Я тоже вхожу в число этих 8 млн. Но...не дождется Россия меня в своих гражданах![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я тоже вхожу в число этих 8 млн. Но...не дождется Россия меня в своих гражданах![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
[/quote]А вот Леонидаса надо посылать в вечный бан за разжигание национальной вражды.[/quote]
Нетреба! Хто ж нас тоді забавляти буде? Мені подобається, кожне його повідомлення смішне, хай ще гуляє...
Цікаво, чи буде Росія роздавати свої паспорти в Китаї? Отам поле неоране!!!! Треба кинути їхньому МЗС ідейку.
Это что всех недовольных и ущемленных насильной украинизацией и прочими "неофашистскими" проявлениями в Украине вывезут наконец-то по упрощенной схеме на родину??! Ура великому ВВП и Медведу, хоть что-то полезное сделали для Украины!
так не понятно - родившиеся на территории РФ? или СССР?
= "В реальности нет кнопки "Новая попытка". (с)RR_Kopf
RR_Jaguar, FL,DSC. In.V.V.S Red Rodgers
А зачем "упрощать процедуру"? Зачем вообще та процедура нужна?!
Раздавать паспорта через газетные киоски - и вся недолга.
Высокоценный документ...![]()
У каждого своя рифма на слово "звезда"
Звичайно що була. Бо було всеодно куди. Кому був тоді потрібен солдат, коли свині корито ділили. Але ж відмовили тоді.
А тепер, коли лише Україна надала громадянство, на гімна мені якесь неподобство на зразок державної зради? Я буду захищати інтереси лише України й тільки її, навіть якщо вона буде й об'єктивно неправа.А теперь, канешнааа, можно и нафиг послать, когда отказали.
Ще раз вступити в лайно?Р.С. Спробуйте ще раз.![]()
![]()
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
Скажу свое ИМХО: отличная новость! Или все недовольные уедут и перестанут досаждать, или в очередной раз покажут, что сильны только языком ворочать!
P.S. Надеюсь, это не очередной ход России в плане кого-то принудить к миру!
уехать и пропустить здесь самое интересное?
Как будет бежать Ющенко отсюда![]()
неее, не дождетесь, однако![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks