Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2 з 2 ПершаПерша 12
Всього знайдено 27, показано з 21 по 27.

Тема: Любит ли Мардик Геворкян евреев?

Дописів
    4 207

Типово

Цитата Допис від Мардик Геворкян (Дюк ст.) Переглянути допис
    Если-бы кто-то попытался доказать,что имя "Мардик" происходит от матерного--тогда да..
    Версия была в том,что слово "славяне" происходит от английского слова ''slave"--"раб"..
    Исходя из этого - можно в языке любого из множества языков мира найти нецензурое однокоренное со словами Мардик, Геворкян, Дюк, старший - слово и аппелируя к этому говорить и писать возникшие в воображении оскорбления в Ваш адрес со знаком вопроса.

Звідки Ви
    Родина
    Дописів
    2 305

Типово

Цитата Допис від МОНАХ Переглянути допис
    Лично я - нет...
    Я не спрашивал, лично вы раб или нет.
    Я спросил, а что, украинцы и славяне разве не рабы?
    Если не были бы рабами, не терпели то, что с ними сейчас делает правительство и гос структуры. А один, два человека на фоне остальных рабов, те же рабы. Так что не обижайтесь если вашу и мою нацию так называют.
    Облокотясь на подоконник, кто-то счастливый глянет в окно, а на улицах темных, насилует гопник, малолетку весну...(с) Д`ркин

Дописів
    1 348

Типово

Мардік, коли скіни підріжуть чергового равіна, і ця подія буде обговорюватись на єврейських форумах, я розышлю їм листа з оцією діскусією і ще деякими елементами вашої творчості, як матеріали для вивчення причин "животного национализма украинцев".
    Не заперечуєте?

Дописів
    1 348

Типово

Мардік, коли скіни підріжуть чергового равіна, і ця подія буде обговорюватись на єврейських форумах, я розішлю їм листа з оцією діскусією і ще деякими елементами вашої творчості, як матеріали для вивчення причин "животного национализма украинцев".
    Не заперечуєте?

Дописів
    24 545

Типово

Все це звичайно дуже іраціонально, завтра я, дуже можливо, так не скажу, але…
    Сьогодні, після того як пообщався з Мардиком (зокрема отримавши від нього листа по ЛС) я чомусь став симпатизувати арабам.

Розумом знаю що вони не усі там такі, але емоції залишаються.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Российская империя, Екатеринослав
    Дописів
    27 822

Типово

Вечная тема...

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 836

Типово

Тема закрыта.
    Для перехода на личности и выяснения отношений существует ЛС.
    Мардик Геворкян (Дюк ст.) к Вашей подписи это также относится. Надеюсь, сами измените.

Сторінка 2 з 2 ПершаПерша 12

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті