Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так, але трішечки не так.
Ви ще пам'ятаєте ЄЕПу? Нас туди Льоня 2 з ліліПутіним затягнути намагалися. Казали, що це потрібно і вигідно всім її учасникам: Україні, Раші, Казахстану та Білорусі. Потім, коли Україна показала ліліПутіну дулю, Раша сказала, що створять і без нас, бо це ж, тіпа, дуже вигідно. І шо? Де та ЄЕПа?
Класно сказав Карасьов. Україна з Рашою, це так само як Канада з США. І там і там однакова мова, але вони ніколи не будуть оазом. І то є добре. Ваше бажання про приєднання України до Раші не збудеться ніколи.![]()
Делов том, что в вопросе уйма опечаток!
Написано " Вы хотите чтобы Украина присоединилась к России?", а правильно было б " Вы хотите чтобы Украина присоединила к себе Россию?"
Мой ответ: Зачем, нам такое счастье?
Да...вночи такие оказыаются мысли бредовые возникнуть могут....Уж не полнолуние ли вчера быдо?.....Вы бы это...Россию спросили - она вроде против...или вам не важно?
Не в каждом веке рождается Христос, но в каждом веке есть свои Иуды
даже если б там настала самая демократическая демократия все равно нахрен.
я сужу по разговорам москвичей которые к моим родителям на лето приезжают
Неугомонный Вы наш.Чужих провокаторов на сайте хватает так Вы еще туда.Вон я создал тему про город, так что, не о чем поговорить?А про политику так хлебом не корми.А то что под носом не видим?![]()
Не в каждом веке рождается Христос, но в каждом веке есть свои Иуды
Разве я спрашивал, хочет ли Россия, чтобы к ней присоединилась Украина?
Или было хоть слово о политике?
Я просто предложил каждому форумчанину, хочет ли он лично, в душе, чтобы Украина стала частью России.
Sargasss, так это и есть единственный прикол этой темы)))))
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks