока наш СНБО и перегарант будут продавать свою Родину и Народ , как индейцы острова за мешок бус...(это я про Крым)... пока будет узаконенное убийство собственного народа (это я про АТО)
    ...то в ваши шароварно-вареничные майсы я не верю ))
    Вам тупо пудрят мозг всякой пропагандистской xyетой, а вы и рады подпевать...

Дописів
    16 602

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    Obelix, ну Вы такое запостили - с Домогаровым в роли Богуна...
    Вы ещё найдите кадры из "Тараса Бульбы" с Боярским)
    Ну так другого нет )) Этож поляки ставили...они нам пока еще братья ))
    Можно поставить Вечера на хуторе... но там Гоголь сцука падла имперская и козаки на пузе по лестницам ползают. Тьху, срамота )

Дописів
    16 602

Типово

Цитата Допис від Mr.Personality Переглянути допис
    Та ні... щось останнім часом саме тупіт )
    Бо наводяться якісь секондхендовські аргументи з ватних гівноресурсів.
    так яж без методички от минстэць...
    Беру что первым выдал гугль на тему польского сейма и Волыни...
    Стенограмму заседания дать не могу - не был приглашен ) Но там ссылка на польский ресурс - http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...?ticaid=11829e
    Зато у вас же утвержденный инфоресурс - Радио свобода и методичка )
    ЗЫ - Аа.. И любымое слово для всех кто против - "невіглас". Наверное ваш методист просто у шаленному захваті от него ))

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Цитата Допис від Obelix Переглянути допис
    Нет,я не просто троллю)
    Особенно двух новообращенных комсомольцев и возможно даже одного члена партии ))
    До того 40 лет активно заблуждавшихся в роли рузьгэ мир, а сейчас вдруг прозревших националистов...Уже почти неонацистов...

Я собственно не против "Один народ, одна Родина, один Бацька" ...но блять, пока наш фюрер обворовует Один народ и Одину Родину, набивая себе Один карман... Пока наш рейхстаг работатет только над тем, как распилить транш... Пока наш СНБО и перегарант будут продавать свою Родину и Народ , как индейцы острова за мешок бус...(это я про Крым)... пока будет узаконенное убийство собственного народа (это я про АТО)
    Цей спіч мені нагадує соплежуйство деяких журналюх, які до чергової річниці, вирішили попіаритисяна темі: "А пабєділ лі Майдан?" ))

Звісно Майдан переміг! Причому переміг черговий раз.
    Патріоти і романтики - черговий раз відігнали від корита владу, яку обрало бидло і невігласи.
    Нажаль бидло не скористалося черговою можливісттю обрати доречних людей і знову голосувало за тих, кого рекомендували у ЗМІ...
    результат тепер кожен відчуває на власній дупі, але чому Обель винить у тому патріотів і націоналістів - я так і не зрозумів.

Дописів
    16 602

Типово

результат 1) тепер кожен відчуває на власній дупі,
    але чому Обель 2) винить у тому патріотів і націоналістів - я так і не зрозумів.
    1- бажаю вашій дупі у повному обсязі насолодитися результатами революції гідності.
    2- не патріотів та націналістів, а корисливих брехунів та їх посіпак, до яких ви й відноситесь )

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

1- бажаю вашій дупі у повному обсязі насолодитися результатами революції гідності.
    2- не патріотів та націналістів, а корисливих брехунів та їх посіпак, до яких ви й відноситесь )
    Тоді чекаю приклад моєї "користі" та "брехні" від "найчеснішого й безкорисливішого"...

Модератор Аватар для Oliver
    Дописів
    35 227

Типово

Нет,я не просто троллю)

Дописів
    16 602

Типово

Тоді чекаю приклад моєї "користі" та "брехні" від "найчеснішого й безкорисливішого"..Тоді чекаю приклад моєї "користі" та "брехні" від "найчеснішого й безкорисливішого"..
    Брехуни корисливi, то вашi методисти.
    А ви... Посiпаки, яких використовують як в темну, так i свiдомо))
    Тож бо дуже зручно, насрав у голову, й грошей платити не треба)
    Таких пассiонарiïв як Игорентий, стрiляли на майданi та Донбасi.
    А такi як ви, розносить методички мiнстеця та прокладають дорогу для того лайна)
    Алеж так, користi вам з того не буде, може грамоту дадуть та цукерку "Шалена Бджілка" за наполегливу працю)))
    Востаннє редагував Obelix: 27.11.2016 о 23:52

Дописів
    16 602

Типово

Цитата Допис від Oliver Переглянути допис
    Зачем им социальная карикатура?
    У них другая икона и конечный бенефициар монетизации победившего в очередной раз Майдана ))
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  15284160_1175403272538665_3126692246526082353_n.jpg
Переглядів: 69
Розмір:  68,6 КБ
ID:	2048028

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Брехуни корисливi, то вашi методисти.
    А ви... Посiпаки, яких використовують як в темну, так i свiдомо))
    Тож бо дуже зручно, насрав у голову, й грошей платити не треба)
    Таких пассiонарiïв як Игорентий, стрiляли на майданi та Донбасi.
    А такi як ви, розносить методички мiнстеця та прокладають дорогу для того лайна)
    Алеж так, користi вам з того не буде, може грамоту дадуть та цукерку "Шалена Бджілка" за наполегливу працю)))
    Я вже зрозумів, що тролю, можна не задавати питання - хто ж оті вигадані "наші методисти" і де їх "методички"?

Доречі, якщо я публічно заявляю, що ніколи не підтримував кандидатуру нинішнього гаранта, а адміністрації - взагалі неконституційні, то ху із "мінстець"?

Дописів
    16 602

Типово

По третє, я особисто, ПРАВОВИМИ методами, приймаю участь у формуванні ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ міста - як єдиного варіанту цивілізаційного розвитку країни у конституційний сбосіб.
    Відповідно до абз.1 ст.1 ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні
    "територіальна громада - жителі, об'єднані постійним проживанням у межах села, селища, міста, що є самостійними адміністративно-територіальними одиницями, або добровільне об'єднання жителів кількох сіл, що мають єдиний адміністративний центр;"

Тож розкажіть нам невігласам, як ви формуєте "жителів, об'єднаних постіним проживанням".
    Ви їх формуєте звичайним міжстатевим способом, або у інший, більш патріотичний спосіб?

Та може наведете приклади своїх досягнень на цій ниві...

(особисто я дав громаді трьох дітей та одну онуку) ))

Можливо я ще сберіг пару десятків пересічних життів...але то таке ) мені за то платили (та платять) гроші ))

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Відповідно до абз.1 ст.1 ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні
    "територіальна громада - жителі, об'єднані постійним проживанням у межах села, селища, міста, що є самостійними адміністративно-територіальними одиницями, або добровільне об'єднання жителів кількох сіл, що мають єдиний адміністративний центр;"

Тож розкажіть нам невігласам, як ви формуєте "жителів, об'єднаних постіним проживанням".
    Ви їх формуєте звичайним міжстатевим способом, або у інший, більш патріотичний спосіб?

Та може наведете приклади своїх досягнень на цій ниві...

(особисто я дав громаді трьох дітей та одну онуку) ))

Можливо я ще сберіг пару десятків пересічних життів...але то таке ) мені за то платили (та платять) гроші ))
    Не дивно, що при такій якості фізліц з йуридичним уклоном, Україна лишається неправою державою )
    Але на перший раз пробачимо, не будемо псувати йурідічєскій імідж, вважаючи вік і пізню годину))

зи
    А чи повині бути ТГ - юридичними особами, згідно отого на що є посилання вище?
    Чи то тирло з фізліцамі?

Дописів
    16 602

Типово

А чи повині бути ТГ - юридичними особами, згідно отого на що є посилання вище?
    Чи то тирло з фізліцамі?
    ТГ нікому нічого не "повині", бо правовий статус територіальної громади визначений Конституцією України (розділ 11), Законом України “Про місцеве самоврядування”, Цивільним кодексом України, іншими нормативними актами. Відповідно до них, територіальна громада має правовий статус юридичної особи публічного права власності.

саме ч.2 ст.81 ЦКУ формулює правовий статус ТГ
    - 2. Юридичні особи, залежно від порядку їх створення, поділяються на юридичних осіб приватного права та юридичних осіб публічного права.

Але навіщо воно вам, коли ви формуєте саме Грамаду? ) не покладаючи рук, чи ще там чогось ))
    ...бо сама ТГ м. Дніпропетровська була сформована ще 20.06.2001р
    http://dniprorada.gov.ua/statut-teri...nipropetrovska
    а що ви там формируєте собі втихаря протягом останніх 15 років - то для мене таємниця ))

Тож поділіться успіхами на цій ниві...
    Я ж не прошу кидати бісєр перед свинями...то відкладено на майбутнє у томуж пості ))
    Але за 25 років незалежності та формування ТГ повинні бути якісь здобутки, окрем розкраденого буджету ТГ та продажу майна ТГ за безцінь та хабарі )
    Востаннє редагував Obelix: 28.11.2016 о 02:01

Дописів
    5 041

Типово

Весело тут. Обелю жирный плюс. Доставлет фреска со "святым семейством" Интересно, у Янека така была? Да и сезон колядок на подходе, судья Зварыч на работу рвется, завтра заседание суда
    Востаннє редагував gven: 28.11.2016 о 09:56

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

ТГ нікому нічого не "повині", бо правовий статус територіальної громади визначений Конституцією України (розділ 11), Законом України “Про місцеве самоврядування”, Цивільним кодексом України, іншими нормативними актами. Відповідно до них, територіальна громада має правовий статус юридичної особи публічного права власності.

саме ч.2 ст.81 ЦКУ формулює правовий статус ТГ
    - 2. Юридичні особи, залежно від порядку їх створення, поділяються на юридичних осіб приватного права та юридичних осіб публічного права.

Але навіщо воно вам, коли ви формуєте саме Грамаду? ) не покладаючи рук, чи ще там чогось ))
    ...бо сама ТГ м. Дніпропетровська була сформована ще 20.06.2001р
    http://dniprorada.gov.ua/statut-teri...nipropetrovska
    І ці люди З ЙУРИДИЧНОЮ освітою, ще сперичаються, коли їх називаєш невігласами...

колись я розповідав телепням про ОСН, на що вони почали горлапанити, що в них давно вже є "дамавой камітєт" але "толка ат нєго нікакова"
    Питаю, чи розуміють вони причину?
    Канєшна - прєдсєдатєль нікакой.
    Питаю, а навіщо ви його обрали?
    Ну... он же йурист ) і у нєго бальшая машина єсть, думалі граматний чєлавєк (мова не про Обеля, але паралелі вражають))) Доречі президента в нас обрали приблизно за такими ж критеріями.

Я теж подумав, от і добре чуваку хоч законодавчу базу розжовувати буде не потрібно...
    але при зустрічі виявилось, що той телепень взагалі не знав про існування Закону про ОСН, звісно нічого не зареєстрував, а просто сім років дурив сусідів, що він є "прєдседатєлєм дамавова камітєта" уявляючи, що ОСН, то просто "группа фізліц праживающіх в адном домє"
    Коли я в того йолопа запитав документи про реєстрацію ОСН - звісно у відповідь він міг тільки мичати і відбрехуватись, видаючи з себе дурня не розуміючого про, що мова.

От і зараз я питаю - де ДОКУМЕНТИ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ ТГ міста!
    Хто і коли її започаткував?
    Де реєстр власності і власників-ГРОМАДЯН?

зи
    А для шанувальників брехні на "дніпрорада говНО юа"
    дам лише два посилання:
    1. http://dniprorada.gov.ua/boris-filat...zhavnomu-banku
    2. https://3.bp.blogspot.com/-gEHjr6dOZ...%25D1%258F.jpg

Як же так, "вільні кошти, що належать територіальній громаді" - є, і тут же "ТГ міста не зареєстрована"???
    І до якого місця, можна приліпити отой статут, при такому розкладі?
    Востаннє редагував Mr.Personality: 28.11.2016 о 11:27

Дописів
    16 602

Типово

1-І ці люди З ЙУРИДИЧНОЮ освітою, ще сперичаються, коли їх називаєш невігласами...

От і зараз я питаю - де ДОКУМЕНТИ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ ТГ міста!
    Хто і коли її започаткував?
    2-Де реєстр власності і власників-ГРОМАДЯН?
    1-Так, цим людям не в падлу ще раз запитати про успіхи на ниві формування територіальних громад. Бо ві наводите себе у приклад, а як до прикладів - так амнезія ))
    2- То от до чого весь той цирк ))
    Ок. Най буде у анс у місті ще один "городськой сумашечій" що буде волати - "Король то голий! В нас крадуть майно!"
    С таким щастем можно привести ще й КУ, яка має пряму дію та вищий приорітет:
    Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією.

Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону.

Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.

Держава забезпечує захист прав усіх суб'єктів права власності і господарювання, соціальну спрямованість економіки. Усі суб'єкти права власності рівні перед законом.
    Тож можете брати свій кусок надрів, повітря та водних ресурсів ))) й відчувати себе багатієм ))
    а не просто головою самозробленого ГО (яких на теренах України як на собаці бліх), користі від яких - тілько но гавкати з вугла на владу, поки влада не кине кістку з бюджету...
    Хочеться отримати доступ до вільних коштів грамади
    Радєтєлі за народное щастє, блять ... )))

Сторінка 200 з 343 ПершаПерша ... 100150190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210250300 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті