Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я не спрашивал, лично вы раб или нет.
Я спросил, а что, украинцы и славяне разве не рабы?
Если не были бы рабами, не терпели то, что с ними сейчас делает правительство и гос структуры. А один, два человека на фоне остальных рабов, те же рабы. Так что не обижайтесь если вашу и мою нацию так называют.
Облокотясь на подоконник, кто-то счастливый глянет в окно, а на улицах темных, насилует гопник, малолетку весну...(с) Д`ркин
Мардік, коли скіни підріжуть чергового равіна, і ця подія буде обговорюватись на єврейських форумах, я розышлю їм листа з оцією діскусією і ще деякими елементами вашої творчості, як матеріали для вивчення причин "животного национализма украинцев".
Не заперечуєте?
Мардік, коли скіни підріжуть чергового равіна, і ця подія буде обговорюватись на єврейських форумах, я розішлю їм листа з оцією діскусією і ще деякими елементами вашої творчості, як матеріали для вивчення причин "животного национализма украинцев".
Не заперечуєте?
Все це звичайно дуже іраціонально, завтра я, дуже можливо, так не скажу, але…
Сьогодні, після того як пообщався з Мардиком (зокрема отримавши від нього листа по ЛС) я чомусь став симпатизувати арабам.
Розумом знаю що вони не усі там такі, але емоції залишаються.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Вечная тема...
Тема закрыта.
Для перехода на личности и выяснения отношений существует ЛС.
Мардик Геворкян (Дюк ст.) к Вашей подписи это также относится. Надеюсь, сами измените.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks