Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Вас цікавить така організація?

Голосували
21. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так

12 57,14%
  • Ні

9 42,86%
Сторінка 2 з 3 ПершаПерша 123 ОстанняОстання
Всього знайдено 48, показано з 21 по 40.

Тема: Здоровий Глузд Дніпропетровська

Комбінований перегляд

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Люся Пряная ну правильно знов-таки ж!

Якщо винити у своїх неприємностях інших, то ніколи не вдасться позбутись їх істинної причини, яка криється у власних недоліках. А головний недолік - неправильний спосіб мислення, неадекватний реальності світогляд. Усі наші помилки є наслідком рішень, які приймаються на основі наших свідомих та підсвідомих переконань. Якщо помилок багато - очевидно, що переконання треба змінювати, поки не пізно.

Те, що відповідати можна лише за себе - теж приймається. Але багато що залежить від того, ким себе усвідомлюєш. Можна усвідомлювати себе тілом, а можна - Космосом. І начхати на те, що сюди вплутали Черновецького. Якщо кожна молекула мого тіла є частиною Космосу, то й кожна моя думка є думкою Космічною. Так само - якщо я є чкастиною суспільства, то і мої думки є його думками. Від того, як я думатиму, залежить, як думатиме суспільство.

І чого тоді чекати від суспільства, якщо від себе очикуєш лише негативних оцінок власних властивостей (читай - властивостей суспільства, яким ти є).

Звідки Ви
    Из помещения, где есть комп с Тырнетом
    Дописів
    9 633

Типово

Диктаторище, ну все равно ж буду спорить... Потому что есть личный опыт, который не пропьешь и не продашь, и всё, что я говорю и пишу - на его основе, а не с потолка взято и не из мыльной пены выдуто.

Якщо винити у своїх неприємностях інших, то ніколи не вдасться позбутись їх істинної причини, яка криється у власних недоліках.
    1. Кто кого винит?
    2. "Не учите меня жить - лучше помогите материально..." (с)
    Воспитатели, блин...
    Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
    Жду на грибы, рыбалку и уборку снега

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від Люся Пряная Переглянути допис
    1. Кто кого винит?
    2. "Не учите меня жить - лучше помогите материально..." (с)
    Воспитатели, блин...
    1. Я перефразував твої ж слова.
    2. Матеріальну допомогу надають лише для того, щоб відволікти увагу від розкрадання чогось більш значущого.

Не ми тобі вихователі...

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

Не ми тобі вихователі...
    Да, вот это точно.

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Змінити життя на краще може тільки сама людина, якщо вона прагне того та докладає зусиль. Ніяка організація не зможе замінити людині власний здоровий глузд.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

Ніяка організація не зможе замінити людині власний здоровий глузд.
    Угу.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Stank , не забувайте про небхідність і важливість просвітницької місії*-) На жаль, більшість людей у нас в мсті просто не мають достатньо інформації про свої права і можливості. Плюс психологічний фактор: це тут усі такі самодостатні-одинаки, більшості людей потрібна підтримка однодумців, тоді вони більш впевнено і активно діють.

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Stank , не забувайте про небхідність і важливість просвітницької місії*-) На жаль, більшість людей у нас в мсті просто не мають достатньо інформації про свої права і можливості. Плюс психологічний фактор: це тут усі такі самодостатні-одинаки, більшості людей потрібна підтримка однодумців, тоді вони більш впевнено і активно діють.
    Мадам, цим аргументом ви неперевершено прибили мій егоїзм по відношенню до інших. Я був трохи в роздумах, але якщо є однодумці, то буде, думаю, трохи легше боротися з свавіллям. Я - за.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово

Я за створення організації.
    Якщо ця організація буде звичайною ватагою болаболів та пустомель, але принаймні підніме бодай один недопалок на тротуарі, і кине його в смітник, то я вважатиму що користь від цієї організації є. І вона (користь) конретна.Сподіваюсь, що спілка недопалкопіднімателів працюватиме не за кошти платників податків Республіки Україна.
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

Сподіваюсь, що спілка недопалкопіднімателів працюватиме не за кошти платників податків Республіки Україна.
    Вообще, глядя на множащееся количество тех, кто существует как раз за средства украинских налогоплательщиков, я подозреваю, что скоро буду говорить "респект" любому, кто за их счет не живет... В том числе и организации, даже если она будет похожа на стадо или СТАЙКУ.
    Просто за то, что они не нахлебники.

Зы. А окурки да мусор мона и в одиночку поднимать с ничуть не меньшей эффективностью. Ну вот чесслово!
    Вот по мордяке надавать тем, кто мусорит - эт действительно лучше (эффективнее) ХОРОМ!
    *пою*
    Вместе весело идтиТЬ по простоооорам, по простооорам, по простооорам...
    И конечно, морды бить лучше хооором... лучше хоором, лучше хооором...

Хотя... если применить спецсредства... Но это не наш метод.

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Люся Пряная
    Голубушка! Я лично понял так, что наш Диктатор хочет собрать ватагу жалобщиков. таких ватаг и так много. Вот я понадеялся, что они хоть что-то канкретное сделают.
    А то ноократические окурки заснашали уже наш многострадальный народ.

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

не
    ноократические окурки
    , а идеологические укурки!
    И не город, а всю страну. И не одну.

ЗЫ. Отчего-то вспомнилось, очень-очень древнее:
    - Что такое коллектив?
    - ???...
    - Ну вот, например, пассажиры троллейбуса - это коллектив?
    Ответы:
    - Да вроде нет...
    - Коллектив, ТОЛЬКО ЕСЛИ ТРОЛЛЕЙБУС СЛОМАЕТСЯ!

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Люся Пряная
    Слово КОЛЛЕКТИВ, когда то было очень популярным. Его гундосили с утра до вечера в эпоху развитого социализма и в эпоху строительства коммунизма.
    Такое, знаите ли, странное странное слово.
    Я его глубинный смысл так и не понял.
    Зэковский отряд это не коллектив, а вот пионерский отряд, это уже коллектив...
    Кто и как делил группы людишек на коллективы и не коллективы, мне не известно.
    Политбюро КПСС не называли коллективом. А вот политический кружок юных комсомольцев называли именно так.
    Где логика? Где наконец любовь? Тьма. Тьма и мракобесие коммунизма иудеического.

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Що ж. Важко казати те, що скажу, на адресу людей, які заслужили мою повагу. Але мабуть небхідно.

Кожна людина має у своїй природі таку властивість, як прагнення вести звичний спосіб життя. У когось це прагнення виражене більше, у когось - менше. Але прагнення це є цілком природнім.

Якщо людина звикла до того, що об неї витирають ноги - то вона вигадає тисячу виправдань, аби тільки нічого не змінювати у своєму житті. Є правда й інший бік медалі: людина, яка зазвичай витирає ноги об інших приведе не менш солідну аргументацію своєї правоти.

Звичний спосіб життя приховує за собою темний бік людської натури, а саме - звичний спосіб мислення. Фантасти відпочивають, коли людина починає захищати свій світогляд від очевидної правди. Чого тільки не вигадаєш, аби залишитись правим хоча б у власних очах!

Ще трошки - і з"ясується, що я не тільки ідеологічний укурок, а ще й молдавський шпигун. Якщо і цього буде мало - придумати ще яку-небудь маячню, головне - не дати цьому гаду зруйнувати такі звичні стереотипи.

Звичайно ж це чиста "правда": кожна людина живе сама по собі і інші люди їй - вороги! Шукати однодумців - протиприродньо! Та що там шукати однодумців - шукати будь-яку альтернативу способу життя, до якого звикли мільйони "нас" - злочин проти громадянського спокою!

Молодці! І це - без перебільшення! Ви правильно визначили: за усе, що коїться - відповідати мені! На що розраховуєте? Що одного дня дізнавшись, що я закінчив життя у якійсь вигрібній ямі зможете сказати - а ми попереджали! А тепер подумайте, як Ви будете себе почувати, зрозумівши, що наговорили тут дурниць, які відстоюватимете тільки із принципу, щоб не визнавати своєї неправоти?

Таке відчуття - як нарив прорвало, чесно... й противно і легко водночас.

Коротше. Я знаю, що спосіб життя - категорія колективна, так само як і спосіб мислення. Я знаю, що кожен, хто не бажає змінити свій спосіб життя - не бажає змінювати свій спосіб мислення. Відтак - підтримує у думках той спосіб життя, який на даний момент панує у суспільстві. І ніякі критичні вислови з боку цієї людини не відміняють головного: людина ця захищає той порядок речей, який на сьогоднішній день є соціальною реальністю.

Живіть, що я ще можу сказати... якщо вважаєте це життям.

Типово

Люся Пряная и Дерсу-Узала - вы как-то неоправданно агрессивны! Боюсь, что вы не проявили бы такой агрессии по отношению к тем, кто ее действительно заслуживает.
    А что плохого в предлагаемой организации? И что плохого в слове "коллектив"? Я не какая-то чокнутая пионерка, и далеко не во всяком коллективе чувствую себя комфортно, но компания людей, объединненых достойной общей целью - что в этом плохого?
    Вы знаете, у нас рядом с домом есть парк, который до какого-то времени был очень замусорен. И все ходили, качали головами, жаловались на низкую культуру населения, на местные власти, и т.д., и так все продолжалось и продолжалось, пока какая-то организация или, если угодно, коллектив, кажется, церковь "Огонь пробуждения", не начала там убирать каждую субботу. За что им - огромное спасибо, какое бы не было мое личное отношение к церковным сектам!
    Просто надо начать что-то делать, а действовать всегда сложнее, чем разговаривать. Стала бы я активным участником чего-то эдакого? - не знаю.
    Но ваша бурная реакция меня удивила...

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Диктатор
    Пане Диктаторе! Я надіслав Вам на особисту скриньку своє повідомлення. Але отримав відповідь з серверу, що ваша скринька перевантажена и іприйняти моє до Вас послання неможна. Коли Ви звільните місце у своїй поштовій скринці, то й отримаєте моє послання. Я так розумію, що воно десь там у глибинах серверу збереглося.

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Смотрю меня здесь не поняли.О какой агрессии идёт речь? разве я осудил стремления Диктатора или посмкялся? разве не я давным давно заводил эти же темы. только другим языком?
    Я просто пожелал КАНКРЕТИКИ, новой организации. Без конкретики увлечь за собой люде НЕ ВОЗМОЖНО. Диктатору следует упростить свою речь. Тогда люди его будут понимать.
    Лично я его понимаю, но думаю многие не понимают.
    Он говорит Библейские истины заумным языком. В частности суть его слов проста. Не бытие определяет сознание, а сознание определяет бытие. В Библии это называется ещё более понятно - НЕ ХЛЕБОМ ЕДИНЫМ ЖИВ ЧЕЛОВЕК, НО ВСЯКИМ СЛОВОМ БОЖИМ.

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Вначале было слово.

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

К любому плану должны прилагаться действия, иначе результата не будет. Вот под носом у нас происходят действия согласно плана. Я имею в виду страйк польских таможенников.
    Других способов борьбы за улучшения жизни в условиях нащего звериного образа жизни НЕ СУЩЕСТВУЕТ

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Дерсу-Узала сервер свято охороняє свої таємниці... і на майбутнє запам"ятайте: Я- Диктатор, Я - Дніпропетровськ, Я- Україна, Я - Біосфера, Я - Земля, Я - Галактика, Я- Космос. І це лише варіації на тему безлічі форм буття, які не існують без мене, а я - без них. Якщо я є невід"ємною частиною Землі, то мої думки є її думками. Так само з іншими проявами. Я вважаю, що свідомість та буття взаємозумовлені і одне не превалює над іншим.

Сторінка 2 з 3 ПершаПерша 123 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті