Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
план зробить из омереки региональную мелкую куйню и потужно угрожать мексике
хотя китаёзы расширяют своё присутствие в латинской америке и я думаю помогут если дебил решит туда напасть
в то время как китаёзы и рашка везде пытаются расширится эти дибилоилы отовсюды уходят
оце так *** омэрэка грэйт эгэйн
я думаю си и xyйло не успевают окуевать от радости от того какого дебила выбрали в сша и как он им помогает
укреплять своё влияние в мире
думаю после этого клована доллар перестанет быть главной валютой, а будет рулить евро и юань
Востаннє редагував ohdesu: 04.03.2025 о 14:29
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Допомогу призупинено. Верно ли я понимаю, что летяшие кинжалы на какаюто ТЭС, ГЭС и прочее прикрытое пэтриотами без ракет, достигнут своей цели теперь?
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
не специалист конечно, но практически уверен что даже если настанет это самое "через какое-то время да", то запас на отбиться от авианалетов будет. именно авианалетов со свободно падающими бомбами и не от одного или двух, а все остальное уже было в 22 году когда прилетало почти все что запускалось.
1234, от спитаю в тебе, навіщо пуйлу Україна як територія?
от скажи, ми дуже хотіли ордло в Україну брати? так навіщо їм брати нас до себе в склад? щоби що? отримати нову чечню яку треба грошами заливати? чи отримати 80ті де на чолі держави та в середній ланці будуть в більшості українці?
от про Крим розумію, а про все інше - трохи не розумію, тут сама земля буде ненавидити їх ще не одне сторіччя
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
щоб мати західніші кордони, ні? зручніше домінувати в європі
як сьогодніздхолому сталіну була потрібна галичина/буковина в складі урср
це ж не лише пуйловська ідея, це щє єльцин казав що без України вони азійська країна, а з Україною - європейська. це національна ідея московитів взагалі
що ж до ненависті - це не ті матерії, які їх хвилюють, як можна було помітити
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
Известный капитализи от известного социализма отличается только собственностью средств производства.
Точнее, возможностью кого угодно этими средствами владеть.
Все остальное придумано революционЭрами для оправдания непрерывной классовой борьбы.
в інтернеті хтось не прав, тому забажалось по дурному щось вумне додати )
наприклад
- капіталізм та соціалізм бувають різними
- парадокс, але соціалізм/комунізмЪ це начебто іноді державний капіталізм державний капіталізм (Anton Pannekoek, десь 30-ті роки XX ст. )
- капіталізм може бути соціальним (як це і є у розвинутих, не зїхавших з глузду держав)
- не треба капіталізм плутати з диктатурою олігархів та/або довбойобів без принципів моралі та/або з ідіократією, яким далеко, на мій погляд навіть до ідеократії (це Глобусу до сінхронізації з "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку")
Востаннє редагував KpoT: 04.03.2025 о 15:03
.Бойко оприлюднив таємний додаток, про який Кущ попереджав ще три роки тому, так там в зоголі суцільні борги
"чи отримати 80ті де на чолі держави та в середній ланці будуть в більшості українці? "
Смайлик "гомеричний регіт з переходом в гикавку".
Які очільники, яка середня ланка?? В кращому випадку очільник барака, якщо зумів добре вислужитись і довести свою відданість документально (типу одного забаненого на 2 тижні).
Реально - всі, хто здатен пересуватись - в русскую освободительную армию, решта - в трудлагеря, основна маса - по сайберіям, бурятіям і тивам (компенсувати відтік істот в теплі края), не більше двох-трьох сімей на дєрєвню.
Це ті, хто взагалі залишиться в живих.
Або ж ви вперто не читаєте класиків русского міра і не слухаєте офіційних заяв їхнього керівництва.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks