Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Замовлення №2 по СП "ЕКО-Країна" відправлено на зборку.
Анечка, а когда можно будет забирать сирень?
Продам белье Florange, Clemence 70B пушап, трусики слипы S, 450 грн
Ань, привет. Закажи мне магнолию Лебнера, крупномер за 2300. Напоминаю телефон 0507060710.
Добрий день) і мені прайик будь-ласка. І ще питання про дерева, у наявності лише яблунька чи є ще щось?
Ваш домашний фотограф, 067-630-77-09 ТАНЯ
Здравствуйте. Если я закажу чубушник из предложенного прайса. смогу ли я получить его до следующей субботы Если да. то буду заказывать. Где находится место самовывоза? Спасибо.
...
Востаннє редагував SvetlanaFilteo: 06.10.2018 о 09:31
Продам белье Florange, Clemence 70B пушап, трусики слипы S, 450 грн
Трошки про сумне.
Я повинна вибачитись за відсутність і затримки з відповідями на Ваші листи.
Цей рік ну занадто вже важкий....Почався з хвороби і смерті моєї собачки, потім дуже важко хворів тато (вже все добре, врятували), а за ним злягла мама....
Мамочка моя померла 28 серпня....ось вже і 9 днів пройшло.
Зараз я по-троху приступаю до роботи і повертаюсь до життя, до Вас і до рослинок)))
ЖИТТЯ ТРИВАЄ.
Тут майже не виставляла фото, але незважаючи на труднощі, для ВАС я назбирала дуже цікавий асортимент рослинок. Прайс з Хвойними готовий.
Інші напрямки поступово теж зроблю. АЛЕ КРАЩЕ ЗА ВСЕ БУДЕ ПОБАЧИТИ ВСЕ НА ВЛАСНІ ОЧІ!!!
ЗАПРОШУЮ ВСІХ В ГОСТІ.
Здравствуйте. Мой заказ :Жасмин махровый «Вирджинал»2-3-х летка ОКС h 0,5-0,7 3-5 веток 70
Анечка, примите соболезнование. Жаль, что наши любимые близкие уходя от нас. Три несчастья прошли, должно попустить дальше.
Привіт, МОЇ ЛЮБІ!!!
Мені так хочеться, щоб Ви побачили скільки всього цікаваенького для Вас маю. Але з двома ручками ніяк не встигаю скидувати сюди фото.
Тому запрошую ВСІХ-ВСІХ-ВСІХ приєднатись до моєї групки у fb:
https://www.facebook.com/groups/141393696518977/
там я частіше викладаю фото Новинок, та анонси по Багаторічниках, Хвойних рослин, Чагарників, тощо (з телефону швидше і зручніше)
![]()
ПРИВІТ, МОЇ ЛЮБІ!!!
А У МЕНЕ ДЛЯ ВАС ПРОСТО НЕЙМОВІРНИЙ СЮРПРИЗ!!!!!ОЛЕЕЕЕ-оле-оле-оле!!!
ВІДТЕПЕР Я ПРАЦЮЮ ОФІЦІЙНИМ ДИСТРИБЬЮТОРОМ ВЕЛИЧЕЗНОГО РОЗПЛІДНИКА ДЕКОРАТИВНИХ РОСЛИН "ЕКО-КРАЇНА"
Якість рослин на високому рівні, вирощені на полях і до нас приходитимуть копані.
Строки поставки - на протязі тижня. ТОМУ ПЛАНУЮ РОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ КОЖЕН ТИЖДЕНЬ!!!
погоди стоять шикарні, для викопаки і посадки у нас є мінімум 2 місяці, ТОЖ ПОПРАЦЮЄМО ПЛІДНО ЦЮ ОСІНЬ)))
ВКОРІНЕННЯ рослин з відкритою кореневою восени відбувається в рази краще, ніж влітку і трохи краще ніж навесні.
ПРАЙС МАЙЖЕ ГОТОВИЙ, БУДЬТЕ ГОТОВІ)))
Востаннє редагував СчастливаяМАМА: 21.09.2018 о 12:24
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks