Зі святом, Україно!
І згинуть наші воріженьки, як роса на сонці!![]()
![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Зі святом, Україно!
І згинуть наші воріженьки, як роса на сонці!![]()
![]()
Ого, скільки народу на Марші Захисників України!
https://www.youtube.com/watch?v=sn0Fq-rXc6Q
Востаннє редагував Манула: 24.08.2019 о 13:03
З Днем Незалежності, Україно!
Героям Слава!
![]()
Бывают времена, когда люди принимают коллективную вонь за единство духа!
Всех с праздником, независимость у каждого своя, будем наедятся что с новой властью она только укрепится![]()
Востаннє редагував Smith: 24.08.2019 о 11:10
Ну,шановнi,будьмо.А коли корчить кацапів та прочих смитов - це салют.
Це нарізка з торічного парада! А їх колбасит до сих пір! У цьому, в пику зе, небайдужими був проведений МАРШ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ! Я щаслива, що була частинкою тих, хто аплодував, хто дякував, хто йшов в цій річці в замикающїй колоні))) Дякую організаторам, які тримали спокій і в період підготовки, і під час Маршу, дякую Києву, який був одягнений в цей день або у військову форму, або в вишиванку, дякую всім, хто приїхав!!! https://www.facebook.com/rita.radkev...8213194642875/![]()
Востаннє редагував margret: 26.08.2019 о 12:31
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Ні, з параду 2017 року.І повідомлення моє було теж у 2017-му.
Ви були там??Я щаслива, що була частинкою тих, хто аплодував, хто дякував, хто йшов в цій річці в замикающїй колоні)
Какое вы на хрен большинство, болезный???Вас МЕНЬШЕ ПОЛОВИНЫ из всех граждан Украины! Так что закройся и не вякай!
И это ВЫ начали первыми оскорблять тех, чьё мнение ОТЛИЧАЕТСЯ от вашего!
Еще со времён Майдана. Напомнить, как ваше стадо (и я с вами, да, каюсь) обзывали участников и сторонников Революции Достоинства или сам вспомнишь?
И как вы пять лет оскорбляли нас, сторонников (и даже просто НЕ противников!) Порошенко, тоже напомнить?
А теперь у вас поворачивается язык обижаться за то, что мы вам ОТВЕТИЛИ ТЕМ ЖЕ?
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Якщо був би військовий парад, чи був би Марш Захисників країни в такому вигляді? чи побачили б ми матерів з фото загиблих дітей? госпітальєрів? відношення глядачів до маршируючих?
Та стояли б ряди та обговорювали техніку, тільки й усього.
То може все таки дякуючи Зе ми маємо відчуття гордості за народ України? народ увесь: вибравший Зе і програвших?
Как то знаково что именно в Днепр приедет поздравлять народ с концертом депутат Вакарчук...надеюсь даст достойный концерт, не зря же из-за него там всё перекроют с 20 до 00.
З.Ы. Гугл таки молодцы, респект!!!
Видеообращение Анатолия Пашинина, март 2014 года.
![]()
п.с. сейчас служит в УДА, 8 отдельный батальйон «Аратта»
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks