Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А можно за меня сын играть будет?![]()
А судьи-кто?
По идее кто-то должен болеть ЗА ЛИХТЕНШТЕЙН ПРОТИВ РОССИИ........особенно 1 апреля....![]()
В шашки,в поддавки))))
На "Барто" поле нормальне. В команді на мініфутбольному полі достатньо по 6-7 душ. По 5 душ і менше - здохнемо через 15 хвилин. Є варіант "лайт", коли по 4 душі - тоді можна перенести ворота і пекти на півполя. Вартість оренди - 150 грн./1 година. Надається роздягальня, де є гарячий душ, - умови пристойні.
Якщо грати 05.04. то, гм, я й так там граю 05.04., але проти іншої команди. В нас зустрічі принципові, матчі відбуваються за будь-якої погоди, дякувати Богу, снігу вже немає. Але, якщо збереться банда, то що, доведеться померти, дві години футбола за день, це щось.
там, до речі, вхід вільний. Можна брати з собою дружин з дітьми, там є зоопарк (безкоштовний) та й, взагалі, чудово. Мені сподобалася ідея Ауткаста. Лише, думаю, з прапорів, не треба, можна обійтися футболками.
играть вам надо на минном поле
укронационалисты не умеют играть в футбол. Взгляните хотя бы на их профкоманду "Львив".
Поэтому из укронацев врядли кто осмелеет против нашей команды.
Днепро, Днепро, Днепропетровск- чемпион, чемпион!
В шахматобокс http://video.oboz.ua/movie.php?aWQ9NTEyOCZ2dD0w![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks