Дід Панас,
дякую, що нагадали слова колискової, бо пам'ятаю зараз тільки перший куплет![]()
у дочки аж сльози на очах навернулися, коли заспівала, згадала себе, як гарно бути малим дітлахом
а цей Crack, цеберку сприйме теж як особисту образу![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дід Панас,
дякую, що нагадали слова колискової, бо пам'ятаю зараз тільки перший куплет![]()
у дочки аж сльози на очах навернулися, коли заспівала, згадала себе, як гарно бути малим дітлахом
а цей Crack, цеберку сприйме теж як особисту образу![]()
Помню я свое детство - страшно раздражало то, что вместо мультиков вечером, вылазил дед Панас и молол разную фигню![]()
Дякую, любий дідусю Панасу! Й згадки не мала, що мій відступ у минуле буде мати такий відгук! Дуже приємно! А за колискову низький уклін Вам! Вивчу на память, коли донька зробить мене бабцею (гадаю, що не дуже швидко!) буду співати онукам на добраніч та розповідати про Вас.![]()
Креку та таким як він хочу відповісти: вважаєте кумедною українську? чуєте щось образливе у слові дітлахи? та ви ж чуєте тільке те що вам намалювала ваша хвора уява! Українська завжди зачаровувала своєю співочистю та мелодійністю, а смішні слова є у кожній мові... Мабудь це вже тема іншого форуму, перепрошую!
Элен, я тоже любила мульфильмы и ждала с нетерпением, но есть такое чувство ностальгия. И сейчас вспоминаются не мульты, а именно дедушка в вышиванке, с экрана говоривший: "любі хлопчики й дівчатка". Вот так!Допис від Элен
SteffA,а я черствая мне не вспоминаются и слезу не прошибает....
![]()
Не в каждом веке рождается Христос, но в каждом веке есть свои Иуды
Людмила, а в Питере тоже знают Панаса?!Допис від Людмила Лепешкина
![]()
Не прошибает и не надо, ведь у каждого даже в детстве были свои интересы и предпочтения. Поделитесь своими и возможно люди подтянутся и родится новая тема!
SteffA, я его в детстве насмотрелась, кстати и детишки мои тоже.... Меня с детства раздражали эти детские передачи (кроме "В гостях у сказки") и я не понимала почему с детьми разговаривают с экрана, как с дебилами - сюсюкая и кривляясь.
Не в каждом веке рождается Христос, но в каждом веке есть свои Иуды
neznayka,Ну судя по твоему нику а аватарке ты таки был и есть дитЛАХОМ......як гарно бути малим дітлахом![]()
Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..
ППКС. Нудотина страшная. Кстати по моей информации спилсо Дед..........Допис від Элен
![]()
Crack,
чому Ви вибрали собі іпостась репьяха?
- щоб чіплятися до слів (тобто до людей, яким Ви непотрібні)
- щоб колотися всякий раз, якщо хтось Вас торкається ненавмисне або навмисне
- свій варіант
Якщо ви вважаєте, що Ваше словоблуддя мене якось репьяхом зачепить та вразить - не дочекаєтесь![]()
Хоча мабудь здивує - нелюдяністю![]()
neznayka,Это кто такойчому Ви вибрали собі іпостась репьяха?![]()
Crack,
уже никто![]()
![]()
Это радует..........Допис від neznayka
![]()
Crack,
Вы меня смешите своей красной физией![]()
Да лишь бы на здоровье. Кстати если уж речь о смайлах, вы китаец?.......Допис від neznayka
![]()
Crack,
уругваец![]()
Тогда смайл чёрный должен быть.............Допис від neznayka
![]()
Грустно у Вас было детство - если самое светлое в нем -это дед Панас.Допис від SteffA
![]()
Хотя колыбельная хорошая.
не судите\осуждайте и сами не будете судимы...
простецкая заповедь, а так трудно оказывается выполнить!
аби моє було зверху...
але той що зверху рано чи пізно усвідомлює, що там зверху - самотність![]()
Здравствуйте, дед Панас! Очень рада, если Вы еще живы и здоровы!
Вы для меня олицетворение детства и счастья. Часто вспоминаю Ваш стишок. Может есть неточности, но уж как смогла вспомнить… (набирала на руссско-анг. клавиатуре)
Отображать возраст
Спи мiй маленький, цить,
I зайчик сiренький спить,
Cплять на дорозi воли, сплять на вдлозi орли,
Тiльки не спить пастушок, свиснув-летить посошок .
Спи мiй маленький, цить,
I зайчик сiренький спить.
Добранiч маленькi, добранiч.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks